Naruto

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig 40 percet sikerült játszanom a játékkal, rövid véleményem:

Ez az eddigi LEGJOBB Naruto-s játék amit valaha kiadtak bármilyen konzolra!! Az intro fenomenális , a játék közbeni videók káprázatosan szépre sikeredtek.

Történet: A játék onnét kezdõdik, mikor Naruto és Ero senin megérkeznek Hidden Leaf Village-be. Magyarán az anime legelsõ részétõl kezdünk. Viszont 40 perc alatt odáig jutottam hogy Kankuro-t legyõzte Sasori a sivatagban. Gyakorlatilag a Narutimate Accel 1 részeit gyorsan átlehet pörgetni , de utánna már kõkeményen adagolja majd a Narutimate Accel 2 új részeit. Hibátlan!!!

Változások a Narutimate Accel 1-hez képest:

Faluk: Konoha és a rejtett homok falu is teljesen át lett alakítva!!! Leírahtatlan élmény, káprázatos látvány , már csak sétálni is érdemes benne. Óriási terület hatását keltõ , gyönyörûen berendezett mindkét falu. A faluk között eprsze nincs teleportálás , futni kell a következõ faluig , de ezek a területek is ugy átlettek alakítva, mintha az animébe játszadoznánk.

Menü: ötletes , minden kézre áll.

Extrák: MILLIÓNYI EXTRA , zenék , videók , rejtett karakterek , bónuszok hegyén-hátán milliószámra!!! egy hamar nem lehet megunni! Viszont 100.000 YEN bónuszpénz üti a markát annak akinek a memóriakártyáján emgtalálhato a Narutimate Accel 1 mentése!!!

Harcok: továbbfejlesztett mozdulatok , új technikák , új felhasználható tárgyak , valamint egy csapattársal együtt lehet verekedni ( 2 vs 1 | 2 vs 2 )

Pályák: sok új pálya , a régi pályák csinosítva lettek , élvezet verekedni a pályákon

Hangok/zene: tökéletes! eredeti japán szinkronhangok és zenék!

... röviden ennyi , amikor már Orochimaruval harcolok akkor is jelentkezek egy kis összegzésre!

ui.: Naruto fanok ezerrel töltsék torrentrõl ,vagy rendeljenek egy eredeti példányt.

Megyek elkezdem a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2-õt. <#eljen>

Egy kis összeállítás a Nintendo DS kézikonzolra megjelent Naruto játékokból, érdemes beruházni egy NDSre is , mert nagyon jó játékok!

Naruto: Saikyou Ninja Daikesshu 3

Naruto: Saikyou Ninja Daikesshu 4

Naruto Shippuuden : Saikyou Ninja Daikesshu 5

Naruto Ninja Cuncil

Naruto Path of the Ninja

Torrenten fellelhetõ a játék!!!!!!!!!!

Link

Délután belekezdek én is a játékba , mivel japán ezért ha elakadunk valamerre akkor segítsük ki egymást! 😊

Szedem a NARUTO ACEEL 2-õt!!!juhiiiiii

PS3 ID:ggeerryy87

Mangát olvasnak XD

Már csak annyit nem vágok a gameval kapcsolatban hogy ott már lesz Sasuke. ÉS az ANimében még egy jópár rész amíg elérünk odáig. Szerintetek átugorják ezeket a részeket amik az animében lesznek vagy a game fejlesztõi vágják a storít és megcsinálják azt ami még az animében sem volt?<#vigyor2>Néha túl sokat gondolkozok<#vigyor>
Az elõzõ hsz.emben csupán 4 már volt!!! XD

20. a már mindjárt itt van!!!! az már nem sok!! már csak 8 nap!!!áhhhh alig várom már én is !!!

nagyon ütõs lesz , és pont karácsonykor jelenik meg , ez lesz a legjobb karácsonyi ajándékom !

a két videó mellesleg nagyon ott van a toppon

ui.: a bevezetett 2 vs 1 csaták is királyak lesznek

Sziasztok!
Szeretném megrendelni WII-re a Naruto GNT amcsi verziója megy EUs wii-n?
Naruto Shippuuden: NA 2
videó 1
videó 2

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

testerlnx
Bocs rossz helyre ment!!

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Aby nézd meg: Szerecsen Drék revjú. Ez a mozgás is amcsibroáf?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

csak szólok hogy 1-2 hónapja kiadták , én végig is toltam....

Helo timantes ebben igaza van de ö is ott van elakadva és pedig én nem ismerlaek ezért a barátom nevében irtan nekd ja és bocsi timantes és uccuMaki
Egyébként ez arról is látszik , hogy neki rossz a helyesírása!!!
timantes!
Ne higgy szabolcs94-nek tudod kicsit dilis
Csak engem akar idegesíteni
Hát igen ez az angol szinkron nagyon vicces XD

Ultimate Ninja 3
videó

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Helo timantes bocs haverom gépén irok neked de én vagyok uccumaki mert most rossz a gépem segitenél na ott tartok hogy ládákat kell keresni mert a sakurás küldetéshez kell hogy me legyen a 4-dik hokage és már csak egy láda kell ha tudsz segiteni segits válaszodat várom.
Black Hawk
Jön az uzumaki CH 2 😛

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

helo matestaker légyszi gyere fel msn re és bocsi ha meg bántottalak
Várjuk XD !!!

Látom pörög az élet a topicban. Délután dobok be gey jó kis képet.

