Devil May Cry 4

Oldal 1 / 62Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Lehet már new game+-ban tolta

PSN ID.: Beegabor

videót néztem yt-n ott a srác kezdésnél betudta állítani de akkor későbbiekben meglátom

t

Seth
Azt hiszem a 2. küldetéstől működnek, de tuti el kell jutni egy bizonyos pontig. Már régen volt, sajna nem emlékszem a részletekre

PSN ID.: Beegabor

nem találtam a 2013-as dmc játék topicját ezért itt kérdem meg: tényleg ekkora barom ökrök a fejlesztők, hogy a fegyvercsomag dlc-t csak azután lehet használni miután egyszer végigtoltad a játékot?
új játéknál nekem csak a 4 külső közül enged választani, pedig elvileg itt kellene lennie a fegyvereknek is, pl. samurai

t

Én épp a héten vittem végig, billentyûvel! És semmi baj az irányítással. A 3-hoz képest - ami még ma is ûtõs játék - mérföldekkel jobb!

Metalmilitiakid
Mit értesz normális irányítás alatt ? Mert egeret sztem nem fogsz kapni, az irányítás meg magában jó, csak úgy kell gondolkozni mintha a kontrolpad 2 oldala lenne.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Empty
Nem létezik rá normális irányítási patch vagy valami?

Metalmilitiakid
Igen már azóta rájöttem, csak gondoltam intelligens játékkal van dolgom és azt hittem csak azért nem támogatja mert kicsit régebbi a játék...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Evin
Ha nem tudod ilyenre állítani, próbáld meg a frissítési frekvenciát 60 helyett 59Hz-re állítani, talán akkor lesz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Metalmilitiakid
Most újra akarom játszani, csak azóta szereztem egy 1920x1080 monitort, hogy lehet ilyen felbontásra állítani a játékot, mert nagyon irritál, hogy nem találok rá megoldást. Minden oldalon úgy van írva, mintha alapból lenne ilyen opció.

The Protector
Hát igen.sajnos ez van..És tovább rontom sajnos azzal a kedvedet h mikor danteval vagy ugyan ezeken a mapokon kell menni csak visszafelé.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bowari
Nekem meg a mentésekkel van bajom...naponta van kb 1 órám,hogy játszak,ezt meg úgy nem lehet.Mots vagyok a 7-es küldetésnél,de fél óra mire odaérek a fõmuftihoz,ott meghalok 2szer,onnan hiába próbálkozhatok többször, ha nem tudom legyõzni akkor elveszik az egész és kezdhetem elõlrõl:@ Így meg nem sok kedvem van,80szor elmenni ugyanott...

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

valahol olvastam hogy lesz ilyen devil may cry trilógia. én a 3al és a 4el sem tudtam játszani. van nem tudtam konfigolni gamepadre, vagy volt vmi baja. már nem emléxem. kicsit úgy vagyok vele mint a street fighter 4nek, oda is ígértek egy végsõ feljavított verziót, meg akarom várni

ebben tud vki segíteni ? mindenképpen ki akarom próbálni a játékot, még az is lehet megvennén ha normális pc irányítást kapna....

a sztori naygon bejövõs

Optimus Prime
Én is azzal toltam. a 4-nek az a baj a 3-mal hogy két billentyû fel lett cserélve. Bár a 4-ben legalább nincsenek PS-es gombok a tutorialnál, vagy igen?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ffxi
Origi. Gyémánt sorozat kiadású. CD galaxisból való

Fákjúal!

Evin
Ha MO-n árulják, valószínûleg.

ffxi
Gyémánt kiadású verzióra fel lehet telepíteni a magyarítás?

Fákjúal!

