3093
  • Evin
    Milyen 1évről beszélsz?! kb 4-6hónapot csúsztak, és mivel angolul jelent meg, semmiről sem maradtál le.
  • Wes Craven
    Mostanában jelent meg a játék, úgytom azért húzták eddig, mert magyarosították. Személyszerint megakartam venni eredetibe, de mivel vagy 1 évet csúsztak, inkább letöltöttem, így persze nekem is kimarad a magyar.
  • The Protector
    Igaza van.Pedig be volt ígérve.
  • Evin
    Nincs hozzá ilyen. Sem játékban, sem külön!
  • brasilsoma
    Sziasztok!
    Tudtok nekem olyan oldalt mondani,ahonnan letölthető a DMC 4-hez magyar felirat?
    Köszi előre is!
  • Wes Craven
    ott azért nem tartok és elég sokáig is tartana a játék :D
  • DarkSector
    ugrálj egyfolytában és lőjj, ha más nem megy.
  • Wes Craven
    akkor max az emlékeim csalókák, bár amennyit azzal is játszottam... de ebből ne legyen vita ;)
    lehet hogy majd bónusz küldikkel kapcsolatba kérdezek, mert azokkal nem nagyon akar jönni a siker élmény, ami meg is látszik a HPmon :)
  • RAZOR27
    Hát, én dmc3-ban még egyszer se váltottam triger-re gép által, kétlem, hogy lenne benne ilyen.
  • Wes Craven
    Furcsa ezt látni... mintha sose áltál volna csehül. Mint írtam engem főleg Blitz izzaszt meg, de magasabb szinteken már az a büdös béka is. Rá kéne lassan valami frankó taktik, mármint komolyabb, az eddigiek kezdik idejét múlni és nem pörfekt, item nélküli a pálya :S
    am ja emlékeim szerint 3ban is így van.
  • armageddon666
    ez komoly? :D
    szal ha van Devil Triggerem és nem csinálok semmit csak ütnek akkor átváltozik magától? :D Dante vagy NEro? vagy mind2? vagy DMC3ban? XD ki kell próbálnom :D
  • Wes Craven
    Persze hogy védelmi mechanizmus :D lévén a játékban is ha csehül állsz akkor magától lövibe az átváltozást, így hílelve is magát picurt :P
  • armageddon666
    Jó azt gondoltam hogy azért nem változik át mert akkor nem tűnne elég lazának :D másrészről azok a kis "villogva változások" nekem azt sejtették hogy ez valami védelmi mechanizmus is. szal ha szarban van akkor átalakulna, és mintha visszatartotta volna ^^ bár nemtom :D

DMC5-t akarok, Vergilt, Dantét, Nero múltját, esetleg egy CGI sorozatot ami elmeséli DMC történetét 3 előttről a 2 végéig xDDD
  • Wes Craven
    Csövikeee !!

Pár napja találtam meg ezt a fórumot, oszt a játékkal vagy két hete játszok, tehát bennem még tombol a tűz a szintezésért, és hogy minél többet érjek el :)
    végig vittem a 3at, a 4. nekem is nagyon bejön, Blitz izzaszt csak meg nagyon, de hát az se örök... nosza igyekszem a közösség tagja maradni :D

arma nem csak neked tünt fel, de hát ez olyan high stílus: nem a legerősebb oldalunkat mutatjuk meg már az első kőrben :D pedig simán átváltozhatna, tudjuk :P
    másrészt nem vagyok nagy angolos de látszott az átvezető vidikből hogy Nero maga se tudja mi az, vagy hogy honnan van, csak van és démoni, ezért rejtegette.

no írjatok :P
  • armageddon666
    csak úgy valahogy eszembe jutott:
    Trish mi a tökért vitte oda az Ordernek a Spardat? -.-
    illetve megint eszembe jutott hogy végülis ki a tök Nero? :D az elég gagyi lenne ha Dantéék féltestvére vagy simán testvére akiről eddig 1 szó nem volt -.- azt így hirtelen bedobják :\
    lehet hogy ilyen Agnus szerű kísérlettel hozták létre? :D
    annyiban majdnem biztos vagyok nem ilyen karral született, csak valami történt Kyriével mikor meg kellett menteni és akkor részben "felébredt" benne a démon...devil... nah szal értitek :D aztán valamiért úgy is maradt a keze... lehet hogy azért mert nem volt nála Devil Arm :\ vagy ilyesmi :D
    illetve a DT formája sztem azért olyan amilyen mert a Yamato nem az övé, és nem is rendesen használja... és akkor tulajdonképp nem is ébred fel benne a démon, csak megszállja, vagy ilyesmi...
    (Ja meg az csak nekem tűnt fel hogy mikor püföli elején Dantét a földön akkor Dante keze átváltozik DT-s formába, és tökre úgy néz ki mint Nero keze? ^^)
  • kérdező00
    8-as secret missionál valami tipp??
  • DarkSector
    Nekem minden szint megvan.
  • armageddon666
    én Son of Sparda 3on ill Legendary Dark Knight 3on hagytam abba... de még fennvan :D nemrég majdnem újra mentem de ez a kastélyos ez ilyen eltévedős rész szal most asszem ez felejtős ^^" (gyors menetet akartam)

