Naruto
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
naruto shippuden narutimate accel-ben ott tartok
hogy a homok faluba sakuranak vinni kell valamit
de mit vagy mit kell csinálni sakurának hogy tovább engedjen
ha tudtok segitsetek válaszotokat várom.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Most ott tartok, hogy bekéne mennem Homokfaluba.(De zárva van az a hely ahol be lehet menni.)
Egyike voltam azoknak , hanem a legelsõ aki végigjátszotta a Narutimate Accelt japánul. De még igy is ezer titok van amit meglehet nyitni.
Nekem 7 óra alatt sikerült végigvinnem a fõszálat.
Itt találsz pár cheatet, végigjátszást: itt
Köszi de hol(hogy) kell vissza menni a pálya legelejére?????
1.Én nem tudok rola hogy lenne valszeg sokára várható az angol verzió de én nem tok errõl semmit.
2.Nem itt már lehet szabadon mászkálni.
-------------------------------------------------------------------------
matestaker
én is pont ott akadtam el ahol te en se tudom mi kell sakuranak szal ha rajossz pls ird meg nekem is a megoldast :)
1. Van angol verzioja is? (csakmert én nem találtam, csak japánt)
2. Ebben is csak verekedés van, avagy itt szabadon lehet mászkálni, és csiálni is valamit?
Válaszokat elöre is köszi....

fórumot , de nem jöttem rá, hogy lehet tovább jutni a
naruto shippuuden narutimate accel-ben ott , hogy állok a barlangban
egy nagy piros pecséttel (amit nem tudok áttörni)(vörös karperecem van,
kimentem Jariyara-hoz de semmi)Elõre is köszi!
Akit érdekel írjon ide vagy e-mailemre.. [email protected]
me már nagyon ideges vagyok hogy sehol nem lehet még kapni...
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Megmondanátok honann tölthetném le?
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Kelle egy kis segítség mert a Narutimate Accelban sikerult elakadnom :S mégpedig ott hogy megérkezek Homokfaluba és Sakuranak kell vmit csinalni vagy nemtom :S