3093
  • fiveteen
    hali srácok ezt lehet normálisan egérrel és billentyűzettel tolni mert a 3 elég szar hogy nem lehet beállítani semmit.na előre is köszönöm.
  • sylvanor
    oh xD ezer kössz :D elég sokat oda rak, de azt nem láttam...öhöm, akarom mondani nem jutott eszembe, hogy láttam egy CAPCOM nevű mappát itt...jártam itt sokat, de nem jutott volna eszembe róla, hogy ez az, kösszkössz
  • Evin
    Nagyon el van dugva: Dokumentumok\Capcom.
  • sylvanor
    ...mármint, ha varázslóval lehetne törölni, akkor fel kínálná a lehetőséget, hogy meg akarom-e hagyni a beállításokat és mentéseket, legalább is fel kéne(legtöbb játék törlésénél szokta) és akkor igen

Nem baj, nem is gondoltam, hogy te épp tudod, nem azért írtam. De azért mégis jó lenne tudni.
  • Evin
    "...mint telepített játékot és varázslóval nem lehet törölni és akkor nem törölné a mentéseket."
    Én így értelmeztem: nem működik a varázsló, és így nem tudod törölni a mentéseket.

"És valaki okostól egy választ is meg köszönnék."
    Én kérek elnézést, hogy buta vagyok és nem segíthetek.
  • sylvanor
    És valaki okostól egy választ is meg köszönnék.
  • sylvanor
    A játékot akarom törölni és a mentést meghagyni... Vagyis zavar, hogy több mint 7 giga elfoglalja, úgyse játszok vele. De a mentés kell, mert valamikor újrarakhatom.
  • Evin
    Zavar, hogy kb 500k elfogja a szabad helyedet?!
  • sylvanor
    Üdv. Egy gyors kérdésem lenne.
    A gépemen a Devil.May.Cry.4.Full-Rip.Skullptura nevű rar fileból lett fel rakva a játék. De ez talán nem is lényeges, mert ugyanoda kerül attól még a mentés file. És ez lenne a lényeg. Törölném a játékot, de a rendszer nem foglya fel, mint telepített játékot és varázslóval nem lehet törölni és akkor nem törölné a mentéseket. A kérdésem az lenne, hogy a mentés fájlokat hova rakja? (Igazából 2. alkalom, hogy törlöm, elakadtam egy helyen, ahol csak ugrálni kellett volna és egyszerűen ráhagytam(már egy kicsit régebben) és most törölném is)

