The KMPlayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Opciók > Beállítások > Általános > Képernyõ:
Egyéni képernyõ pozíció/méret - Felhasználói beállítások 1:
Itt megadod hogy hol jelenjen meg és mekkora legyen.
2.-ra:
Opciók > Beállítások > Általános
Minimalizálás a rendszertálcára: pipa ki.
Nekem most így indul: http://lck.uw.hu/Pic/kmscreen.JPG
1. Ha símán elindítom akkor nagyon kicsi méretben indul hiába nagyítom fel az ablakot a következõ indításnál megint kicsiben indul.
2. Ha lerakom tálcára akkor az óra mellé ugrik és engem nagyon idegesít!
www.dreamerz.hu
Igy tudod beállitani a felirat helyét,hogy a fekete sávban legyen.
A video leképzést állitsd át:Átfedéses felületre(jobb klikk->video halado->leképzés->átfedéses mixer),majd nyomd meg az ALT+R.Ezután jobb klikk->feliratok->vizszintes/függ igazitás->Video alatt/felett pipáld ki.
Ha van még kérdésed szivesen segitünk!Ezen a linken megtaláltok minket:
KMPlayer nem hivatalos magyar oldala
Vinyl
Subtitles Draw to overlay surface gyorsbillentyü ALT+R
KB
Tudja vki, hogy hol tudom azt beállítani, hogy a felirat ne a filmen, hanem az alatta lévõ fekete sávban legyen?
Köszi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
azelõttrõl volt szó, úgyhogy arra mondtam nem az rm-re 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy foglalkoztok a program fejlesztésével is nem csak fordítással?
ÜDV: Vinyl & MorningGlow
Meg amúgy is egy évvel ezelõtt a real oldalárol letöltött player kicsikét virusos volt (a lejátszó ha futoot ha nem a starupba berakot egy file-t ami a processzort 100% on tartotta)
Mi a kiterjesztése?
Changes in KMPlayer 2.9.3.1270 (2007-04-22):
- Subtitles will be displayed more clearly.
- Fixed the error of Didée's level filter.
- Improved the VC-1 support in KMP MPEG PS/TS Splitter. (still experimental) - Changed the buffer structure of KMP Splitters to improve the connection from KMP HTTP Reader.
- Added the function of Playback Queue in playlist editor.
- Added an option to start a video window on the center of screen.
- Added the feature of Track Announcement in filters menu which reads a title or filename using TTS.
- Added an option to display DVD subtitles by default.
- Added an option to remember the shuffle mode of each playlist. (Must enable in the menu of playlist editor > manage album)
- Added a checkbox of VC-1 in preferences > internal video decoder.
- Several bugfixes.
Elkészitettük a KMPlayer magyar nyelvû oldalát.Itt mindig megtalálhatjátok a legfrisebb verziot és a frissitésel kapcsolatos informáciot,magyar nyelvi fájl frissitését,bövitményeket.A Forumon hasznos tippeket olvashattok a lejátszoval kapcsolatosan,amelyet folyamatosan bövitünk és szivesen fogadjuk a kérdéseiteket is a lejátszoval kapcsolatosan.Várunk Mindenkit!
KMP magyar nyelvû oldala
Üdv:Vinyl & MorningGlow magyar KMP fordito csapat
infidel
infidel
Én egy olyan lejátszót szeretnék telepíteni a gépemre, ami tényleg nem emészt fel sok erõforrást és tök egyszerû kezelni, illetve minden fájlformátummal elboldogul külön kodek(pack) telepítése nélkül. Lehet, hogy ez lenne az igazi?
Már a BsPlayer-topicba is írtam, de szívesen kipróbálnám ezt a lejátszót - csak még bizonytalankodok...
Mindent a Győzelemért! Mindent!... és még annál is többet...
Jah, és úgy látom nem viszi a rdvm formátumot (remélem jól írtam), amit viszont az Mplayer visz
infidel
Helyettesíteni tudja a Nero Showtime- Winamp- Mpl 11-et kombót?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Valószínüleg én vagyok láma de a menüs dvd-ken a menüben hogy navigálok?
Hiába click-elek a "gombokra" nem reagál semmire... <#help>#help><#szomoru1>#szomoru1>
infidel
Kijött a KMPlayer 2.9.3.1262 Beta.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Volt egy movie amiben bele volt égetve az angol felirat, és ráraktam a magyart így ugye ütötte a kettõ egymást, alig lehetett olvasni. Bekapcsoltam hogy a magyar felirat mögött legyen háttér és ilyen félig átlátszó fekete hátteret rakott mögé, nagyon jól meg lett oldva. És visz mindent.
A menüben találkoztam még angol szavakkal, ugye ez is le lesz fordítva a véglegesben? Ja és valahol meg kóreai eredetû szöveget is láttam, amúgy nem hiába mert a lejátszó neve is innen ered. 😊
Jelzem ha gondom akad valamivel.
de ez a KMPlayer is jónak tûnik😉 majd kiprószálom, thx az 5letet😉
Az általad említett mplayerhez nem tudok szólni, de a KMPlayer ezeket tudja.
mplayer