656
The KMPlayer - Univerzális médialejátszó
-
#256 első körben-jobb katt a videón-opciók-bővített menü-pipa be
1-ha több hangsávos a videód akkor a videón jobb gomb-audio-adatfolyam kiválasztás-ott választhatod
2-opciók-beállítások-általános-lejátszás-ugrás egy megadott távolságra
3-jobb gomb-skinek-szín témák-ne használjon -
mariabello #255 Nem tudja véletlenül valaki, hogy a kmplayerben hogy lehet váltogatni a hangsávokat (nyelvet) egy avi (nem dvd!) alatt? A vlc-ben vagy a bsplyerben ez tök egyszerű (pl: vlcben: jobb klikk a filmre > hang > hangsáv > és itt ki lehet választani a nyelvet), de a kmpplayerben ezt sehogy sem tudtam megoldani. Nagyon hálás lennék, ha valaki segíteni tudna, köszi!
a másik: hogy lehet beállítani, hogy pörgetésnél ne 10 másodpercet ugorjon előre vagy hátra, hanem csak mondjuk 3-at?
és végül: hogy lehet beállítani, hogy ne váltogassa folyton a színeket a lejátszó? -
#254 kösz!
-
#253 KMPlayer 2.9.4.1436 végleges
Túl sok mindent nem csináltak benne, de mégis ez most az utolsó. -
#252 Szívesen.
Nem hiszem hogy hátrány lenne. De ha gondolod próbáld végig a különböző módokat - hátha észreveszel valami különbséget. -
#251 Hali. Az érdekelne engem, hogy lehet-e ( van-e) olyan lehetőség, hogy egy adott időpontban ( pl: 20:00kor ) elinduljon egy zene maagától. Mert korábban egy olat találtam, hogy kikapcsolja magát, sőt az egész gépet egy megadott időpontban, de azt sem találom már.:S Esetleg tudnátok ebben segíteni kicsit. Köszi. Ja és magyar menüs.. de sehol enm találom egyik funkciót sem, pedig az egyik tuti van!!! -
#250 Köszi szépen!
Amúgy van hátránya ha így használom? -
#249 Video (Haladó) >Videó Leképezés > WMR 9 Leképezés nélküli mód -
#248 Helló!
Most felraktam Win7-re ezt a lejátszót és amikor elindítok egy filmet mindig kikapcsolja az Aero-t.
Meglehetne valahogy oldani, hogy ezt ne kapcsolgassa? -
bcrics #247 Hell
nah akkor ...south parkot nézegetek de 1 halom rész van dual audioban és utálok mindig felállni a csaj melőll hangsávot váltani minden egyes uj résznél..kmplayert használok többek közt meg a hagyományosost(windoows mediaplayer:)
az lenne a megoldandó problémám hogy hogy a retekbe kell beállítani hogy mindig a kijelölt ,jelen esetben a második hangsávval kezdje a részeket??
ötelet ?
-
msstz #246 options, preferences, general, keys/global control, audio, stream selection, audio streams -
Wiikho #245 Sziasztok!
Segítségre szorulnék.
Nem tudjátok melyik gyrsgombbal tudok audio sávot váltani, hogyha például 2 szinkron van a filmen?
Köszönöm előre is,
Wikh -
#244 Szívesen!
Először nekem is hiányzott az XP-s klón mód, pl. ezért is nem használtam Vistát (többek között), de most 7-tel a kiterjesztett monitort már egészen megszoktam. Egyébként ha a Seven-ben lévő Windows Mediaplayer lejátszóablakát átviszed a 2. monitorra akkor a következő lejátszáskor már ott nyílik meg. Bár át kell nyúlni hogy átkattintsd teljes képernyőre. -
Scooter82 #243 Nagyon köszi LCK, ez azt hiszem megteszik egyenlőre a klón mód helyett.
Ja és a másik témában lévő segítséged miatt is köszi.
Üdv. -
#242 Tessék :) -
Scooter82 #241 Hello!
Egy másik témában érdeklődve LCK volt olyan kedves és ajánlotta nekem ezt a lejátszót, le is töltöttem nagyon tetszik, okos kis progi csak ami engem érdekelne pont azt nem találom benne.
Mégpedig: Hogyan vagy hol lehet a teljes képernyős módot hogy automatikusan a 2. képernyőre tegye ki?
Mivel Win 7-em van sajna nem tudja kezelni úgy mint XP alatt hogy miközben netezek, az LCD TV-n megy a videó teljes képernyőn (klón mód alatt). Köszi az ötleteket előre is. -
#240 bazz én letöltöttem a legújabbat amikor újraraktam a win-t, de rájöttem hogy sokkal egyszerűbb a korábbi már meglévő régebbi KMplayer-t feldobni könyvtárból mert a másik út csak zűrösebb :p
egyébként nem tudom mi baja :) -
Miguel125 #239
1435-be nem tudom változtatni a felirat pozícióját, mindig a képre rakja pedig én a kép alá szeretném. ALT+R-el nem változtat semmit, kiírja, hogy draw to overlay surface, de semmi nemváltozik.
XP SP3-on még tökéletesen ment, most Win 7 van retail verzió.
Ötlet anyone? -
alfonz 64 #238 Hello. A kmplayer telepités után megnéztem a névjegyet ott azt írja "/skinini "skin.ini" kezdés meghatározott skin módban"
Nos kiokoskodtam hogy a skinek valmi.ksf fájlban vannak ez nem máz mint egy zip fájl amit ki lehet csomagolni pl:7-zip. Nos ebben van benne a skin.ini fájl, de nem tudom másik skinel elindítani a kmplayert.
