813
Minden ami Naruto játék
-
Kowu #53 Igen érdekel. Mi az üzlet neve és a telefonszáma? Új vagy használt játék? És meg lehet venni ott a Naruto Ultimate Ninja-t is?
-
matestaker #52 Bp-n lehet megrendelni Keresztúron a 17-ik kerületbe 1500 ft-ért. Ha ez után is érdekel akkor leírom a pontos címet! -
Devvo #51 Accel nagyon zsir jatek csak a budos eletben nem fog itt megjelenni:(!
Nekem a ninja gekitou taisen 4 kene megm csak nem fogom beimportalni mer nincs freeloaderem, es nem tudok sajnalatos modon japanul.Sztem Narultimate sorozat ps2re meg a Gekitou Taisen sorozta Gamecubra nagyon jok. -
Kowu #50 Érden lakom. De honnan lehet megrendelni, és mennyibe kerül?
-
matestaker #49 Hello. Én rendelte mtelefonon és elmentem érte. Attól függ hol laksz hogy eltudsz e érte jönni a ha megrendeled ! -
Kowu #48 Helló, nem tudja valaki hogy hol lehet megvenni a Naruto: Uzumaki Chroniclest? Már mindenhol kerestem. Ha valaki tudja légyszi segítsen. -
Varga998 #47 Sajnos egy rész sincs meg a sorozatbol vagy a moviek ből mert csak mostanába figyeltem fel erre az animéra, de ha már itt tartunk lenne egy ajánlatom olyan embert keresek akinek meg van az összes része(persze nem tudom hány részes) mert én nekem is kellene, mivel most pénz hiányában fizetni nem tudnék de ha valaki szereti a dragonball animét annak van egy csereajánlatom mivel nekem megvan az összes része a sima dragonball és a Z eleje szinkronos(amíg a tv-be leadták) aztán japán hang és magyar felirat a GT is feliratos jó minőségben 7 DVD plusz a moviek és specialok és amiböl 4 db hiányzik és négy dragon ball album (azok a zenék amik a "mese" alatt mennek) . Ha valakit érdekel irjon E-mailt [email protected] -
#46 animeaddicts -
matestaker #45 Leginkább az 1 -hez kéne de ha tudod a 2-höz meg a 3-hoz akkor azt is elmondhatnád.Amúgy köszi a segítségeket. -
#44 melyik movie-hoz? -
matestaker #43 Köszi az infot. Amúgy ha már így kérdezgetek rákérdezek hogy nem tudsz magyar feliratot a Naruto moviehez? -
Varga998 #42 Most vettem észre a második kérdésed. Természetesen dvd-re kell megirni, miután letöltötted kicsomagolod és kapsz egy 2,36 GB-os képfájlt amit egyszerűen kiírsz és már megy is a játék.A Japán hangal nekem sincsen problémám sőt a hangnál mindig jobb az eredeti Japán hang csak sajnos a menüben is japán a szöveg és elég nehéz eligazodni, de rá lehet jönni. -
Varga998 #41 Megnéztem nekem ez az első rész: naruto.part01.rar, és ez az utolsó: naruto.part43.rar plusz még egy pár szöveges dokumentum de szerintem tölts le mindent az abiztos.Egyébként pont 1,99 GB-ot foglalnak ezek nekem is. -
matestaker #40 Na. Felmentem az oldalra és meg is találtam. Letöltöttem a torrentes indítót. ez 1.99 GB . Mind az 1.99 Gb-ot le kell tölteni? mert ha megpróbálom elindítani a letöltést kijelölhetek kb 1-45-ig hogy meddig akarom letölteni. Akkor msot az egészet töltsem le? -
matestaker #39 Köszi , de ha ingyen van akkor nekem jó japánul is.:) .Nemtod Kifér egy sima lemezre vagy dvd kell? -
Varga998 #38 Én bevallom kicsit nem legális módon letöltöttem torretben fent van már egy ideje ezen az oldalon:http:www.gamestorrents.com cdk sajnos Japán. -
matestaker #37 És hol lehet megszerezni a naruto: Shuuppident? Mert én eddig ezt se láttam sehol. -
Varga998 #36 Szomorú vagyok de, azért kössz a válszt Black Hawk. -
#35 sajna nem pedig egyszerqbb lenne az élet. -
