Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kössz
Azt hiszem utána a kezével simán meg is tarthatod az elkapott delikvenst.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

És az a pajzs szerûség amit akkor kapsz mikor legyõzöd Credo-t? Az mire jó???
Hmmmm....

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ha valakit érdekel, a játék most le van árazva 3995HUF-ra, KATT! <#smile>

Evin
De ha a DX9-es verziót indítod, akkor dx9-et fog használni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

sikerült letörölni a dx10 et és felrakni a dx9c t de még mindíg olyan 😞

egyébként kösz😄 legalább el tudok indulni valahol

xp-m van 😄 csak felraktam valami tört szart (dx10) azt nem bírom letörölni... ha rátelepítek egy dx 9 et akkor is azt írja hogy dx 10...

The Protector
Ha jól emlékszem az az a képesség mikor rejtett orbok vannak a közelben egyre jobban világít a démon kezed és fura riasztószerû hangot hallasz.Ha olyan helyen vagy ahol nincs semmi akkor menny oda ahol a legjobban világít a kezed és a semmibõl jönnek elõ red orbok(ezek is szintén secret(rejtett) orbok)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

macleod2005
Futtasd dx9 be, nekem is az volt a problémára a megoldás

lenne egy kérdésem😄az miért van hogy ha szuper high ra veszem a grafikát akkor a vidoeknál szétesik a kép... pedig a játék 30-40 fps-el megy de a videonál meg ha gyors mozdulat van akkor teljesen szétesik. tudnátok segíteni?

Mi az a Rusalka Corpse? Azt tudom, ahhoz a békához tartozik amit megölsz Nero-val de akkor is hit lehet vele csinálni?
OK kössz!
The Protector
Olvasd el az item shopban.asszem a nagy lila orb lessz az.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

JAJ!!! Nem ezt akartam írni!!!!!!!
<#falbav><#falbav> Hanem azt hogy hogyan lehet növelnui az evil triggert vagy mit!
Valaki megtudja mondani nekem, hogy hogyan kell növelni az életet úgy tõbb legyen a max. életem (hogy több olyan zöld kis kocka legyen).<#szomoru1>
The Protector
de faszán írtam.

The Protector
A pályákon vannak blue orb darabkák(mintha kék gymánt lenne vagy mittomén)4 et összeszed a blue orb darabkákbõl.4kitesz 1 egészet és az megnöveli az életedet.Vagypedig sok vörös orbot gyüjtesz és az item shopban veszel.blue orbot.egye drágább lessz minél többet vezsel.

Hé ki tudja hogyan kell növelni a az életet, úgy értem hogy nagyobb legyen a max életem?
The Protector
autómatán menti a pályákat.az sztem lehetetlen h 1 pálya hiányozzon.

reaper4
<#confused>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

The Protector
olyan nincs is.

Kongy
Hello

Nincs vkinek mentése a 11. pályára? Nagyon kéne, mert csak azt az 1 pályát nemtom betölteni, mer nem mentettem el. 😞 THX

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Protector
Azt tudom.Meg ha párszor végigviszi azért csak rájön.De lehet h van egy full saveja vagy trainere.

armageddon666
super nerohoz meg super dantehoz azért párszor végig kell vinni a játékot xDD

@

The Protector
Amikor elkezded a játékot van egy olyan választható lehetõség h automatic.Na az autómatán tölti a kardodat és a fegyveredet.Alapbõl sima gombnyomásra is kombózik.Nem ajánlom csak akkor ha nagyon nem megy a játék.

A másik lehetõség az h super neroval mész.Ott is töltödik a gauge méter.

Mindegy,akkor jó lesz angolul is.Azt nem tudjátok,hogy hogyan töltõdik a Nero kardja magától?Az elején még csinálja,majd kilépek,és utána már nem.
Köszi elõre is!
Kellemes ünnepeket Mindenkinek!
Evin
Milyen 1évrõl beszélsz?! kb 4-6hónapot csúsztak, és mivel angolul jelent meg, semmirõl sem maradtál le.

Mostanában jelent meg a játék, úgytom azért húzták eddig, mert magyarosították. Személyszerint megakartam venni eredetibe, de mivel vagy 1 évet csúsztak, inkább letöltöttem, így persze nekem is kimarad a magyar.
The Protector
Igaza van.Pedig be volt ígérve.

Evin
Nincs hozzá ilyen. Sem játékban, sem külön!