Még egy kérdés van olyan hogy audio és videó fájlok, meglehet csinálni hogy audiónak és videóknak más más skinel jöjőn be? -
Vegitaking #237 Szia....amit keresel az Album View.
CTRL+ALT+L , vagy jobb klikk-->skin, és ott LOGO.
remélem segithettem ^^ -
#236 Nem vlasz akart lenni bocs, de egyébként én is próbáltam már de semmilyen módon nem tudtam.. de két kattintásból hozzá rendeled és annyi:D így én letettem róla, hogy ott megjelenjen:) -
#235 Hali, azt kérdezném, hogy yotube vagy bármilyen más linket hogyan tudok lejátszani a progival? Mert ha az url-hez bemásolom kiír egy hibakódot és annyi, nem játszik le netről semmit!! köszi. -
Erre gondolok,hogy ide hogy lehet berakni a progit! -
#233 ctrl+d? -
#232 Be lehet állítani a programban,hogy dvd-lemez behelyezésekor automatikusan indítsa a filmet?Vagy legalább az indításkor ajánlott progik közé be lehet rakni? -
DecenS #231 én meg nem tettem hozzá skineket, csak a default kettőt, amit telepít magának. a nyelv állítósdit kipróbálom majd.
viszont korábban is magyarul volt, és akkor nem volt baja... nem értem, de azért kösz a tippeket! -
#230 Nekem ez megszűnt amikor újraraktam skinek nélkül és magyar nyelv nélkül!
most magyar nyelvel megy ugyan de egy másik skinnel (WMP11_EN.ksf)
ezzel hibátlanul működik -
DecenS #229 "Mitől lehet az,hogy a filmek max hangerőn indulnak és csak ha hozzáérek az egér görgőjéhez akkor ugrik vissza a korábban nézett videó hangerő állapotához?
normalizálás,beépülő modulok kikapcsolva"
Na ez engem is piszokul érdekelne! A helyzet ugyanez.. többször végigbogarásztam már a beállítási lehetőségeket, de semmit sem találtam, ami segített volna. Ráadásul csak filmeknél csinálja. Ha zenék futnak, akkor nem.
-
#228 Ennek a programnak most áll a fejlesztése? Mert már ezen a verziószámon áll nem tudom mi óta. És azért szerintem egy két új dolog már lett azóta ..értem itt azt,hogy új codec-ek és stb. -
#227 Ez nem a skinhez tartozik tudtommal, a varázsló kérdezi meg, hogy akarom-e használni, gondolom vmi plugin lehet, de nem találok az opsönszben semmit róla.
Mind1 végülis, már megoldódott, majd ha megint eltűnik megint varázslózok :DDD -
msstz #226 skins - built in skin? -
#225 Na ok, a KMPlayer wizard lefuttatásával újra betudtam hozni az Album Art-ot, de továbbra sincs lövésem se, hol lehet ezt normálisan BEKAPCSOLNI :D
-
#224 Valami ilyesmire gondolok igen, de nekem ez így nézett ki, ezt a nézetet nem tudom elővarázsolni:
Most meg ALT+E-re csak simán megnyit egy playlist ablakot. -
Pio #223 Nem tudom, hogy erre gondolsz-e de Alt+E -
#222 Hi!
Please segítsetek, ha tudtok!
Eltűnt az a kis térben scrollozó filmlista ami egyből megjelent a player indításakor.
Nyálazom át a kurva opsönzt de nem találok erről semmit.
Vki pls árulja már el, hog tudom bekapcsolni azt a fícsört!
Thx előre is! -
#221 Esetleg valaki az én problémámon tudna segíteni?
A problémám linkje -
hdave82 #220 Köszi meg fogom nézni. -
#219 hdave82!
Nem biztos, hogy itt a megoldás, de ez jutott Nekem először eszembe:
Videón jobb egérgomb > Feliratok > Vízszintes/Függőleges igazítás-nál ezekkel a beállításokkal:
illetve
Videón jobb egérgomb > Feliratok > Alsó margo-nál ezekkel a beállításokkal:
Remélem segítettem!
-
hdave82 #218 Sziasztok!
Amióta szélesvásznú monitorom van a kmplayer azt csinálja, hogy .mkv formátumu tehát HD filmeknél ha feliratot csatolok a filmhez, akkor lent és két oldalt pár centis fekete sáv van. Ha nem csatolom feliratot akkor hiánytalanul kitölti a kép a monitort. Hol lehet ezen állítani? -
#217 Sziasztok, kérlek segítesetek!
Sikerült beállítanom a TV-Tuneremet, hogy használja a KMPlayer, már csak azt szeretném, hogy a tv-ből fel is tudjak venni. Meg is találtam, hogy a képernyőn a jobb gomb > Felvétel > Videó fájl felvétel... (Alt+C) menüpont alatt tudom ezt megtenni, márcsak a beállítással bajlódom.
A helyzet a következő:
Ha ott beállítom, hogy hangot ne vegyen fel (Audió adatfolyam kikapcsolása), akkor képet felvesz, de hangot ugyebár nem, pedig az is kellene, valamint ugyanez fordítva, tehát ha beállítom, hogy Videó adatfolyam kikapcsolása, akkorhangot vesz fel, de kép nem lesz. A kettő együtt nem működik.
Kérek szépen ötleteket, Ti próbálkoztatok már vele? Nektek volt/van ilyen probléma a felvétellel? Tudnátok Nekem segíteni?
Segítségeteket előre isköszönöm!