• Evoluti0N
    Olvasgattam a hivatalos fórumát a játéknak és sok érdekes dolgot találtam. Több admin is megerősítette, h a Perfect World - Philippines (www.perfectworld.ph oldalon található PW) csak a fülöp-szigetekieknek készül és blokkolják a nem fülöp-szigetekiek IP-jét. Azt is olvastam, h a kínai verzió számít international verziónak (mindenki annak nevezi), ugyanis a külföldi IP-ék nincsenek blokkolva és sok nem kínai játsza a világ minden tájáról. Azonban sokan nem tud kínaiul, úgyhogy 3 lehetőség van arra, h miként lesz (nem tudni mikor) angol nyelvű international version:

1. Ezt egy admin írta. A PW-Philippines azért nem lehet iternational version attól függetlenül, h angolul van (ez az első és eddig egyetlen angol verziója a PW-nek), mert a Level Up gamesnek (PW forgalmazója) csak a Fülöp-szigetek lakói számára van joga szolgáltatni a szervereket. Azonban megpróbálják elérni, h international versiont csinálhassanak belőle.

2. Ezt egy hozzászóló írta. Könnyen meglehet, h az amerikai verziója (amiről alig lehet vmit találni, főleg megjelenési dátumot nem) lesz tulajdonképpen az international version.

3. Ezt szintén egy felhasználó írta. Állítólag most májusban fog az angol nyelvű international closed betája elindulni, aminek se az amerikaihoz, se a fülöp-szigetekihez semmi köze nincs. Megjegyezném, h ez az információ meglehetősen megbízhatatlan és kicsi az esélye, h valós.