Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
De hogyan? Már megtaláltam leírását, a kis videóval, meg minden, de még mindig nem tudom megcsinálni.
armageddon666
Gunslinger

@

bardocz
A levegõben pörögve lövést hogy lehet megcsinálni Dantevel? Oké, hogy B a levegõben, amikor a pisztoly van használatban, de sehogy nem megy.
bardocz
Akkor küzdök erõsen tovább😊
Ugye attól még, hogy human szinten kezdtem, késõbb ugyan ezzel a karival csinálhatom legnehezebb szinten is? Most még csak a human meg a devil hunter szintet engedi.
Lullaby
Nyilván kiderül a végén (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

bardocz
13. küldetést fejeztem be, és nem értem a történetet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ugyebár az elején Dante lelõ egy papot, és emiatt "összeveszünk" vele és õt üldözzük. A templomban rájövünk, hogy Agnus nem jófej,Credo és a pap sem(His Holiness), és õket kezdjük el üldözni. Szépen legyõzzük Agnust, majd Credot, majd Agnust, majd a papot, de a pap visszaszerzi a kardot. Ezt Agnus beleszúrja valamibe, amitõl a démonok rámennek a városra. De ugyan ekkor a pap megy a szobrával, és az ólomkatonái írtják a démonokat. Most akkor nem együtt vannak, hanem egymás ellen, vagy hogy? Vagy késõbb derül ki? Mert akkor ne mondjátok el.
bardocz
6. vagy 7. küldetésnél tartok, szóval az még várat magára, de elõször úgyis végigvinném, szóval ez eléggé jó hír😊
The Protector
Az utolsó elötti mapon végigtudod.Credo kivételével.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Doom 4
Nem tudok róla :S

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

bardocz
Valahogy azt meg lehet oldani, hogy csak a bossfightokat játsszam újra? Ha csak azokat lehet, amiket már egyszer legyõztem, az is jó.
Jah, hát neveket semmiképp se kell lefordítani. 😊
Az már egy elvont kategória, az most olyan lenne, minta az én kereszt nevem helyett (Tamás) azt kéne leírni mindenhová, hogy "iker" vagy "csodálatos" 😄D

armageddon666
egyébként anime topicban volt már ilyen vita és nem jutottunk dûlõre, itt nem is kezdenék bele... de én úgy vagyok vele hogy neveket nem kell lefordítani... John Smithbõl sem csinálnak Kovács Jánost...

@

armageddon666
Semmi mivel eredetileg angolul készült 😊 ha megnézed az eredeti japán trailert az is angol... és japánul van feliratozva 😄

@

Ez mind nézõpont kérdése.
Ha te angol anyanyelvû lennék akkor te se azt "látnád", "hallanád", hogy Red Queen vagy Rebellion. Azért hangzik minden jól angolul, mert egy idegen nyelv, aminek a hangzás világa mindig jól cseng függetlenül annak tartalmától. 😊
És ez annyira igaz, hogy nálam is néha ilyen érzéseket vált ez a dolog mint nálad, pedig én aztán direkt elõnybe részesítem a honosított játékokat.
Egyébként a fene tudja, mi lehetett az eredeti japán megfelelõje az angol fordításnak. 😊

armageddon666
Meg ha már itt tartunk, fordítást nem tudom hogy csinálod (te csinálod? nem olvastam vissza), de szerintem fontos hogy a stílust, a hangulatot is áthozza az ember ilyenkor, és ne szó szerinti fordítás legyen...

@

armageddon666
nem, nem szeretek magyarított játékokkal játszani 😊 hivatalos fordításokat általában elszúrják (már csak azért is mert szarul van megoldva a rendszer... ömlesztve adják ki a szövegeket, és így sok rész más értelmet nyerhet ugye mint kontextusba ágyazva :\)

fan-fordítások akár jobbak is lehetnének, csak sajnos nem sokszor párosul a lelkesedés tudással 😞

Ebony és Ivory még jó is lenne, de akkor remélem hogy pl. a Red Queen is Red Queen marad... Meg a Rebellionból nem lesz Lázadás, illetve Force Edgebõl (ami mondjuk a négyben nincs) Erõ Él vagy valami egyéb szörnyûség :\

"remélem" ... igazából nem nagyon érdekel, mert fentebb írtam, nem játszom magyarított játékokkal... inkább tanács... vagy mi 😊

@

Evin
Erre én is gondoltam, csak az több munka, mintha csak az egyiket csinálnám meg. Meg nem tudom mennyivel toldaná meg a most kb 36MB-ra saccolt telepítõ méretét. Majd meglátom.

armageddon666
Látom nem játszottál magyarul a dmc3-al. Ott ugye minden fordítva volt, az "Ebony & Ivory"-bõl "Ebony és Ivory" lett.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

norbi2fraktal
nekem támadt egy ötletem de lehetséges hogy nem lehet megvalósítani,vagy nehéz,etc,nah az hogy pl bele építhetnéd a hun telepítõjébe azt hogy "fegyverek és kombók fordítása" vagy hasonló,és így legalább akinek nem kell magyarul a cucc az nem teszi hozzá--...-...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

armageddon666
Hááát általában rosszul sülnek el az ilyen fordítgatások...