Sziasztok!
Tudtok nekem olyan oldalt mondani,ahonnan letölthetõ a DMC 4-hez magyar felirat?
Köszi elõre is!
ott azért nem tartok és elég sokáig is tartana a játék 😄
DarkSector
ugrálj egyfolytában és lõjj, ha más nem megy.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

akkor max az emlékeim csalókák, bár amennyit azzal is játszottam... de ebbõl ne legyen vita 😉
lehet hogy majd bónusz küldikkel kapcsolatba kérdezek, mert azokkal nem nagyon akar jönni a siker élmény, ami meg is látszik a HPmon 😊
RAZOR27
Hát, én dmc3-ban még egyszer se váltottam triger-re gép által, kétlem, hogy lenne benne ilyen.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Furcsa ezt látni... mintha sose áltál volna csehül. Mint írtam engem fõleg Blitz izzaszt meg, de magasabb szinteken már az a büdös béka is. Rá kéne lassan valami frankó taktik, mármint komolyabb, az eddigiek kezdik idejét múlni és nem pörfekt, item nélküli a pálya :S
am ja emlékeim szerint 3ban is így van.
armageddon666
ez komoly? 😄
szal ha van Devil Triggerem és nem csinálok semmit csak ütnek akkor átváltozik magától? 😄 Dante vagy NEro? vagy mind2? vagy DMC3ban? XD ki kell próbálnom 😄

@

Persze hogy védelmi mechanizmus 😄 lévén a játékban is ha csehül állsz akkor magától lövibe az átváltozást, így hílelve is magát picurt 😛
armageddon666
Jó azt gondoltam hogy azért nem változik át mert akkor nem tûnne elég lazának 😄 másrészrõl azok a kis "villogva változások" nekem azt sejtették hogy ez valami védelmi mechanizmus is. szal ha szarban van akkor átalakulna, és mintha visszatartotta volna ^^ bár nemtom 😄

DMC5-t akarok, Vergilt, Dantét, Nero múltját, esetleg egy CGI sorozatot ami elmeséli DMC történetét 3 elõttrõl a 2 végéig xDDD

@

Csövikeee !!

Pár napja találtam meg ezt a fórumot, oszt a játékkal vagy két hete játszok, tehát bennem még tombol a tûz a szintezésért, és hogy minél többet érjek el 😊
végig vittem a 3at, a 4. nekem is nagyon bejön, Blitz izzaszt csak meg nagyon, de hát az se örök... nosza igyekszem a közösség tagja maradni 😄

arma nem csak neked tünt fel, de hát ez olyan high stílus: nem a legerõsebb oldalunkat mutatjuk meg már az elsõ kõrben 😄 pedig simán átváltozhatna, tudjuk 😛
másrészt nem vagyok nagy angolos de látszott az átvezetõ vidikbõl hogy Nero maga se tudja mi az, vagy hogy honnan van, csak van és démoni, ezért rejtegette.

no írjatok 😛
armageddon666
csak úgy valahogy eszembe jutott:
Trish mi a tökért vitte oda az Ordernek a Spardat? -.-
illetve megint eszembe jutott hogy végülis ki a tök Nero? 😄 az elég gagyi lenne ha Dantéék féltestvére vagy simán testvére akirõl eddig 1 szó nem volt -.- azt így hirtelen bedobják :\
lehet hogy ilyen Agnus szerû kísérlettel hozták létre? 😄
annyiban majdnem biztos vagyok nem ilyen karral született, csak valami történt Kyriével mikor meg kellett menteni és akkor részben "felébredt" benne a démon...devil... nah szal értitek 😄 aztán valamiért úgy is maradt a keze... lehet hogy azért mert nem volt nála Devil Arm :\ vagy ilyesmi 😄
illetve a DT formája sztem azért olyan amilyen mert a Yamato nem az övé, és nem is rendesen használja... és akkor tulajdonképp nem is ébred fel benne a démon, csak megszállja, vagy ilyesmi...
(Ja meg az csak nekem tûnt fel hogy mikor püföli elején Dantét a földön akkor Dante keze átváltozik DT-s formába, és tökre úgy néz ki mint Nero keze? ^^)

@

8-as secret missionál valami tipp??
DarkSector
Nekem minden szint megvan.<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

armageddon666
én Son of Sparda 3on ill Legendary Dark Knight 3on hagytam abba... de még fennvan 😄 nemrég majdnem újra mentem de ez a kastélyos ez ilyen eltévedõs rész szal most asszem ez felejtõs ^^" (gyors menetet akartam)

3-t Hardon még végig kéne vinnem (legvégén vagyok.. uccsó harc) aztán lehet hogy megint nekiállnék 😄

@

Lullaby
Én a 3-at nyúzom néha (o:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

The Protector
Jah meg minden fan végigvitte minden szinten köztük én is.Legnehezebben nem végig mert picit meguntam.