The KMPlayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálatok is így van?
Nálatok is jelentkezett már ez a hiba vagy csak egyedi probléma?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Azon belül menj a General részen belül a Repeat/Playlist menübe, anon belül pedig a Playlist fülre. Itt a második sornál a TITLE FORMATnál lehet beállítani. Van néhány elõre megírt de ott mellette az infó gombra nyomva leírja, hogy hogyan lehet személyre szabni.
Ha azt szeretnéd, hogy inkább a fájlneveket írja ki, akkor lentebb kell pipát tenni a "Display filename instead of..." elé.
Ha azt akarod, hogy elõre beolvassa az összes szám hosszát, címét akkor pipa a "Get the title and track length...."-hez.
tudna valaki abban segíteni hogy hogyan lehet beregisztrálni a lejátszót??
Nekem is volt ilyen 1-2 mkv-nél meg hd videóknál néha. Nekem az segített, hogy más léptékben tekerek.
Alapból ugyebár balra-jobbranyíl 5 másodperc, ezt kéne átállítani többre, nekem 10en van és nagyon rég nem volt fagyásos gondom.
Megnyomod az F2-t és General/Playbacknél lehet beállítani közében "(L/R) 1st:"-nál.
Sõt, ha nem kell iylen precíz tekerés, akkor érdemes használni a többi lehetõséget is, amik ugyanott állíthatóak be, de alapbeállításon:
ctrl+nyilak - 30 sec
alt+nyilag - 1 min
ctrl+alt+nyilak - 10 min
Ha ez nem segít, akkor nincs más ötletem sajnos 😞
nekem van egy olyan problémám, hogy elindítom a kmplayert és a gép meg bezárja, raktam fel másikat is, de azzal is detto. Virusom nincs ellenõriztem.Mi lehet a hiba?
normalizálás,beépülõ modulok kikapcsolva
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
csak amióta 1435-öst felraktam nincs skins csak az opciók-beállítások-általánosban
ott meg nem sikerül fixet kiválasztani...
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Aztán mindenképp tegyél fel új videókártya drivert.
Szedj le minden codec packot, a kmplayer kezel mindent, biztos, hogy nem codecek hiánya a probléma.
Esetleg rendszervisszaállítási pontot keress a hiba jelentkezése elõtt.
Látom ide sem gyakran írnak,de én azért most megteszem!
Letöltöttem a KMPLayer-t,de nincs kép!
Minden remek,van hang,mindent tudok állítani,de kép az Istenért sincs egy filmnél se.
Egyébként ugyanez a hiba fentáll WindowsMediaPlayer összes fajtájánál,DivXplayernél,még valami Crystal Player-t is próbáltam mindenhol ugyanaz....hang szól,kép sehol!
Szedtem már le AceMega Codec Pack-ot is,de semmit nem ért!
A Gépemet egyébként nem rég vettem,és olyan 2 hete még ment rajta minden film hibátlanul!
Ha valaki épp jár erre,és segítene nekem,azt nagyon megköszönném!
Köszönöm a gyors segítséget. Nyilván alaposan át kell böngésznem a lejátszó konfigurálását.
Egyébként egy fantasztikus, jól hangolható és a méretéhez képest sokat tudó kis progi.
Üdvözlettel: gy?jt?
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
A napokban kezdtem a KMPlayer-t használni.
Az a gondom, hogy a Windows Intézõ *.dat kiterjesztésû fájljai a lejátszó ikonjával jelennek meg. Ma kaptam egy email-t, aminek a melléklete is *.dat fájl volt. A programtársításoknál is megjelenik a lejátszó, mint opció.
Ugyanakkor, ha rákattintok egy dat fájlra, megjelenik a KMPlayer ablak és egy hibaüzenet. Errõl alább egy képernyõképet szúrok be.
http://www.cig.canon-europe.com/ph/OPA/aig/w0vgMwQCoJEolgYR7T03ks3kskXL0103kskXLR3p4Fpmg.jpg
Mi lehet az oka, hogy a lejátszó társul a dat fájlokkal?
Üdvözlettel: gy?jt?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
másik, hogy a tekerõcsík színét, hol lehet állítgatni? nekem mindig más színben pompázik 😊 köszi
Alapbeállításon a felirat alsó sorát igazítod, tehát az mindig ugyan ott fog megjelenni és ha mondjuk 3 sornyi felirat van, akkor felette fog megjelenni plusz 2 sor, de ezt is át lehet állítani.
Részletes beállításokért nyomj F2-t, aztán Subtitle Processing/Alignment, itt mindent beállíthatsz, hogy melyik sorhoz igazítson, hány "százalékra" legyen a képernyõ szélétõl (negatívot is meg lehet adni) satöbbi...
Ha nem megy az angol, akkor állítsd át magyarra vagy kérdezz itt.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Egyre jobban tetszik ez a lejátszó, pedig eddig is nagyon tetszett 😄