Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha aspacet lenyomom és nyomok egy L-t akkor a démonkezével csapkod. egyébként tényleg a lámpatartóra kell ugrani és onnan tovább menni?

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

The Protector
spacet lenyomod,ekkor kijelölõdik egy hely aztán L billentyû vagy ha joyal nyomod akkor devil bringer gomb.Nincs sok ugrálós rész.de amikor van azok is pofon egyszerûek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sziasztok!

most kezdtem a játékot. és lenne egy kérdésem: a sztori elején járok, a katedrálisban vagyok ahol -gondolom- valahová át kéne ugranom a másik ajtóhoz de nem tudok. van egy olyan sejtésem hogy a lámpatartóról kell. de a kamera megõrít mert mindíg saját magát állítja. jól gondolom hogy ott kell menni?
még egy kérdés: sok ilyen idegesítõ ugrálós rész van benne, mert akkor inkább hanyagolom, bár sztem ez az egyik leghangulatosabb gamma amivel játszottam eddig. pedig volt pár😊

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

The Protector
Én is magyarul akartam megvenni.De sajnos nincs olyan verzió.Még az a jó h nemsok a szövegg benne és aki angolul sem tud az az átvezetõk nézésével is tökéletesen megérti a történéseket meg a sztori felszínét.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sajnálatos, köff a választ !
Evin
Úgy volt, de aztán mégse lett. Ez van, nincs magyar kiadás.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

csumpi... srácok ehe, nem úgy volt hogy a játék magyar nyelven fog kijönni ? Megvettem a mostani leárazások miatt, azt látom csak a kézikönyv magyar. WTF ?
Evin
Ez is alternatív elnevezés. 2-3-486-os világba csak a monitorba vezetett onnan kábel, egyértelmû, hogy vki monitorkártyának nevezi.

DarkSector
Na akkor kicsit bövebben???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Doom 4
Na de nem monitor hanem Video kártya vagy VGA...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

DarkSector
A Tökéletes!!!
Devil May Cry 4

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Most miért?! Aki nem tudja mi az a shader, annak csak köznyelven kell elmagyarázni, nem?

reaper4
ja ez nem az 😛 <#kuss>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
és igen sm3 kell neki

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
"monitorkártya" 😄 ez jó 😊

Evin
Ez egy fizikai képesség, amit a monitorkártyádnak tudnia kell. (Bár szerintem 3.0 kell ide, de sosem néztem.) Szóval venned kell egy új kártyát.

Sziasztok!
segitsetek felraktam a játékot de kér vmi pixel shader 2.0-t
miiii a fene az????<#rinya><#rinya><#confused>
The Protector
Te mi a faszt mûvelsz?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lullaby
Post farm?

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Nekem kicsit nehezebb a dante must die,mint a legendary dk volt.Már azt hittem pedig,hogy a dmd-vel vége... <#buck>
Köszi az infót!
Evin
Feltételezem, hogy nem, de baromi idegesítõ, és elképzelni nem tudom, hogy jön neki össze.
Mert ha csak frissít, akkor beszúrná az elõzõ hsz-ét, de nem.

Igen soka vannak de õket gyakni pure awesomeness ^^
#2868 hát gondolom nem direkt csinálja

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

armageddon666
Heaven or Hell az csak poénnak jó ^^ mész és nyomod a lövés gombot...
Hell and Hellnél ott te egybõl halsz, ellenek meg olyanok mint Son of Spardan...
Dante Must Die után van elvileg. ami a legnehezebb... legalábbis a legerõsebbek a szörnyek. Legendary Dark Knight nehezebb mert ott viszont sokan vannak.

@

Evin
Nem is a baj, hogy mi, mert az látszik, hogy pont, de mi az istennek kell?!

Ez a rohadt sok pontozás mi a rák?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ez a hell and hell a dante must die szint után jön be?Mert egyébként az összes többit kijátszottam.De nem a heaven or hell-re gondolsz?
armageddon666
Dante Must Dieon kéne kijátsza... mellesleg kétlem hogy Hell and Hellt kijátszottad 😄

Super kariknak meg végtelen DTjük van... meg jók a képeik 😄

@

Amúgy mire jó ez a Szuper Dante meg Szuper Nero én azt nem értem. PLS vki magyarázza el!
Nah ez az amit nem tudok.<#vigyor>
köszi!
Az még érdekelne,h hogyan lehet szuper Nero/Dante lenni?Itt a fórumban említették.A dante must die szinten kívûl már mindegyiket kijátszottam,minden képességem megvan.
Tehát ha Nero-val vagy akkor csak kéket tudsz, ha meg Dante-val akkor csak pirosat.
A pirosast azt Dante-val tudod szétütni majd mikor vele leszel, és ha vele leszel akkor a kéket nem tudod majd szétütni.
Sziasztok!