Köszi de nincs gamepad-om és nem is tervezek venni.
Játszom billentyûvel amíg szét nem megy a kezem.
Lullaby
Nem, és a billentyûzet is elég macerás (tapasztalat). Gamepad vagy semmi.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Sejtettem, hogy ez lesz a válasz.
Köszi, de én pc-s vagyok és nagyon utálom a gamepad-ot.
Szóval mi a helyzet az egérrel?
Lehet használni vagy sem?
Solid Snake
Ez sztem,pont egy olyan játék amihez kiválóan üzemel egy gamepad.
Érdemes beszerezni egyet,ha megoldható <#wave>
Bocs a dupláért, az elõbb kicsit félreérthetõen fogalmaztam.
A billentyû kiosztást megtaláltam.
De egeret egyáltalán nem lehet használni???
Én megszoktam hogy a támadások a sok gombos egeremen vannak.
Viszont erre nem ad lehetõséget a játék.
Ezt meglehet valahogy mégis oldani?
Vagy marad a poliposdi a billentyûzeten? :-/
Help!!!
Én bill.+egér összetétellel szeretnék játszani.
De az irányításnál sehol nem találtam ilyet.
Hol és hogyan lehet ez testre szabni?
Vagy nem is lehet így játszani???
Akkor szívok mint a torkos borz!
Kérlek, segítsetek!
Evin
Elérhetõ a teszt fordítás. Teljesen kész, minden fordítva van, de lehetnek benne elírások pl.

ffxi
"nekem" :)

Fákjúal!

Evin
Ha már csinálok valamit, akkor nem fogom csak a felét lefordítani.

ffxi
Köszönjük! Bár nekem elég lett volna csak a story-t lefordítanod :D. Az ilyen menü, tutorial stb... az ember rájön. De a story-t kibogarászni már nehézkes. Köszönjük!

Fákjúal!

Evin
Ilyen lesz a fordítás, azoknak, akik várják.
http://www.youtube.com/v/F1UgRd_snyk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

The Protector
Ha jól tudom egybizonyos xpadder progival kívülrõl is kalibrálhatod a gamepadodat a játékba.Valójában arra van h akinek nem ismeri fel a gamepadját a játék az is tudjon játszani de a te esetedben is mûködnie kell,holott arra a controllerre van tervezve.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

A DMC IV-vel van egy kis gondom. Van egy Xbox 360 controllerem, valami oknál fogva egyesen nem lehet futni, oldal-hátra irányba megy rendesen. A netet bóklászva észre vettem, hogy nem egyedüli eset ez, csak sajna megoldást sehol sem találtam rá.
Valakinek van valami tippje ötlete?
hello nekem dmc 4 magyarosítása kellene itt az email címem ha valaki elküldené köszi [email protected]
Optimus Prime
Borzalom az új DmC, de inkább itt folytassuk a vitát. Ne a sirály 4. topicját offoljuk.

Nem a hír miatt, de ismét neki estem a játéknak. Sajna feladtam úgy a Mission 15-nél, de ma kidühöngtem magam és elértem a 17-ig. :P Pandora, Lucifer utóbbi fegyver állat! Dante egy szál rózsával a szájában rohangál. :D

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

RAZOR27
mia a pékfasz ez az új dmc... hátén felkötöm magam, ez egy phos, nemérdekel, h elõre leírom vagy sem.... szembeköptek egy durvajó címet rendesen... agyrák... miatök ez, remélem csak rossz a szemem és nem az ebony/ivory volt ennek a mangabuzinak a kezébe a vidi végén... aztapicsa... még mindig nemtértem magamhoz...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Klemice
The game is the fifth installment in the Devil May Cry series and serves as a reboot to the series.

egyszóval azt kapod, mint a tomb raidernél, csak ott az elsõ részt nem dobták ki a kukába, sem történetileg, sem játékmenetileg mivel újradolgozták ugye

nem értem miért kellett ezt... ráadásul pc-re sem jön, lehet nem is baj

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

lolSL
hát érdemes venni egy xbox controllert (nem kell a kamu drágán adott pc/windowsos változat, ugyanaz mint a konzolos csak adnak egy driver cd-t :D), vagy logitech chillstreamet, azokhoz szinte minden játékban tökéletes a támogatás az elmúlt 3-4 évbõl.

egy hajóban evezünk :D ugyan úgy rumblepad 2 és még xp-n nekem simán jól belõtte magát. mindegy most lescreenshotoltam a játékon belüli kiosztást(h pl az A mire van kiosztva) és az alapján a launcherbõl megcsináltam :D
The Protector
Nekem Saitek P8800-asomon is ment tökéletesen.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Ezzel én is sokat szívtam. Meguntam. Eladtam logitechem és vettem egy xboxos controllert. Bár ahogy emlékszem, nekem anno tökéletesen mûkodött a játék rumblepad 2-n.

