Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi2fraktal
ezek közül csak 1 lessz,a magyarítás amit Evin készit

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Helo szaisztok ehez van valami patch vagy valami? ki egészitö cucc vagy magyarositás?válaszotokat köszönöm elõre is.
armageddon666
Én is végig szerettem volna vinni minden szinten, de aztán valahol megakadtam, elmentem mást játszani, és mikor visszatértem nagyon béna voltam, úgyhogy nem tudtam nehezebb szinteken érvényesülni, újból könnyebben meg fölöslegesnek tartottam :\

3 is csak Normalon van meg 😄 az tényleg brutálnehéz 😄 hát még a nehezebb szintek milyenek lehetnek :S hmmm... várjunk csak... mintha Hardon is elmentem volna utolsó szintig... nem emléxem már xD

Nekem speciel a 3 jobban bejött ^^ (4 után játszottam vele)
talán Vergil miatt :S talán Dante miatt... Nero az sokkal sablonosabb volt... mondjuk volt menõ démonkeze 😄

@

The Protector
Örülök neki h tetszett.Én 17szer vittem végig és az összes szint fel van oldva meg minden.😊
DEb a topikban nem csak én vagyok így vvele.Ugyanez a dmc3-al nem tudtam megcsinálni.Nah az brutálnehéz.Ez ahhoz képest vicc.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hali! nem rég toltam végig ezt a játékot és qrva jó volt... elõször ránézésre egyáltalán nem tetszett de aztán kontrollerrel végigtoltam és nagyon zsír volt! a legdurvább a grafikája! DX10ben fullon mindent 100FPSel ment.. nagyon tetszett!

Klemice
mindig az árnyékkal ellentétesen asszem

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

XuChi
Sziasztok.

Kellene egy kis help.

Mission 13-ban vagyok. Dante-val kell mászkálni. Vannak ilyen lila köd teleportok. Nem találom a megoldást. Merre kéne mennem??? Eljutok egy elágazásos részhez, de akár melyik irányba megyek mindig egy mini aréna részbe jutok. leverek mindenkit és teleport vissza az elejére. Már térképet is nézegettem de mindegyik út zsákutcába azaz mini arénába vezet. Már a hajamat tépem.

Klemice
nemsokára jön a 22es moncsicsi.. e-IPS

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

The Protector
az igen b+.Grat.Megy mint az ágybaszarás.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Klemice
Pótolom a beígért hiányosságot:
1280 High 8x AA

The Protector
A ripeket sohasem kell crackelni.olvasd el az instrukciókat ahonnan szedted.Ha kell crackelni akkor azt adják hozzá.

sziasztok nem tudtok valami olyan helyet ahol a játékhoz crackot lehetne szerezni?RIP-sen a mininováról szedtem csak CD-t kér:S

The Protector
Az én karimon 8x-os élsímítással átlag112fps-el megy.Benchmarkban ennél gyengébb eredménnyel szerepel de az s rank megvan.kivétel legendery dark knight-ban esik le 50-60fps-re a sebesség gondolom a proci miatt.

Klemice
hát nekem D-t meg C-t siekrült produkálni egymagos amdvel meg x1300 videókarival elég kaksi beállításokkal, na majd meglátjuk

a lényeg hogy játszható volt 😊

The Protector
jah.én is csináltam benchmarkot.Nem kell neki erõmû.de sztem az s rankot simán eléri maxon is.Ha az enyémnél gyengébb karival és procival(nem sokkal) s rankot hoztak ki.Bár lehet h csalt és mindent low-ra tett és csak a felbontást hagyta alapon mert csak a gépedet írja ki meg a felbontást a progi.

Klemice
nem voltál itt még a demo idején amikor mindenki lökette a bencsmárkokat
na jövõhéten itt lesz a baba akkor löketek egy pár szkrínt

The Protector
Hát én azt honnan tudjam.

Klemice
mondjuk ahogy nézegettem nyáron 5000+-os amdvel meg 512es 4850el S-et adott

norbi2fraktal
100%

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Klemice
amúgy egy 3ghz-s 4 magos intelen, 4 giga 1066 cl5 rammal meg egy 4870 1gb-os kártyával 1650-ben megadja a bencsmárk az S minõsítést a DMC 4ben?

The Protector
Eléggé last remant vagy final fantasy beütésû.

Klemice
grandia 2 egy rpg számomra a legjobb játék amivel valaha találkozta m😊 keress gameplay-t jutyubon

The Protector
Grandia2---az mi?nem ismerem.
a 3.rész valóban MÁS.

