813
Minden ami Naruto játék
  • konoha
    Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2nek mikor van vége mert én megvertem sasukét és nem kaptam meg most a konohaban vogyok és már csak sasuke hiányzik. mit tegyek?
  • szabolcs94
    OK köszi szépen....
  • ggeerryy
    Hát az az igazság hogy nem tudom hogy végigvittem e. XD Annyit tudok segíteni vagy inkább tanácsolni hogy néz szét mindenhol, néz szét az erdőben ahol Sakurával lehet versenyezni, vagy az edzőpályára menjél ahol Gai vagy Lee van, de szerintem a legvalószínűbb a másik város rész ahol van a játékterem vagy mi, ahol lehet játszani.
  • szabolcs94
    Hello szia ggeerryy te már végig vitted az ultimate ninja 3-mat én ott vagyok el akadva hogy shizune zölden világit a térképen és nagyon ideges mert asszem eltünt a malaca de a térképen van még egy sárga folt is légyszi segíts válaszodad elöre is köszönöm
  • ggeerryy
    Az ultimate ninja 3-ban elég szánalmas sztori mód van szerintem, legalábbis én nem nagyon vettem észere hogy lett volna valami értelme...én is mászkáltam össze-vissza a semmiért XD
    az a lényeg hogy ahol Konohamru van próbáld megcsinálni a vizsgát vagy mit, ott kapsz két karaktert...kb. ennyi.
  • konoha
    hali az ultimate ninja 3 ban is elvok akadva. nem rég szerztem meg konohamarut és most a térképen konohamaru zölden világít. Guy amit adott 50 embert már legyőztem de nem tok mit csináli. köszi
  • Tisszi
    azt nemtom :D
  • szabolcs94
    És mikor lesz angol változata mert már várom nagyon.
  • Tisszi
    igen
  • Project Zero
    Sziasztok!

Ennek a Naruto shippuden NA 2-nek lesz valamikor USA vagy EU változata is?
  • ggeerryy
    Azok a karakterek amik a képen vannak mind az aceel 2-ben vannak.
  • Tube
    kössz hogy nem segitetek:(
  • szabolcs94
    Hello szia konoha
    hello bocsi rossz lett a agépem a abarátom gépén irtam és ott nem káttam a
    privát üzenetet tényleg sajnálom de ott vége van a gamének én is azt hittem hogy fojtatodok de nem és sajana ijen rövid a game de a 2 fojtatodik.
  • konoha
    ez a Narutimate accel 1 vagy a 2 mert az egyben nem találom mindet.
  • konoha
    ez a Narutimate accel 1 vagy a 2 mert az egyben nem találom mindet.
    http://bp1.blogger.com/_S4tLZO0iKSE/Ryd-YmyGznI/AAAAAAAAAOw/pqt8tDMXPd4/s1600-h/perso.jpg
  • konoha
    ggeerryy lécci segíts te nagy narutósnak látszol HELP!!
  • XenHai
    A Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2 csak japan nyelven jelent meg?
  • Tube
    valaki segitsen nem tudok továbbjutni az accel 1 ben ott tartok amikor elöször lehet menni a homokfaluba és utánna nem tudom merre kell menni
  • konoha
    találtam egy képet a szereplőkröl a ship 1ben nézd meg a képet ments le vagy nyisd meg igaz ez??:
  • konoha
    ha tudsz kéráek segíts mert ott tartok hogy narutoval megvertem itacit és utána shikamrunak kitöltöttem vmi tesztet.s nem tok továbbjutni
  • konoha
    szarintem nem, nem tuod mikor van a vége mert el vok akadva
  • ggeerryy
    Szerintem kevered a két játékot!!! az aceel 1-ben nincs benne a shippuudenes Ino, se Sai ha ő a festő XD se Hinata.A 2-ben vannak benne...
  • konoha
    ázé ha tud vki segíteni az lécci segísem.
    köszi
  • Tisszi
    sajna én nemtok segiteni,mert még nem vittem ki :(
    esetleg jövőhéten,csak akkor lessz meg.
  • konoha
    hali
    Narutimate Accel 1. részében hogy lehet a többi embert megszerezni még nincs meg ship. shino, ino hinata a festő, bábos hogylehet stb hogy lehet megszerezni őket?
  • Tube
    elöre is köszönöm
  • Tube
    plz valaki segitsen nem tudom hová kell menni vagy mit kell csinálni az accel 1 be ott tartok amikor elöször enged a homokfaluba elötte meg garával kellet megküzdeni valakivel meg kankuroval is harcolni kellet de nem tudom most merre menjek a homokfaluban valaki kérem segitsen az e-mail cimem:[email protected] de a forumba is lehet válaszolni
  • konoha
    kérlek segítsetek csrébe én is segíthetek
  • Tube
    de meglepödtem azt hottem vége a játék nak a accel 1 nél legyöztem azt az oriso kutyát vagy mi volt az és jönnek le a feliratok mintha véger lenne már megijedtwem hogy ijen hamar vége:D de aztán fojtatodottXD
  • konoha
    a emailom: [email protected]
    de a fórumba is írhattok
  • konoha
    hali
    el vagyok akadva a Naruto Shippuden: Narutimate Accel 1. részében.
    ott tartok hogy legyőztem narutoval itachit, avideoban itachi elmosojodik. aztán temarinál csináltam vmit aki shikamaruhoz küldött és ott egy tsztet töltöttem ki. És most el vok akadva.
    lécci segítsetek köszi
  • Tube
    az jóóóó
  • Tisszi
    mind2 xD
    mászkálsz,közben bunyózol :P
  • Tube
    és ez a accel ez mászkálos vagy csak verekedni kell benne vagy mászkálni kell ide oda? :D
  • Sasuke119
    Helló Cash23!

Van több Narutos játék pc-re igaz azok csak mugenesek, de én jó elvoltam vele.
    Mostmár töltöm a Accelt!!!
  • Tube
    oké a nyelv nem nagyon izgat de látom ez a második rész elöbb majd végigviszem az elsö részét is:D
  • Tisszi
    Naruto Narutimate Accel 2(de csak japánul van)
  • Tube
    szerintetek meik a legjobb narutos játék ps2 re?
  • XenHai
    koszi
  • matehoki
    Kedves Cash23!

Tudtommal nincs Pc-re Naruto-s játék.