813
Minden ami Naruto játék
-
TheSmith #413 oké köszi -
#412 nemtom mi lehet a gáz...Lehet hibásan töltötted le,nemtom,lehet jobb lenne,ha letöltenéd máshonnan.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem,nemtudjátok hogy a Narutimate Hero 3-ba mit kell csinálni Tsunadeval,mert csak áll,és nemtom mit kell csinálni:S:S?
előre is kösz! -
TheSmith #411 Bocsi segítene valaki? Letöltöttem torrentről a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-őt. Elindul az eleje, de a gyártók után csak fekete kép van és nem történik semmi. Előre is kössz a segítséget. -
Tisszi #410 azért fekete fehér,mert a játék NTSC-s,a te géped pedig PAL-os.
egy RGB kábel vétele megoldja a problémád :) -
david1002 #409 Hali.
Valakinek a segítségét kérném.Az a helyzet hogy letöltöttem a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-t csak fekete-fehér.Nem tudja valaki miért van ez?És mikor jelenik meg a Shippuuden Accel 2 angoloul ha már megjelent valaki küldjön már egy linket.Köszi előre is -
timantes #408 ugyan itt tartok én is , kellene az a pár karakter -
ádám0416 #407 na én kijátszottam az ultimate 3 főszálát és a history módot is...egy csomo karakterem van de olyan 4 aszem hiányzik és nem tom h lehet őket megszerezni!
aszem a Hokagék hiányoznak nekem...azokat hogyan lehet megszerezni...?
Amugy aszem 1 Hokagém van és az a 3. Hogake....
előre is köszi a segítséget -
#406 Én találtam egy ilyen cheat-t találtam ki is próbáltam csak kár hogy nem kapod meg a negyedik hokage-t.
És lenne egy kérdésem is ugye a mászkálós részben elérhetővé válnak karakterek, azokat ott nem lehet használni? -
timantes #405 hát igen a kígyó sem egyszerű... , elvileg ezt a két szörnyet meglehet nyitni valamilyen trükel hogy a VS módban is lehessen őket választani. -
#404 Nekem 5. próbálkozásra sikerült. De most meg a kígyónál járok az még nehezebb. -
timantes #403 baromi nehéz lesz mert maga a szörny sebezhetetlen , gyorsan odamész a feje alá. Majd kétszer megnyomod az ugrást ( dupla ugrás ) és pöfölheted. Jó 10-12 perces csata... :) -
timantes #402 nyomd meg a "háromszöget" és ott válaszd ki a MISSION-t , lesz egy rakat küldetés, D osztálytól kezdve az S osztályig , azokat csinálgasd. Nagyon jó feladatok vannak benne és hasznosak is. Ha ezekkel is végeztél akkor vidd végig a HERO's HISTORY módot ( egy rakat karaktert leeht megnyitni ). Ha ezzel is végeztél akkor szerezz be minden extrát ( videó zene kártyák és a többi ). Ha ezzel is végeztél akkor menny el a Pachinkó bárba és ott valamelyik nyerőgépen meglehet nyerni az egyik hokage-t. Csak a főszálat vitted végig a java még hátravan! -
szabolcs94 #401 Helo szia timantes a naruto ultimate ninja3 -nak hol van vége mert nekem ott hogy legyözöm kakashit és nem ad sehol semmi történetet és miaz hogy new gage plus mi a benne a plus minden város ba voltam de sehol nem lehet semmit csinálni és tanzuka town-ba a csaj még nem enged tovább... válaszodat elöre is köszönöm.........
-
#400 És majd hogyan tom leütni a fejét?
-
timantes #399 Gaata-t lekell győznöd. Anélkül nemfog folytatódni a történet!!
ui.: Ha átváltozott gara a benne lakozó szörnyé, akkor a fejét kell ütni annak a homokszörnynek. -
#398 Köszönöm sikerült. Lenne egy másik kérdésem is már a Final Round-ban vok és van 194 pontom de nem tom hogy mit csináljak. Lehet hogy lekéne győznöm Gaara-t? Már próbáltam de túl erős.Nincsen valakinek valami tippje?