3-t Hardon még végig kéne vinnem (legvégén vagyok.. uccsó harc) aztán lehet hogy megint nekiállnék :D
  • Lullaby
    Én a 3-at nyúzom néha (o:
  • The Protector
    Jah meg minden fan végigvitte minden szinten köztük én is.Legnehezebben nem végig mert picit meguntam.
  • DarkSector
    nem lesz magyarul.
    Nem kihalt a topic, csak nincsenek kérdések.
  • The Protector
    anno még vki írta h mo-n magyarul jelenik meg.felirattal.
  • Kicsi Tibi
    Nem tudok róla hogy lesz magyarul:P
  • Klemice
    az 5 ? :)
  • The Protector
    Jah.Magyarul mikor jön a game?
  • Klemice
    ki hát
  • Kicsi Tibi
    Na kihalt a fórum:(
  • brasilsoma
    nagyon szépem köszönöm!Igy azért kicsit könnyebb
  • The Protector
    Életet kék orb töredékekből tudsz növelni(4db ad egy életcsíkot) vmint a misszió kezdése előtt tudsz venni az item shopban(blue orbot keress alul)minél többet veszel annál többe kerül.
    A devil erőt pedig csak az elöbb említett shopban tudsz venni szintén misszió kezdés elött(de játék közben is a szobroknál)a lila orbot keresd.Ez is drágul ahogy többet veszel.
  • brasilsoma
    Sziasztok!
    A youtube-on láttam egy dmc4 kisvideoban h a neronak dupla annyi életereje és yamatoja volt mint a játékban.Ezt h lehet megcsinálni?
    Köszönöm elöre is válaszotokat!
  • The Protector
    ok.értve őrmester úr.:)
  • Klemice
    fyl

tudjuk mi az az athlon, humoros illetve lenéző gesztus akart lenni gondolom, hogy ilyen régi cuccal nyomul a gyerek
    attól hogy régebbi korszerűtlen gép nem feltétlen laptop
  • The Protector
    talán laptop.Athlon az pedig AMD.Az tuti.
    Mellesleg mikor jön ki magyarul?Mert viszket a polcomon egy hely neki ésa pénz is kiakar hullani a zsebemből.Ennyit megérdemel a game.Vagy vhol le lehet tölteni magyar fylokat?
  • Lullaby
    Régi a géped és nem bírja.
  • DarkSector
    athlon?
    az meg mi?
    meg 6100???
  • kotivok
    hali ! én letöltöttem a demótmert nem tudtam h megy e a gépemen(2400+ athlon,1gb ram,nvidia geforce 6100 265mb).bejön a menü utána start,és ésraindul az egész számítógép. nem tudja vki miért van ez ?
  • wednes
    Igazad van. :D
    Nem a menüben kell állítani az elején, hanem játék közbe. És akkor már megjelent Nero is a listába. Dante-t meg belőttem magamnak :D
  • ToMaX
    hi
    én billentyüvel toltam és elején átállitottam a gombokat. jo is volt meg minden aztán jött Dante...átállítottam még1x és kész:D
    ajánlom neked is:P
  • Lullaby
    Nekem defaulton volt végig, és váltásnál nem változott meg. Lehet külön kell Dantenek is beállítani (hülyén hangzik, de jobb ötletem nincs s: )
  • wednes
    Hmm, most, hogy mondod nem.
    Logitech Dual Action kontrollert vettem nemrég. És úgy állítottam be a gombokat, ahogyan az Xbox kontrollernél van. Szal ami a felső gomb a menübe a képen az itt is felső legyen stb.

Neroval jól belőttem. De akkor lehet, hogy Dante-nél más lenne?