813
Minden ami Naruto játék
  • matehoki
    Kedves XenHai!

http://www.gamefaqs.com/console/ps2/file/921262/32869
    ezen az oldalon pontosabban a vége fele vannak combo féleségek, karakterek-re osztva.

Ezen az oldalon:
    http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/921262.html

Több mindent találsz a játékról! Pl végigjátszás, combo stb...
  • Cash23
    hello van pcre is narutos játék és ha igen mondanátok egyet elöre is köszi.
  • XenHai
    naruto ultimate ninja 2 hoz hol talalok kombo leirasokat?
  • szabolcs94
    Pedig asszem hogy valahol kell egy kristájnak lennie.
  • naruto666
    ok amugy sajnos nemtalálok semmit ahol gai van
  • szabolcs94
    J asszeem igen nekem meg ven az összes karakter mert meg csináltam a hero modot ahogy ott bemész ahol elvagy akadva az alatt ott van a ahero mod és ott be adja a karakterteke ahol gai ven annak a apája végén
  • naruto666
    meik pályánál ahol a hokake háza is van vagy ahol gai van?
  • naruto666
    amugy neked megvan az öszes ember?
  • naruto666
    ok akor megprobálpm ugy ahogy montad
  • naruto666
    ok csak az a baj hogy beszélek vele és kér valamit csak aztnenm tudom hogy mit.amugy a mondatba az ha valami piros az mitjelent? mert amit mond abba két piros szo is van
  • szabolcs94
    Ja igen ott el kell menni a hokagre házába és ott kell össze szedni valamit vagy kell egy kö amit meg kell keresni ugyanott van csak a pája végén és azzal tovább lehet menni én igy emlékszem pedig ugty volt hogy ma megnézem csak az unokatesom el vitte a ps 2-met és holnap vagy hol nap után hozza vissze ha nem müködik amit mondta holnapra vagy hol nap utánna néze és élnézést amiatt hogy meg várakoztatlak de tutuira meg nézem nked és tényleg bocsi.
  • Doom 4
    most szedem a narutimate accel 2-t de elég lassú az a link 0,7% pedig fél órája szedi
  • szabolcs94
    Helo amugy az én kérdésemre tud valaki válaszol mert nagyon kéne a válasz azt kérdeztem hogy Shizune malaca eltünt és nem tom mit kell csinálni és van a térképen egy sárga valami is ami lát hatatlan és nem lehet el kapni mert nem irja kört amikor oda megyek hozzá légyszi minél hamarabb válaszoljatok mert nagyon szeretnék már tovbb jutni.
    válaszotokat elöre is köszönöm.
  • naruto666
    ok csak az a baj hogy beszélek vele és kér valamit csak aztnenm tudom hogy mit
  • szabolcs94
    Helo naruto666 ott igen Gai-val kell beszélni és meg kell küzdeni és egy követ is össze kell szedni ami kell tsunadénak .
  • naruto666
    ok köszi. amúgy gai-val beszélek akkor mond valamit csak nemtudom hogy mit mert japán a felírat.Nah mindegy akkor holnap leszek 4 körül
  • szabolcs94
    Hello naruto666 hol neked tsunade?? mert igy nem tom deasszem át kell menni egy másik hejre Gai-vel kell meg küzdeni de nem biztos majd meg nézem hol nap ha haza jöttem a suli bol amugy voltak már neked tüzi játékok amikor tsunaDE OTT ÁLT ÉS BESZÉDET MONDOTT az egész város nak amugy neked van még egy sárga kis valami is a térképen?? De tudok segiteni ha nem ott jársz mint én hol nap 4 fél 5-fele és meg mondom neked mit kell csinálni amugy hány orája játszol a játékkal meg csináltad már a hero modot??? mert ott is kapsz dolgokat ott kapsz pl:karaktereket pontokat és sok pénzt. na akkor hol nap-ra megirom majd néz fel ha lesz kedved.
  • naruto666
    helló szabolcs94 remélem te tucc nekem segiteni a naruto narutimate hero 3-ban.ott tartok hogy beszélni kell Tsunade-el.beszélek vele de nemtudom hogy utána mitkell csinálni.kérlek segics!! már egy jóideje hiába csinálok bármit is nemtörténik semmi
  • szabolcs94
    Helo sziasztok tudna valaki segiteni nekem a naruto narutimate hero 3-ban ott tartok hogy Tsunade malaca eltünt de van egy mozgo valami a képen de az láthatatlan és nem tom elkapni se már egy honapja probálkozok és nem értem mit kell csinálni.
    Válaszotokat elöre is köszönöm.
  • naruto666
    ok az jó.amugy tudnál nekem segiteni a naruto narutimate hero 3-ban vagy az uzumaki chronicles 2-ben nagyon megköszönném
  • ggeerryy
    Igen, ez a legújabb és szerintem messze a legjobb a többihez képest.^^
  • naruto666
    hát kár.amugy most az a legujjab narutos játék mert ha igen lehet hogy megveszem.Amugy az a legjóbb narutos játék vagy van jóbb?
  • ggeerryy
    Csak a shippuuden részeket dolgozza fel.
  • naruto666
    helló az lene a kérdésem hogy a Narutimate Accel 2 az csak a shippuden részeked dolgozza fell vagy a legelejétöl?
  • timantes
    semmi baja nincs a vastag PS2nek , sőt ezerszer jobb mint a vékonyabb , évek óta az van nekem és semmi baja nem volt , még fejet se kellett cserélnem...
  • Sasuke119
    Helósztok!
    Azt szeretném megkérdezni hogy ha letöltöm a Accel 2-őt akkor az egy iso file lessz, és azt csak ki kell írnom? És megy?
    + még azt hogy birok szerezni egy vastag bechippelt ps2-őt, de haverom azt mondja hogy a vastag az lehet hogy nem jó, mert az már régi!
    Kérem valaki mondja meg hogyha tudja hogy mi van ezzel a régi ps chippel!!
    Köszönöm előre a választ.
  • Sasuke119
    Helló erik10! A Vaterán lehet kapni a Naruto Ultimate Ninja 1-et ha még érdekel.
  • erik10
    hello!

