3093
-
#2933 A ripeket sohasem kell crackelni.olvasd el az instrukciókat ahonnan szedted.Ha kell crackelni akkor azt adják hozzá. -
Zsolti1124 #2932 sziasztok nem tudtok valami olyan helyet ahol a játékhoz crackot lehetne szerezni?RIP-sen a mininováról szedtem csak CD-t kér:S -
#2931 Az én karimon 8x-os élsímítással átlag112fps-el megy.Benchmarkban ennél gyengébb eredménnyel szerepel de az s rank megvan.kivétel legendery dark knight-ban esik le 50-60fps-re a sebesség gondolom a proci miatt. -
#2930 hát nekem D-t meg C-t siekrült produkálni egymagos amdvel meg x1300 videókarival elég kaksi beállításokkal, na majd meglátjuk
a lényeg hogy játszható volt :) -
#2929 jah.én is csináltam benchmarkot.Nem kell neki erőmű.de sztem az s rankot simán eléri maxon is.Ha az enyémnél gyengébb karival és procival(nem sokkal) s rankot hoztak ki.Bár lehet h csalt és mindent low-ra tett és csak a felbontást hagyta alapon mert csak a gépedet írja ki meg a felbontást a progi. -
#2928 nem voltál itt még a demo idején amikor mindenki lökette a bencsmárkokat
na jövőhéten itt lesz a baba akkor löketek egy pár szkrínt -
#2927 Hát én azt honnan tudjam. -
#2926 mondjuk ahogy nézegettem nyáron 5000+-os amdvel meg 512es 4850el S-et adott -
#2925 100% -
#2924 amúgy egy 3ghz-s 4 magos intelen, 4 giga 1066 cl5 rammal meg egy 4870 1gb-os kártyával 1650-ben megadja a bencsmárk az S minősítést a DMC 4ben? -
#2923 Eléggé last remant vagy final fantasy beütésű. -
#2922 grandia 2 egy rpg számomra a legjobb játék amivel valaha találkozta m:) keress gameplay-t jutyubon -
#2921 Grandia2---az mi?nem ismerem.
a 3.rész valóban MÁS. -
#2920 Grandia 2 simán übereli :P
Családon belül maradva meg a 3 sokkal jobb volt, csak grafikában marad alul. -
#2919 Evin te egy fasza gyerek vagy.A kedvenc játékom. -
#2918 Nullán. Még nem kezdtem bele. Ha letöltöd a fájlt, és beleolvasol, megérted miért nem. És amíg a mostani 2 aktív projektem közül az egyik nem zárul le, bele sem kezdek. -
#2917 isten vagy. -
#2916 köszi szépen Evin, nagyszerű lessz, várom már hogy meglegyen a végleges cucc:)
am hol tart a fordítás?
-
#2915 Videó(Xvid), fájl(7zip).
Akinek tetszik a videó, töltse le a fájlt is. -
#2914 jah álltalában nem szokott különbség lenni a nyelveket kivéve. -
#2913 na igen, nekem is furcsa volt hogy a multi 5 1.0 és a m9 az már 1.1
-
#2912 Épp ez az, hogy nem ugyanaz. A multi5 az 1.0, a multi9 1.1, annak ellenére, hogy nincs patch. És igen sok fájl megváltozott a két verzió között, és nem feltétlen a plusz nyelvek miatt.
Bármi is az igazi ok, a lényeg, hogy sok fájl különbözik, és az nekem nem mindegy. -
#2911 ugyanaz a 2
a multi 5-öt a wareznál használják. -
#2910 100% hogy a multi 5 -
#2909 Megvan a multi5 és multi9 is, nem letölteni akarom. Azt kell tudnom, nálunk melyik jelent meg. -
#2908 Language.. : PL,ENG,CZ,FR
ES,JP,DE,RU,IT
őő ez nem a magyarországon vásárolhátó, ez torrent, ha kell ír privátot!
seed az van bőven -
#2907 Van olyan aki idehaza megvette, és meg tudná mondani, hogy hány nyelv van benne? Vagy a lengyel, orosz, cseh benne van-e. -
#2906 szintúgy -
#2905 úúú vissza kell tegyem a gépre mer ez a 2008-as év BEST gaméja((nekem))
-
#2904 sajna mission közben nem lehet s: -
#2903 hi! Pálya közben nem lehetn savelni? mert kb a második pálya felénél nyomtam egy save-t,kiléptem,aztán amikor újrabetölt9ttem kezdhettem előről:S -
#2902 LOL
nekem engedi 1920x1080-as felbontást (eddig 1680x1050-es monitoromon be sem jött ez a lehetöség, mivel tudtommal csak a max felbontástól kissebb felbontásokat lehet, különben beugrik az "Out of Range" felirat) a játékban!!!
Lehet az uj driverek miatt van.
Olyan kicsi az egér a menüben, hogy alig látom...:P
2 képet gyors csináltam printscreen-el:
-
krisztian922 #2901 Helló
lenne egy olyan kérdésem, hogy pc-n mégis hogyan tom használni Nero-val a maximum bet-et és a showdown-t. Skill list-en látom én, hogy mivel kéne próbálom is de valahogy nem akar menni ^^' Néha mikor már picit idegesít olyankor kismillió gombnyomás során előjön valamelyik, de így ugye nem az igazi :D -
#2900 THX -
#2899 Felrobbanthatod.Hátrafele gomb és az amivel a beléje vagdosod.A hátrafelét úgy értsd ahogy az ellenség felé állsz.pl ha a képernyőn jobb oldalon van te pedig a bal oldalon,és egy sikban vagytok akkor balra irány + a gomb. -
#2898 Még annyi hogy gamepaddal játszom -
#2897 Dante-val amikor a lucifert használom akkor van egy gomb amivel felrobbanthatom én is a kardokat vagy csak automatikusan tudnak felrobbanni. Előre is thx. -
#2896 Erre azért jobb ha figyelsz.
A pályákon vannak blue orb darabkák(mintha kék gyémánt lenne vagy mittomén)4-et összeszedsz a blue orb darabkákből.4kitesz 1 egészet és az megnöveli az életedet.Vagy pedig sok vörös orbot gyüjtesz és az item shopban veszel.blue orbot.egyre drágább lessz minél többet veszel. -
temes69 #2895 csá,
nah megvan továbbmentem. kva jó ez a játék, ha van gondom majd írok. mondjuk ez a nem menthetel akárhol dolog ez kicsit idegesít, de majd megszokom. -
#2894 képet.