813
Minden ami Naruto játék
-
matestaker #93 Nah. Megoldottam a problémát. De most megint elakadtam:S A sivatagban. Már ott is mindent összegyűjtöttem. Sakurának kell valamit vinnem azthiszem de nem tudom mit és hol. És meg az egyik sivatagi kapu is le van zárva. Mit tegyek? Eggyáltalán olvassa még valaki ezt a fórumot? -
matestaker #92 Hello. Letöltöttem a naruto shippuuden:narutimate accelt és én is elakadtam méghozzá ugyanott hogy azt a pecsétet kell hatástalanítani. Én is elmegyek Jariyara samához de elteleportál és nem veszi le a karkötőt. És már minden zeg-zugot átnéztem de egyszerűen nem találom a megoldást hogyan vegyem le a karkötőt. Vagy más a porobléma? SOS!!légyszi segítsetek ha tudtok. Előre is köszi -
WooDooDave #91 Hellosztok!Mit tudtok a Naruto:Ultimate Ninja 3-ról?Megjelent már?Angolul v csak japánul kapható? -
zairin #90 nem tudjátok hogy mikor lecc a boltokba a narutós ps2 játék?
me már nagyon ideges vagyok hogy sehol nem lehet még kapni... -
#89 huuu de várom már, nagy naruto fan vagyok, remélem jo lezs a játk :) Egyetlen egy dolog bosszant, hogy csak az elsö 60 epizod (kb) lesz benne a játékban... -
Lokker #88 Black Hawk esetleg tudnál küldeni 1 screenshoto hogy hol találom azt az öreget vagy le tudnád írni hogy merre van? -
#87 PC-re milyen game-lesz ? -
WooDooDave #86 1000 köffe Black!! -
SwordManSter #85 most olvasom"Naruto Shippuunden:Narutimate Accel " ezt hol lehet le töltni mert láttam rola egy vidit
-
#84 hmm ha letöltöd kapsz egy sok kis rar fájlból álló mappát akkor tömörítsd ki. Ezután kapsz egy ISO fájlt. A nero start martban van egy olyan funkció hogy képfájl lemezre rögzítése. Válaszd azt. Tallózd be az Iso fájlt és Tada elkezdődhet az írás. -
WooDooDave #83 Na és elmagyaráznád,ha lennél oly kedves,hogy-hogy kell kiírni 1 gamet?:P :D Még nagyon kezdő vok ezen a szinten!!Nero StartMartom van! -
Lokker #82 Igen a Narutimate Accel csak japán nyelven van. Torrentel töltsd le én is úgy szedtem le -
WooDooDave #81 SziaSztok lenne 1 kérdésem a Naruto Shippuunden:Narutimate Accel csak japánul van?
Megmondanátok honann tölthetném le? -
SwordManSter #80 hali tudan valaki segiteni? mek a leg jobb narutos játék és hol tom le töleni? -
Lokker #79 hát ez meg nem mond nekem semmit :) bejartam konohat meg homokfalut amit engedett es semmi konohaban beszeltem shizune-val es ennyi azt most passz :) -
#78 asszem valami öreg faszival kell beszélni azt vissza kell menni sakurához
-
Varga998 #77 Sziasztok, Looker! én is ugyan ott akadtam el benne ha rájönnél kérlek ird meg mert én vagy 20-szor körbementem mindenhol de nem sikerült. Ja és elvileg nemsokára jön az accel 2 is.
-
Elveon #76 Viszonylag új videók a játékból! -
Lokker #75 Hali!
Kelle egy kis segítség mert a Narutimate Accelban sikerult elakadnom :S mégpedig ott hogy megérkezek Homokfaluba és Sakuranak kell vmit csinalni vagy nemtom :S -
matestaker #74 Most fogom tölteni Narutimate Accelt. Állítólag nagyon megéri. -
#73 ízé arra még várni kell. :D Sasuke kb Április május felé várható szerintem.(remélem tévedek és korábban) -
matestaker #72 Na erről még csak nem is hallottam:) De ez nagyon jó hír. Kösz Black Hawk;) Ha már benne lesz Sasuke is az azt jelenti hogy az animébe is benne kell hogy legyen szóval hamarosan elérkeznénk az 1. SHippuuden rész jeleneteihez? -
#71 nem sokára kijön a Narutimate accel 2:D benne lesz Sasuke is. -
matestaker #70 Nem frissítjük fel egy kicsit a témát? Pl: Naruto:Narutimate Accel? Vagy bármilyen narutós játék? Kérdések , leírások , tippek stb... -
evil 007 #69 na megvan már az uzumaki cronicles 2 ugyanolyan mint a kohona spirits csak angolba minden stimmel ugyanaz csak asngol aránylag jobb mert jobban érthető mint a japán -
evil 007 #68 tévedtél mert most olvasom a neten hogy a kohona spirits september valahanyadikán kijon pss2 re angolul mint "uzumaki crhonicle 2 " néven -
Devvo #67 hogy szerezted meg a narultimate accel=t? -
Lokker #66 hopp ezer bocs nem figyeltem oda elegge sry all -
#65 #58 -.- -
Lokker #64 hali. én most a Narutimate Accel-el jaccom de mar az elejen sikerult elakadnom ott hogy eljutok a barlang "végére" beszelek a lányal megjelenik 1 sötét csóka aki 1 jelel ellátot kovet emel termeszetesen rasengannal nem tudom széttörni aztan felvesz Naruto 1 faágat a foldrol visszafutok a faluba ott beszelek Jiray-samaval es ott megakadt a tudomany :) remelem érthető mert neha furcsán irok le dolgokat :) -
timantes #63 Konoha Spirits ez nagyon jó játék!! Nem lesz angol változat , csak japán -
evil 007 #62 .......majd ott jobbra.... -
evil 007 #61 hellotok most a naruto kohona spirits el jáccok nagyon jó coop ba is lehet menni a grafika is jó csak japán nemtuggyátok hol kell letölteni angolba? bvagy a nyelvet lehetne állítani? amiugy ott akattam el hogy ien égőfaluban vagyok s van 1 rész ahol nemtok átmenni a tuzon nemtok átmenni s máshova nemtok hova menni (ez azután van ahol a viztartályt leburítom s leugrok majd ott balra) pls help !!!!!!! -
Lena102 #60 ok megvan bocs -
Lena102 #59 Nemtok kimenni a faluból. -
#58 hátmenjél neki a pecsétnek egy rasengannal utána menjél ki a barlangból a faluba és menj ki a faluból vagy valami hasonló lesz a falun kívül lesz egy pont amit meg kell keresned. Ott majd Jiraya leveszi a karperecedet ha vörös. és utána már be tudod zúzni a pecsétet. -
Lena102 #57 Halika!
Nemrég keztem el játszani a Naruto Shippuuden játékkal de máris elakadtam. Egy nagy teremben állok előttem egy nyomorék pecsét, amit nem tok áttörni. Szal' aki tud segíteni lökjön meg egy üzenettel.
Lena -
matestaker #56 Nincsmit. :) Sok szerencsét. -
Kowu #55 Köszi szépen. Felhívom és megrendelem. Ha megvan majd tudatom. -
matestaker #54 Konzolkuckó a neve. A tel:0620-9238655. Én a helyedbe telefonon rendelném.
A játkot csippelt gépekre csinálják. Így hát vadi új. Az Ultimate Ninját is meglehet venni!!