The KMPlayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
elsõ körben-jobb katt a videón-opciók-bõvített menü-pipa be

1-ha több hangsávos a videód akkor a videón jobb gomb-audio-adatfolyam kiválasztás-ott választhatod

2-opciók-beállítások-általános-lejátszás-ugrás egy megadott távolságra

3-jobb gomb-skinek-szín témák-ne használjon
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a kmplayerben hogy lehet váltogatni a hangsávokat (nyelvet) egy avi (nem dvd!) alatt? A vlc-ben vagy a bsplyerben ez tök egyszerû (pl: vlcben: jobb klikk a filmre > hang > hangsáv > és itt ki lehet választani a nyelvet), de a kmpplayerben ezt sehogy sem tudtam megoldani. Nagyon hálás lennék, ha valaki segíteni tudna, köszi!
a másik: hogy lehet beállítani, hogy pörgetésnél ne 10 másodpercet ugorjon elõre vagy hátra, hanem csak mondjuk 3-at?
és végül: hogy lehet beállítani, hogy ne váltogassa folyton a színeket a lejátszó?
desigo
kösz!
lck
KMPlayer 2.9.4.1436 végleges
Túl sok mindent nem csináltak benne, de mégis ez most az utolsó.
lck
Szívesen.
Nem hiszem hogy hátrány lenne. De ha gondolod próbáld végig a különbözõ módokat - hátha észreveszel valami különbséget.
matyi0323
Hali. Az érdekelne engem, hogy lehet-e ( van-e) olyan lehetõség, hogy egy adott idõpontban ( pl: 20:00kor ) elinduljon egy zene maagától. Mert korábban egy olat találtam, hogy kikapcsolja magát, sõt az egész gépet egy megadott idõpontban, de azt sem találom már.:S Esetleg tudnátok ebben segíteni kicsit. Köszi. Ja és magyar menüs.. de sehol enm találom egyik funkciót sem, pedig az egyik tuti van!!!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Mikiller
Köszi szépen!
Amúgy van hátránya ha így használom?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

lck
Video (Haladó) >Videó Leképezés > WMR 9 Leképezés nélküli mód
Mikiller
Helló!
Most felraktam Win7-re ezt a lejátszót és amikor elindítok egy filmet mindig kikapcsolja az Aero-t.
Meglehetne valahogy oldani, hogy ezt ne kapcsolgassa?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Hell
nah akkor ...south parkot nézegetek de 1 halom rész van dual audioban és utálok mindig felállni a csaj melõll hangsávot váltani minden egyes uj résznél..kmplayert használok többek közt meg a hagyományosost(windoows mediaplayer😊

az lenne a megoldandó problémám hogy hogy a retekbe kell beállítani hogy mindig a kijelölt ,jelen esetben a második hangsávval kezdje a részeket??
ötelet ?

options, preferences, general, keys/global control, audio, stream selection, audio streams

Sziasztok!
Segítségre szorulnék.
Nem tudjátok melyik gyrsgombbal tudok audio sávot váltani, hogyha például 2 szinkron van a filmen?

Köszönöm elõre is,
Wikh
lck
Szívesen!
Elõször nekem is hiányzott az XP-s klón mód, pl. ezért is nem használtam Vistát (többek között), de most 7-tel a kiterjesztett monitort már egészen megszoktam. Egyébként ha a Seven-ben lévõ Windows Mediaplayer lejátszóablakát átviszed a 2. monitorra akkor a következõ lejátszáskor már ott nyílik meg. Bár át kell nyúlni hogy átkattintsd teljes képernyõre.
Nagyon köszi LCK, ez azt hiszem megteszik egyenlõre a klón mód helyett.
Ja és a másik témában lévõ segítséged miatt is köszi.
Üdv.
lck
Hello!
Egy másik témában érdeklõdve LCK volt olyan kedves és ajánlotta nekem ezt a lejátszót, le is töltöttem nagyon tetszik, okos kis progi csak ami engem érdekelne pont azt nem találom benne.
Mégpedig: Hogyan vagy hol lehet a teljes képernyõs módot hogy automatikusan a 2. képernyõre tegye ki?
Mivel Win 7-em van sajna nem tudja kezelni úgy mint XP alatt hogy miközben netezek, az LCD TV-n megy a videó teljes képernyõn (klón mód alatt). Köszi az ötleteket elõre is.
Aquir
bazz én letöltöttem a legújabbat amikor újraraktam a win-t, de rájöttem hogy sokkal egyszerûbb a korábbi már meglévõ régebbi KMplayer-t feldobni könyvtárból mert a másik út csak zûrösebb :p

egyébként nem tudom mi baja 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

