813
Minden ami Naruto játék
-
koricapito #333 oké:D
-
Tisszi #332 NM
örülök hogy segithettem :)
ha nemgond akkor szólj ha találtál és ird le hogy meiket rendelted :P -
koricapito #331 Oké !
Köszi szépen
-
Tisszi #330 xD
nem hallottad még azt a szót hogy égetett? más szóval másolt
mondom próbáld meg itt: Amazon
vagy itt: Ebay
esetleg itt: Játékaim-itt nembiztos hogy van,de az első kettőn tuti van -
koricapito #329 Mondjad lécci honnan lehet rendelni és azt hogy miaz h égetett.
És az egy oldal ahonnan lehet rendelni? -
Tisszi #328 a NARUTO(játék) az szent dolog és bűn eladni :D
de nézd meg az Amazonon,ott van jópár darab:P vagy bármeik online shopban tuti találsz.énis most rendeltem meg a Narutimate Accel 2-t
(ha esetleg jó az égetett is azt tok szerezni) -
koricapito #327 senki sem akar írni? -
koricapito #326 Valakinek van narutos játéka ps2-re?Az legyen szíves írni.
Köszönöm! -
koricapito #325 Nem tud valaki adni nekem egy narutos játékot ps2-re?és ha igen mennyiért és melyiket? -
Tisszi #324 Legyőzted Sasuke-t?
am az Accel 2-ben lehet 2-en tolni a Campaign-ot(vagy hogy hivják:D -
jehnus #323 sziasztok!!! lenne egy kérdésem: A Naruto Narutimate accel 2-ben az orochimaru rejtekhelyéhez elmenéses küldetés után van még küldetés?? :S mert ha Tsunade-samahoz mek, akk semmi nem történik, csak csapatot tok csinálni, ha meg a mapot nézem akk sincs semmi...:S Ez lenne az uccsó küldi?? :O -
koricapito #322 -
koricapito #321 Hello!
timantes vennék tőled egy narutos játékot ps2-re.
Ez megoldható lenne?
De sürgős:s -
koricapito #320 hello mindenkinek!
timantesnek mi az email címe?
-
david151617 #319 Hello nem tudja valaki timantes e-mail címét?????
-
szabolcs94 #318 de hogyan lehet meg szerezni mert 12 orán keresztül azt kerestem mert nem találtam sehol esetleg az összes embert le kell gyözni aki sár gán világit????????
-
konoha #317 aha lehet -
szabolcs94 #316 Helo sziasztok na ha vége van a naruto shippuuden narutimate accel 2-nek lehet sasukéval menni???
-
ggeerryy #315 Hát igen ott sajna vége is van a gamenek. -
konoha #314 bocs nem úgy halála csak képletesen tehát miután megvertem utána vége? -
ggeerryy #313 Meghal Sasuke?????hol láttad ezt????O.o -
david151617 #312 Nincs akinek megvan a naruto uzumaki chronicles 1 vagy 2?
vagy az ultimate ninja 1 és 2?
Mert szeretném megvenni valamelyiket,az áráról megegyezünk.
Kérlek írjatok !!!!!!! -
konoha #311 naruto shippuden accel 2nek sasuke halálával vége is van???????? -
konoha #310 Krempi
én a te helyedben ezek a szempontok szerint választanék
uzumaki chronicles 2: mászkáló feladat mególdós eléggé 3d-s némelyik szereplő furi de azért jó van benne multi de kb 10-20 között vannak a szereplők
ultimate ninja 2: abba is össze vissza kel menni de más jellegű mert az emberekhez kell odamenni akik feladatot adnak 3d-s ez is de képregényes kivitelben a történetet mutatja be kb a hokage haláláig
nekem az ultimate ninja 2 jobban bejön -
Tisszi #309 az ultimate 2-ben csak oldalharcok vannak(nemtom hogy fogalmazzam meg) xD -
naruto666 #308 szerintem az uzumaki chronicles 2-t de mondjuk nekem nincs meg az ultimate ninja 2 de az uzumaki chronicles 2 megvan és nagyon jó -
Krempi #307 Meiket érdemesebb lenne megvennem az Uzumaki cronicle 2-t vagy az ultimate ninja 2-t
-
Krempi #306 Sziasztok!
Naruto fanok!
Nincs online belőle?
-
david151617 #305 timantes olvasd el a leveleket amiket küldtem,és írd meg a válaszodat
köszi -
Sasuke119 #304 Hellósztok! Ha megcsináltátok a sztorimódot és az ÖSSZES mellékfeladatot akkor vissza kell menni oda ahol először harcoltunk Sasukéval és ott lesz, lehet vele menni rpg módban.
-
naruto666 #303 helló timantes látom megvan neked a naruto uzumaki chronicles és azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet beálitani hogy pl naruto máshogy csinálja a rasengant láttam videon hogy lehet máshogy is csinálni meg azt hogy lehet beálitani hogy több klont tudjon létrehozni én csak 2 tudok -
timantes #302 Kicsit sötét lett a kép , de no problem. 9 naruto játékom van ps2re, a képről kimaradt az accel 2.
-
david151617 #301 emailem [email protected]
-
david151617 #300 Hello.Vennék bármilyen narutos játékot Ps2-re.Nagyon sürgős lenne.
Az e-mail-en egyeztethetjük az árakat.NAgyon kellene a Uzumaki chronicles 1 vagy 2, vagy a ultimate ninja 1 vagy 2.
Vagy az accel.
Nagyon fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
timantes #299 Naruto Ninja Destiny
---------------------------------------
-
nfljoe #298 nézzetek be ide :www.narutoletoltes.mlap.hu -
szabolcs94 #297 Helo sziasztok lenne egy kérdésem a naruto shippuden accel-2-höz ha vége van a játéknak ott el tudok menni tsunade hakagéhez és ott shizunánál lehet két segitöt magammal vinni és ott nekem csak sakura sai kakashi és neji van az van a boriton hogy sasuke is lehet segitö és ott ven még egy egy lakatos kapu ahol sasuke allen harcoltam de nem lehet ki nyitni légyszi segitsetek válaszotokat elöre is köszönöm. valaki tudna erre válaszolni??? is -
Sasuke119 #296 'Szasztok. Az lenne a kérdésem hogy végigvittem az Accel 1-et de nincs meg az összes Memory Fragment és sehol nem találom őket. Van ameyiket nem jelzi a térkép? Már csak a 4.hokage kellene.
Most töltöm a Accel 2-őt!!! -
#295 letöltöttem a narutimate accel 2-t kicsomagoltam de nem tom hogy irja m ki minden ki irjak amit kicsomagolt a dvd re ? -
szabolcs94 #294 Helo sziasztok lenne egy kérdésem a naruto shippuden accel-2-höz ha vége van a játéknak ott el tudok menni tsunade hakagéhez és ott shizunánál lehet két segitöt magammal vinni és ott nekem csak sakura sai kakashi és neji van az van a boriton hogy sasuke is lehet segitö és ott ven még egy egy lakatos kapu ahol sasuke allen harcoltam de nem lehet ki nyitni légyszi segitsetek válaszotokat elöre is köszönöm.