3093
  • armageddon666
    dante goes gay
    wtf?
    ez miez?
    ez wtf ez?

CAPCOMnál megőrültek? Szerintük ez a "nyugati fogyasztók számára emészthető" cucc?
  • Evin
    Állítólag csak a nevük egyezik.

Swarczi
    Nekem is fura az új környezet, de attól lehet még jó játék.
  • The Protector
    Ezt szeretem.Nem is láttál belőle eddig semmit sem de már temeted.
    Sztem várjuk meg mi lesz belőle.
    Lehet hogy,ez nem is az a Dante aki eddig volt,a világ is más.Meg a stílus is.Ez így tényleg nem DMC de majd meglátjuk.
  • Swarczi
    Jön az uj DMC, emos Danteval... Nem is bánom hogy csak konzolra jön. Nemtom mért kell igy elcseszni egy ilyen címet.
  • vk90
    Nekem a dmc3-ba az ellenségek tetszettek jobban. A 4-be utáltam azokat a varrógéppel összevarrt krokodilutánzatokat.
  • Klemice
    dmc4 csak grafikában jobb mint a dmc3, illetve nero boss kombói a kezével, de az csak fun ha már nem elsőre tolod a játékot
  • Optimus Prime
    Kösz mindkét választ. Egyhamar nem jöttem volna rá, keresve. Zavaró, hogy bár PC-d verzió, sok control tip gamepad leosztással jelenik meg. :S Bár valamivel jobb, mint a DMC3.
  • Metalmilitiakid
    style váltás alapból 1,2,3,4 es gombbal, út megtalálás, mindig a szobor árnyékával ellentétes irányba menj, akkor is ha onnan jöttél, kb 3-4x kellesz ezt megcsinálni és akkor kijutsz
  • Optimus Prime
    Üdv!
    Már Dante-val vagyok 13-as mission, de
    1, nem tudok style-t váltani, ha ez lehetséges csak a Trcikster van
    2, a 13-asnál elakadtam az erdőben, ott ahol a 3 út van azzal a szoborral. Elsőre Neróval is nehéz volt megtalálni a helyes utat, de úgy fest minden variáció hiábavaló. :S

Én vagyok béna - DMC3 játszása után is - vagy tényleg idegölő ez a rész?
  • Metalmilitiakid
    Na végre végigvittem, Dante az igen jó fej, főleg mikor Agnussal dumál a színházban azon nagyon röhögtem, eddig kedvenc fegyverem Lucifer, gyorsan pörög késleltetett robbanás, ha épp messze vok akkor is megtöri a boss charge ját magától ... tömeg és repülő dolgok ellen is jó, remélem benne lesz az 5 ben. Viszont amin megint idegbajt kaptam, végén amikor már csak ki kell ütni a Saviort, először nem tudtam mivan, nézem rá kell grabolni és az ellöki utána a másik kezét, de sehogyse ment, végül kerestem egy videót és abban láttam, hogy nem grab olni kell csak simán elütni. A csávó aki írta sokat szenvedhetett ha úgy csinálta, hogy átugrotta az ütést, utána meg grabbel próbálta ellökni mert nekem 10 perc alatt kb 3x sikerült, de akkor a másik kéz ütött meg. De végül megvolt, erre meg a stáblistánál nem figyeltem csak henteltem és lecsapták Kyrie t :D
  • Metalmilitiakid
    kösz hogy mondod, azóta még nem vettem rá magam hogy folytassam :D
  • szabolcs94
    Helló szia ott ahogy le esel Dantéval le kell győzni egy két szörnyet és ki nyílik egy hely ahonnan ha kiveszel egy ilyen kulcs szerűséget akkor nem forognak tovább azok a szeletelők.
  • Metalmilitiakid
    na kezd elegem lenni a játékból, mondom milyen király Dante val vagyok meg minden megyek ki, erre leesek ugyanabba a forgószeletelőbe, ki is léptem
  • Metalmilitiakid
    na végre hogy rohadjon meg, több mint fél óra volt ...
  • Metalmilitiakid
    már azóta megnéztem egy videót, az azt mutatja hogy a legfelsőre nem kell felmenni hanem egyel alatta lévőről ugrani az ajtóhoz, de azon vagyok és akár mikor ugrok, ha pontosan rajta állok akkor is vagy az ajtó elé dob vagy mögé, vagy lecsúszok a pallóról vmelyik irányba, az egy dolog hogy néha kell egy kis tomb raider de ez olyan hogy minnyá letörlöm a játékot a picsába emiatt
  • bardocz
    Ha egyre gondolunk, akkor kitartással, ott én is szívtam sokat.
  • Metalmilitiakid
    hogy kell erről lejutni ?? mert már nemtom hányszor voltam fent a leggyorsabb legfelső tetején, de nem enged odaugrani az ajtóhoz
  • Metalmilitiakid
    ohogy ez a rohadt tomb raider ezés úgy felidegesít(= ugráljál fel ide meg oda onnan meg oda meg kerüld ki faszom), ez a chrono slicer es forgótányéros szeletelőn már vagy 4 ugráltam fel de nem enged ki ...
  • szabolcs94
    a neve royal guard
  • szabolcs94
    Helló sziasztok hogyan tudok átváltozni Dante-val Dante King Sparda-vá
    http://www.youtube.com/watch?v=ZAz9Aj_p2A8&feature=related
    mert ha csak simán meg nyomom az átváltozást akkor csak alap formává lehet átváltozni de ebben a videóban még egy formává változik azt hogyan tudom? válaszotokat előre is köszönöm.
  • The Protector
    Anno valóban úgy volt hogy magyarul jelenik meg.De nem lett belőle semmi:(
    Azonban készül a magyartíás elég rég óta csak a készítőnek sok a dolga.Vszint írtam neki üzenetet és azt mondta h idén nyáron elkészül.Várjuk sok szerettel.A magyartíást EVIN készíti.
  • sylvanor
    Hello.
    Lenne egy kis problémám. Még régebben, mikor ki jött a játék, fel mentem magyarítások oldalra és meg kérdeztem, hogy készül-e a játékhoz magyarítás. A válasz nem volt félreérthető, az mondták, hogy magyarul jelenik meg. Annak ellenére, hogy előtte már játszottam vele, de angol volt. Az aminél a Skullpturás telepítő jelenik meg windows parancssor szerű ablakban. Lehetséges, hogy a telepítő miatt nem lehetett nyelvet kiválasztani(feltéve, hogy van rendes telepítője is).
    Mellékesen: Rengeteg fórumon, meg egyéb oldalakon azt láttam, hogy többen nem találták a magyar feliratot.
    A kérdésem az lenne, hogy meg jelent-e magyar felirattal a játék? A másik meg az, hogy ha megjelent úgy, akkor azért nem lehetett nyelvet kiválasztani, mert a telepítője nem a szokásos varázslós volt?

