Devil May Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sith7
1024 * 768 , és nincs élsimitás bekapcsolva...
/nincs atomerõmûvem sajnos, AMD 2800, 1 db ram, Radeon HD 2600 XT/

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

DarkSector
Nekem régebben sem voltak gondjaim.
Arra figyelni kell, hogy nagyobb felbontások mellett, ha még élsimítást is raksz, akkor képes kifagyni a videók alatt.
De hogy kikapcsoljon a gép nálam még nem volt példa.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sith7
Sziasztok

Nekem olyan gondom van, hogy kb. 10 perc játék után, megmerevedik a kép, és KIKAPCSOL A SZÁMíTÓGÉP !!!! <#wow1>
De csak ezzel a játékkal...
Volt valakinek hasolnó gondja ? Esetleg megoldás a problémára ?
A júliusi videókártya driver van fenn, és diretx 9 - be szeretném futtatni, XP alatt.

Válaszokat elõre is köszönöm

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Klemice
egyetemen meg nincs sulirádió

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Nálunk Abba szám is volt sulirádióban ma😄

Lvl 81 elite knight 73/66, mlvl 5 13:36 You deal 414 damage to a dragon.

armageddon666
sulirádióban szünetben a creditszenét játszották xD vagyis inkább a fight zenét :c mert az eleje (a zúzósabb rész) ment le 2szer...

@

Sziasztok!

Ha kellene valakinek végigjátszás akkor ide kattintva letöltheti!

Csak vicc volt.<#beka3>

Klemice
<#miaz>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Hehe már én is rájöttem hogy itemet lehet használni harc közben azt nem is tudtam amíg nem néztem róla videót...viszont a végén mikor a szobor kezeit kell ellökni nagyon pro voltam kb 10 másodperc volt az egész rögtön elsõre😄DDD

RAZOR27
Vergilre gondolsz valszeg.Jah, õ Dante ikertesója(kedvenc)
Gondolom a pattogó csaj Lady akart lenni.Pedig õ azért nem nehéz ellenfél, deviltrigerbe széjjel lehet sebezni.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Jaja közben , rájöttem , kicsit tényleg erõs volt az "esküdt" szót használnom 😄 Erõs kölyök az biztos 😊 Megvan , amúgy miért írtam az "esküdt"-et , mert kevertem a 3-an lévõ másik csávóval 😊( aki azt hiszem a tesója is , de lehet valami nagyon buta tévhit 😄 ) Csak sajnos , azt nem tudtam végigjátszani...mert csak egy kicsit emlékszem , de valami csajt kellett volna megölnöm , aki összevissza ugrált , pattogott , áhh egyszerûen nem ment... több napi próbálkozás után se... ezért abbahagytam 😊 Lehet most újra elõ kéne vennem 😊 Lehet már jobban menne...

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

DarkSector
de erõs kölyök.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RAZOR27
Ahogy mondod 😄

Lullaby
Vén róka, Nero meg csak egy 'kölyök' 😄

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

RAZOR27
Azért Dante nem veszi olyan komolyan Nerót, legalábbis nem mutatja ki.

DarkSector
Én is túlzásnak tartom, lévén hogy akkor találkoznak elõször!

armageddon666
esküdt ellenséget csak én érzem erõs túlzásnak? 😄

@

Hi ^^

Lenne 2 tanácsom 😊 Az öregnél , amikor már alig volt élete , én se tudtam megölni , de nem holy watert használtam , hiszen olyan n00b voltam... a legvégén jöttem rá , hogy amit vettem életet , fellehet használni , ha nyomok egy escapet ... 😄 Szóval , egy trükk , amikor már alig van élete , és "nem lehet megütni" akkor , változz át yamatová vagy mivé 😄 és kezd el csapkodni ezerrel , az beválik , eltûnik az a pirosas aura körülötte , és agyon lehet verni 😄

a szobrosnál pedig : Amikor elõször csap , akkor amikor már látod , hogy alig hogy elérjen a csapás , gyorsan elugrassz , nyomsz egy devil bringert , és felütöd a kezét , utána pedig a másik kezével fog csapkodni , ott meg nagyon jól kell idõzíteni , és amikor átmegy feletted a keze , gyorsan devil bringer , és kész is 😄

Én nagyon sokat , a szobornál szenvedtem , még amikor ugrálni kelett a letört lebegõ beton darabokon 😄 De aztán meglett 😊

Jó lenne 5. rész , de nem tudom mivel folytathatnák :S Azért a vége , nagyon ott van

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor , a 2 esküdt ellenség Dante , meg Nero , összehaverkodik 😊 És nagyon jó a befejezés , ahogy öszzejön Nero , meg Kyrie... ennél jobb befejezést , nem is vártam =)

DarkSector
Vagyis bocs!!!!!!
asszem Nyx a nicknév gs-on!!!!!