Parasite Eve 2, best game EVER!

újra felrakatam immáron win7re a gémet és kalibrálnám az eddig tökéletesen kalibálható gamepadomat és érzékelt a teszt során minden gombot de a játékon belül nem érzékel bizonyos gombokat. a kiosztás a launcherben szimplán vicc. kibaszott x360as kontrollerre csinálták meg. nincs rá valami mód hogy megváltoztassuk ezt a 360as gombjelzéseket hogy be tudjam lõni rendesen?
armageddon666
az ilyeneket kéne bojkottálni nem a L4D2t... de warezzal együtt, hogy aztán ne arra fogják.

@

armageddon666
dante goes gay
wtf?
ez miez?
ez wtf ez?

CAPCOMnál megõrültek? Szerintük ez a "nyugati fogyasztók számára emészthetõ" cucc?

@

Evin
Állítólag csak a nevük egyezik.

Swarczi
Nekem is fura az új környezet, de attól lehet még jó játék.

The Protector
Ezt szeretem.Nem is láttál belõle eddig semmit sem de már temeted.
Sztem várjuk meg mi lesz belõle.
Lehet hogy,ez nem is az a Dante aki eddig volt,a világ is más.Meg a stílus is.Ez így tényleg nem DMC de majd meglátjuk.

Jön az uj DMC, emos Danteval... Nem is bánom hogy csak konzolra jön. Nemtom mért kell igy elcseszni egy ilyen címet.
vk90
Nekem a dmc3-ba az ellenségek tetszettek jobban. A 4-be utáltam azokat a varrógéppel összevarrt krokodilutánzatokat.

Capcom is the best!

Klemice
dmc4 csak grafikában jobb mint a dmc3, illetve nero boss kombói a kezével, de az csak fun ha már nem elsõre tolod a játékot

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Optimus Prime
Kösz mindkét választ. Egyhamar nem jöttem volna rá, keresve. Zavaró, hogy bár PC-d verzió, sok control tip gamepad leosztással jelenik meg. :S Bár valamivel jobb, mint a DMC3.

Metalmilitiakid
style váltás alapból 1,2,3,4 es gombbal, út megtalálás, mindig a szobor árnyékával ellentétes irányba menj, akkor is ha onnan jöttél, kb 3-4x kellesz ezt megcsinálni és akkor kijutsz

Optimus Prime
Üdv!
Már Dante-val vagyok 13-as mission, de
1, nem tudok style-t váltani, ha ez lehetséges csak a Trcikster van
2, a 13-asnál elakadtam az erdõben, ott ahol a 3 út van azzal a szoborral. Elsõre Neróval is nehéz volt megtalálni a helyes utat, de úgy fest minden variáció hiábavaló. :S

Én vagyok béna - DMC3 játszása után is - vagy tényleg idegölõ ez a rész?

Metalmilitiakid
Na végre végigvittem, Dante az igen jó fej, fõleg mikor Agnussal dumál a színházban azon nagyon röhögtem, eddig kedvenc fegyverem Lucifer, gyorsan pörög késleltetett robbanás, ha épp messze vok akkor is megtöri a boss charge ját magától ... tömeg és repülõ dolgok ellen is jó, remélem benne lesz az 5 ben. Viszont amin megint idegbajt kaptam, végén amikor már csak ki kell ütni a Saviort, elõször nem tudtam mivan, nézem rá kell grabolni és az ellöki utána a másik kezét, de sehogyse ment, végül kerestem egy videót és abban láttam, hogy nem grab olni kell csak simán elütni. A csávó aki írta sokat szenvedhetett ha úgy csinálta, hogy átugrotta az ütést, utána meg grabbel próbálta ellökni mert nekem 10 perc alatt kb 3x sikerült, de akkor a másik kéz ütött meg. De végül megvolt, erre meg a stáblistánál nem figyeltem csak henteltem és lecsapták Kyrie t :D

Oldal 1 / 62Következő →