813
Minden ami Naruto játék
  • TheSmith
    oké köszi
  • erik10
    nemtom mi lehet a gáz...Lehet hibásan töltötted le,nemtom,lehet jobb lenne,ha letöltenéd máshonnan.
    Viszont nekem is lenne egy kérdésem,nemtudjátok hogy a Narutimate Hero 3-ba mit kell csinálni Tsunadeval,mert csak áll,és nemtom mit kell csinálni:S:S?
    előre is kösz!
  • TheSmith
    Bocsi segítene valaki? Letöltöttem torrentről a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-őt. Elindul az eleje, de a gyártók után csak fekete kép van és nem történik semmi. Előre is kössz a segítséget.
  • Tisszi
    azért fekete fehér,mert a játék NTSC-s,a te géped pedig PAL-os.
    egy RGB kábel vétele megoldja a problémád :)
  • david1002
    Hali.
    Valakinek a segítségét kérném.Az a helyzet hogy letöltöttem a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-t csak fekete-fehér.Nem tudja valaki miért van ez?És mikor jelenik meg a Shippuuden Accel 2 angoloul ha már megjelent valaki küldjön már egy linket.Köszi előre is
  • timantes
    ugyan itt tartok én is , kellene az a pár karakter
  • ádám0416
    na én kijátszottam az ultimate 3 főszálát és a history módot is...egy csomo karakterem van de olyan 4 aszem hiányzik és nem tom h lehet őket megszerezni!
    aszem a Hokagék hiányoznak nekem...azokat hogyan lehet megszerezni...?
    Amugy aszem 1 Hokagém van és az a 3. Hogake....
    előre is köszi a segítséget
  • Zickler
    Én találtam egy ilyen cheat-t találtam ki is próbáltam csak kár hogy nem kapod meg a negyedik hokage-t.
    És lenne egy kérdésem is ugye a mászkálós részben elérhetővé válnak karakterek, azokat ott nem lehet használni?
  • timantes
    hát igen a kígyó sem egyszerű... , elvileg ezt a két szörnyet meglehet nyitni valamilyen trükel hogy a VS módban is lehessen őket választani.
  • Zickler
    Nekem 5. próbálkozásra sikerült. De most meg a kígyónál járok az még nehezebb.
  • timantes
    baromi nehéz lesz mert maga a szörny sebezhetetlen , gyorsan odamész a feje alá. Majd kétszer megnyomod az ugrást ( dupla ugrás ) és pöfölheted. Jó 10-12 perces csata... :)
  • timantes
    nyomd meg a "háromszöget" és ott válaszd ki a MISSION-t , lesz egy rakat küldetés, D osztálytól kezdve az S osztályig , azokat csinálgasd. Nagyon jó feladatok vannak benne és hasznosak is. Ha ezekkel is végeztél akkor vidd végig a HERO's HISTORY módot ( egy rakat karaktert leeht megnyitni ). Ha ezzel is végeztél akkor szerezz be minden extrát ( videó zene kártyák és a többi ). Ha ezzel is végeztél akkor menny el a Pachinkó bárba és ott valamelyik nyerőgépen meglehet nyerni az egyik hokage-t. Csak a főszálat vitted végig a java még hátravan!
  • szabolcs94
    Helo szia timantes a naruto ultimate ninja3 -nak hol van vége mert nekem ott hogy legyözöm kakashit és nem ad sehol semmi történetet és miaz hogy new gage plus mi a benne a plus minden város ba voltam de sehol nem lehet semmit csinálni és tanzuka town-ba a csaj még nem enged tovább... válaszodat elöre is köszönöm.........
  • Zickler
    És majd hogyan tom leütni a fejét?
  • timantes
    Gaata-t lekell győznöd. Anélkül nemfog folytatódni a történet!!

ui.: Ha átváltozott gara a benne lakozó szörnyé, akkor a fejét kell ütni annak a homokszörnynek.