gezz... nincs narutos játékom,de valaki nem tudja hol lehet beszerezni(bármelyik rész)??? Ja igen,PS2-re...És a gépem sincs ki chippeltetve. Meg valahol magyarországon...??

lécii irjatok,nagyon fontos lenne..

elore is kösz
  • Tisszi
    magyarul? xD
    szted a jetixen mér csak az első kettő évadot adják le?
    de itt megtalálod az összes részt japánul: Narutomagic
  • shadar619
    Hello
    Én most nézem a narutot /simát/ amit a jetixen is adnak, és leszeretném tölteni a részeket hogy gyorsabban megnézem. Nem tudtok olyan helyet ahol fent vannak a részek magarul?
    Erre az e-mail címre is irhatok:[email protected]

Előre is köszi a segitséget.
  • timantes
    jó drága....
  • naruto666
    helló nemtudja valaki hogy a naruto uzumaki chronicles 2-ba hogy kell sasukét beszerezni?már a story modot végigvittem és mégse jött be
  • Beni521
    na megvan hol lehet megszerezni :D ha valakit érdekel a naruto: rise of a ninja, uborkasoft gyártmány, 14900 Ft-ért, szóljon
  • Beni521
    ez mind nagyon kedves de nekem XBOX360-at hozott a jézuska karácsonyra nem PS2-t. Azért kössz majd megnézem
  • szabolcs94
    Hello.

Sajnos nincs átiratott változata és nem az x-box formatumu játékot nem játszik le a ps ha kivan csippelve ha nincs ki csippelve.
  • morvaigaben
    Hello !
    Amúgy a Rise of a Ninja-nak van ps2-ős átirata?
    Vagy kichippelve jó az x-boxos is?
  • szabolcs94
    Hello Beni521 itt van egy letöltö honlap innen le tudod tölteni http://www.mininova.org/search/?search=Naruto+Rise+of+a+Ninja ha kivan csippeltetve a ps2-öd elöre is szivesen.
  • DajDaj
    csak éppen fontos a minőség... hál Istennek az enyémnek semmi baja, pedig már elég régen ki lett csippelve
  • DajDaj
    az ország minden pontjában lehet csippeltetni csak megfelelő ismerettség kell hozzá... nekem pl Nyiregyházán 3 ismerősöm volt aki anno. kicsippelt ps2-ket
  • szabolcs94
    Hello azt már nem tom hol lehet akkor becsippelni probáltad már ott meg kérdezni ahol vettétek hogy meg csinálják e.