The KMPlayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyknockers
Üdv, van egy kis gondom a PotPlayerrel.
Most telepítettem fel, egybõl alkalmazza a DXVA-t, ami nem gond, csak az a gond, hogy a 16:9-es arányú videó fájlokat megnyújtja. Nincs erre valami opció, hogy eredetiben élvezhessem az adott videót? Próbáltam a Pan&Scan-el 16:9-es arányra vágni, de nem alkalmazza a beállítást.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Malakai
Nem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A Potplayerben nektek is marha lassan jelenik meg a jobb gombos menü? 3 másodperc mire elõjön. Mindig.
sznus
Hol tudom beállítani, hogy ne a Windows hanghullám hangerejét használja? Hanem mindentõl függetlenül tudjak hangerõt állítani? Mert ha ki, ha be van kapcsolva a "Használd a rendszer hangerõ beállítását" cucc, ugyan úgy azt állítja...

Köszönöm az infot.

Figyelni fogom a PotPlayerrõl is a híreket, mert tényleg jó, a TheKMPlayerhez méltó utód.

Hát igen, telepítés után már látszik, hogy nem sok köze van a KMPlayerhez, valóban az Mplayer az alapja.

Ennyit az Origo szoftverbázisról. :-)

Malakai
Az a KMPlayer nem ez a (The )KMPlayer. Amire a szoftverbázis utal az a Konqueror Media Player.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SMPlayer

Azt írja, hogy ez is a KMPlayer alapját használja. Gondolom a kodekekre motorra gondol. De ki fogom próbálni ezt is.

Malakai
Potplayer: Az eredeti fejlesztõ csak koreai nyelven készíti, az egyéb nyelveket úgymond "belehekkelik". Remélhetõleg lesz beépített lokalizáció is hamarosan.

SMPlayer az egy MPlayer más kezelõfelülettel.

Esetleg Splayer-re gondolsz? Az reklámozza magát azzal, hogy mennyivel jobb, mint a KMPlayer. Egyébként egészen más mint a kmplayer, úgyszintén belsõ codeceket használ, úgyszintén egész gyors, viszont közel sincs ennyi funkciója, beállítási lehetõség alig van. Meg nekem rémlik, hogy valamilyen formátumok esetén problémázott is nálam, de már nem emlékszek pontosan. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok!

Felraktam a potplayert, nagyon tetszik. Felajánlotta az indulásnál a frissítés letöltését, és engedtem neki.
Frissítés után az egész kezelõfelület koreai karakterekkel jelentkezett, nem találtam nyelvváltási lehetõséget, még angolra sem.
Felmentem a Daum oldalára, de ott sem találtam angol nyelvû beállítási lehetõséget, egyáltalán az oldal csak koreaiul jeleníthetõ meg. Ezért leszedtem a frissített verziót, és visszaraktam a magyarul beszélõt, kikapcsolva a frissítési szolgáltatását.

Ez egy ennyire lokalizált fejlesztés lenne? A nyelvi fileokat lelkes koreaiul tudó önkéntesek szerkesztik?

Mit tudtok az Smplayerrõl? Állítólag az is a Kmplayer emlõin nevelkedett win7 kompatibilis lejátszó. Van aki szerint még jobb is, mint a potplayer.

lck
Rád vártunk a magyarítással 😊
Malakai
Ha jól látom feliratok relatív pozíciója a videón belül még mindig nem opció. 😞
KMP-nél is úgy kellett kérni, máshol meg alap általában, nem tudom mi akkora extra ezen...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Erpy
A legújabb verzió a PotPlayer-bõl, ami tartalmazza a jobb gombos menü magyarítását és a skinemet.

PotPlayer V1.5.26332

Mivel túl nagy élet nincs erre........

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

Pot player skinek: KMPot 1,Aero Clean,TMT 3 Iron, QK,[url="http://browse.deviantart.com/customization/skins/windows/apps/?order=9&offset=120#/d2vyplz"]Enkel,Kopio.

JoeFromHun
Amúgy sokkal jobb mint a KMPlayer... a KmPlayernek nagyon le van lassulva a fejlesztése... 1/2 vagy 1 éves bugokat javítanak ha javítanak egy egy új verzióban 😞 ami jó a fél évenete jön.
Sajnos!

