3093
-
#2973 Ez inkább elméleti, mint gyakorlati kérdés. Van akinek nem tetszene, ha magyar lenne pl a kombók nevei. Ami részben érthető, de magyarul viszont már a nevéből tudni lehet, hogy mit csinál. -
#2972 ha belefér az idődbe akkor legyen magyar:) -
#2971 nekem mind1.sztem nem lenne rossz ha le lenne fordítva. -
#2970 Kérdés: le legyenek fordítva a kombók és a fegyverek nevei le legyenek-e fordítva a magyarításban vagy ne? -
#2969 itt -
mesterr #2968 helllo.
valaki tudja hol lehetne a devil may cry 3 zenéjét letölteni? -
#2967 A magyarításban mellékeltem saját programot, ami egy külföldi oldal leírásán alapszik. Azzal 1680-is lehet felbontást beállítani(16:9, 16:10).
De alapból nincs. -
#2966 még 5:4 sincs, szal nem hiszem :S -
#2965 dmc 3-ban van 16:10 illetve 16:9es felbontás? -
#2964 Mivel nincs PC-re, sehonnan. Ugyanígy a dmc2 se!
Le tudod tölteni a ps2-es verziót, alá egy emulátort, de csak akkor, ha legalább 2magos a gépet! További infó, ha érdekel, a PS2 emulátor fórumában rákérdezhetsz. -
mesterr #2963 hello valaki tudja hogy a dmc 1 hol tudnam letolteni pc-re? elore is a segitseget koszonom -
steweee #2962 ok, mcpróbálom így akkor. köci -
#2961 tedd fel a 2009 márciusi dx9c-t, majd a 9.8-as catalyst+drivert...
amugy nekem is ati-m van, Vista és XP, mind2-pn perfectül megy... -
steweee #2960 jó akkor megkövetlek és sorry...
AMD Athlon 7550 Dual-Core 2,71 GH
2x2 giga ultra geil dc ramok
ATI Radeon 4830
dx9c tavaly augusztusi
catalyst 2009.03......
windows xp sp3
és akkor várom a segítséget vagy 5letet.... -
#2959 Amiről te beszélsz "próbaverzió", azt úgy nevezik, hogy "biztonsági másolat". A próbaverzió a demó.
Driverek, dx9 a legfrissebb?
Ha leírtad volna milyen géped van, kizárhatnánk, hogy az ATI kártyád nem szereti, mivel Nvidiát támogat inkább. De ezt nem mondhatom, mert nem tudom neked mid van. -
steweee #2958 próbaverzió = ingyér letöltve
kb úgy mint a munkahelyemen cigány gyanúsított = svédek
visszatérve minden új játék szépen fut a gépenem,. nem részltezezem
próbáltam többször is már, de többhelyrőlleszedett crack.exe-vel sem megy
a mini imagés megoldás bonyolult, nem játszadozom most a daemonnal
a játék a korábbi crack exéjével el sem indult, a mostanival fekete képernyőre levált és annyi
minden más játék szépen megy, obli, gothic, ut, call waw, jericho, nwn2, stb . stb. szóval nem értem hogy mi lehet a baja. direkX, aegia phisyX?
ja windows xp sp2 a rendszer. hátha az számít, de eddig csak a gta4 nem indul azzal tudomásom szerint -
#2957 a demo-nál írta azt hogy trial szerintem az van neki XD,és crack-elte -
#2956 A "bikaerős" gép relatív kifejezés, kinek mi az.
