656
The KMPlayer - Univerzális médialejátszó
-
Pio #136 Ha esetleg van valami dolgom mondjuk vdubban akkor én fel szoktam tenni egy K-Lite-ot aztán ha kész vagyok uninstallálom. Tapasztalatom szerint elég jól kipucolja magát a gépről, szóval nem hagy szemetet.
Ha nagyon óvatos akarsz lenni, akkor GSpottal nézd meg, hogy milyen kodek kéne az adott videóhoz és keresd meg külön.
Illetve találtam egy ILYET, viszonylag egyszerűen kezelhető javascript, olyan feliratokhoz jó, amik valós idő és nem képkocka alapján működnek. Ha ilyen felirathoz kell, akkor szerintem tegyél vele egy próbát. -
DecenS #135 igazad lehet!
ismeres a subtitle workshopot, használtam is sokat - ám jelenleg épp az a bajom, hogy ahhoz, hogy a sub.w.-vel időzíthessek, fel kell hogy tegyem a video és hang codec-eket (különben nem tudja megjeleníteni a filmeket), viszont a km player használatával épp ezt akarom elkerülni, hiszen a lejátszó a saját codec-jeivel nagyszerűen elboldogul.
:-( -
DecenS #134 sajnos nem így tapasztaltam... -
Pio #133 Szerény véleményem szerint a program nem képes feliratfájlokat szerkeszteni, amikor átállítod az időzítést szerintem csak "becsapja" a feliratfájlt, hogy már hátrébb/még előrébb tart a film.
De azért nagy összegben nem mernék fogadni a dologra.
EZT a programot bátran ajánlom a feladatra, régen nagyon könnyen újra lehetett vele időzíteni feliratokat, ha azóta nem alakították át akkor szerintem most is így van. A pontos kezelésre már nem emlékszem, de nagyon egyszerű volt. -
RSpro #132 Ezt még nem próbáltam.
Nem lehet hogy nem is kell menteni, mert a program átírja az új időzítést az eredeti fájlban és le is menti? -
DecenS #131 hello, kéne egy kis segítség: újra időzítettem egy feliratot, mert nem volt szinkronban a filmmel (fps konvert és + 1 sec), ezt mind prímán elintézem a kmplayer/feliratok menüben, viszont nem jöttem rá, hogyan tudnám elmenteni a már jó feliratot.
el lehet menteni egyáltalán? hogyan?? -
tompka #130 Létezik még telepítést nem igénylő KMPlayer? Ha igen melyik a legfrissebb verzió?
Ezt a hibát hogyan lehet megszüntetni? Mit kell kikapcsolni? -
#129 és ott a Hozzárendelések, és ott kijelölöd az összest, vagy csak azt amit leakarsz játszani a Kmplayerrel -
#128 Hali. Ezt légyszives a magyaehoz is leírnád..:D:D addig megvan, hogy opciók-beállítások....XDXD
köszönöm..:D -
#127 meg lehet olyat is asszem hogy ha elmozdul, akkor is az általad kijelölt pozíciónál induljon újra -
Miguel125 #126 Nah problémámat megoldottam. :)
#125 options-->preferences-->associations/capture és itt ki tudod választani, hogy milyen file-okhoz akarod hozzárendelni a KMPlayert, amiket kipipálsz azokat onnantól automatikusan ezzeé játsza le. -
simonl #125 Sziasztok,
Azt be lehet állítani, hogy "alapértelmezett" lejátszó legyen? Hol?
Köszi -
Miguel125 #124 Jah 1435-óta van ez a probléma, 1428-volt eddig annál minden rendben volt.
-
Miguel125 #123 Üdv!
Nem találom seholsem azt a beállítást, ami megjegyzi az az utolsó pozícióját a lejátszónak(nem a filmnek!). Akárhányszor indítom a lejátszót mindig képernyő közepére rakja playlist nélkül. Légyszi valaki segítsen kicsit.
Előre is köszönöm! -
#122 1435 -
#121 KMPlayer 1434 /beta/ -
#120 Tudyuk :))) -
RSpro #119 Hozzátenném még, hogy KMPlayer a legjobb lejátszó amit valaha is használtam :)
-
RSpro #118 Van amúgy dualos avi.
beállítások->audió->adatfolyam kiválasztása , és ha van két hangsáv akkor ott ki tudod választani amelyik kell. :) -
RSpro #117 Sziasztok!
