813
Minden ami Naruto játék
-
Sasuke119 #213 De akkor hol lehet cippelni a gépet? Budapesten kívül, mert oda soha nem jutok fel. -
Beni521 #212 Naruto Rise of a Ninja X360-ra hol szerezhető be? 576-on volt, mostmár nincs, nagyon kéne! előre is kösszi -
szabolcs94 #211 Helo az nem ilegális de fel hivtam a barátom apját és már sehol se csinálnak csippesztetést a tescoba. -
Sasuke119 #210 TESCoba lehet cippelni? Mindegyikbe? Ezt soha nem gondoltam volna!
De ez illegális nem? Valaki mondja már meg kérem! -
szabolcs94 #209 Helo matestaker neked meg van a segitök közt sasuke a shippuden részben mert a boriton az van hogy lehet vele lenni. -
matestaker #208 TEsco minőségű ps chip? Az érdekes. De mindegy.Csak annyit szeretnék közölni hogy észrevettem egy érdekes dolgot az accel 2-ben:) NArutó át tud változni a 3-tailed-é amikor az a szabadtéri harc van és nem az oldalnézetes. Esetemben: bementem az Iruka-s 100-as verésbe és ott látom hogy verekedéskor megy fel a bal felső sarokban egy kék csík. ÉS ha az tele van a 2 analóg lenyomásával előtör belőle a 3-tail :) Lehet hogy csak én vagyok béna hogy csak most vettem észre de ha más nem tudta örülök ha segíthettem. ;) -
szabolcs94 #207 A ps2 becsippeltetéséhez menny el ha akarsz a tesco-ba és ott hat ezer vagy tiz ezer ért meg csinálják ugy hogy jo legyen. -
Tisszi #206 ImgBurn-el vagy DVDdercryptel kiirod az iso filet. -
Sasuke119 #205 Köszönöm szépen!!!
És ha lejött csak ki kell írnom egy dvdre és megy?
Mert emiatt a játék miatt akarom becippelni ha vállalják valahol!
KÖSZÖNÖM!!!!!! -
szabolcs94 #204 Na helo szia Sasuke119 itt van egy honlap ahonnan letudod tölteni a naruto shippuden narutimate accel 2- öthttp://www.mininova.org/search/?search=naruto+shippuuden+narutimate+accel+2.itt le tutod tölteni az accel 2-öt. -
Sasuke119 #203 Helósztok! Kérem szépen, könyörgöm valaki mondja meg hogy a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-őt honnan birom letölteni ? Mert sehol nem találom csak az 1-et! Egy oldalcímet vagy linket bírnátok adni?
KÖNYÖRGÖM!!!!
A választ előre is köszönöm! -
DajDaj #202 hát ma röpke 5 órát játszottam a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-vel de megérte... valami eszméletlen jó (első narutos játékom) na és persze párhuzamosan játszom az animevel szal pont sai caspatba kerülésénél tartok... mitnemondjak sokat szöszmötöltem vele, hogy eljussak idáig a japán nyelv miatt... de hát így az igazi original ;) na de lenne pár kérdésem:
1. miért nem tudom fejleszteni narutot? vagy csak hosszabb küldetések során tudom ezt megtenni? most nemrég a gaaras sztori alatt ment minden jól, igaz a jutsukat nemtom még hogy kell fejleszteni...
2. a gaaras küldetés után fennt a hegyekben Konohában van egy Iruka sensei-es "küldetés" amikor le kell győzni 100 embert... kínkeserve jutottam el 80ig... egyáltalán lehetséges azt megcsinálni vagy csak később lehet majd? (level 10.nél megállt a fejlődésben naruto...)
