3093
-
#3093 Lehet már new game+-ban tolta
-
endorphinz #3092 videót néztem yt-n ott a srác kezdésnél betudta állítani de akkor későbbiekben meglátom -
#3091 Azt hiszem a 2. küldetéstől működnek, de tuti el kell jutni egy bizonyos pontig. Már régen volt, sajna nem emlékszem a részletekre -
endorphinz #3090 nem találtam a 2013-as dmc játék topicját ezért itt kérdem meg: tényleg ekkora barom ökrök a fejlesztők, hogy a fegyvercsomag dlc-t csak azután lehet használni miután egyszer végigtoltad a játékot?
új játéknál nekem csak a 4 külső közül enged választani, pedig elvileg itt kellene lennie a fegyvereknek is, pl. samurai -
Harbinger #3089 Én épp a héten vittem végig, billentyűvel! És semmi baj az irányítással. A 3-hoz képest - ami még ma is űtős játék - mérföldekkel jobb! -
#3088 Mit értesz normális irányítás alatt ? Mert egeret sztem nem fogsz kapni, az irányítás meg magában jó, csak úgy kell gondolkozni mintha a kontrolpad 2 oldala lenne. -
#3087 Nem létezik rá normális irányítási patch vagy valami? -
#3086 Igen már azóta rájöttem, csak gondoltam intelligens játékkal van dolgom és azt hittem csak azért nem támogatja mert kicsit régebbi a játék... -
#3085 Ha nem tudod ilyenre állítani, próbáld meg a frissítési frekvenciát 60 helyett 59Hz-re állítani, talán akkor lesz. -
#3084 Most újra akarom játszani, csak azóta szereztem egy 1920x1080 monitort, hogy lehet ilyen felbontásra állítani a játékot, mert nagyon irritál, hogy nem találok rá megoldást. Minden oldalon úgy van írva, mintha alapból lenne ilyen opció. -
#3083 Hát igen.sajnos ez van..És tovább rontom sajnos azzal a kedvedet h mikor danteval vagy ugyan ezeken a mapokon kell menni csak visszafelé. -
#3082 Nekem meg a mentésekkel van bajom...naponta van kb 1 órám,hogy játszak,ezt meg úgy nem lehet.Mots vagyok a 7-es küldetésnél,de fél óra mire odaérek a főmuftihoz,ott meghalok 2szer,onnan hiába próbálkozhatok többször, ha nem tudom legyőzni akkor elveszik az egész és kezdhetem előlről:@ Így meg nem sok kedvem van,80szor elmenni ugyanott... -
steweee #3081 valahol olvastam hogy lesz ilyen devil may cry trilógia. én a 3al és a 4el sem tudtam játszani. van nem tudtam konfigolni gamepadre, vagy volt vmi baja. már nem emléxem. kicsit úgy vagyok vele mint a street fighter 4nek, oda is ígértek egy végső feljavított verziót, meg akarom várni
ebben tud vki segíteni ? mindenképpen ki akarom próbálni a játékot, még az is lehet megvennén ha normális pc irányítást kapna....
a sztori naygon bejövős -
#3080 Én is azzal toltam. a 4-nek az a baj a 3-mal hogy két billentyű fel lett cserélve. Bár a 4-ben legalább nincsenek PS-es gombok a tutorialnál, vagy igen? -
#3079 Origi. Gyémánt sorozat kiadású. CD galaxisból való -
#3078 Ha MO-n árulják, valószínűleg. -
#3077 Gyémánt kiadású verzióra fel lehet telepíteni a magyarítás? -
krisztajo #3076 Köszi de nincs gamepad-om és nem is tervezek venni.
Játszom billentyűvel amíg szét nem megy a kezem.
-
#3075 Nem, és a billentyűzet is elég macerás (tapasztalat). Gamepad vagy semmi. -
krisztajo #3074 Sejtettem, hogy ez lesz a válasz.
Köszi, de én pc-s vagyok és nagyon utálom a gamepad-ot.
Szóval mi a helyzet az egérrel?
Lehet használni vagy sem? -
#3073 Ez sztem,pont egy olyan játék amihez kiválóan üzemel egy gamepad.
Érdemes beszerezni egyet,ha megoldható -
krisztajo #3072 Bocs a dupláért, az előbb kicsit félreérthetően fogalmaztam.
A billentyű kiosztást megtaláltam.
De egeret egyáltalán nem lehet használni???
Én megszoktam hogy a támadások a sok gombos egeremen vannak.
Viszont erre nem ad lehetőséget a játék.