1435-be nem tudom változtatni a felirat pozícióját, mindig a képre rakja pedig én a kép alá szeretném. ALT+R-el nem változtat semmit, kiírja, hogy draw to overlay surface, de semmi nemváltozik.
XP SP3-on még tökéletesen ment, most Win 7 van retail verzió.
Ötlet anyone?

infidel

Hello. A kmplayer telepités után megnéztem a névjegyet ott azt írja "/skinini "skin.ini" kezdés meghatározott skin módban"
Nos kiokoskodtam hogy a skinek valmi.ksf fájlban vannak ez nem máz mint egy zip fájl amit ki lehet csomagolni pl:7-zip. Nos ebben van benne a skin.ini fájl, de nem tudom másik skinel elindítani a kmplayert.
Még egy kérdés van olyan hogy audio és videó fájlok, meglehet csinálni hogy audiónak és videóknak más más skinel jöjõn be?
Szia....amit keresel az Album View.
CTRL+ALT+L , vagy jobb klikk-->skin, és ott LOGO.
remélem segithettem ^^<#wave>
matyi0323
Nem vlasz akart lenni bocs, de egyébként én is próbáltam már de semmilyen módon nem tudtam.. de két kattintásból hozzá rendeled és annyi😄 így én letettem róla, hogy ott megjelenjen😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
Hali, azt kérdezném, hogy yotube vagy bármilyen más linket hogyan tudok lejátszani a progival? Mert ha az url-hez bemásolom kiír egy hibakódot és annyi, nem játszik le netrõl semmit!! köszi.

highlander15

Erre gondolok,hogy ide hogy lehet berakni a progit!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Aquir
ctrl+d?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

highlander15
Be lehet állítani a programban,hogy dvd-lemez behelyezésekor automatikusan indítsa a filmet?Vagy legalább az indításkor ajánlott progik közé be lehet rakni?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

én meg nem tettem hozzá skineket, csak a default kettõt, amit telepít magának. a nyelv állítósdit kipróbálom majd.
viszont korábban is magyarul volt, és akkor nem volt baja... nem értem, de azért kösz a tippeket!

desigo
Nekem ez megszûnt amikor újraraktam skinek nélkül és magyar nyelv nélkül!
most magyar nyelvel megy ugyan de egy másik skinnel (WMP11_EN.ksf)

ezzel hibátlanul mûködik
"Mitõl lehet az,hogy a filmek max hangerõn indulnak és csak ha hozzáérek az egér görgõjéhez akkor ugrik vissza a korábban nézett videó hangerõ állapotához?

normalizálás,beépülõ modulok kikapcsolva"

Na ez engem is piszokul érdekelne! A helyzet ugyanez.. többször végigbogarásztam már a beállítási lehetõségeket, de semmit sem találtam, ami segített volna. Ráadásul csak filmeknél csinálja. Ha zenék futnak, akkor nem.
<#szomoru1><#conf>

JoeFromHun
Ennek a programnak most áll a fejlesztése? Mert már ezen a verziószámon áll nem tudom mi óta. És azért szerintem egy két új dolog már lett azóta ..értem itt azt,hogy új codec-ek és stb.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Blasta
Ez nem a skinhez tartozik tudtommal, a varázsló kérdezi meg, hogy akarom-e használni, gondolom vmi plugin lehet, de nem találok az opsönszben semmit róla.

Mind1 végülis, már megoldódott, majd ha megint eltûnik megint varázslózok 😄DD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

skins - built in skin?

Blasta
Na ok, a KMPlayer wizard lefuttatásával újra betudtam hozni az Album Art-ot, de továbbra sincs lövésem se, hol lehet ezt normálisan BEKAPCSOLNI 😄
<#fejvakaras>

Blasta
Valami ilyesmire gondolok igen, de nekem ez így nézett ki, ezt a nézetet nem tudom elõvarázsolni:

Most meg ALT+E-re csak simán megnyit egy playlist ablakot.