3. vannak Konoha középpontjában meg egyéb helyeken szalmakalapos félcsupasz "harcosok" akik mindig nekemjönnek és a végeredmény mindig ugyanaz: egy kék japán szöveg és egy vészjósló hangeffekt (gondolom valami nem jött össze) na ott egyáltalán mit akarnak? :D
4. van pár mellék "küldetés" inkább segítség nyújtás, amikor pár karakter feje fellett van két kéz, amelyek egymást fogják (rem érthető) na ott van két választhatási lehetőség... ennyit tudok... azt hogy mit kell nekik adni, vagy segíteni arról halvány fogalmam sincs sajnos
remélem tud valaki segíteni, amiben tudok segítek én is
msn címem: [email protected] vegyetek fel és akkor párhuzamosan tudunk segíteni egymásnak, előre is köszi mindenkinek! csáó all! -
#201 jaja erre én is kíváncsi vok.
olyan nehéz ez a japán!!! -
szabolcs94 #200 Helo szia timantes esetleg tudnál segiteni irtad régebben uccuMakinakhogy lesz az accel egy és az accel ketö meg a többi is lesz angolul esetleg meg tudnád mondani hogy mikor lesznek angolul a játékok
-
#199 Hello!
Látom nagyon kihalt ez a hely,de azért írok,mert ez nagyon érdekel:
Hol lehet valamilyen Narutos játékot venni PS2-re? (nem chippelt a gépem)
És lehetőleg valahol a környéken...
előre is kösz!
erik10 -
ggeerryy #198 Durva, ezt nem is figyeltem XD Narutonál Saival is tök jó a fel fel kör:D ha majd rájösz a kékre akkor írjál mert kiváncsi lennék én is rá hogy Kakashival mit csinál Naruto pl. -
#197 semmi gond:D na, a 2-2 ellen amikor társat választassz magad mellé és ott vmikor megjelennek békák(sárga,barna,kék)egész kicsi talán a név mellett. A sárga a szuperkombónál van(el kell taláni a gombokat), a barna az a fel+fel+O -nél, de a kékre még nem jöttem rá. Sok párosnál ez jelenik meg. -
ggeerryy #196 Huhh,ez most nekem is új XD.Melyik is a sima verekedés?XD most így hírtelen nem tudom melyiket nevezném annak...amikor több ember ellen kell harconi???XD bocsi hogy ilyen fáradt elméjű vagyok ma XD -
#195 ggeerryy lenne egy kérdésem(már megint).
Sima verekedésnél amikor kiválassztom a 2 ember akkor ott valamikor vannak kis békák. Namost a sárga az a szuperkombónál van, a barna a fel fel kombónál, de a kéknél mit kell csinálni? -
szabolcs94 #194 Ok köszi ezt nem tudtam azért kérdeztem ezt hogy lehet e sasukéval menni mert a boriton ez van de én még nem tudtam vele lenni pedig szerintem ö kell a lezárt ajtohoz akkor most az accel1 fojtatodok mert abbe ott lett vége hogy az akatsuki csapatra rázárult a kö oszlop amit majd a 2-be sakura fog össze törni. -
ggeerryy #193 Jó kérdések XD az ajtóval én is szenvedek de ötletem sincs hogyan kell vagy mit kéne csinálni hogy kinyíljon/most gyűjtök, meg verek szét mindent ami mozdítható/ Nem tudom hogy meg lehet e szerezni Sasukét elég sok mindent megcsináltam de még nem jött be szóval erre se igazán tudom a választ, de azt nem tudom hogy tudod e hogyha Sasuke mellé beválasztod Narutot akkor a fel fel körnél együtt támadnak XD -
szabolcs94 #192 Helo szia ggeerryy tudod ha végig viszed a naruto shippuden narutimate accel 2-öt akkor tudz magaddal vinni segitöket a gaméba sasukét meg lehet oda szerezni??? ja és még van egy lezárt ajto is sasuke legyözése elött amihez ir valamit és nem enged be. válaszodat elöre is várom ggeerryy. -
ggeerryy #191 Pff, hát én már nem emlékszem az első részre...sajna ezt nem tudom :( -
#190 ggeerryy!!!!
Én bementem az összes ajtón és kinyitottam az összes ládát és aztán már át is mehettem a kapun!
De most nekem kellene segítség! Az accel-ben (1) Gaarat megmentettem és Chiyo is meghalt, azután mit kell tenni????
A választ mint mindig előre is köszönöm!:D -
szabolcs94 #189 Hello szia timantes na aott el kell menni homok faluba és amikor belépsz az első homok részre ahol két ut van és annak a közepén vannak hinatáék és ott beszélnikell velük és aztán meg kapod Sait -
timantes #188 segíts nekem is Sensei!!!
