813
Minden ami Naruto játék
  • Tisszi
    ok.nm :)
  • erik10
    heh... kösz a gyors választ! amúgy meg a kis sasukéra gondoltam:)

a nagy már megvan.:):D
  • Tisszi
    PTS?az meg mi a lótúró? xD
    amúgy a kis sasuke-t: bemész az orochimaru rejtekhelyére és rögtön az első ajtó
    Shipuuden Sasuke: a leláncolt ajtó mögött levő labirintus végén(vagy a kigyószobornál?fenetudja:)
  • erik10
    bocs,PTS:D:D:DXD
  • erik10
    hello!

nemtudjátok hol lehet a naruto shippuden narutimate accel 2-ben hol lehet TPS Sasukét beszerezni??

Ő a kedvencem,de nem találom sehol...
    előre is kösz!
  • szabolcs94
    helo szaisztok tudna valaki segiteni nekem a naruto shippuden narutimate accel 2-ben nem tom hol van a harmadik hokage akit le kell gyözni és már csak ö hiányzik a tööbi mind ki van pipálva és nem tom hol van ha valaki tudja az le tuná nekem irni hogy hol van válaszotokat elöre is köszönöm.
  • fuzesi12
    és a naruto ultimate ninja 3 van már ps2 re?vagy mikor lesz?
  • timantes
    mindegyik narutos játék nagyon jó , van vagy 9-10 féle , válogass , "bárhonnan" betudod őket szerezni.
  • fuzesi12
    *játékok
  • fuzesi12
    hi all
    vki el tud ná mondani hogy a ps2 narutos játék milyenek?
    meg hogy honnan tudom beszerezni őket? mind1 hogy égetett vagy nem
    e-mail:[email protected]
  • ádám0416
    jajj segítsen vki!!! ott vagyok amikor Ebisu felad egy ilyen vizsga tesztet amit ki kell tölteni...de nem tudom mivel nem értem mert japánul van :( és állandoan változnak a kérdések szal lehetetlen megcsinálni csk tippelni lehet..!!! de azért léccives segítsen vki!! Amugy most a NAruto Shippuden Naruttomate Accel-ről beszélek...
    előre is köszi a segítséget
  • denyboy
    jah és melyik a legjobb ilyen naruto játék ami tényleg élvezetes?
  • denyboy
    Én nem tudom ti hogy vagytok ezzel a naruto chronicles játékkal de én már akkor elakadtam amikor sasuke meg choji meg nem tom és párban kell harcolni. Kb szét vernek simán? Van valami trükkje amit nem tok ebben a játékban vagy tényleg ennyire gagyi
  • ádám0416
    most ott akadtam el nagyon amikor egy vizsgát kell kitölteni... amit shikamaru készített vizsgát már megcsináltam de a huu nem jut az eszembe a ninja neve de akki hasonlít shinora és ő is napszemüveget hord na szal annak van egy ilyen vizsgája de ott állandoan változnak a kérdések és nem tudom megcsinálni!!!! :'(
    lécci segitsen vki
  • ádám0416
    na mind1 azért köszi megoldottam :)
    de most ott tartok amikor mindenkivel kell harcolni végigkell menni a homokfaluba is meg mindenhova és ha legyőzök mindenkit utána mit kell csinálni? :S
    visszakell menni Konohába?
  • ádám0416
    na köszi szépen télleg az volt a gond :D
    de most elakadtam ott amikor ugye Deidara elkapta Gaaraat és akkor rögtön siet Sakura,Naruto és Kakashi a homokfaluba...na a falut megtaláltam aszem de egy kapu elött ott áll sakura is magyarázz vmit mellette meg a testőr a falunak... na szal vmit meg kell szerezni sztem vagy nem tom...visszamentem konohába hátha ott kell vmit csinálni de nem találtam semmit :/ valami ötlet? :S és ha bemegyek a kapun akkor a tetőőre érek ahol semmit nem lehet csinálni :S
    lécci aki tudja az segítsen!!! :)
  • Tisszi
    ha esetleg még vkit érdekel a lezárt ajtó az accel2-ben:
    amikor megcsináltátok az összes feladatot akkor menjetek el shizune-hoz kérjétek el tőle segitőnek sai-t,sakura-t és yamato-t majd menjetek a lezárt ajtóhoz.a lezárt ajtó mögött(gondolom már tudjátok mert kivittétek a missziókat) egy hosszú labirintus van melyben akár 2 órát is barangolhatunk. a labirintus végén megtaláljátok sasuke kunai kését,amely lehetővé teszi,hogy ha megtámadnak a banditák akkor sasuket fogod irányitani a harcban.a kunai-t a tárgyak menüpontban aktiválni kell!!!!
  • Tisszi
    rögtön az első menünél amikor csak 2 választás van,ott meiket választod? mert ha az elsőt akkor az a gond.
