The KMPlayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
ty, majd inkább elfáradok másban

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

matyi0323
igaz..😄 hogy mekkora hülye vagyok<#wilting><#falbav> nekem is eszembe juthatott volna, habár havernak is..😛 tehát õ a marha..😛😄 XD, de kössz a fáradtságot!!😉

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Aquir
hát töltsd le mondjuk a magyar oldalról

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

matyi0323
Hello, amit küldtél az addig rendben is van, de automatán és magyar ( vagy bármelyik nyelven )is csak ilyen vonalak meg négyzetek látszanak.. esetleg egy uninstall, s egy másik oldalról letöltés megoldaná a gondot?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Aquir
feliratokat igen de 2 fájlt nem lehet egyszerre lejátszani sztem 😄 akkor már csináld azt hogy lehalkítod a filmet, mással meg megnyitod a hangfájlt 😊

nem tudom hogy ez kifejezetten kmp-s kérdés lesz-e? de szinkronhangot kmplayerrrel be lehet tenni egy film alá? köszi

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Aquir
Ha van, akkor a megfelelõ menübõl válassza ki a nyelvet

matyi0323
hello, mitõl van az havernak, hogy letölötte és " kínai" vagy valami hasonló nyelven van.. a menüje..msnbe is. meg ugy minden.., pedig van benne magyar nyelv! help pls!

Szaisztok
segitség kellene a következõ hibajelzésben

--------------------
BINARY INFO
--------------------
FileName : 0001.wmv
Data :
File does not exist!

És nem inditja el a filmet a kmplayer. Ezt csak divx es filmeknél játsza el és egy mkv s filmnél mindig ezt a hibát irja ki. codec nincs a gépen mert eddig mindent lejátszott. A verzió 2.9.4.1433 egyébként a más lejátszó is hibát ir
matyi0323
Hello, azt, hogy tudnám beáálítani, hogy mikor bekapcsol a gép, akkor magától elinduljon kmplayer.. értelemszerüen a zene😄😄 nem találtam sehol, hogy hol lehet beállítani,de haver mondta h neki ígyvan^^ köszi..

Hi, tudna nekem segiteni valaki DxVA tekinteteben? Sehogy sem sikerul rabirnom, hogy hasznalja. Probaltam PowerDVD codeccel, ugy, hogy direkt bexeltem a DXVA Acceleration checkboxot, nem ment, probalom a sajat belso dekoderevel, nem ment.....jah a forras file egy H264-ben kodolt 1080p felbontasu .mkv file. Tehat ugy osszessegeben hogyan kell rabirni, hogy hasznalja a videokartya gyorsitast?
Aquir
😊

lck
urbijoe
hogy lehet beállitani hogy ne jegyezze meg az utolso lejátszott videot?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
nekem mért nem müködik a library?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

me and a monkey
Nálam kezeli.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Nekem az volna a gondom, KMPlayer nem játsza normálisan le a .sub feliratot! Mit lehet ilyenkor tenni? Mi lehet a gond?
Aquir
hát akkor eléggé elkésett és ráadásul még csak az elõzõt telepítette <#buck>

lck
Tudtommal az utolsó nem béta : 2.9.3.1429
2007 december 19.-i
Aquir
nekem épp most frissítette magától: version: 2.9.3.1428

akkor ez a legújabb nembéta verzió? 😊

lck
Esetleg ezt állítsd át : Opciók > Audió feldolgozás > Hangerõ : Használd a rendszer hangerõ beállítását.
Skinekbõl meg itt válogathatsz.
slime001
Van egy kis gondom a KMPlayerrel. Zenehallgatás közbe olyat csinál hogy lehalkitja a zenét aztán meg felhangositja. Ez mitõl van? Minden gyári beállitáson van. Ja és valaki nem tud linket adni a Windows Media Player 11 skinhez?