Mi az, hogy próbaverzió?! Demo vagy full? -
steweee #2955 jajj bazz, bikaerős gépem van. vmi más baja van, kiírogat ilyen hülyeségete. természetesen próbaverzió, de crackel sem megy
-
#2954 milyen géped van?? proci,vga,ram..... -
steweee #2953 nekem nem indul. mi lehet a baja? -
brasilsoma #2952 És az xp tett fel alabbol drivereket?Mert nekem ugynez a gondom volt 1 honapja és nekem az volt h tett fel alapbol az xp,és én is rá frissitettem.kint minden ok csak a játékban nem ,és még csak nem is minden játékban volt gond.De driver hiba is lehet.Más oprendszerrel kéne probálkozni elsöként,szerintem. -
#2951 nem csak ennél az egynél. az sp 3 as xp lett felrakva driver meg firssitve van. de elökerestem a régi mentésemet azzalh ha játszok és kilképek a főmenübe akkor jo minden. -
brasilsoma #2950 Hello!Más játéknál nem csinálja?Uj op.rendszer is lett rakva?Lehet driver hiba is.Nem hiszem h vga miatt lenne. -
#2949 Hello! az lenne a problénán hogy most ujra felraktam a játékot de azóta uj vga-m lett (ati nem tom ez e a baj) de valmiért nincs semmi hang csak sistergés. régen teljesen jo volt. -
#2948 Háttérnek.
-
#2947 Hát a magyarítás még nincs kész.Végigjátszás meg sztem nem nagyon kell max csak 1 részen mikor danteval jössz ki a dzyungelből.Sokkal jobb ha beírod youtubra a game nevét +azt h walkthrough. -
szabolcs94 #2946 ja és még egy magyar nyelvü végig játszás is kéne köszönöm elöre is -
szabolcs94 #2945 vagy emailban a magyarositás [email protected] -
szabolcs94 #2944 és tudna valaki küldeni egy linket? -
#2943 ezek közül csak 1 lessz,a magyarítás amit Evin készit -
szabolcs94 #2942 Helo szaisztok ehez van valami patch vagy valami? ki egészitö cucc vagy magyarositás?válaszotokat köszönöm előre is. -
#2941 Én is végig szerettem volna vinni minden szinten, de aztán valahol megakadtam, elmentem mást játszani, és mikor visszatértem nagyon béna voltam, úgyhogy nem tudtam nehezebb szinteken érvényesülni, újból könnyebben meg fölöslegesnek tartottam :\
3 is csak Normalon van meg :D az tényleg brutálnehéz :D hát még a nehezebb szintek milyenek lehetnek :S hmmm... várjunk csak... mintha Hardon is elmentem volna utolsó szintig... nem emléxem már xD
Nekem speciel a 3 jobban bejött ^^ (4 után játszottam vele)
talán Vergil miatt :S talán Dante miatt... Nero az sokkal sablonosabb volt... mondjuk volt menő démonkeze :D -
#2940 Örülök neki h tetszett.Én 17szer vittem végig és az összes szint fel van oldva meg minden.:)
DEb a topikban nem csak én vagyok így vvele.Ugyanez a dmc3-al nem tudtam megcsinálni.Nah az brutálnehéz.Ez ahhoz képest vicc. -
Soad999 #2939 hali! nem rég toltam végig ezt a játékot és qrva jó volt... először ránézésre egyáltalán nem tetszett de aztán kontrollerrel végigtoltam és nagyon zsír volt! a legdurvább a grafikája! DX10ben fullon mindent 100FPSel ment.. nagyon tetszett! -
#2938 mindig az árnyékkal ellentétesen asszem -
#2937 Sziasztok.
Kellene egy kis help.
Mission 13-ban vagyok. Dante-val kell mászkálni. Vannak ilyen lila köd teleportok. Nem találom a megoldást. Merre kéne mennem??? Eljutok egy elágazásos részhez, de akár melyik irányba megyek mindig egy mini aréna részbe jutok. leverek mindenkit és teleport vissza az elejére. Már térképet is nézegettem de mindegyik út zsákutcába azaz mini arénába vezet. Már a hajamat tépem. -
#2936 nemsokára jön a 22es moncsicsi.. e-IPS -
#2935 az igen b+.Grat.Megy mint az ágybaszarás. -
#2934 Pótolom a beígért hiányosságot:
1280 High 8x AA