Kösz előre is a válaszért ; )
  • Metalmilitiakid
    Hello! Egy kis segítséget szeretnék kérni, 6. küldiben vagyok, a tudósnál már harcoltam, megvan a Yamato, összekötöttem a hidat, de ahogy vissza felszaladtam a csillárral betört falon, leugrottam véletlenül az alap szintre, és most sehogy sem tudok feljutni az emeletre és elmenni a hídhoz. Már a Torture Chambernél sem lehet átmenni, szóval erre kérnék valami tanácsot hogy, hogy jussak vissza az emeletre. Előre s köszi a válaszokat.
  • The Protector
    Úgy legyen!
  • Klemice
    Lassan már két éve lesz, hogy megjelent a játék, nagyon jó kis közösség jött itt össze 2008-ban, sajnálom, hogy csak most köszönöm meg, de tényleg köszönöm a jelenléteteket, és hogy én is itt lehettem. Remélem lesz 5. rész is, és újrakovácsolódhat a csapat.
  • Evin
    Nincs patch. A multi5 1.0-s, a multi9-es 1.1-es. Senki sem tudja miért más verziós, vagy javítottak-e valamit.
  • The Protector
    Én nem is hallottam még patchről.Mondjuk a game tehnikai szem,pontból tökéletes is.
  • Fehercsoki
    Mi ez az 1.1,valami patch?Ha igen honnan lehet letölteni?
  • Evin
    Egyes játékokhoz, igenis fel kell tenni a Physx-et, teljesen mindegy, hogy azt használni tudja a gép vagy sem. Van ami nem indul nélkül.
  • steweee
    köszönöm a segítséget ! :)
  • The Protector
    Tedd fel az összes cuccot az alaplapi cd-hez.Kivétel azt amit tudsz h micsoda és azt is h nem fog kelleni.
    Aztán telepíts egy videókártya drivert.szal ami cd-d van azt tedd fel.
    Physx-et nem támogat az ati kártyád csak nvidia így nincs értelme feltenni.Lehet fel sem tudnád.Utána tedd fel a játékot és a direct x-et ami mellé van.Vagy töltsd le a legújabbat a netről.Ha amd procid van akkor az Amd dual core optimizer-t is tedd fel mert minden jobban fog futni(tapasztalat).
    Aztán telepíts egy messengert mert az felteszi a microsoft net frameworkot ami sok más progihoz is nélkülözhetetlen.Tegyél fel egy mozilla firefoxot mert az jó.Telepíts flash playert h a youtube menjen.Tegyél fel daemon toolst +egy winrart.Esetleg total commander.Vmilyen vírusírtó pl Eset smart security.
    www.sun.com ról pedig a legújabb javát.
    CC cleanert h a sütiket meg az előzményeket törölni tudd.
    Everest Ultimate edition h tudd figyelni a géped+ a hómérsékleteket.

Nem tudom h miért ide írtad ezt az üzentet de sztem ezek a progik elengedhetetlenek egy jó működéshez.Azért válaszoltam.Ha kérdésed van.Írj.
  • steweee
    nekem az istennek sem akar működni

leírná vki, hogy PONTOSAN miket is telepítsek egy új rendszer telepítésekor ?

nyilván :

alaplapi chipset driver
    utána legújabb catalyst meghajtó (rad 4830)
    utána legfrissebb dirX

na itt jön a lényeg :
    Physix
    meg mittommégmiket is kellene....
  • bardocz
    Fú, mire ez a rész leesett nekem:)
  • ffxi
    Aham, megvan!
  • Klemice
    árnyékkal ellentétesen
  • ffxi
    Értem, köszi. Itt merre kell tovább menni?

• Klemice
    csak a tárgyakat meg a pontokat menti el a save opció, de a pályát elölről kell kezdeni
  • Klemice
    sehogy
  • ffxi
    Ha mission közbe ki kell lépni, hogyan tudok menteni?
  • norbi2fraktal
    egeret nem használhatsz játék közben,de teljesen jó az írányítása, és állítható