  • Zickler
    Köszönöm sikerült. Lenne egy másik kérdésem is már a Final Round-ban vok és van 194 pontom de nem tom hogy mit csináljak. Lehet hogy lekéne győznöm Gaara-t? Már próbáltam de túl erős.Nincsen valakinek valami tippje?
  • timantes
    vane egy árus az egyik bolt mellett , menny oda és ott vedd meg neki a gyógyszert
  • Zickler
    Nekem lenne a Naruto Ultimate Ninja 3 -val kapcsolatban. Amikor krisztályokat kell gyűjteni és visszamegyünk a városba, akkor ugye ott van pár ellenfél. És Hinata-nak kell vinni gyógyszert de én seholsem találok. Nem tudna valaki segíteni?
  • Zickler
    Innen lelehet tölteni. Üsd be a keresőbe hogy Naruto Ultimate Ninja 3.
  • timantes
    2 és fél óra alatt végigtoltam a főszálat. most a hero hystorít tolom. amugy akinek a memóriakártyáján van az előző rész mentése az kap búnuszba egy rakat kártyát és 50.000 költőpénzt a játékba!
  • szabolcs94
    Helo sziasztok nem tudna valaki egy jo oldalt ahonnan le lehet tölteni a naruto ultimate ninja3 -mat válaszotokat elöre is köszönom......
  • ádám0416
    öhm azt seretném kérdezni h akkor ma jött ki a NAruto Ultimate Ninja 3??? :D:D:DD::P:P:P:P
  • Tisszi
    először lekell győzni sakura klónját.ha jól emlékszem,akkor valahol konohában van.
  • ggeerryy
    Sziasztok!!! lenne egy kérdésem, lehet már kérdezte valaki ha igen akkor bocs!!! :) nah szóval arra lennék kíváncsi hogy hogyan lehet megszerezni a csapatba Sakurát, mert megszeretném szerezni Sasukét és olvastam hogy kell hozzá Sai, Sakura meg az "Asztalos" XD és nekem még nincs meg :( a segítséget előre is köszönöm!!!!
  • Tisszi
    dejólenne :D
    most az ultimate ninja 3 fog megjelenni
  • ádám0416
    bocsi lehet én vok ilyen sötét de most mi fog márc. 25.-én megjelenni? a NAruto Shippuden Accel 3?? :P:P
  • szabolcs94
    Helo sziasztok tud már valaki valamit az accel 3-rol mert nagyon érdekelne hogy mikor lesz vagy hogy,lessze egyáltalán valaki azt mondta hogy a játék klszötök 16 accel -ig kötöttek szerzödést ha igen irjatok válaszotokat elöre is köszönöm..
  • timantes
    utánna olvastam , meghagyják a játékban az eredeti hangokat!!!! még 2 nap a megjelenésig
  • TheSmith
    Bocsi nem tudna valaki segíteni hogy honnan szerezzem be a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-t? Lehet másolt is! Előre is köszi!
  • szabolcs94
    Helo sziasztok tud már valaki valamit az accel 3-rol mert nagyon érdekelne hogy mikor lesz vagy hogy,lessze egyáltalán valaki azt mondta hogy a játék klszötök 16 accel -ig kötöttek szerzödést.
  • timantes
    már csak egy hetet kell várni , a japán változatban ugyis elakadtam , ebben legalább érteni fogom a történetet. remélem az eredeti hangokat/zenéket meghagyják
  • erik10
    jah
  • timantes
    MÁRCIUS 25.én jön!!!!! még 8 nap
  • erik10
    thanx
  • erik10
    itt megtalálsz párat: jetix.try.hu
  • batmunkh
    hellosztok!
    nem tudjátok honnan tudnám magyar szinkronnal letölteni az összes naruto film évadot?
  • Tisszi
    a hokage épület tetején
  • erik10
    Amúgy még lenne egy kérdésem: a negyediket hol találom meg?? már csak ő hiányzik...
  • erik10
    vagy a III. hokage sírjánál
  • erik10
    Ott ahol Lee van,Neji meg Gai(asszem Obito sírjánál) Konohában.