DarkSector
Nem kurva gázos, meg a másik is, de mint barátunk mondta holy a barátod, vagy ha trükközöl, és elkezded lövöldözni, akkor asszem leblokkol, és alá tudsz sétálni.

DarkSector
igen
és igen...

Lullaby
Nekem se ment de holy water a barátom... xD

engem a szobor idegesít fel a végén. Másik kezét nem bírom elkapni és agyonver ><

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Én tegnap jutottam el az öreghez mikor a csajt meg kell menteni de úgy kiakadtam mert kevesebb mint 1 csík élete volt és nem tudtam mit csinálni mert nem lehet megütni....vagy csak én vagyok balf*sz?😄

Jah igen 😊 Ezért majd most , ki próbálom a dark knighton is vagy mi 😊 ha az nehézségi fok egyáltalán. Amúgy te a GS-es DarkSector vagy ?
Szerinted várható 5. rész ?

DarkSector
jah human-on könnyû.

Sajnos szerkeszteni nem tudok , de már rájöttem 😊 Sikerült kijátszanom... Hát 10/10 a game szerintem... fõleg a vége... nagyon el lett találva , de szerintem nagyon könnyû volt :S Sokkal könyebb , mint a 3... Egész game során, csak a legvégén akadtam el , de arra is rájöttem utána ... nah mind1 😊 Remélem lesz 5 , de nem valószinû :S Kicsit rövid lett szerintem. 11 óra 47 perc alatt sikerült a végére jutnom. Nah mind1 , ezért vannak még a modok 😊

Sziasztok újra 😊

Sajnos , elakadtam pont a legeslegvégén... megöltem az az öregembert , megmentettem a csajt , és most végeznem kéne azzal a rohadt nagy bossal , de hogy öljem meg ? alig tudok mozogni...Annyira rájöttem , hogy , ha üt , akkor nyomok egy devil bringert , és akkor a másik kezével üt , de aztán ?😊 Elõre is köszönöm a segítséget 😊

armageddon666
énis joyyal toltam, de ott 2szer ugyanaz az irány, akkor itt 2szer ugyanaz a szám... illetve az a szám ami épp ki van választva.

@

DarkSector
jah nemtuom mert joy-al nyomom.
akkor 2x ugyanaz a szám. THX a javításért.<#eljen>

armageddon666
sztem meg 2szer ugyanaz a szám.

@

DarkSector
van középen egy 5.
az irányokkal ezt úgy lehet, hogy valamelyik irányt 2x nyomja meg az ember.
Gondolom itt akkor az 5-ös gomb lesz az.

Köszönöm a segítséget , de közbe meglett 😊 Bill.el nyomom , és az 1-2-3-4-el tudom váltani a stílust 😊

DarkSector
jobb bal fel le.

Klemice

Klemice
d-pad

Hi all

Nekem egy kérdésem lenne . Most Dante-val vagyok , de nem tudom , hogy lehetne váltani stílust 😊 ( PC-n ) Tricmaster vagy min van most 😊 Elõre is köszönöm a válaszokat.

oks megnézem köszi😊

Lullaby
ott én is elakadtam, de youtube-on van sok videó ami segít. (mondjuk mikor megnéztem, rájöttem hogy tényleg nem volt nehéz csak elkerülte valahogy a figyelmem)

DarkSector
pedig egyszerû

Én lost woodsos résznél voltam most léptem ki annyira idegesített😄

Lullaby
Kicsit összetettebb, jobban oda kell figyelni mikor mit nyomsz. Jó erõs is, vele a békát és a tüzes akármit semmi perc alatt megborítottam míg Neroval csúsztam össze-vissza xD

DarkSector
persze tudni kell hogy melyik szörny ellen melyik fegyverével vagy mozgásával kell menni.

DarkSector
sokkal több mozgása van, és a fegyvereivel együtt ultra erõs tud lenni.

Lullaby
de jó a stílusa xD

Klemice
nincs devil bringer-e amire az eddigi pályák épültek ennyi 😊

Na tegnap megcsináltam a Nero-s részt de így Dante annyira nekem nem tetszik.....

ok köszi😊

RAZOR27
Esetleg megpróbálhatod még elkapni a kardját(és visszatoszni belé egy szép vízszintes gerelyhajítással xD ) amikor dobja, bár jó idõzítés kell hozzá.Nem sebez sokat, de borzasztó epik 😄

Bence94
elugrálni elõle amikor õ támad és devil brintgerrel próbálkozz és még alakulj át te is mert úgy könnyeb.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..