3093
-
#2846 son of sparda -
Ry0K3N #2845 Legendary Dark Knight fokozaton milyen szintnek megfelelően erősek a szörnyek? Mert mintha kicsit durvább lenne mint a devil huter fok. -
Narrit #2844 Hát lehet hogy színvak vagyok, de az inkább sötétkék+piros. A nevek jelentését jól eltalálták viszont, a Dante azt jelenti makacs, a Vergil (magyarban Virgil) viszont azt hogy szűz, azért az elég neccesen jött volna ki... -
#2843 én örülnék ha rendesen visszatérne :\ Nero amúgy fekete... mármint a ruhája... meg a neve jelentése... -
Narrit #2842 hát sztem jó lenne ha Vergil visszatérne vmien formában, én eléggé hiányoltam xD
bár Nero inkáb oan lett mint Vergil helyettese, (majdnem teljesen) kék ruhában, fehér haj stb, az artbookban naon szép fehér és fekete ruhái is voltak, én inkább egy oat adtam volna rá, ha már lúd legyen kövér xDD -
#2841 PCguru, gameszar, etc, felejtsd el őket...
énis a kísérleti nyulasra gondoltam, csak nem úgy hogy mundus meg vergil van benne...
háta mögött a Yamato Devil Trigger van. amivé Vergil alakult át. de nem hiszem hogy Vergil maga... bár van rá elég szép esély...
-
Narrit #2840 Én amerikai rajongói oldalakon olvastam rá elméleteket. Az egyik az, hogy Nero Vergil fia (igen, az a Vergil xD) és 75%ban démon1 25%ban ember (csak nemtom ez a szám hogy jött ki). A másik pedig h mivel Neronak igazából nincsen családja (Kyrie családja nevelte fel), őt használták kísérleti nyúlnak, és a kezébe zárták Mundust Vergillel együtt. De abban minden elmélet egyet értett hogy a démon aki Nero háta mögött van Devil Triggernél, az Vergil és ezért reagált a keze Dante jelenlétére illetve Yamatora. Viszont az nagyon szúrta a szemem, hogy pl a PCGuruban asszem azt írták hogy születésétől kezdve ilyen a keze. 1. a játék elején fel van kötve a keze és még ő sem tudja kezelni igazán, vagyis csak nemrég lett olyan, 2. ő maga mondja h "from that day my arm changed" vagy vmi iesmi. -
#2839 én már írtam rá elméleteket :DDD de nem írom le megint >.< meg valszeg fasságok :D de tök jó ^^ -
Ry0K3N #2838 Hát ezt szeretném én is tudni mivel Nero-ról szinte semmit nem tudni azon kívül hogy van :D -
Hun Adam #2837 Ki tudja, hogy hogyan lett olyan Nero jobb keze amilyen???? -
Hun Adam #2836 kössz -
Hun Adam #2835 -
Ry0K3N #2834 Azt hiszem utána a kezével simán meg is tarthatod az elkapott delikvenst. -
Hun Adam #2833 És az a pajzs szerűség amit akkor kapsz mikor legyőzöd Credo-t? Az mire jó??? -
Hun Adam #2832 -
Ry0K3N #2831 Hmmmm.... -
Csokis #2830 Ha valakit érdekel, a játék most le van árazva 3995HUF-ra, KATT! -
#2829 De ha a DX9-es verziót indítod, akkor dx9-et fog használni. -
tommyx #2828 sikerült letörölni a dx10 et és felrakni a dx9c t de még mindíg olyan :( -
tommyx #2827 egyébként kösz:D legalább el tudok indulni valahol -
tommyx #2826 xp-m van :D csak felraktam valami tört szart (dx10) azt nem bírom letörölni... ha rátelepítek egy dx 9 et akkor is azt írja hogy dx 10... -
#2825 Ha jól emlékszem az az a képesség mikor rejtett orbok vannak a közelben egyre jobban világít a démon kezed és fura riasztószerű hangot hallasz.Ha olyan helyen vagy ahol nincs semmi akkor menny oda ahol a legjobban világít a kezed és a semmiből jönnek elő red orbok(ezek is szintén secret(rejtett) orbok) -
#2824 Futtasd dx9 be, nekem is az volt a problémára a megoldás -
tommyx #2823 lenne egy kérdésem:Daz miért van hogy ha szuper high ra veszem a grafikát akkor a vidoeknál szétesik a kép... pedig a játék 30-40 fps-el megy de a videonál meg ha gyors mozdulat van akkor teljesen szétesik. tudnátok segíteni? -
Hun Adam #2822 Mi az a Rusalka Corpse? Azt tudom, ahhoz a békához tartozik amit megölsz Nero-val de akkor is hit lehet vele csinálni? -
Hun Adam #2821 OK kössz! -
#2820 Olvasd el az item shopban.asszem a nagy lila orb lessz az. -
Hun Adam #2819 JAJ!!! Nem ezt akartam írni!!!!!!!
Hanem azt hogy hogyan lehet növelnui az evil triggert vagy mit! -
Hun Adam #2818 Valaki megtudja mondani nekem, hogy hogyan kell növelni az életet úgy tőbb legyen a max. életem (hogy több olyan zöld kis kocka legyen). -
#2817 de faszán írtam. -
#2816 A pályákon vannak blue orb darabkák(mintha kék gymánt lenne vagy mittomén)4 et összeszed a blue orb darabkákből.4kitesz 1 egészet és az megnöveli az életedet.Vagypedig sok vörös orbot gyüjtesz és az item shopban veszel.blue orbot.egye drágább lessz minél többet vezsel. -
Hun Adam #2815 Hé ki tudja hogyan kell növelni a az életet, úgy értem hogy nagyobb legyen a max életem? -
#2814 autómatán menti a pályákat.az sztem lehetetlen h 1 pálya hiányozzon. -
#2813 -
#2812 olyan nincs is. -
#2811 Hello
Nincs vkinek mentése a 11. pályára? Nagyon kéne, mert csak azt az 1 pályát nemtom betölteni, mer nem mentettem el. :( THX -
#2810 Azt tudom.Meg ha párszor végigviszi azért csak rájön.De lehet h van egy full saveja vagy trainere. -
#2809 super nerohoz meg super dantehoz azért párszor végig kell vinni a játékot xDD -
#2808 Amikor elkezded a játékot van egy olyan választható lehetőség h automatic.Na az autómatán tölti a kardodat és a fegyveredet.Alapből sima gombnyomásra is kombózik.Nem ajánlom csak akkor ha nagyon nem megy a játék.
A másik lehetőség az h super neroval mész.Ott is töltödik a gauge méter. -
brasilsoma #2807 Mindegy,akkor jó lesz angolul is.Azt nem tudjátok,hogy hogyan töltődik a Nero kardja magától?Az elején még csinálja,majd kilépek,és utána már nem.
Köszi előre is!
Kellemes ünnepeket Mindenkinek!