Warhammer 40K Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval 10 év múlva akár aranyára is lehetne😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A legdrágább bélyegek azok, amik pl nyomdahibás szériák, ezért kevés van belõlük. Pl jelenleg a legdrágább svédországból származó cucc pont ilyen.
Itt is, mivel hatalmasatt bukott a cucc, elképzelhetõ hogy ebbõl az érmébõl kevés van forgalomban, és ha vmibõl kevés van és valamilyen kultikus dologhoz tartozik (van egy pár elvetemült WH40K rajongó) akkor az lehet értékes dolog.
Fõleg ahogy az idõ elõrehaladtával egyre kevesebb lesz belõle (mert elvesznek a fiókok mélyén).
Persze mivel ez egy darab vas, azért nyilván nem fog mindenki megórülni érte (mint ahogy a legtöbb ember azt a svéd bélyeget is lendületbõl dobná a kukába, mert levelet küldeni már nem lehet vele 😊 )
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az eredeti SWG. A legjobb, skill alapú fejlõdési rendszere volt, amit eddig láttam, és a legjobb szociális rendszere volt a maga korában.
Warhammer 40k licensznél súlyosabb cuccokkal is bebuktak a készítõk(ami azt illeti egy Warhammer Fantasy linceszes játék már épp 4 éve vegetálgat a piacon..),
A WhF-rõl mennyit tudsz? A maga szempontjából egy nagyon is jól felépített játék volt, adta a hangulatot, ám a fejlõdési rendszere idejétmúlt és zagyva. A szomorú az, hogy létezik egy irgalmatlanul jó Warhammer Fantasy Roleplaying game (tada... meglepõ módon nem szint alapú fejlõdési rendszerrel), és a fejlesztõk konkrétan nem azt vették alapul. Mert volt egy saját, bejáratott rendszerük a Dark Age of Camelot, és azt ületették át WhF-re. Nem jött be...
épp 2 napja jelentették be hogy a The Old Republic is átmegy(legalábbis erõsen afelé halad) F2P MMO-ba, pedig azt az egyik legértékesebb scifi licensz alapján az egyik legjobb RPG fejlesztõ csapat, a második legnagyobb kiadó szárnyai alatt dobta piacra.
A legértékesebb Sci-Fi licenc a Star Wars classic era, a TOR meg ugye a KOTOR érában játszódik. Szóval a világ stimmel, az éra nem. Csendben jegyezzük meg, hogy volt egy korrekt kis classic érás MMORPG, az SWG, ami egész jó volt addig, amíg a SOE ki nem találta, hogy õ márpedig WoW-klón felé akarja eltolni. Katasztrófa is lett...
A Bioware single-player RPG-k terén jó. Volt. MMORPG-k terén csináltak egy olyan játékot, ami Single-player játéknak jó lenne. MMORPG-nek kevésbé. Hogy most ezért mennyiben felelõs a fejlesztõ, és mennyiben a kiadó, az már más téma.
Nézd, verhetjük még a nyálunkat pár tucat hsz-en keresztül, de a THQ nem fog neked Warhammer MMO-t csinálni, live with it.
Te voltál az, aki trollkodással nekiálltál felzavarni a topicot, ezek után ha nem mindenki ért egyet veled, akkor fogadd el, és ne pattogj miatta.
WHII Online-ra meg inkább semmi ne hasonlítson, azon túl hogy MMO-ba bújtatta a Battlefield 1942 érzést, egy gyenge játék volt. Egyedi szó se róla, de meh.
Megbocsáss, de úgy hadoválsz itt össze-vissza, hogy közben zöldségeket hordasz egymásra. A WWII Online konkrétan 2001-ben nyitott, egy évvel a Bf1942 elõtt...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
WHII Online-ra meg inkább semmi ne hasonlítson, azon túl hogy MMO-ba bújtatta a Battlefield 1942 érzést, egy gyenge játék volt. Egyedi szó se róla, de meh.<#rolleyes>#rolleyes>
Planetside 2 jó cucc lesz, én is várok rá, de az új MMOFPS-ek bejövetelével pont egy W40K variáns kell oda, pláne F2P-ben, amit egy Sony megengedhet magának talán, de egy THQ biztos nem. Oh és a lore-ból egy gramm nem jönne át, Planetside-nak is annyi a története, hogy van 3 három frakció aki konstans répázza egymást. Mármint érted, egy szidott Sapce Marine-ban több a történet, mint a PS1-ben.<#idiota>#idiota>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A halál csupán a kezdet...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ha ez ilyen, akkor ez nem MMO játék, hanem csak egy nagyon furmányos DRM, ami folyamatos kapcsolatot igényel.