-
timantes #397 vane egy árus az egyik bolt mellett , menny oda és ott vedd meg neki a gyógyszert -
#396 Nekem lenne a Naruto Ultimate Ninja 3 -val kapcsolatban. Amikor krisztályokat kell gyűjteni és visszamegyünk a városba, akkor ugye ott van pár ellenfél. És Hinata-nak kell vinni gyógyszert de én seholsem találok. Nem tudna valaki segíteni?
-
#395 Innen lelehet tölteni. Üsd be a keresőbe hogy Naruto Ultimate Ninja 3. -
timantes #394 2 és fél óra alatt végigtoltam a főszálat. most a hero hystorít tolom. amugy akinek a memóriakártyáján van az előző rész mentése az kap búnuszba egy rakat kártyát és 50.000 költőpénzt a játékba! -
szabolcs94 #393 Helo sziasztok nem tudna valaki egy jo oldalt ahonnan le lehet tölteni a naruto ultimate ninja3 -mat válaszotokat elöre is köszönom......
-
ádám0416 #392 öhm azt seretném kérdezni h akkor ma jött ki a NAruto Ultimate Ninja 3??? :D:D:DD::P:P:P:P -
Tisszi #391 először lekell győzni sakura klónját.ha jól emlékszem,akkor valahol konohában van. -
ggeerryy #390 Sziasztok!!! lenne egy kérdésem, lehet már kérdezte valaki ha igen akkor bocs!!! :) nah szóval arra lennék kíváncsi hogy hogyan lehet megszerezni a csapatba Sakurát, mert megszeretném szerezni Sasukét és olvastam hogy kell hozzá Sai, Sakura meg az "Asztalos" XD és nekem még nincs meg :( a segítséget előre is köszönöm!!!! -
Tisszi #389 dejólenne :D
most az ultimate ninja 3 fog megjelenni -
ádám0416 #388 bocsi lehet én vok ilyen sötét de most mi fog márc. 25.-én megjelenni? a NAruto Shippuden Accel 3?? :P:P -
szabolcs94 #387 Helo sziasztok tud már valaki valamit az accel 3-rol mert nagyon érdekelne hogy mikor lesz vagy hogy,lessze egyáltalán valaki azt mondta hogy a játék klszötök 16 accel -ig kötöttek szerzödést ha igen irjatok válaszotokat elöre is köszönöm.. -
timantes #386 utánna olvastam , meghagyják a játékban az eredeti hangokat!!!! még 2 nap a megjelenésig -
TheSmith #385 Bocsi nem tudna valaki segíteni hogy honnan szerezzem be a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-t? Lehet másolt is! Előre is köszi! -
szabolcs94 #384 Helo sziasztok tud már valaki valamit az accel 3-rol mert nagyon érdekelne hogy mikor lesz vagy hogy,lessze egyáltalán valaki azt mondta hogy a játék klszötök 16 accel -ig kötöttek szerzödést. -
timantes #383 már csak egy hetet kell várni , a japán változatban ugyis elakadtam , ebben legalább érteni fogom a történetet. remélem az eredeti hangokat/zenéket meghagyják -
#382 jah -
timantes #381 MÁRCIUS 25.én jön!!!!! még 8 nap -
#380 thanx -
#379 itt megtalálsz párat: jetix.try.hu -
batmunkh #378 hellosztok!
nem tudjátok honnan tudnám magyar szinkronnal letölteni az összes naruto film évadot?
-
Tisszi #377 a hokage épület tetején -
#376 Amúgy még lenne egy kérdésem: a negyediket hol találom meg?? már csak ő hiányzik... -
#375 vagy a III. hokage sírjánál -
#374 Ott ahol Lee van,Neji meg Gai(asszem Obito sírjánál) Konohában.