Varga998 #34 Helo mindenkinek eöször irok a forumba, mégpedig azért mert szerintem nagyon jok a narutós játékok és most megvan a Naruto Shippuuden Narutimate Accel is de sajnos kinai néhol angol (betöltésnél: Now Loading) azt szeretném megkérdezni nem lehet-e átállítani benne a nyelvet angolra vagy valami érthetöbb nyelvre csak az szöveg a lényeg a hang jó Japánul is. Ha valakinek van ilyen tapasztalata kérem segítsen.Köszi (Amúgy nagyon tuti a játék mindenkinek ajánlom)
-
#33 sztem sehol. -
matestaker #32 Megcsináltam a gamet!! Mostmár meg kell szereznem az ultimate ninja 2-őt. Nem tudod lehet e kapni MO-n? -
matestaker #31 na! Megcsináltam a barlangbeomlóst. De most meg az árnyéklón jutsut ha használom nem 3 naruto lesz hanem csak 2.Eddig 3 volt. Pedig mostits maxra nyomtam. Nem tudod mi lehet a baj? a kihagyott küldetés? -
#30 Sajnos csak az 1 van meg de az is jó volt. az ultimate ninja a Narutimate hero angol verziója úgyhogy a játékélményből nem veszítesz semmit. -
matestaker #29 Oké.Köszi. Én most szándékozom hamarosan megvenni a Naruto ultimate ninja 2-őt. Neked nincs meg? mondhatnál róla 1-2 dolgot ha mevan! -
#28 semmi nem lesz ha elbuksz egy missiont, max nem kapsz Új táblát ahova a chipeket pakolhatod. Amúgy nem vagy nagyon lemaradva. Ha valakinek meg van a Narutimate Accel az árulja el nekem hogy hogy kell betörni a barlangban a Pecsétet. -
matestaker #27 pfff. NEm tudom ki az a kabub! Ezek szerint én még nem járok ott. Én ott vagyok hogy egy barlank rámakar omlani és nincs elég időm kijutni.:(
Amúgy szerintem nagyon király a játék. Azt nem tudod hogy mi van akkor ha misson failed lesz és mégis továbbmész a játékban? -
#26 hát Éppen Kabutot meg a házi kedvencét kell elverni. ez meg is van csak utána nem tudom hogyan tovább. -
matestaker #25 Köszi. Kár hogy csak úgy lehet benne 2 playerben menni. Sebaj , majd megveszem az Naruto Ultimate ninjat. Te hol akadtál el? mert most én is nagyon el vagyok akadva! -
#24 Én nem igazán tudok olyanról hogy 2 player (megvana game) max olyan van benne hogy két szereplöt írányítasz. Végig ugyan még nem vittem mert megakadtam de ha tudok akkor segítek. -
matestaker #23 Hello. MEgvettem egy bizonyos Naruto Uzumaki Chronicles nevű játékot és nem találom benne a 2 player módot pedig azt írja az internet hogy van.
Ráadásul ha valakinek megvan és végignyomta segíthetne 1-2 dologban. -
#22 Naruto : Ultimate Ninja 2
tetszik, hogy megtartották a japo szinkront. -
#21 Ide nekem a direkt linket :D -
timantes #20 Sikerült beszereznem japánul mégegy játékot , a neve:
Naruto Konoha Spirits (a történet onnan folytatódik hogy Tsunade-t megválasztották hokagenak ). Va nbenne történet mód , kül. szintű küldetések , egyszerű csaták stb..) Majd ha jobban megismerem , még írok róla.
-
timantes #19 hivatalosan nem lehet kapni -
#18 nincsenek nagy igényeid :))
egyébként igazad van teljesen... -
matestaker #17 Lehet kapni a Naruto : ultimate Ninja-t Magyarországon? mert nekem azt mondták nem! -
#16 amit eddig néztem Naruto játékokat az elégé gyengus volt mind, pedig a sorozatot szeressem.(ma néztem éppen a 6-7dik Shippuuden-t)
egy frankó jrpg kellene a RG grafikájával, az biztos ütne:)
-
#15 Sztem jó játék. Tiszta poén mikor egy kis magán hadsereggel vonulsz:D -
_Vegeta_ #14 Ne emlitsuk mar meg a helyek neveit lecci.
#12: Boven raersz még neaggodj. :D