AVIRA - \"More than security.\"

lck
Megmaradnak, mert nem a mappájában hanem a registryben tárolja. Én csak kicsomagoltam a feltelepített mappába, úgy hogy felülírattam vele minden ott lévõ fájlt.
Hibát eddig nem tapasztaltam. Az elõzõbõl kindulva a nem beta még soká várható, mert az elõzõ stabil is majdnem 1 év fejlesztés után jött ki.
Aquir
ha telepítem akkor maradnak a beállításaim? és lehetnek hibák benne mivel béta ugye? mikor jöhet ki ebbõl egy nem-béta? 😊

lck
Aquir
nyot found😊

lck
Na, kijött egy új beta !
Egyenlõre, jó sok új skint találtam benne, de gondolom egyéb változások is vannak.
iTunes Natural skin nekem bejön - sokkal kényelmesebb vele a playlist elérése.
És talán Vinyl-ék is újra munkába állhatnak 😊
Aquir
😄

igen és akkor felvesz hogy nem mindent és hisztirohamában mindent teleszpemmel a szidásával😊
Kicsirigo
Sziasztok, eddig MPlayert használtam és most találtam rá erre a lejátszóra. DTS-t dekódol külsõ kodec nélül 10% procihasználattal.
Már bele is szerettem, de még tesztelem egy kis Pink Floyd DTS-el. 😄

lck
Jó, nem mindent. 😊 de majdnem. Csak mondani kell, hogy használják a népek, mert tényleg a legjobb.
tudom mire képes, de az a mindent lejátszik az azért kicsitt nekem is sok azóta használom mióta megnyilt ez a topik, messze a legjobb ami van a piacon, de a minden az azért sok lenne.

És az új verzióban más nem lehet mind amit leírtam...
lck
Pl.: Winamp Libray-bam kezeli a magyar karaktereket. A hangja vetexik a Foobar 2000-rel, mindent lejáccik. Összes más lejátszó: Delete. Röviden ennyi.
Mi volna crash fix 5deka design 1 csipet új hibák 2deka. 😊
Aquir
ez még bejön, de most nem töltöm le 😛 egyébként mi új van az új verzióban? 😊

Aquir
not found <#buck>

lck
sztem is ez a legmenobb lejatszo eddig
le a kalappal..

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Miért nem frissül a magyar oldal? Egy egyéb válogatott programokkal foglalkozó oldalról már 2 release-el késõbbi KMPlayer-em van mint amelyik a legfrissebb a magyar oldalon...<#conf>

infidel

Aquir
nálam semmikor nem volt ilyen, ugyhogy ha a lejátszónk ugyanaz (nekem is kmplayer van😊 ) akkor mással van gond

Grass
A legújabb nVidia Drivert használom, de a régebbivel is csinálta

www.dreamerz.hu

me and a monkey
Videokártya driver?
Én is most tettem vissza az ati 7.3 drivert a legújabb helyett. (7.5)
Nem pont ezt produkálta, de hasonlókat.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Grass
Van egy kis problémám a programmal, amikor Full-Screen-bõl visszaváltok normál méretbe akkor ahol a filmnek kéne mennie ott csak nagy feketeség van. Néha elõfordul fordítva is. Elõször azt hittem, hogy csak nálam van a hiba de több ismerõsömnél is elõfordult már.
A legújabb verziót használom

www.dreamerz.hu

Aquir
és is néztem mást, letöltöttet, stb, de az alap a legjobb ami még váltogatja is a színeket (más skinnél is van ilyen, de ez a jobb ) 😊

Nekem sincs különösebb bajom a win-el, de a beépített MS cuccokat hanyagolom mert sokkal jobb alternatívák vannak, linux nagyon szimpatikus de még csak barátkozok vele.

de ne OFF-oljunk... KMPlayer RulZ <#hawaii>

infidel

lck
Nekem nincsenek ilyen szigorú elveim. Bár pl. MS Office-t elbõl nem használok (otthon).
Egyébként pl. szertem a wint és a linuxot is. ( Már várom a jövõ oprendszerét ami stabil, vírusmentes, a hardvereket könnyedén kezeli és minden játék fut rajta, ez a Winux )
Sztem a default skin-nél jobb még nem készült a KMPlayer-hez, bár mondjuk én alapból nem használnám egy olyan programnak a skin-jét amit elvbõl nem használok. 😊

infidel

lck
Megnéztem kb. tízet, még mindig ez tetszik legjobban. Ugy látszik legalább a MS dizájnerei jól dolgoznak.
( Egyébként is, a lecserélt logó miatt tettem be. :-) )
Aquir
még mindig ez a wmp skin😊