Ha valaki tudja, akkor pls mondja el. (Kéne a hely a gépre, ennyi az oka, viszont ez fontos.)
  • rossitibi
    Sziasztok!
    Próbálta már valaki a dmc 3-at vagy a 4-et windows 7 64 biten?
    A jövőhéten lesz kész a gépem és már most tiszta ideg vagyok hogy futnak-e majd rajta! :S
  • The Protector
    Nincs bejelentve.de ez is csak idő kérdése.
  • Bence94
    Nem tudni ! Semmi utalás nincs jelenleg, hogy készülne!
  • brasilsoma
    Sziasztok!Nem tudjátok lesz folytatás a DMC4-nek?Ha igen akkor irjátok meg h mikorra várható!Köszi elöre is!
  • Evin
    A Galaxison az év végéig csak 2000Ft a gém!
  • bardocz
    Megtaláltam, a d-padon kellett átállítani, és utána már működött. Köszi!
  • armageddon666
    d-pad?
  • The Protector
    akkor nézd meg a joy kiosztását és keresd meg h mivel váltod a stílust.
  • bardocz
    Kontrollerrel játszom, és azon értettem a nagy piros B-t.
  • The Protector
    1-4-es gombigig váltod a stílusokat.
  • bardocz
    Semmilyen style dolognál lévő dolgot nem tudok megcsinálni. Annyit ír, hogy nyomjam a B-t a levegőben, földön, akárhol. De ezzel nekem nem történik semmi:\
  • bardocz
    De hogyan? Már megtaláltam leírását, a kis videóval, meg minden, de még mindig nem tudom megcsinálni.
  • armageddon666
    Gunslinger
  • bardocz
    A levegőben pörögve lövést hogy lehet megcsinálni Dantevel? Oké, hogy B a levegőben, amikor a pisztoly van használatban, de sehogy nem megy.
  • bardocz
    Akkor küzdök erősen tovább:)
    Ugye attól még, hogy human szinten kezdtem, később ugyan ezzel a karival csinálhatom legnehezebb szinten is? Most még csak a human meg a devil hunter szintet engedi.
  • Lullaby
    Nyilván kiderül a végén (:
  • bardocz
    13. küldetést fejeztem be, és nem értem a történetet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ugyebár az elején Dante lelő egy papot, és emiatt "összeveszünk" vele és őt üldözzük. A templomban rájövünk, hogy Agnus nem jófej,Credo és a pap sem(His Holiness), és őket kezdjük el üldözni. Szépen legyőzzük Agnust, majd Credot, majd Agnust, majd a papot, de a pap visszaszerzi a kardot. Ezt Agnus beleszúrja valamibe, amitől a démonok rámennek a városra. De ugyan ekkor a pap megy a szobrával, és az ólomkatonái írtják a démonokat. Most akkor nem együtt vannak, hanem egymás ellen, vagy hogy? Vagy később derül ki? Mert akkor ne mondjátok el.
  • bardocz
    6. vagy 7. küldetésnél tartok, szóval az még várat magára, de először úgyis végigvinném, szóval ez eléggé jó hír:)
  • The Protector
    Az utolsó elötti mapon végigtudod.Credo kivételével.
  • Doom 4
    Nem tudok róla :S
  • bardocz
    Valahogy azt meg lehet oldani, hogy csak a bossfightokat játsszam újra? Ha csak azokat lehet, amiket már egyszer legyőztem, az is jó.
  • wednes
    Jah, hát neveket semmiképp se kell lefordítani. :)
    Az már egy elvont kategória, az most olyan lenne, minta az én kereszt nevem helyett (Tamás) azt kéne leírni mindenhová, hogy "iker" vagy "csodálatos" :DD
  • armageddon666
    egyébként anime topicban volt már ilyen vita és nem jutottunk dűlőre, itt nem is kezdenék bele... de én úgy vagyok vele hogy neveket nem kell lefordítani... John Smithből sem csinálnak Kovács Jánost...
  • armageddon666
    Semmi mivel eredetileg angolul készült :) ha megnézed az eredeti japán trailert az is angol... és japánul van feliratozva :D
  • wednes
    Ez mind nézőpont kérdése.
    Ha te angol anyanyelvű lennék akkor te se azt "látnád", "hallanád", hogy Red Queen vagy Rebellion. Azért hangzik minden jól angolul, mert egy idegen nyelv, aminek a hangzás világa mindig jól cseng függetlenül annak tartalmától. :)
    És ez annyira igaz, hogy nálam is néha ilyen érzéseket vált ez a dolog mint nálad, pedig én aztán direkt előnybe részesítem a honosított játékokat.
    Egyébként a fene tudja, mi lehetett az eredeti japán megfelelője az angol fordításnak. :)
  • armageddon666
    Meg ha már itt tartunk, fordítást nem tudom hogy csinálod (te csinálod? nem olvastam vissza), de szerintem fontos hogy a stílust, a hangulatot is áthozza az ember ilyenkor, és ne szó szerinti fordítás legyen...
  • armageddon666
    nem, nem szeretek magyarított játékokkal játszani :) hivatalos fordításokat általában elszúrják (már csak azért is mert szarul van megoldva a rendszer... ömlesztve adják ki a szövegeket, és így sok rész más értelmet nyerhet ugye mint kontextusba ágyazva :\)

fan-fordítások akár jobbak is lehetnének, csak sajnos nem sokszor párosul a lelkesedés tudással :(

Ebony és Ivory még jó is lenne, de akkor remélem hogy pl. a Red Queen is Red Queen marad... Meg a Rebellionból nem lesz Lázadás, illetve Force Edgeből (ami mondjuk a négyben nincs) Erő Él vagy valami egyéb szörnyűség :\

"remélem" ... igazából nem nagyon érdekel, mert fentebb írtam, nem játszom magyarított játékokkal... inkább tanács... vagy mi :)
  • Evin
    Erre én is gondoltam, csak az több munka, mintha csak az egyiket csinálnám meg. Meg nem tudom mennyivel toldaná meg a most kb 36MB-ra saccolt telepítő méretét. Majd meglátom.

armageddon666
    Látom nem játszottál magyarul a dmc3-al. Ott ugye minden fordítva volt, az "Ebony & Ivory"-ből "Ebony és Ivory" lett.
  • norbi2fraktal
    nekem támadt egy ötletem de lehetséges hogy nem lehet megvalósítani,vagy nehéz,etc,nah az hogy pl bele építhetnéd a hun telepítőjébe azt hogy "fegyverek és kombók fordítása" vagy hasonló,és így legalább akinek nem kell magyarul a cucc az nem teszi hozzá--...-...
  • armageddon666
    Hááát általában rosszul sülnek el az ilyen fordítgatások...

Blue Rose - Kék Rózsa még jó de
    Red Queen - Vörös Királynő? jól hangzik a magyar is itt is, viszont sokkal hosszabb...

illetve Ebony & Ivory? Meg ezek nevek... azokat szerintem nem kell lefordítani. Támadásokat viszont le lehetne akár :) Danténél van sok pókerre utaló :D
  • The Protector
    sztem jó lenne.És ha jól gondolom a fegyverek nevét is lefordítanád?
    Blue Rose pl kék rózsa stb.....
    Sztem nem lenne gáz ha lefordítanád.Sőt.Klafa lenne.És hajrá a magyarításhoz.Előre is köszi.