3093
  • temes69
    ha aspacet lenyomom és nyomok egy L-t akkor a démonkezével csapkod. egyébként tényleg a lámpatartóra kell ugrani és onnan tovább menni?
  • The Protector
    spacet lenyomod,ekkor kijelölődik egy hely aztán L billentyű vagy ha joyal nyomod akkor devil bringer gomb.Nincs sok ugrálós rész.de amikor van azok is pofon egyszerűek.
  • temes69
    sziasztok!

most kezdtem a játékot. és lenne egy kérdésem: a sztori elején járok, a katedrálisban vagyok ahol -gondolom- valahová át kéne ugranom a másik ajtóhoz de nem tudok. van egy olyan sejtésem hogy a lámpatartóról kell. de a kamera megőrít mert mindíg saját magát állítja. jól gondolom hogy ott kell menni?
    még egy kérdés: sok ilyen idegesítő ugrálós rész van benne, mert akkor inkább hanyagolom, bár sztem ez az egyik leghangulatosabb gamma amivel játszottam eddig. pedig volt pár:)
  • The Protector
    Én is magyarul akartam megvenni.De sajnos nincs olyan verzió.Még az a jó h nemsok a szövegg benne és aki angolul sem tud az az átvezetők nézésével is tökéletesen megérti a történéseket meg a sztori felszínét.
  • Wes Craven
    Sajnálatos, köff a választ !
  • Evin
    Úgy volt, de aztán mégse lett. Ez van, nincs magyar kiadás.
  • Wes Craven
    csumpi... srácok ehe, nem úgy volt hogy a játék magyar nyelven fog kijönni ? Megvettem a mostani leárazások miatt, azt látom csak a kézikönyv magyar. WTF ?
  • Evin
    Ez is alternatív elnevezés. 2-3-486-os világba csak a monitorba vezetett onnan kábel, egyértelmű, hogy vki monitorkártyának nevezi.
  • DarkSector
    Na akkor kicsit bövebben???
  • Doom 4
    Na de nem monitor hanem Video kártya vagy VGA...
  • DarkSector
    A Tökéletes!!!
    Devil May Cry 4
  • Evin
    Most miért?! Aki nem tudja mi az a shader, annak csak köznyelven kell elmagyarázni, nem?
  • reaper4
    ja ez nem az :P
  • reaper4
    és igen sm3 kell neki
  • reaper4
    "monitorkártya" :D ez jó :)
  • Evin
    Ez egy fizikai képesség, amit a monitorkártyádnak tudnia kell. (Bár szerintem 3.0 kell ide, de sosem néztem.) Szóval venned kell egy új kártyát.
  • haney
    Sziasztok!
    segitsetek felraktam a játékot de kér vmi pixel shader 2.0-t
    miiii a fene az????
  • The Protector
    Te mi a faszt művelsz?
  • Lullaby
    Post farm?
  • brasilsoma
    Nekem kicsit nehezebb a dante must die,mint a legendary dk volt.Már azt hittem pedig,hogy a dmd-vel vége...
    Köszi az infót!
  • Evin
    Feltételezem, hogy nem, de baromi idegesítő, és elképzelni nem tudom, hogy jön neki össze.
    Mert ha csak frissít, akkor beszúrná az előző hsz-ét, de nem.
  • Ry0K3N
    Igen soka vannak de őket gyakni pure awesomeness ^^
    #2868 hát gondolom nem direkt csinálja
  • armageddon666
    Heaven or Hell az csak poénnak jó ^^ mész és nyomod a lövés gombot...
    Hell and Hellnél ott te egyből halsz, ellenek meg olyanok mint Son of Spardan...
    Dante Must Die után van elvileg. ami a legnehezebb... legalábbis a legerősebbek a szörnyek. Legendary Dark Knight nehezebb mert ott viszont sokan vannak.
  • Evin
    Nem is a baj, hogy mi, mert az látszik, hogy pont, de mi az istennek kell?!
  • Ry0K3N
    Ez a rohadt sok pontozás mi a rák?
  • brasilsoma
    Ez a hell and hell a dante must die szint után jön be?Mert egyébként az összes többit kijátszottam.De nem a heaven or hell-re gondolsz?
  • armageddon666
    Dante Must Dieon kéne kijátsza... mellesleg kétlem hogy Hell and Hellt kijátszottad :D

Super kariknak meg végtelen DTjük van... meg jók a képeik :D
  • Hun Adam
    Amúgy mire jó ez a Szuper Dante meg Szuper Nero én azt nem értem. PLS vki magyarázza el!
  • Hun Adam
    Nah ez az amit nem tudok.
  • brasilsoma
    köszi!
    Az még érdekelne,h hogyan lehet szuper Nero/Dante lenni?Itt a fórumban említették.A dante must die szinten kívűl már mindegyiket kijátszottam,minden képességem megvan.
  • Hun Adam
    Tehát ha Nero-val vagy akkor csak kéket tudsz, ha meg Dante-val akkor csak pirosat.
  • Hun Adam
    A pirosast azt Dante-val tudod szétütni majd mikor vele leszel, és ha vele leszel akkor a kéket nem tudod majd szétütni.
  • brasilsoma
    Sziasztok!

Az érdekelne engem,hogy tudjátok bizonyos pályákon vannak ilyen szoborszerű izék,amiket ha smokin-ig ütsz,akkor ad egy kék orb darabot.De ezt csak a kék színűek csinálják,a sárgás-pirosast meg nem lehet megütni,na és ezt nem lehet vmivel feloldani,hogy meg lehessen?Ez egy kicsit zavaros lett..:)
    Köszi előre is!
  • Hun Adam
    .
  • Hun Adam
    .
  • Hun Adam
    Nekem eredetiben van meg a DMC4 és a kézikönyvben az van, hogy sok démon jelent meg a városban és Nero ott volt és ott szerezte meg a sebesülést a jobb vállán és azért olyan a keze amilyen!
  • Hun Adam
    .
  • The Protector
    Nekem mind1 h mi lessz csak legyen 5. rész és hozza a színvonalat.És h egy picit bíztassam a fejlesztőket megyek meg is veszem akciósan.Must have kategória.
  • armageddon666
    aha :) utána Dante Must Die meg Heaven or Hell meg Hell and Hell :D
    --
    >.< rájöttem miért nem lenne jó ha Vergil visszatérne... Biztos új szinkront kapna :\ és a régi annyira eltalált volt :(( Dantének jó volt a régi meg a mostani hangja is :D szal... olyan megkomolyodott vagy megérett kicsit :D De Vergilnek >.< vááá
  • Ry0K3N
    Az van a devil huter után?