Nem tudom, hogy erre gondolsz-e de Alt+E
Blasta
Hi!

Please segítsetek, ha tudtok!
Eltûnt az a kis térben scrollozó filmlista ami egybõl megjelent a player indításakor.
Nyálazom át a kurva opsönzt de nem találok errõl semmit.
Vki pls árulja már el, hog tudom bekapcsolni azt a fícsört!

Thx elõre is!

gumpnewsatwhu
Esetleg valaki az én problémámon tudna segíteni?
A problémám linkje

http://kedv.hu

Köszi meg fogom nézni.
gumpnewsatwhu
hdave82!
Nem biztos, hogy itt a megoldás, de ez jutott Nekem elõször eszembe:
Videón jobb egérgomb > Feliratok > Vízszintes/Függõleges igazítás-nál ezekkel a beállításokkal:

illetve
Videón jobb egérgomb > Feliratok > Alsó margo-nál ezekkel a beállításokkal:

Remélem segítettem!

Sziasztok!

Amióta szélesvásznú monitorom van a kmplayer azt csinálja, hogy .mkv formátumu tehát HD filmeknél ha feliratot csatolok a filmhez, akkor lent és két oldalt pár centis fekete sáv van. Ha nem csatolom feliratot akkor hiánytalanul kitölti a kép a monitort. Hol lehet ezen állítani?
gumpnewsatwhu
Sziasztok, kérlek segítesetek!
Sikerült beállítanom a TV-Tuneremet, hogy használja a KMPlayer, már csak azt szeretném, hogy a tv-bõl fel is tudjak venni. Meg is találtam, hogy a képernyõn a jobb gomb > Felvétel > Videó fájl felvétel... (Alt+C) menüpont alatt tudom ezt megtenni, márcsak a beállítással bajlódom.
A helyzet a következõ:
Ha ott beállítom, hogy hangot ne vegyen fel (Audió adatfolyam kikapcsolása), akkor képet felvesz, de hangot ugyebár nem, pedig az is kellene, valamint ugyanez fordítva, tehát ha beállítom, hogy Videó adatfolyam kikapcsolása, akkorhangot vesz fel, de kép nem lesz. A kettõ együtt nem mûködik.
Kérek szépen ötleteket, Ti próbálkoztatok már vele? Nektek volt/van ilyen probléma a felvétellel? Tudnátok Nekem segíteni?

Segítségeteket elõre isköszönöm!

shevy
már megoldottam, amúgy az volt hogy megnéztem egy mkv filmet, legközelebb amikor avit indítottam, akkor már 180 fokkal el volt fordulva a kép (fejjel lefelé) és minden filmnél innen kezdve kivéve azt az egy mkv-t

Aquir
mi az hogy egyszercsak fejjel lefelé??
jobbgomb - videó (alap) - tükrözés

shevy
hali, megnéztem egy mkv filmet, és azóta minden film fejjel lefelé van, hogy lehet visszaállítani, hogy normális legyen?

desigo
nekem a mov-oknál fordul elõ,hogy néha csúszik a hang a videón :/
nálatok olyan nem szokott lenni, mikor dvdrõl olvas be, hogy mondjuk egy 45 perces .avi alatt 2-3szor belassul és szaggatva játssza a videót, majd aztán egy idõ után rendbe jön?
vlc nem csinálja, sem a wmp, de a kmp többet nyújt azoknál és nem akarok tõle megválni.
reinstall nem segít.

Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, remélem tud valaki segíteni h cyberlink audio decdoert akarok használni azt ugye lpcm kimeneti jelnél engedi de összevissza vannak a csatornák keveredve, tudja valaki a megoldást?
kipróbálom az 5 mp feletti értéket hátha az jó lesz
http://members.chello.hu/cs.szabo/kmplayer.JPG
azt hiszem jelenleg ilyesformán van beállítva .
General/Playbacknél adj pipát mindkét "Jump to keyframe..."-el kezdõdõnek, a többinél meg ne legyen pipa, illetve a tekerés mértékét e fölött állítsd be legalább 5, de inkább több másodpercre.
lehet hogy megpróbálom újra telepíteni, talán az megoldja 😊