Blue Rose - Kék Rózsa még jó de
Red Queen - Vörös Királynõ? jól hangzik a magyar is itt is, viszont sokkal hosszabb...

illetve Ebony & Ivory? Meg ezek nevek... azokat szerintem nem kell lefordítani. Támadásokat viszont le lehetne akár 😊 Danténél van sok pókerre utaló 😄

@

The Protector
sztem jó lenne.És ha jól gondolom a fegyverek nevét is lefordítanád?
Blue Rose pl kék rózsa stb.....
Sztem nem lenne gáz ha lefordítanád.Sõt.Klafa lenne.És hajrá a magyarításhoz.Elõre is köszi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Evin
Ez inkább elméleti, mint gyakorlati kérdés. Van akinek nem tetszene, ha magyar lenne pl a kombók nevei. Ami részben érthetõ, de magyarul viszont már a nevébõl tudni lehet, hogy mit csinál.

norbi2fraktal
ha belefér az idõdbe akkor legyen magyar😊

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

The Protector
nekem mind1.sztem nem lenne rossz ha le lenne fordítva.

Evin
Kérdés: le legyenek fordítva a kombók és a fegyverek nevei le legyenek-e fordítva a magyarításban vagy ne?

norbi2fraktal

helllo.
valaki tudja hol lehetne a devil may cry 3 zenéjét letölteni?
Evin
A magyarításban mellékeltem saját programot, ami egy külföldi oldal leírásán alapszik. Azzal 1680-is lehet felbontást beállítani(16:9, 16:10).
De alapból nincs.

armageddon666
még 5:4 sincs, szal nem hiszem :S

@

Klemice
dmc 3-ban van 16:10 illetve 16:9es felbontás?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Evin
Mivel nincs PC-re, sehonnan. Ugyanígy a dmc2 se!
Le tudod tölteni a ps2-es verziót, alá egy emulátort, de csak akkor, ha legalább 2magos a gépet! További infó, ha érdekel, a PS2 emulátor fórumában rákérdezhetsz.

hello valaki tudja hogy a dmc 1 hol tudnam letolteni pc-re? elore is a segitseget koszonom
ok, mcpróbálom így akkor. köci

norbi2fraktal
tedd fel a 2009 márciusi dx9c-t, majd a 9.8-as catalyst+drivert...

amugy nekem is ati-m van, Vista és XP, mind2-pn perfectül megy...

jó akkor megkövetlek és sorry...

AMD Athlon 7550 Dual-Core 2,71 GH
2x2 giga ultra geil dc ramok
ATI Radeon 4830
dx9c tavaly augusztusi
catalyst 2009.03......
windows xp sp3

és akkor várom a segítséget vagy 5letet....

Evin
Amirõl te beszélsz "próbaverzió", azt úgy nevezik, hogy "biztonsági másolat". A próbaverzió a demó.

Driverek, dx9 a legfrissebb?
Ha leírtad volna milyen géped van, kizárhatnánk, hogy az ATI kártyád nem szereti, mivel Nvidiát támogat inkább. De ezt nem mondhatom, mert nem tudom neked mid van.

próbaverzió = ingyér letöltve
kb úgy mint a munkahelyemen cigány gyanúsított = svédek

visszatérve minden új játék szépen fut a gépenem,. nem részltezezem

próbáltam többször is már, de többhelyrõlleszedett crack.exe-vel sem megy
a mini imagés megoldás bonyolult, nem játszadozom most a daemonnal

a játék a korábbi crack exéjével el sem indult, a mostanival fekete képernyõre levált és annyi

minden más játék szépen megy, obli, gothic, ut, call waw, jericho, nwn2, stb . stb. szóval nem értem hogy mi lehet a baja. direkX, aegia phisyX?

ja windows xp sp2 a rendszer. hátha az számít, de eddig csak a gta4 nem indul azzal tudomásom szerint

norbi2fraktal
a demo-nál írta azt hogy trial szerintem az van neki XD,és crack-elte

Evin
A "bikaerõs" gép relatív kifejezés, kinek mi az.
Mi az, hogy próbaverzió?! Demo vagy full?

jajj bazz, bikaerõs gépem van. vmi más baja van, kiírogat ilyen hülyeségete. természetesen próbaverzió, de crackel sem megy

norbi2fraktal
milyen géped van?? proci,vga,ram.....

nekem nem indul. mi lehet a baja?

És az xp tett fel alabbol drivereket?Mert nekem ugynez a gondom volt 1 honapja és nekem az volt h tett fel alapbol az xp,és én is rá frissitettem.kint minden ok csak a játékban nem ,és még csak nem is minden játékban volt gond.De driver hiba is lehet.Más oprendszerrel kéne probálkozni elsöként,szerintem.
Doom 4
nem csak ennél az egynél. az sp 3 as xp lett felrakva driver meg firssitve van. de elökerestem a régi mentésemet azzalh ha játszok és kilképek a fõmenübe akkor jo minden.

Hello!Más játéknál nem csinálja?Uj op.rendszer is lett rakva?Lehet driver hiba is.Nem hiszem h vga miatt lenne.
Doom 4
Hello! az lenne a problénán hogy most ujra felraktam a játékot de azóta uj vga-m lett (ati nem tom ez e a baj) de valmiért nincs semmi hang csak sistergés. régen teljesen jo volt.

The Protector
Háttérnek.

The Protector
Hát a magyarítás még nincs kész.Végigjátszás meg sztem nem nagyon kell max csak 1 részen mikor danteval jössz ki a dzyungelbõl.Sokkal jobb ha beírod youtubra a game nevét +azt h walkthrough.

ja és még egy magyar nyelvü végig játszás is kéne köszönöm elöre is
vagy emailban a magyarositás [email protected]
és tudna valaki küldeni egy linket?