813
Minden ami Naruto játék
  • szabolcs94
    Helo na figyusz esetleg meg tudod adnia számodat én 13 éves vagyok a 18 keruletbe lakom es rákos kereszurra járok német tanárhoz az ezüst uccába szerdán és pénteken valamikor talál kozunk ja és fiu vahyok te. válaszodat várom
  • matestaker
    Nekem is az volt a vége hogy az Akatusi tagjaira rázárul a kőfal. Nekem ez a Narutimate Accel van meg meg az Uzumaki Cronichles 1 ! Nem sok de tudom hogy mi történik az Ultimate Ninja mind 3 részében de azért majd be kell szereznem :) Köszi a Sakurás segítséget. Figyu: ha bemész a Gaara alatti menübe ugye az a vs battle. Na most Tudod váltogatni 4 az embereket vízszinetesen. ÉS függőlegesen is le lehet menni. Lemész 3-at függőlegesen és ott kell a 4-ik Hokagének lennie Jariyara sama mellett. Tehét lemész 3-at és 1-et lépsz jobbra. Ennyi. Kódok nincsenek a gamehez sajna.
  • szabolcs94
    Matestaker neked mivolt a vége a naruto shippuden narutimate accel-nek és neked mijen narutos játékaid vannak nekem meg van a naruto ultimate ninja 1-2 a naruto narutimate hero3 a konoha spirit a uzumakicronocles1-2 ugy tudod megcsinálni a sakurás kurás tekercseket hogy a naruto fejébe be mész és ládákat keresel aminek a teteje fekete és abba vannak a pontok amik kellenek a sakurás tekercsekhez én az utolsó tekercset csinálom most és nekem nincs meg a 4-hokage pedig nagyon kellene ja és tudz kodot a naruto shippuden narutimate sscel-hez.
  • szabolcs94
    Helo nekem sakura alatti az a gaara s ott csak áőgymás ellen vagy én a gépellen matestaker.
  • matestaker
    Hello. Már mondtam hogy benne van a játékban. A Sakura alatti minigameben kell vele menni és ha ott legyőzöd vele Orochimarut akkor kapod meg. Amúgy itt Lakok Bp-n 17 kerbe.
  • szabolcs94
    HELO MATESTAKER NARUTO SHIPPUDEN NARUTIMATE ACCEL -BEN BENNE VAN A 4-DIK HOKAGE ????? ÉS EZ MIJEN MINIGAME AZ HOL VAN MERT ÉN VÉGIG VIITEN NARUTO NARUTIMATE ACCEL ÉS NEM KAPTAM MEG. ITT LAKSZ BUDAPESTEN??? HA IGEN ESETLEG VALAHOL ÖSSZE FUTHATNÁNK ÉS BESZÉLGETHETNÉK VÁLASZODAT VÁROM HELO
  • matestaker
    Hát már a kék(utolsó) tekercsnél járok benne de egy idő után nem enged több "jelenetet" venni és fogalmam sincs hogy miért. Hát igen! Japán! A 4. Hokage benne van. Harcolni is kell vele a minigameban. A narutimate hero-t azaz az Ultimate ninja-t is le akarom tölteni csak lusta vagyok :)
  • szabolcs94
    Helo matestaker na figyusz tudod a a fömenübe narutzo alatt sakura feje abba is vannak küldetések azt is meg csináltad már??? Ja és a 4-dik hokage benne van??? Ismered a naruto narutimate hero 3-mat?????
  • szabolcs94
    Mivolt a vége nekem az utolso video az volt amikor a fekete ruhások eggyutt voltak na mikor is jon a naruto shippude narutimate accel és mikor is lkesz fenn az interneten?????
  • matestaker
    Én már végigivittem teljesen. Már nem tudok mit összegyűjteni :)
    De sajna ilyen rövid a game története :S
  • Black Hawk
    nem hiszem :D sztem a kettő megint előről kezdődik
  • szabolcs94
    Tényleg végig vittem? És a kettö innen fog fojtatodni? válaszodat várom.
  • Black Hawk
    Grat :D végigvitted :D
  • szabolcs94
    Helo matestaker na figyusz most ott akadtam el hogy legyöztem itachit és kisamet jöttek a betük másadcor és nem ad be uj kuldetést ha tudsz segiteni légyszi segits válaszodat elöreis köszönöm.
  • szabolcs94
    OK köszi isten vagy hogy segitettél nekem és most hol tartasz???? És hogyn kell mintát gyüjteni a kaktuszból??? irja a kört a kak tusz mellet?????? ok köszi
  • matestaker
    Sakuranak katuszt kell vinni. Én is szenvedtem vele mire rájöttem. Járd körbe a sivatagot és a különböző színű kaktuszokból vegyél mintát vagy mi. De azthiszem a fehér szinű katuszt kell neki elvinni.Ennyi.
  • Black Hawk
    sebaj Xboxosok nem kapnak Accel 2 őt :D
  • Black Hawk
    Csak Xbox 360 ra hát fakkk :@
  • Elveon
    Launch videó!
  • szabolcs94
    Na beszelj minden kivel aztán bead egy konyves embert azzal is beszélj es aztán meny a barlang kapuja elé es ott egy oreg emberrel kell bszél ned es az oda adja a kulcsot es kitudsz menni a falubuol jiraiya hoz es az leveszi rolad a kar pereceket es aztan megtanulod a dupla rezengánt és ugy menj vissza a pecsét hez es utanna simán ossze torod
  • szabolcs94
    Helo sziasztok tud nátok segiteni nekem a
    naruto shippuden narutimate accel-ben ott tartok
    hogy a homok faluba sakuranak vinni kell valamit
    de mit vagy mit kell csinálni sakurának hogy tovább engedjen
    ha tudtok segitsetek válaszotokat várom.
  • Lizardman
    Ha valaki játszik a Naruto: Rise of a Ninja játékkal pls nézze már meg, hogy van-e japán szinkron rajta! (A dashboardban a Settings menünél a Regionnál kell átállitani JAP-ra) Köszi elöre is!
  • Varga998
    Naruto Rise Of A Ninja Torrenten itt . Csak sajnos lassu kb 20Kb/s ha valaki tud gyorsabb helyet irja meg, köszi.
  • Doom 4
    a naruto ultimate ninja 2 ben hogy lehet vs modban az összes karit kinyitni ?
  • uccuMaki
    Köszi timantes!!!!! Megoldottam. DE megint elakadtam.
    Most ott tartok, hogy bekéne mennem Homokfaluba.(De zárva van az a hely ahol be lehet menni.)
  • matestaker
    Na már én is kitoltam a gamet. Összesen 30 órát játszottam vele XD De megérte. Bár a hero módba ömlöttek a videók meg az átvezetések meg minden most meg egyszerűen nem tudok hogy összekaparni legalább 1 olyan tallért vagy mit amivel fel lehet oldani egy videót vagy képet vagy ami jön. Nem tudjátok mi a gond?
  • timantes
    egyszerű nagyon. Mindig mutatja a térkép hogy hova kell menni, a többire meg magától is rájön az ember.
    Egyike voltam azoknak , hanem a legelső aki végigjátszotta a Narutimate Accelt japánul. De még igy is ezer titok van amit meglehet nyitni.
  • Lizardman
    jaja, hogy lehet kezelni? könnyen?
  • timantes
    ugyan úgy menny vissza a barlang bejáratához ahogy a lepecsételt helyre jutottál! Semmi nehézség nincs benne csak visszakell ugrálgatni.