Az érdekelne engem,hogy tudjátok bizonyos pályákon vannak ilyen szoborszerû izék,amiket ha smokin-ig ütsz,akkor ad egy kék orb darabot.De ezt csak a kék színûek csinálják,a sárgás-pirosast meg nem lehet megütni,na és ezt nem lehet vmivel feloldani,hogy meg lehessen?Ez egy kicsit zavaros lett..😊
Köszi elõre is!
.
.
Nekem eredetiben van meg a DMC4 és a kézikönyvben az van, hogy sok démon jelent meg a városban és Nero ott volt és ott szerezte meg a sebesülést a jobb vállán és azért olyan a keze amilyen!
.
The Protector
Nekem mind1 h mi lessz csak legyen 5. rész és hozza a színvonalat.És h egy picit bíztassam a fejlesztõket megyek meg is veszem akciósan.Must have kategória.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

armageddon666
aha 😊 utána Dante Must Die meg Heaven or Hell meg Hell and Hell 😄
--
>.< rájöttem miért nem lenne jó ha Vergil visszatérne... Biztos új szinkront kapna :\ és a régi annyira eltalált volt 😞( Dantének jó volt a régi meg a mostani hangja is 😄 szal... olyan megkomolyodott vagy megérett kicsit 😄 De Vergilnek >.< vááá

@

Az van a devil huter után?

armageddon666
son of sparda

@

Legendary Dark Knight fokozaton milyen szintnek megfelelõen erõsek a szörnyek? Mert mintha kicsit durvább lenne mint a devil huter fok.

Hát lehet hogy színvak vagyok, de az inkább sötétkék+piros. A nevek jelentését jól eltalálták viszont, a Dante azt jelenti makacs, a Vergil (magyarban Virgil) viszont azt hogy szûz, azért az elég neccesen jött volna ki...
armageddon666
én örülnék ha rendesen visszatérne :\ Nero amúgy fekete... mármint a ruhája... meg a neve jelentése...

@

hát sztem jó lenne ha Vergil visszatérne vmien formában, én eléggé hiányoltam xD
bár Nero inkáb oan lett mint Vergil helyettese, (majdnem teljesen) kék ruhában, fehér haj stb, az artbookban naon szép fehér és fekete ruhái is voltak, én inkább egy oat adtam volna rá, ha már lúd legyen kövér xDD
armageddon666
PCguru, gameszar, etc, felejtsd el õket...
énis a kísérleti nyulasra gondoltam, csak nem úgy hogy mundus meg vergil van benne...
háta mögött a Yamato Devil Trigger van. amivé Vergil alakult át. de nem hiszem hogy Vergil maga... bár van rá elég szép esély...

@

Én amerikai rajongói oldalakon olvastam rá elméleteket. Az egyik az, hogy Nero Vergil fia (igen, az a Vergil xD) és 75%ban démon1 25%ban ember (csak nemtom ez a szám hogy jött ki). A másik pedig h mivel Neronak igazából nincsen családja (Kyrie családja nevelte fel), õt használták kísérleti nyúlnak, és a kezébe zárták Mundust Vergillel együtt. De abban minden elmélet egyet értett hogy a démon aki Nero háta mögött van Devil Triggernél, az Vergil és ezért reagált a keze Dante jelenlétére illetve Yamatora. Viszont az nagyon szúrta a szemem, hogy pl a PCGuruban asszem azt írták hogy születésétõl kezdve ilyen a keze. 1. a játék elején fel van kötve a keze és még õ sem tudja kezelni igazán, vagyis csak nemrég lett olyan, 2. õ maga mondja h "from that day my arm changed" vagy vmi iesmi.
armageddon666
én már írtam rá elméleteket 😄DD de nem írom le megint >.< meg valszeg fasságok 😄 de tök jó ^^

@

Hát ezt szeretném én is tudni mivel Nero-ról szinte semmit nem tudni azon kívül hogy van 😄

Ki tudja, hogy hogyan lett olyan Nero jobb keze amilyen????