átvittem az első fejezetet, most visszatértem újból a faluba. Találkoztam Shino , Hinata és Kibaval...beszékltem velük....majd találkozni kellett velük a falu bejaratánál, ott valamit mondott a mesterük és onnantól nemtudom merre kell menni , légyszi segítsetek ez az előtt van amikor Sai csatlakozna a csapatba -
naruto666 #187 lene még egy kérdésem hogy a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-őt letöltöttem és kiirtam dvd re és mégse inditja el a ps2-őm nemtudja valaki hogy mi lenne a probléma?amugy a gépem cipelt -
naruto666 #186 helló nemtudom hogy valaki végigtudta vinni a naruto narutimate hero 3-at? ha valaki végigvitte akor kérlek valaki segicsen mert elakadtam -
ggeerryy #185 Hát ha jól emlékszem vissza kell menni a homok falujába és ott kapsz valami feladatot, arra már nem emlékszem hogy mi volt, azt megcsinálod és utánna már mehetsz is...valami ilyesmi volt, de elvileg a térlép is jelöli hogy vissza kell menni ebben már nem vagyok biztos.Az én kérdésemre valaki nem tudja még a választ?? -
#184 Hello! Az accel 2-ben nem tok továbbjutni. Már Sai van a csapatunkban és nem tom hova kell menni. Egyetlen út a sivatagban van de ott két fickó elállja az utat. Mit tehetek? ggeerryy te biztos tudod! A válszt előre is köszönöm! -
Norberto91 #183 Kristály tiszta minőségű DBZ Burst Limit japán előzetes
http://www.gametrailers.com/player/29221.html -
ggeerryy #182 Az a rész amire én gondoltam az is az aceel 2-ben vanha valaki ki tudja nyitni akkor majd írja már meg hogy hogyan csinálta? -
#181 ggeerryy!
Sajna ott még nem járok nem tom a választ. én most az acel 2-vel nyomom. -
david151617 #180 És megtudnád mondani,hogy hogy tudnék rendelni külföldről?
Te már csináltál ilyet?
Köszi -
timantes #179 külföld , magyarországon csak nintendo ds-re lehet kapni Naruto játékot -
david151617 #178 Ti honnan szereztétek be a Narutos játékaitokat(belföld vagy külföld?)
Mert már nagyon szeretném megszerezni,de nem tudom honnan lehet.
hello -
david151617 #177 Ti honnan szereztétek be a Narutos játékaitokat(belföld vagy külföld?)
Mert már nagyon szeretném megszerezni,de nem tudom honnan lehet. -
ggeerryy #176 Szerintem igen, végig kell vinni a storyt plusz gyűjteni kell ilyen gömböket hogy a story alatti kis képes, harcos témát is végig vidd mert a végén megkapod valamelyik hokagét arra már nem emlékszem melyiket.
Nekem is lenne egy kérdésem mégpedig az hogy Orochimaru rejtekhelyén van egy leláncolt ajtó és hogy azt valaki kitudta már nyitni vagy mit kell csinálni hogy kinyíljon????mert valami ki van írva szóval biztos ki lehet nyitni valahogy. -
#175 Hello!
Az lenne a kérdésem , hogy az accel-ben hogyan lehet a karaktereket feloldani? (mivel japán : nem értem) A story modot ki kell játszani. Válaszotok előre is köszi! -
matestaker #174 Hello. LEnne 2 kérdésem az új game-vel kapcsolatban ha esetleg valaki tudja a válkaszt. AZ első az hogy hogy lehet narutót rendesen fejleszteni? mert az egy dolog hogy azokaokat a szinteken tuningolom d eakármeddig vihetem fel nem tud egy új mozdulatot sem. Pedig már vagy 115 harcnál kiírta hogy fejlődööt!! ??? A másik meg az hogy hiába veszem a beaállításokban maxra a nehézséget úgyan olyan könnyű a game. AZ oldalnézetes harcokat fél perc alatt lesöpröm:S légyszíves segítsetek. Előre is köszi :)