OK nem baj na akko feljosz msn-re és akkor meg bszéljük addigis helo matestaker
Fúúú. Bocsi! Nagy Láma vagyok. Összetévesztettem a Hokagékat<#vigyor3>Megjött e-mailod!
Csá matestaker na figyusz megkaptad a freemailon amit küldtem mert el küldtem és nincs benne a 4-dik hokage ajátékban nekem pedig 20 néztem meg
Na megvan elküldtem arra a cimre na és nekem nincs benne a 4-dik hokage pedig teljesen ugy csináltam ahogy irtad és nincs benne.
Levágtam a szabolcs94-bõl hogy fiú vagy😊 Írd le erre az e-mailcímre msne-d és msn-en megdumáljuk: [email protected]
Helo na figyusz esetleg meg tudod adnia számodat én 13 éves vagyok a 18 keruletbe lakom es rákos kereszurra járok német tanárhoz az ezüst uccába szerdán és pénteken valamikor talál kozunk ja és fiu vahyok te. válaszodat várom
Nekem is az volt a vége hogy az Akatusi tagjaira rázárul a kõfal. Nekem ez a Narutimate Accel van meg meg az Uzumaki Cronichles 1 ! Nem sok de tudom hogy mi történik az Ultimate Ninja mind 3 részében de azért majd be kell szereznem 😊 Köszi a Sakurás segítséget. Figyu: ha bemész a Gaara alatti menübe ugye az a vs battle. Na most Tudod váltogatni 4 az embereket vízszinetesen. ÉS függõlegesen is le lehet menni. Lemész 3-at függõlegesen és ott kell a 4-ik Hokagének lennie Jariyara sama mellett. Tehét lemész 3-at és 1-et lépsz jobbra. Ennyi. Kódok nincsenek a gamehez sajna.
Matestaker neked mivolt a vége a naruto shippuden narutimate accel-nek és neked mijen narutos játékaid vannak nekem meg van a naruto ultimate ninja 1-2 a naruto narutimate hero3 a konoha spirit a uzumakicronocles1-2 ugy tudod megcsinálni a sakurás kurás tekercseket hogy a naruto fejébe be mész és ládákat keresel aminek a teteje fekete és abba vannak a pontok amik kellenek a sakurás tekercsekhez én az utolsó tekercset csinálom most és nekem nincs meg a 4-hokage pedig nagyon kellene ja és tudz kodot a naruto shippuden narutimate sscel-hez.
Helo nekem sakura alatti az a gaara s ott csak áõgymás ellen vagy én a gépellen matestaker.
Hello. Már mondtam hogy benne van a játékban. A Sakura alatti minigameben kell vele menni és ha ott legyõzöd vele Orochimarut akkor kapod meg. Amúgy itt Lakok Bp-n 17 kerbe.
HELO MATESTAKER NARUTO SHIPPUDEN NARUTIMATE ACCEL -BEN BENNE VAN A 4-DIK HOKAGE ????? ÉS EZ MIJEN MINIGAME AZ HOL VAN MERT ÉN VÉGIG VIITEN NARUTO NARUTIMATE ACCEL ÉS NEM KAPTAM MEG. ITT LAKSZ BUDAPESTEN??? HA IGEN ESETLEG VALAHOL ÖSSZE FUTHATNÁNK ÉS BESZÉLGETHETNÉK VÁLASZODAT VÁROM HELO
Hát már a kék(utolsó) tekercsnél járok benne de egy idõ után nem enged több "jelenetet" venni és fogalmam sincs hogy miért. Hát igen! Japán! A 4. Hokage benne van. Harcolni is kell vele a minigameban. A narutimate hero-t azaz az Ultimate ninja-t is le akarom tölteni csak lusta vagyok 😊
Helo matestaker na figyusz tudod a a fömenübe narutzo alatt sakura feje abba is vannak küldetések azt is meg csináltad már??? Ja és a 4-dik hokage benne van??? Ismered a naruto narutimate hero 3-mat?????
Mivolt a vége nekem az utolso video az volt amikor a fekete ruhások eggyutt voltak na mikor is jon a naruto shippude narutimate accel és mikor is lkesz fenn az interneten?????
Én már végigivittem teljesen. Már nem tudok mit összegyûjteni 😊
De sajna ilyen rövid a game története :S
Black Hawk
nem hiszem 😄 sztem a kettõ megint elõrõl kezdõdik

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Tényleg végig vittem? És a kettö innen fog fojtatodni? válaszodat várom.
Black Hawk
Grat 😄 végigvitted 😄

Helo matestaker na figyusz most ott akadtam el hogy legyöztem itachit és kisamet jöttek a betük másadcor és nem ad be uj kuldetést ha tudsz segiteni légyszi segits válaszodat elöreis köszönöm.
OK köszi isten vagy hogy segitettél nekem és most hol tartasz???? És hogyn kell mintát gyüjteni a kaktuszból??? irja a kört a kak tusz mellet?????? ok köszi
Sakuranak katuszt kell vinni. Én is szenvedtem vele mire rájöttem. Járd körbe a sivatagot és a különbözõ színû kaktuszokból vegyél mintát vagy mi. De azthiszem a fehér szinû katuszt kell neki elvinni.Ennyi.
Black Hawk
sebaj Xboxosok nem kapnak Accel 2 õt 😄

Black Hawk
Csak Xbox 360 ra hát fakkk :@

Na beszelj minden kivel aztán bead egy konyves embert azzal is beszélj es aztán meny a barlang kapuja elé es ott egy oreg emberrel kell bszél ned es az oda adja a kulcsot es kitudsz menni a falubuol jiraiya hoz es az leveszi rolad a kar pereceket es aztan megtanulod a dupla rezengánt és ugy menj vissza a pecsét hez es utanna simán ossze torod