Klemice
Grandia 2 simán übereli 😛
Családon belül maradva meg a 3 sokkal jobb volt, csak grafikában marad alul.

The Protector
Evin te egy fasza gyerek vagy.A kedvenc játékom.

Evin
Nullán. Még nem kezdtem bele. Ha letöltöd a fájlt, és beleolvasol, megérted miért nem. És amíg a mostani 2 aktív projektem közül az egyik nem zárul le, bele sem kezdek.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

DarkSector
isten vagy.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

norbi2fraktal
köszi szépen Evin, nagyszerû lessz, várom már hogy meglegyen a végleges cucc😊
am hol tart a fordítás?

Evin
Videó(Xvid), fájl(7zip).
Akinek tetszik a videó, töltse le a fájlt is.

DarkSector
jah álltalában nem szokott különbség lenni a nyelveket kivéve.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

norbi2fraktal
na igen, nekem is furcsa volt hogy a multi 5 1.0 és a m9 az már 1.1

Evin
Épp ez az, hogy nem ugyanaz. A multi5 az 1.0, a multi9 1.1, annak ellenére, hogy nincs patch. És igen sok fájl megváltozott a két verzió között, és nem feltétlen a plusz nyelvek miatt.
Bármi is az igazi ok, a lényeg, hogy sok fájl különbözik, és az nekem nem mindegy.

DarkSector
ugyanaz a 2
a multi 5-öt a wareznál használják.

norbi2fraktal
100% hogy a multi 5

Evin
Megvan a multi5 és multi9 is, nem letölteni akarom. Azt kell tudnom, nálunk melyik jelent meg.

norbi2fraktal
Language.. : PL,ENG,CZ,FR
ES,JP,DE,RU,IT

õõ ez nem a magyarországon vásárolhátó, ez torrent, ha kell ír privátot!
seed az van bõven

Evin
Van olyan aki idehaza megvette, és meg tudná mondani, hogy hány nyelv van benne? Vagy a lengyel, orosz, cseh benne van-e.

The Protector
szintúgy

norbi2fraktal
úúú vissza kell tegyem a gépre mer ez a 2008-as év BEST gaméja((nekem))

Lullaby
sajna mission közben nem lehet s:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Vanek
hi! Pálya közben nem lehetn savelni? mert kb a második pálya felénél nyomtam egy save-t,kiléptem,aztán amikor újrabetölt9ttem kezdhettem elõrõl:S

R U Ready?!?!? ...broken soul...

DarkSector
LOL

nekem engedi 1920x1080-as felbontást (eddig 1680x1050-es monitoromon be sem jött ez a lehetöség, mivel tudtommal csak a max felbontástól kissebb felbontásokat lehet, különben beugrik az "Out of Range" felirat) a játékban!!!
Lehet az uj driverek miatt van. <#vigyor3>

Olyan kicsi az egér a menüben, hogy alig látom...😛
2 képet gyors csináltam printscreen-el:

Helló
lenne egy olyan kérdésem, hogy pc-n mégis hogyan tom használni Nero-val a maximum bet-et és a showdown-t. Skill list-en látom én, hogy mivel kéne próbálom is de valahogy nem akar menni ^^' Néha mikor már picit idegesít olyankor kismillió gombnyomás során elõjön valamelyik, de így ugye nem az igazi 😄
elitehun
THX
The Protector
Felrobbanthatod.Hátrafele gomb és az amivel a beléje vagdosod.A hátrafelét úgy értsd ahogy az ellenség felé állsz.pl ha a képernyõn jobb oldalon van te pedig a bal oldalon,és egy sikban vagytok akkor balra irány + a gomb.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

elitehun
Még annyi hogy gamepaddal játszom
elitehun
Dante-val amikor a lucifert használom akkor van egy gomb amivel felrobbanthatom én is a kardokat vagy csak automatikusan tudnak felrobbanni. Elõre is thx.
The Protector
Erre azért jobb ha figyelsz.

A pályákon vannak blue orb darabkák(mintha kék gyémánt lenne vagy mittomén)4-et összeszedsz a blue orb darabkákbõl.4kitesz 1 egészet és az megnöveli az életedet.Vagy pedig sok vörös orbot gyüjtesz és az item shopban veszel.blue orbot.egyre drágább lessz minél többet veszel.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

csá,

nah megvan továbbmentem. kva jó ez a játék, ha van gondom majd írok. mondjuk ez a nem menthetel akárhol dolog ez kicsit idegesít, de majd megszokom.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

The Protector
képet.