Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> Hanem azt hogy hogyan lehet növelnui az evil triggert vagy mit!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nincs vkinek mentése a 11. pályára? Nagyon kéne, mert csak azt az 1 pályát nemtom betölteni, mer nem mentettem el. 😞 THX
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A másik lehetõség az h super neroval mész.Ott is töltödik a gauge méter.
Köszi elõre is!
Kellemes ünnepeket Mindenkinek!
Tudtok nekem olyan oldalt mondani,ahonnan letölthetõ a DMC 4-hez magyar felirat?
Köszi elõre is!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
lehet hogy majd bónusz küldikkel kapcsolatba kérdezek, mert azokkal nem nagyon akar jönni a siker élmény, ami meg is látszik a HPmon 😊
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
am ja emlékeim szerint 3ban is így van.
szal ha van Devil Triggerem és nem csinálok semmit csak ütnek akkor átváltozik magától? 😄 Dante vagy NEro? vagy mind2? vagy DMC3ban? XD ki kell próbálnom 😄
@
DMC5-t akarok, Vergilt, Dantét, Nero múltját, esetleg egy CGI sorozatot ami elmeséli DMC történetét 3 elõttrõl a 2 végéig xDDD
@
Pár napja találtam meg ezt a fórumot, oszt a játékkal vagy két hete játszok, tehát bennem még tombol a tûz a szintezésért, és hogy minél többet érjek el 😊
végig vittem a 3at, a 4. nekem is nagyon bejön, Blitz izzaszt csak meg nagyon, de hát az se örök... nosza igyekszem a közösség tagja maradni 😄
arma nem csak neked tünt fel, de hát ez olyan high stílus: nem a legerõsebb oldalunkat mutatjuk meg már az elsõ kõrben 😄 pedig simán átváltozhatna, tudjuk 😛
másrészt nem vagyok nagy angolos de látszott az átvezetõ vidikbõl hogy Nero maga se tudja mi az, vagy hogy honnan van, csak van és démoni, ezért rejtegette.
no írjatok 😛
Trish mi a tökért vitte oda az Ordernek a Spardat? -.-
illetve megint eszembe jutott hogy végülis ki a tök Nero? 😄 az elég gagyi lenne ha Dantéék féltestvére vagy simán testvére akirõl eddig 1 szó nem volt -.- azt így hirtelen bedobják :\
lehet hogy ilyen Agnus szerû kísérlettel hozták létre? 😄
annyiban majdnem biztos vagyok nem ilyen karral született, csak valami történt Kyriével mikor meg kellett menteni és akkor részben "felébredt" benne a démon...devil... nah szal értitek 😄 aztán valamiért úgy is maradt a keze... lehet hogy azért mert nem volt nála Devil Arm :\ vagy ilyesmi 😄
illetve a DT formája sztem azért olyan amilyen mert a Yamato nem az övé, és nem is rendesen használja... és akkor tulajdonképp nem is ébred fel benne a démon, csak megszállja, vagy ilyesmi...
(Ja meg az csak nekem tûnt fel hogy mikor püföli elején Dantét a földön akkor Dante keze átváltozik DT-s formába, és tökre úgy néz ki mint Nero keze? ^^)
@
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
3-t Hardon még végig kéne vinnem (legvégén vagyok.. uccsó harc) aztán lehet hogy megint nekiállnék 😄
@
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good