813
Minden ami Naruto játék
  • ggeerryy
    Oké,azt megköszönném
  • timantes
    egy japán videójátékokkal foglalkozó oldalon olvastam még anno , mikor kijött az accel 1 , linket nem tudok igy kapásból adni, de ha rálelek akkor beírom
  • ggeerryy
    Huhhh!!!megnyugodtam...ennek a hírnek nagyon örülök.Azt azért szeretném megkérdezni hogy hol olvastad vagy honnan tudod ezeket az infókat?
  • david151617
    hello.Tudja valaki,honnan lehet szerezni Narutos játékokat?Magyarországon kapni valahol?
  • timantes
    az accel 3,4,5 is megmarad ps2 exkluzívnak ez biztos, magyarul amíg megy a shippuden addig mindig lesz új accel rész ps2re. SŐT , ezeknek az angol verziója is mind jön ps2-re szóval még 5-6 naruto játékra nyugodtan számíts+ egyéb fejlesztések.
  • uccuMaki
    Hello!
    Tudna valaki egy gyorsabb torrent linket a accel2-höz?
    Az enyém nagyon lassú (5-6 KB/s).
  • ggeerryy
    Én egy kicsit csalódtam, de az tény hogy a legjobb narutos játék eddig!!nekem annyi nem tetszet hogy kevés új dolog van benne az aceelhez képest.Akik benne voltak az aceelben karakterek gondolok itt Leere, Gaira, Kakashira stb. semmi új mozdulat semmi új speciális combo semmi, ugyanazt csinálják mint az első részben...tisztelet a kivételeknek.Az új karakterek előtt pedig meghajlok mindegyik eszméletlen jó lett, az újak tényleg hibátlanok.Én 4:43 perc alatt végigvittem a storyt, most jön a gyűjtögetés meg a tápolás.....összegezve:eszméletlen jó!!!!remélem az aceel 3 is ki fog tartani a ps2 mellett, de sztem ez egy álom már csak...
  • david151617
    hello
    Szeretnék vásárolni narutos játékokat!!!!!! Sürgős,karácsonyra lenne,tehát ha valakit érdekel az üzlet,akkor írjon a [email protected] (bármi csak Ps 2-re Pl: ultimate ninja 1,2 vagy uzumaki chronicles.... stb) az árakról e-mailben beszélünk.
    SŰRGŐS!!!!!!!!!
  • david151617
    hello
  • matestaker
    Uhh ez nagyon jónak hangzik. Köszi az összefoglalóért timantes. Nem igaz hogy én még csak 10%-nál járok:S Má tolatnám nagyon a game-t :)
  • timantes
    Eddig 40 percet sikerült játszanom a játékkal, rövid véleményem:

Ez az eddigi LEGJOBB Naruto-s játék amit valaha kiadtak bármilyen konzolra!! Az intro fenomenális , a játék közbeni videók káprázatosan szépre sikeredtek.

Történet: A játék onnét kezdődik, mikor Naruto és Ero senin megérkeznek Hidden Leaf Village-be. Magyarán az anime legelső részétől kezdünk. Viszont 40 perc alatt odáig jutottam hogy Kankuro-t legyőzte Sasori a sivatagban. Gyakorlatilag a Narutimate Accel 1 részeit gyorsan átlehet pörgetni , de utánna már kőkeményen adagolja majd a Narutimate Accel 2 új részeit. Hibátlan!!!

Változások a Narutimate Accel 1-hez képest:

Faluk: Konoha és a rejtett homok falu is teljesen át lett alakítva!!! Leírahtatlan élmény, káprázatos látvány , már csak sétálni is érdemes benne. Óriási terület hatását keltő , gyönyörűen berendezett mindkét falu. A faluk között eprsze nincs teleportálás , futni kell a következő faluig , de ezek a területek is ugy átlettek alakítva, mintha az animébe játszadoznánk.

Menü: ötletes , minden kézre áll.

Extrák: MILLIÓNYI EXTRA , zenék , videók , rejtett karakterek , bónuszok hegyén-hátán milliószámra!!! egy hamar nem lehet megunni! Viszont 100.000 YEN bónuszpénz üti a markát annak akinek a memóriakártyáján emgtalálhato a Narutimate Accel 1 mentése!!!

Harcok: továbbfejlesztett mozdulatok , új technikák , új felhasználható tárgyak , valamint egy csapattársal együtt lehet verekedni ( 2 vs 1 | 2 vs 2 )

Pályák: sok új pálya , a régi pályák csinosítva lettek , élvezet verekedni a pályákon

Hangok/zene: tökéletes! eredeti japán szinkronhangok és zenék!