Nekem 7 óra alatt sikerült végigvinnem a főszálat.

Itt találsz pár cheatet, végigjátszást: itt
  • uccuMaki
    Ja igen! Még egy valami. Léteznek ehhez a játékhoz cheat kódok?
  • uccuMaki
    timantes
    Köszi de hol(hogy) kell vissza menni a pálya legelejére?????
  • Doom 4
    most akkor még nincs angol werziója a Narutimate Accel nek ? az baj hogyan kezelitek ?
  • Lokker
    Lizardman én válaszolok a kérdéseidre :)

1.Én nem tudok rola hogy lenne valszeg sokára várható az angol verzió de én nem tok erről semmit.
    2.Nem itt már lehet szabadon mászkálni.

-------------------------------------------------------------------------
    matestaker
    én is pont ott akadtam el ahol te en se tudom mi kell sakuranak szal ha rajossz pls ird meg nekem is a megoldast :)
  • Lizardman
    Ha már itt vayok, kérdeznék pár dolgot a naruto shippuuden narutimate accel játékkal kapcsolatban!

1. Van angol verzioja is? (csakmert én nem találtam, csak japánt)
    2. Ebben is csak verekedés van, avagy itt szabadon lehet mászkálni, és csiálni is valamit?

Válaszokat elöre is köszi....
  • Lizardman
    karaj! :)
  • timantes
    Jön a Narutimate Accel 2 karácsonykor!!! Olyanokat irányíthatunk mint pl Sasuke , avgy az Akatsuki csapattagok , kötelező a rajongóknak!!

• timantes
    Vissza kell menni a pálya legelejére perverz remetéhez , az leveszi a hátadról a nagy tekercset , majd visszamész a lepecsételt helyre és egy rasegnan-al simán széttudod törni , gyerekjáték , sok sikert
  • uccuMaki
    Hello! Egy kis segítséget szeretnék kérni , mert már elolvastam az egész
    fórumot , de nem jöttem rá, hogy lehet tovább jutni a
    naruto shippuuden narutimate accel-ben ott , hogy állok a barlangban
    egy nagy piros pecséttel (amit nem tudok áttörni)(vörös karperecem van,
    kimentem Jariyara-hoz de semmi)Előre is köszi!
  • Doom 4
    jó akkoe én irok ez kb. menyi cd ? csak mert ha nem nagyon sok akkor küldhetnéd postán mert eléggé pesten lakok :D
  • Lnntos
    Akinek kéne a Naruto DVD-re és Debrecen környéki vagy be tud jönni érte Debrecenbe az írjon nekem. Naruto 1-220+mozik+ovak+shippuden, minden megvan nekem legjobb minőségben ami Narutoval kapcsolatos... Kb 2 éve gyűjtöm..
    Akit érdekel írjon ide vagy e-mailemre.. [email protected]