Star Warsnak az old republic idõszaka nem tudom kit érdekel egyáltalán, Lucas valami hatalmas nagyot esett pofára az elõzménytrilógiával, egy kult sorozatot baszott olyan szinten tönkre, hogy korábbi fanok milliói küldik a kurvaanyjába minden egyes alkalommal, amikor csak szóba kerül a dolog. (Nézd, én is most. 😄)
Én nem csodálkozom, hogy beleáll a földbe.
A Bioware meg lehet, hogy nagyon profi szingli RPG-kben, de ha jól tudom, ez az elsõ MMOja. Nem láttam magát a játékot, de el tudom képzelni, hogy szar lett. Amúgy azt hallottam róla, hogy nulla az endgame, végigcsinálja az ember amit lehet, és vége, unalomba fullad, nincs mit csinálni.
Egyébként meg lehetséges lenne jó MMOt csinálni, még ha a jelenlegi felhozatal nagyrészt szar is. Hogy milyen MMOra hasonlítson? WWIIO, vagy Planetside. Nagy, perzisztens, jármûves PvP aréna, amiben területet kell foglalni az ellenségtõl. Nem kell szar küldetések garmadája, nem kell PvE übergagyi AI szarok ellen. Háború kell, és csak az. Multiban, emberek ellen. 100v100-as csaták.
Az, hogy neked egyetlen, szûk, behatárolt dolgot jelent az a kifejezés, hogy MMO, az nem igazán mérvadó ám. Lehetne másmilyen is, nem kell a szar WoWot koppintani ám.
Ezek szerinte ez sem volt elég vagy nem lett átütõen jó.
A halál csupán a kezdet...
Nem lepõdöm meg rajta hogy vegetál, a bioware jó single cuccokat csinál de ez nem lehetett garancia arra hogy multiban is otthon lettek.
(még akkor is, ha jobban szeretem a Baldur's Gate féle rpg-ket)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Persze meg fúziós reaktort, és világbékét nem?<#idiota>#idiota>
Mutass nekem az elmúlt 15 év termésébõl egy MMO-t, amire szeretnéd hogy hasonlítana egy jövõbeli W40K MMO!
Egyébként meg fingreszelés az egész vita, jelenlegi túltelített MMO piacon amúgy is nagyon rizikós egy új MMO-val megjelenni, Warhammer 40k licensznél súlyosabb cuccokkal is bebuktak a készítõk(ami azt illeti egy Warhammer Fantasy linceszes játék már épp 4 éve vegetálgat a piacon..), épp 2 napja jelentették be hogy a The Old Republic is átmegy(legalábbis erõsen afelé halad) F2P MMO-ba, pedig azt az egyik legértékesebb scifi licensz alapján az egyik legjobb RPG fejlesztõ csapat, a második legnagyobb kiadó szárnyai alatt dobta piacra. Ezek után a THQ akár görög államkötvényt is vehetne a vagyonából, annak a befektetésnek is nagyobb a megtérülési valószínûsége.<#idiota>#idiota>
Hogy mi lesz? Anno azt nyilatkozták, hogy ha a Space Marine tetszett, akkor a Dark Millenium-ban sem fogsz csalódni. Ebbõl azért le lehet szûrni egy's mást.
Ennyire nincs elég tucatszemét MMO a piacon, hogy még mindig egy Dork Millenium Online-t szeretnétek látni bármi kicsit is értelmesebb helyett?<#conf>#conf>
Gyönyörû példája az elkúrt MMO-ságnak a The Secret World, tûrhetõ koncepció, egész jó kalandjáték elemek, átlag feletti sztori, nyakon öntve egy hót generic statikus quest rendszerrel, és olyan borzasztó numpad nyomkodós MMO harcrendszerrel, hogy utána sírva rohannék egy egyszerûsített Space Marine után is bármikor.<#gonosz3>#gonosz3>
Jelenleg nem tudunk a Dark Milleniumról semmit(!), az biztos hogy nem MMO lesz, utána már csak találgatás van, hogy végül mi lesz belõle. Space Marine folytatás, valami FPS cucc, vagy akár egy Kingdoms of Amalur féle akció-RPG, esetleg teljesen más.