... röviden ennyi , amikor már Orochimaruval harcolok akkor is jelentkezek egy kis összegzésre!

ui.: Naruto fanok ezerrel töltsék torrentről ,vagy rendeljenek egy eredeti példányt.

• timantes
    Megyek elkezdem a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-őt.
  • timantes
    Egy kis összeállítás a Nintendo DS kézikonzolra megjelent Naruto játékokból, érdemes beruházni egy NDSre is , mert nagyon jó játékok!

Naruto: Saikyou Ninja Daikesshu 3

Naruto: Saikyou Ninja Daikesshu 4

Naruto Shippuuden : Saikyou Ninja Daikesshu 5

Naruto Ninja Cuncil

Naruto Path of the Ninja

• timantes
    Torrenten fellelhető a játék!!!!!!!!!!

Link

Délután belekezdek én is a játékba , mivel japán ezért ha elakadunk valamerre akkor segítsük ki egymást! :)

• ggeerryy
    Szedem a NARUTO ACEEL 2-őt!!!juhiiiiii
  • ggeerryy
    Mangát olvasnak XD
  • matestaker
    Már csak annyit nem vágok a gameval kapcsolatban hogy ott már lesz Sasuke. ÉS az ANimében még egy jópár rész amíg elérünk odáig. Szerintetek átugorják ezeket a részeket amik az animében lesznek vagy a game fejlesztői vágják a storít és megcsinálják azt ami még az animében sem volt?Néha túl sokat gondolkozok
  • ggeerryy
    Az előző hsz.emben csupán 4 már volt!!! XD
  • ggeerryy
    20. a már mindjárt itt van!!!! az már nem sok!! már csak 8 nap!!!áhhhh alig várom már én is !!!
  • timantes
    nagyon ütős lesz , és pont karácsonykor jelenik meg , ez lesz a legjobb karácsonyi ajándékom !

a két videó mellesleg nagyon ott van a toppon

ui.: a bevezetett 2 vs 1 csaták is királyak lesznek
  • shamboy
    Sziasztok!
    Szeretném megrendelni WII-re a Naruto GNT amcsi verziója megy EUs wii-n?
  • darkling
    Naruto Shippuuden: NA 2
    videó 1
    videó 2
  • testerlnx
    Bocs rossz helyre ment!!
  • testerlnx
    Aby nézd meg: Szerecsen Drék revjú. Ez a mozgás is amcsibroáf?
  • timantes
    csak szólok hogy 1-2 hónapja kiadták , én végig is toltam....
  • szabolcs94
    Helo timantes ebben igaza van de ö is ott van elakadva és pedig én nem ismerlaek ezért a barátom nevében irtan nekd ja és bocsi timantes és uccuMaki
  • uccuMaki
    Egyébként ez arról is látszik , hogy neki rossz a helyesírása!!!
  • uccuMaki
    timantes!
    Ne higgy szabolcs94-nek tudod kicsit dilis
    Csak engem akar idegesíteni
  • ggeerryy
    Hát igen ez az angol szinkron nagyon vicces XD
  • darkling
    Ultimate Ninja 3
    videó
  • szabolcs94
    Helo timantes bocs haverom gépén irok neked de én vagyok uccumaki mert most rossz a gépem segitenél na ott tartok hogy ládákat kell keresni mert a sakurás küldetéshez kell hogy me legyen a 4-dik hokage és már csak egy láda kell ha tudsz segiteni segits válaszodat várom.
  • Black Hawk
    Jön az uzumaki CH 2 :P
  • szabolcs94
    helo matestaker légyszi gyere fel msn re és bocsi ha meg bántottalak
  • ggeerryy
    Várjuk XD !!!
  • timantes
    Látom pörög az élet a topicban. Délután dobok be gey jó kis képet.
  • szabolcs94
    OK nem baj na akko feljosz msn-re és akkor meg bszéljük addigis helo matestaker
  • matestaker
    Fúúú. Bocsi! Nagy Láma vagyok. Összetévesztettem a HokagékatMegjött e-mailod!
  • szabolcs94
    Csá matestaker na figyusz megkaptad a freemailon amit küldtem mert el küldtem és nincs benne a 4-dik hokage ajátékban nekem pedig 20 néztem meg
  • szabolcs94
    Na megvan elküldtem arra a cimre na és nekem nincs benne a 4-dik hokage pedig teljesen ugy csináltam ahogy irtad és nincs benne.
  • matestaker
    Levágtam a szabolcs94-ből hogy fiú vagy:) Írd le erre az e-mailcímre msne-d és msn-en megdumáljuk: [email protected]