The KMPlayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most telepítettem fel, egybõl alkalmazza a DXVA-t, ami nem gond, csak az a gond, hogy a 16:9-es arányú videó fájlokat megnyújtja. Nincs erre valami opció, hogy eredetiben élvezhessem az adott videót? Próbáltam a Pan&Scan-el 16:9-es arányra vágni, de nem alkalmazza a beállítást.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Figyelni fogom a PotPlayerrõl is a híreket, mert tényleg jó, a TheKMPlayerhez méltó utód.
Ennyit az Origo szoftverbázisról. :-)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azt írja, hogy ez is a KMPlayer alapját használja. Gondolom a kodekekre motorra gondol. De ki fogom próbálni ezt is.
SMPlayer az egy MPlayer más kezelõfelülettel.
Esetleg Splayer-re gondolsz? Az reklámozza magát azzal, hogy mennyivel jobb, mint a KMPlayer. Egyébként egészen más mint a kmplayer, úgyszintén belsõ codeceket használ, úgyszintén egész gyors, viszont közel sincs ennyi funkciója, beállítási lehetõség alig van. Meg nekem rémlik, hogy valamilyen formátumok esetén problémázott is nálam, de már nem emlékszek pontosan. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Felraktam a potplayert, nagyon tetszik. Felajánlotta az indulásnál a frissítés letöltését, és engedtem neki.
Frissítés után az egész kezelõfelület koreai karakterekkel jelentkezett, nem találtam nyelvváltási lehetõséget, még angolra sem.
Felmentem a Daum oldalára, de ott sem találtam angol nyelvû beállítási lehetõséget, egyáltalán az oldal csak koreaiul jeleníthetõ meg. Ezért leszedtem a frissített verziót, és visszaraktam a magyarul beszélõt, kikapcsolva a frissítési szolgáltatását.
Ez egy ennyire lokalizált fejlesztés lenne? A nyelvi fileokat lelkes koreaiul tudó önkéntesek szerkesztik?
Mit tudtok az Smplayerrõl? Állítólag az is a Kmplayer emlõin nevelkedett win7 kompatibilis lejátszó. Van aki szerint még jobb is, mint a potplayer.
KMP-nél is úgy kellett kérni, máshol meg alap általában, nem tudom mi akkora extra ezen...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
PotPlayer V1.5.26332
Mivel túl nagy élet nincs erre........
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Sajnos!
Szal a Pot egy nagyon jó kezdeményezés!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Ugyan azt legalább tudja, de nálam pl. kisebb a gépigénye.
Itt egyébként mindig fenn van a friss, de csak az angol.
Szóval valamilyen szinten ez egy KMPlayer!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Viszont azt mondanom kell, hogy kedden utazok ki külföldre, és majd csak valahogy november végén jövök vissza, szóval addig sajna nem tudok szolgálni újdonsággal. De majd utána.
Ha érdekel az angol verzió, annak tudok adni elérhetõséget ahol aktuálisan teszik ki mindig a legfrissebb verziót.
Angol PotPlayer elérhetõsége
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Majd megtennéd, hogy ha van frissítés akkor ide felteszed.
Vagy esetleg van valahol magyar oldal, vagy fórum ahol meg lehet találni ?
Lelehetne fordítani komplettre az egész lejátszót, de nagyon sok idõ lenne.
Én is csak unalomból kezdtem el, és csak a jobb gombos menü részt csináltam meg teljesen. És persze újabb verziónál az új dolgokat is fordítom ennél.
Ehhez van valami speciális szerkesztõ ?
PotPlayer V1.5.25055
Fel tudnád tenni újra? Valahová eltettem csak nem találom <#rinya>#rinya><#conf>#conf>
Köszi elõre is!
PotPlayer V1.5.24796
Skin jó lenne, de az a baj, hogy nem egy ablakban kezeli a playlistet a lejátszóval. A KMplayer is külön ablakban kezelte, ami zavart. Szerencsére a potplayer egyik gyári skinje egyben kezeli a kettõt.
Csak olyan jó lenne ha így beszélne magyarul.. 😊
Amúgy tényleg nagyon jó .. ajánlom mindenkinek!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Arra a problémára keresek megoldást mikor a KMPlayer a videók között nem veszíti el a beállított hangerõt mikor vált, illetve mikor megnyitok egyet. Próbálgattam állítani pár dolgot de nem jártam sikerrel.
Elõre is köszönöm!
Már csak ezek miatt is nagyszerû találat! 😊
Elsõ indításkor viszont jelzett egy update-et, amit okéztam és utána használhatatlanná vált, negyed óra után elfogyott a türelmem és kilõttem task managerbõl és következõ indításkor kilõttem az auto update-et.
Próbáltátok már a PotPlayer-t? Gyakorlatilag KMPlayer Reload 😊
Létezik 64bite-es is belõle .. bár egyelõre még csak Kínai és Angol nyelven megy ...de vannak már fordítási próbálkozások.
Egy Angol fórum ami ezzel foglalkozik
Az utolsó satbil verza pedig itt tölthetõ le!
Érdemes kipróbálni!
De van aki már próbálkozik magyarul is 😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azt szeretném megkérdezni hogy melyik gombokkal "kombinációval" lehet filmtörténeti képet készíteni a KMPlayer-ben?
Azt tudom hogy a ctrl+e a sima de melyik a filmtörténeti kép készítés?régen tudtam de elfelejtettem:S
Elõre is köszönöm a választ.
Kmplayer nem tudja lejátszani az 1080p-s videót, mert ilyen a kép:
Ha meg átkapcsolok, hogy ne a belsõ, hanem a külsõ dekodert használja mindig divxHD codeket használ és elcsúszik a hang.
Hogy lehet ezt megjavítani?
a dvd hang nyelvét,hogy lehet állítani?
minden más lejátszóval magyar szinkronnal megy alapból a film,
kmplayerben pedig angolul.
köszi a segítséget!
Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit
meg gondolom össze lehet nyomni valahogy
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Hol lehet azt beállítani, hogy ne mindig a KMP legyen legfelül?
Valamint a méretét hogyan lehet kisebbre venni? Nekem az is bõven elég lenne, ha csak a az alavetõ gombok látszanának (lejátszás, stop, hangerõ, stb).
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
If you give a little love you can get a little love of your own
Van egy fél éves laptopom (Asus, K5OIJ sorozat, Duo T3000 CPU, 250 GB HD, 2 GB memória, rendszer: magyar 32 bites WIN 7), ami AVI filmek lejátszása közben néha durván szaggatni kezd. Érdekes módon eközben a CPU, memória használat nem ugrik fel (CPU: 15-20 %, Memória: 35-40 %), és a feladatkezelõben sem látszik semmi extra program, ami futna. Véleményem szerint valami a memóriával okozhatja a gondot, mivel minél régebb óta van bekapcsolva a gép, annál nagyobb eséllyel jön elõ a probléma. Sem internetezésnél, sem szövegszerkesztésnél, sem játéknál nem tapasztaltam szaggatást, ez csak AVI filmeknél (DVD-nél nem!) áll fenn. Videokártya-driver win 7 által frissítve, elméletileg a legújabb, ami elérhetõ. Codec frissítve, a probléma KM player, Windows Media Player és Realplyer alatt is jelentkezik.
Mi lehet a gond? Van a win7-es meghajtón 76 KB rossz szektor. Ez jelentheti a gondot? Mit tudok tenni? Kérlek, segítsetek. Elõre is köszönöm!