Szal a Pot egy nagyon jó kezdeményezés!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

lck
Igen, csak ezt fejlesztik. KM-t meg sajnos nem nagyon.
Ugyan azt legalább tudja, de nálam pl. kisebb a gépigénye.
Itt egyébként mindig fenn van a friss, de csak az angol.
JoeFromHun
Felõlem jöhet... amúgy meg a PotPlayer az KMPlayer reloaded!
Szóval valamilyen szinten ez egy KMPlayer!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Erpy
Ha igény van rá, és senkit sem zavar hogy ez KMPlayer fórum, bár tudvalevõ a PotPlayer annak a továbbfejlesztése, akkor szívesen kiteszem mindig az aktuális friss új verziót.
Viszont azt mondanom kell, hogy kedden utazok ki külföldre, és majd csak valahogy november végén jövök vissza, szóval addig sajna nem tudok szolgálni újdonsággal. De majd utána.
Ha érdekel az angol verzió, annak tudok adni elérhetõséget ahol aktuálisan teszik ki mindig a legfrissebb verziót.

Angol PotPlayer elérhetõsége

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

lck
Köszi!
Majd megtennéd, hogy ha van frissítés akkor ide felteszed.
Vagy esetleg van valahol magyar oldal, vagy fórum ahol meg lehet találni ?
Erpy
A dll-ben van minden, a nyelvi rész is. Szétkell bontani, módosítani, majd újra összerakni.
Lelehetne fordítani komplettre az egész lejátszót, de nagyon sok idõ lenne.
Én is csak unalomból kezdtem el, és csak a jobb gombos menü részt csináltam meg teljesen. És persze újabb verziónál az új dolgokat is fordítom ennél.

JoeFromHun
Köszi szépen!

lck
Ha jól vettem észre, a magyarításról a potplayer.dll gondoskodik ?
Ehhez van valami speciális szerkesztõ ?
Erpy
Tessék, ez jelenleg a legfrissebb kiadás, és a skinem is frissült benne.
PotPlayer V1.5.25055

JoeFromHun
Szia!

Fel tudnád tenni újra? Valahová eltettem csak nem találom <#rinya><#conf>

Köszi elõre is!

lck
Köszi ! Szuper !
A 64 bites fejlesztésével leálltak?
Erpy
Itt van a legutolsó Potlayer build a skinnel, és magyarított jobb gombos menüvel.
PotPlayer V1.5.24796

JoeFromHun
Szerintem marha jól néz ki ez a skin! 😊

6 hsz-szel lejjebb is errõl volt szó. 😊
Skin jó lenne, de az a baj, hogy nem egy ablakban kezeli a playlistet a lejátszóval. A KMplayer is külön ablakban kezelte, ami zavart. Szerencsére a potplayer egyik gyári skinje egyben kezeli a kettõt.
JoeFromHun
Aham... és köszi a skint 😉
Csak olyan jó lenne ha így beszélne magyarul.. 😊
Amúgy tényleg nagyon jó .. ajánlom mindenkinek!

Erpy
A PotPlayert próbáltátok már? Ugyanaz mint a KMPlayer, csak sokkal modernebb, gyorsabb nagyobb tudással.

Aquir
=)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

JoeFromHun
Megjelent a 3-as KMPlayer 😊

Rájöttem!!! 😊 Ctrl+Alt+S

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Esetleg elmondanád ha tudod mivel lehet?? 😊

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Shortstop
Hello!

Arra a problémára keresek megoldást mikor a KMPlayer a videók között nem veszíti el a beállított hangerõt mikor vált, illetve mikor megnyitok egyet. Próbálgattam állítani pár dolgot de nem jártam sikerrel.
Elõre is köszönöm!

Szebb a képe, tök jó az alapértelmezett skin és van 64 bites verzió, amúgy mindent tud, amit a kmplayer.
Már csak ezek miatt is nagyszerû találat! 😊
Elsõ indításkor viszont jelzett egy update-et, amit okéztam és utána használhatatlanná vált, negyed óra után elfogyott a türelmem és kilõttem task managerbõl és következõ indításkor kilõttem az auto update-et.
JoeFromHun
Sziasztok!