    jah és a torrentet meg a warezt ne nagyon feszegesd mert kibannolnak mint a szart.
  • ádám0416
    naajoo elegem van mindig elmentem ahol vagyok a játékban és ha rákattintok h ugye jáccom..akkor mindíg ujrakezdi a történetet :@
    de miért???
  • ádám0416
    jaa meg léccike aki tud torrent oldalat ahol le lehet szedni az Accel 2-őt lécci írjon ide vagy az emailomra...mert én etöltöttem az "accel 2-őt" csk kiderült h rosszul volt fennt és az első részt töltöttem le :(
    itt az emailom: [email protected]
    előre is köszönöm :)
  • ádám0416
    és ha pvp-zel akkor hogyan lehet megeszerezni a karikat? mint pl. Itachit, akkor a shippudenes sasuket?? előre is köszi...:)
  • ádám0416
    Oké visszamentem a perverz remetéhez..de nem akarja leszednia kezemről a tekercseket :S hogyan tom elérni h le vegye róólam?? meg van még egy csomo emberke velük lehet beszélni de nem értem mivel japánul beszél :S
    szóóval nem tudom levennia tekercseket... lécci timantes vagy már segítsen!!! előre is köszi
  • timantes
    visszamész a barlangon át a legelejére és ott beszélsz perverz remetével !!!!!!!!!!!!!!!! , ekkor leveszi rólad a nagy tekercset, majd visszamész és egy rasegnan-al széttudod rombolni
  • Black Hawk
    picit olvass vissza.
  • ádám0416
    JA AMUGY BOCSI... mertnem is az accel 2-őt szedtem le hanem az 1-et :S
    pedig a torent oldalon 2-ő volt na mind1...akkor segitsen vki hogyan tom széttörnia falat..vagyis a pajzsot??
  • ádám0416
    Segítsen lécci vki... elöször is én shippuden accel 2-vel játszom de azt nem tom h ha a gép ellen harcolok hogyan tudok uj karikat szerezni mint pl. Itachit..stb..??? lécci segitsen vki!!
    A másik az h nem tudom h kell megcsinálni azt amikor még az elején Naruto bemegy a barlangba és a csaj után megy de jön egy ilyen szörny és piros pajzsal lezárja a kaput és nem tok áttörni rajta..mivel azt irja h a Rasengannal kéne hosszan nyomkodni folyamatosan a KÖRT de nem müxik :S
    honnan lehet azt a pajzsot széttörni??
  • ádám0416
    szisztok lécci vki segítsen...nem tudok továbbmenni a shipuden accel 2-be mikor naruto barlangban van és egy ilyen szörny lezárja elöttem a kaput ilyen piros pajzsal... azt irja h nyomjam egyfolytába a kört de nem müxik... nem tom kitörni a falat... :( utána még magyaráz naruo vmit de japánal szal nem értem!!! lécci vki segítsen!!
  • darkling
    Naruto Ultimate Ninja 3 karakter videók
  • naruto666
    mt91 ha rájöttél hogy lehet szolj
  • mt91
    Tudom,h ez nem ide tartozik annyira,de nem tom hol tegyem fel...
    Tehát,Nem tudtok valami progit amivel le lehetne tölteni a videoplayer.hu-ról a vidiket?
    Vagy hogyan tudnám onnan leszedni a vidiket?
  • evil 007
    csáaztok a uzumaki chronicles el jáccok most angolba és kivittem a storyt már csak a misson meg a survival van hátra amikbol még van szal megvan mindenki kivéve sasuke hogyan lehet őt megszerezni? mert a storyt már kivittem :S
  • ggeerryy
    Engem meg még mindig az érdekelne hogy hogyan lehet kinyitni a leláncolt helyet... valaki esetleg nem jött már rá?
  • Tisszi
    koricapito PÜ-ben elküldtem az MSN cimem vegyél fel,ott majd elmondok mindent.
  • Mancoska
    tudtok segíteni?
  • Mancoska
    hogy kell megtalálni Sasukét a labiban?
  • Mancoska
    Hogy kell kitalálni a labirintusból?
  • koricapito
    hahó
  • Tisszi
    ha legyőzted sasuke-t,akkor kivitted a játékot.ennyi :D
    remélem lesz Accel 3(természetesen PS2-re)
  • jehnus
    igen legyőztem sasuket... és visszarakott konohába, de nem jelez semmi küldit, hahova kéne mennem... odameentem tsunade-hoz és csak csapatot tok kérni és ennyi...S:
  • koricapito
    Melyik a jobb az uzumaki chronikles 2 vagy az ultimate ninja 2?
    És csak rá kell menni hogy buy now vagy hogy used and now?
    És ez magyarországon van?
    És van msnen?