Ja és még valami a KMPlayer ről amit még sehol sem olvastam. Simán le tudja játszani pl az iso ban levő filmeket is , tehát még virtuális meghajtó sem kell hozzá. Azonkívül pl a torrentről letöltött darabolt rar okat tartalmazó mappát is csak bele kell húzni a lejátszóba és azt is lejátssza :)
Ha tudtátok ezt akkor off, ha nem akkor próbáljátok ki :) -
#116 nemkérdeztem semmit,visszaállítottam alapra és megvan. -
#115 Hello,hol lehet az audio-t megváltoztatni angolról magyarra,ha dual-os avi van? Kerestem ,de nem találtam meg... -
#114 bazz akkor neked nem a lejátszóval van a bajod.
Ha van audióbeállítás azt gondolom a kurzorral kell kiválasztani a képernyőről nem? :p -
chicki #113 A menü nekem is magyar, csak a magyar hangot nem tudom előcsalni, pedig tudom hogy benne van a DVD-ben, mert máshol már belenéztem a filmbe. -
#112 nemtom, én telepítettem még régen, azóta az audiót meg mindent is így indít, hogy egy pillantra kiírja felül hogy "Lejátszás" szóval ez meg a gombok felé tett egérmutatóra is magyar szöveg ugrik elő, meg minden!
meg minden egyes menü (videó alap, alatta ugye a videó haladó, alatta meg az Audió menü, meg mindegyik menü magyar) -
chicki #111 Sziasztok!
Néhány hónapja raktam fel a KMPlayer-t, és az a két hónap, amíg nem használtam, elég is volt, hogy elfelejtsem, hogyan kell magyarra állítani az audiót.
A főmenüben a nyelv feliratnál található Hungarian.ini csak a menü nyelvezetét állítja. A feliratoknál még van egy "feliratok nyelvezete" opció, de aztán semmi többet nem találok. Az audió menüben egyáltalán nincs nyelvi opció, vagy legalábbis én nem találom.
Köszönettel venném, ha tudnátok segíteni, mert már mindent végigpróbáltam, de sehol nem találom.
-
tompka #110 Ez milyen hiba?
Nincs fent Winamp! Ha megnyitok egy videót, majd bezárom, ez bejön 3x -
moon21 #109 Ez a link segíthet. Igazából az a lényeg, hogy a Video feldolgozásnál állítsd a feltételt arra, hogy kikapcsol, ha megfelel a feltételeknek. Utána a belső video dekódereknél a H.264-et és az AVC1 elől szedd ki a pipát, és a külső video dekódereknél állítsd be a H264-hez és AVC1-hez a külső dekódered.
Nekem így összejött, de utána nem jelent meg a felirat, és nem tudtam színt és kontrasztot illetve fényerőt sem állítani :( -
#108 nálam nem késett eddig a hang, ez épp hogy csak az SMplayerrel történt meg nálam :) -
Shader #107 Hello! hogy tudnám a hang késleltetést beállitani egy filmnél? (kicsit siet a hang a képhez képest) esetleg smplayer?
-
#106 ty, majd inkább elfáradok másban -
#105 igaz..:D hogy mekkora hülye vagyok nekem is eszembe juthatott volna, habár havernak is..:P tehát ő a marha..:P:D XD, de kössz a fáradtságot!!;) -
#104 hát töltsd le mondjuk a magyar oldalról -
#103 Hello, amit küldtél az addig rendben is van, de automatán és magyar ( vagy bármelyik nyelven )is csak ilyen vonalak meg négyzetek látszanak.. esetleg egy uninstall, s egy másik oldalról letöltés megoldaná a gondot? -
#102 feliratokat igen de 2 fájlt nem lehet egyszerre lejátszani sztem :D akkor már csináld azt hogy lehalkítod a filmet, mással meg megnyitod a hangfájlt :) -
Kalozoner #101 nem tudom hogy ez kifejezetten kmp-s kérdés lesz-e? de szinkronhangot kmplayerrrel be lehet tenni egy film alá? köszi -
#100 Ha van, akkor a megfelelő menüből válassza ki a nyelvet
-
#99 hello, mitől van az havernak, hogy letölötte és " kínai" vagy valami hasonló nyelven van.. a menüje..msnbe is. meg ugy minden.., pedig van benne magyar nyelv! help pls! -
kowajano #98 Szaisztok
segitség kellene a következő hibajelzésben
--------------------
BINARY INFO
--------------------
FileName : 0001.wmv
Data :
File does not exist!
És nem inditja el a filmet a kmplayer. Ezt csak divx es filmeknél játsza el és egy mkv s filmnél mindig ezt a hibát irja ki. codec nincs a gépen mert eddig mindent lejátszott. A verzió 2.9.4.1433 egyébként a más lejátszó is hibát ir -
#97 Hello, azt, hogy tudnám beáálítani, hogy mikor bekapcsol a gép, akkor magától elinduljon kmplayer.. értelemszerüen a zene:D:D nem találtam sehol, hogy hol lehet beállítani,de haver mondta h neki ígyvan^^ köszi..