Ezt meglehet valahogy mégis oldani?
Vagy marad a poliposdi a billentyűzeten? :-/ -
krisztajo #3071 Help!!!
Én bill.+egér összetétellel szeretnék játszani.
De az irányításnál sehol nem találtam ilyet.
Hol és hogyan lehet ez testre szabni?
Vagy nem is lehet így játszani???
Akkor szívok mint a torkos borz!
Kérlek, segítsetek! -
#3070 Elérhető a teszt fordítás. Teljesen kész, minden fordítva van, de lehetnek benne elírások pl. -
#3069 "nekem" :) -
#3068 Ha már csinálok valamit, akkor nem fogom csak a felét lefordítani. -
#3067 Köszönjük! Bár nekem elég lett volna csak a story-t lefordítanod :D. Az ilyen menü, tutorial stb... az ember rájön. De a story-t kibogarászni már nehézkes. Köszönjük! -
#3066 Ilyen lesz a fordítás, azoknak, akik várják.
-
#3065 Ha jól tudom egybizonyos xpadder progival kívülről is kalibrálhatod a gamepadodat a játékba.Valójában arra van h akinek nem ismeri fel a gamepadját a játék az is tudjon játszani de a te esetedben is működnie kell,holott arra a controllerre van tervezve. -
Zaraki Kenpachi #3064 A DMC IV-vel van egy kis gondom. Van egy Xbox 360 controllerem, valami oknál fogva egyesen nem lehet futni, oldal-hátra irányba megy rendesen. A netet bóklászva észre vettem, hogy nem egyedüli eset ez, csak sajna megoldást sehol sem találtam rá.
Valakinek van valami tippje ötlete? -
tiki79 #3063 hello nekem dmc 4 magyarosítása kellene itt az email címem ha valaki elküldené köszi [email protected] -
#3062 Borzalom az új DmC, de inkább itt folytassuk a vitát. Ne a sirály 4. topicját offoljuk.
Nem a hír miatt, de ismét neki estem a játéknak. Sajna feladtam úgy a Mission 15-nél, de ma kidühöngtem magam és elértem a 17-ig. :P Pandora, Lucifer utóbbi fegyver állat! Dante egy szál rózsával a szájában rohangál. :D -
#3061 mia a pékfasz ez az új dmc... hátén felkötöm magam, ez egy phos, nemérdekel, h előre leírom vagy sem.... szembeköptek egy durvajó címet rendesen... agyrák... miatök ez, remélem csak rossz a szemem és nem az ebony/ivory volt ennek a mangabuzinak a kezébe a vidi végén... aztapicsa... még mindig nemtértem magamhoz... -
#3060 The game is the fifth installment in the Devil May Cry series and serves as a reboot to the series.
egyszóval azt kapod, mint a tomb raidernél, csak ott az első részt nem dobták ki a kukába, sem történetileg, sem játékmenetileg mivel újradolgozták ugye
nem értem miért kellett ezt... ráadásul pc-re sem jön, lehet nem is baj -
#3059 hát érdemes venni egy xbox controllert (nem kell a kamu drágán adott pc/windowsos változat, ugyanaz mint a konzolos csak adnak egy driver cd-t :D), vagy logitech chillstreamet, azokhoz szinte minden játékban tökéletes a támogatás az elmúlt 3-4 évből. -
kr1szmester #3058 egy hajóban evezünk :D ugyan úgy rumblepad 2 és még xp-n nekem simán jól belőtte magát. mindegy most lescreenshotoltam a játékon belüli kiosztást(h pl az A mire van kiosztva) és az alapján a launcherből megcsináltam :D -
#3057 Nekem Saitek P8800-asomon is ment tökéletesen. -
#3056 Ezzel én is sokat szívtam. Meguntam. Eladtam logitechem és vettem egy xboxos controllert. Bár ahogy emlékszem, nekem anno tökéletesen műkodött a játék rumblepad 2-n. -
kr1szmester #3055 újra felrakatam immáron win7re a gémet és kalibrálnám az eddig tökéletesen kalibálható gamepadomat és érzékelt a teszt során minden gombot de a játékon belül nem érzékel bizonyos gombokat. a kiosztás a launcherben szimplán vicc. kibaszott x360as kontrollerre csinálták meg. nincs rá valami mód hogy megváltoztassuk ezt a 360as gombjelzéseket hogy be tudjam lőni rendesen? -
#3054 az ilyeneket kéne bojkottálni nem a L4D2t... de warezzal együtt, hogy aztán ne arra fogják.