Próbáltátok már a PotPlayer-t? Gyakorlatilag KMPlayer Reload 😊
Létezik 64bite-es is belõle .. bár egyelõre még csak Kínai és Angol nyelven megy ...de vannak már fordítási próbálkozások.
Egy Angol fórum ami ezzel foglalkozik
Az utolsó satbil verza pedig itt tölthetõ le!
Érdemes kipróbálni!
De van aki már próbálkozik magyarul is 😊

akyyy
sóhaj

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy melyik gombokkal "kombinációval" lehet filmtörténeti képet készíteni a KMPlayer-ben?
Azt tudom hogy a ctrl+e a sima de melyik a filmtörténeti kép készítés?régen tudtam de elfelejtettem:S

Elõre is köszönöm a választ.

kirol
A következõ problémám van:
Kmplayer nem tudja lejátszani az 1080p-s videót, mert ilyen a kép:

Ha meg átkapcsolok, hogy ne a belsõ, hanem a külsõ dekodert használja mindig divxHD codeket használ és elcsúszik a hang.

Hogy lehet ezt megjavítani?

shakyman
Hali!

a dvd hang nyelvét,hogy lehet állítani?
minden más lejátszóval magyar szinkronnal megy alapból a film,
kmplayerben pedig angolul.

köszi a segítséget!

Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit

Aquir
jobbgomb - opciók - beálltások - általános - képernyõ - "sosincs felül" kiválasztása
meg gondolom össze lehet nyomni valahogy

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

f2d
Sziasztok!

Hol lehet azt beállítani, hogy ne mindig a KMP legyen legfelül?
Valamint a méretét hogyan lehet kisebbre venni? Nekem az is bõven elég lenne, ha csak a az alavetõ gombok látszanának (lejátszás, stop, hangerõ, stb).

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Béluska74
Sziasztok! Volna egy kis problémám a KMPlayer-el amikor feltelepítettem minden rendben ment,már máskor is volt fent a gépemen,de most ha egy sima divx-es filmet akarok vele megnézni olyan a teljes képernyõn képe mintha a lejátszás alacsonyabb felbontásban menne. Gyakorlatilag olyan mint amikor egy játékot kisebb felbontásban játszok és nem rakok rá élsimítást,recés a kép de nagyon. Ha HD filmet nézek akkor rendben van minden. Találkozott már valaki ilyesmivel,ha igen hogyan tudnám orvosolni? Köszönöm!

If you give a little love you can get a little love of your own

mount-olod valamivel (pl. daemon tools, stb.) aztán a lejátszóval megnyitod a virtuális meghajtót.

Az lenne a kérdésem, hogy merevlemezen lévõ Blu-ray lemez tartalmat, hogy lehet lejátszani? Ha egyáltalán le lehet játszani!

Nem tudom, hogy harware vagy software probléma-e, de megkérdezem, hátha valaki tudja a választ:

Van egy fél éves laptopom (Asus, K5OIJ sorozat, Duo T3000 CPU, 250 GB HD, 2 GB memória, rendszer: magyar 32 bites WIN 7), ami AVI filmek lejátszása közben néha durván szaggatni kezd. Érdekes módon eközben a CPU, memória használat nem ugrik fel (CPU: 15-20 %, Memória: 35-40 %), és a feladatkezelõben sem látszik semmi extra program, ami futna. Véleményem szerint valami a memóriával okozhatja a gondot, mivel minél régebb óta van bekapcsolva a gép, annál nagyobb eséllyel jön elõ a probléma. Sem internetezésnél, sem szövegszerkesztésnél, sem játéknál nem tapasztaltam szaggatást, ez csak AVI filmeknél (DVD-nél nem!) áll fenn. Videokártya-driver win 7 által frissítve, elméletileg a legújabb, ami elérhetõ. Codec frissítve, a probléma KM player, Windows Media Player és Realplyer alatt is jelentkezik.

Mi lehet a gond? Van a win7-es meghajtón 76 KB rossz szektor. Ez jelentheti a gondot? Mit tudok tenni? Kérlek, segítsetek. Elõre is köszönöm!
Aquir
én nem tudom😊

JoeFromHun
A régebbi nekem is jobban bejött de az megy WIN7 alatt? PL a :2.9.3.1429