A probléma az, itt MMO-ról volt szó. Ha úgy lenne hogy jön egy FPS/TPS az MMO mellett akkor én lennék a legboldogabb. De itt kicserélték a jó kis online játékunkat egy sima akciójátékra, ez nem üzlet 😞
Jobb lenne nekünk, ha csõdbe menne már a picsába a THQ, aztán megvenné a 40k jogokat meg a Relicet valami értelmesebb banda, mert ezek hülyék, mint a segg (vagy nyakig a szarban kínjukban össze-vissza beszélnek).
Elõször bejelentették, hogy a gyaszatolós nullIQ Space Marine-nek nincs közönsége, úgyhogy az nem kap folytatást.
Most meg csinálnak az MMOjukból egy Space Marine 2-t kb.
Hát komolyan mondom, gratulálok.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ha valami MMOFPS/TPS lenne, akkor lehetne játszani a respawn idõvel, korlátozni az überegységek spawnhelyeit, számát. Az mûködhetne. Ha mondjuk az SM ritkán spawnol, vagy messzire, a kis talpas IG-k meg akár egymásra, akár elõretolt spawnpontokra, és fõleg gyorsabban, mint az SM, az szerintem hatékony korlátozás lenne. Cserébe SM-nek lehetne apothecary, aki éleszt, mint a medik BFben, de csak pisztolyt meg kardot kap. Ilyesmi.
Na és hogy balancolod ki a PvP-t Wh40k-ban? Mert nekem ez a fõ gondom.
A játékosok elsöprõ többsége SM akar lenni. Ha viszont csak SM / CSM lesz (mint a Space Marine játékban), akkor nem fogják érezni azt, hogy az SM-ek félisteni lények -> elvész maga a SM esszenciája. Ha viszont "csóringer" kis ágyútöltelékek kerülnek be, mint IG, sima Ork Boyz, stb., akkor meg roppant élvezetes lesz a játék azoknak, akiknek (kényszerûségbõl vagy játékmechanikából fakadóan) az a szerep jut, hogy halomra mészárolják õket.
Szóval akkor mi és hogyan?
Én ezért lettem volna nagyon kiváncsi a DMO-ra, mert ha tényleg sikerült volna ebbõl egy élvezhetõ PvP játékot kihozni úgy, hogy közben nem köpik szembe az IP-t, akkor ez lehetett volna egy tényleg istencsászár játék.
Én ettõl féltem az elejétõl fogva...
Sokkal inkább tudnám elképzelni valami nagyobb szabású PvE dolognak, ahol több emberrel és még több AI társsal neki lehet feszülni a több ezres AI ork seregnek mondjuk akár Battlefield szerû gyalogság+páncélos+elfoglalható lõállás+légierõ keverékként is(nem feltétlen FPS nézetben). Lootolás és zabrálás nuku, jobb cumókat a raktárból lehetne vételezni kiérdemlés alapján.
Összességében én nem bánom hogy lefújták, erõsen kétlem hogy a grindolós lore-ra szarós tucat Diabló klónokon túl tudták volna tenni magukat, még egy olyan meg kell a ráknak.
Milyen szépen nézne ki egyébként ahogy a Tau Commander alkudozna egy ork boltos NPC-vel, miközben mellette Dark Eldarok csoportja keresne társakat egy Imperial Fortress raid-hez, közben egy Techmarine kiáltozna örömében, hogy lenyomta azt a nagyszájú Necron hadurat, és tudott venni egy arany servo skullt?<#bee1>#bee1>
Ahhoz képest egy BF3 a kiforrottság makulátlanul hibátlan csúcsa.
Ha az az STO az az, ami nemrég lett ingyenes, akkor van egy tippem, hogy miért nem csigázott fel senkit: mert borzalmasan igénytelenül gagyi, fõleg az ûrcsata.
Szerintem nem a fejlesztése/befejezése lett volna drága, hanem az MMO szerverpark fenntartása.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Izlések és pofonok. A BF3 után én eldöntöttem, hogy többet olyan játékért pénzt kiadni nem vagyok hajlandó. Egy ArmA3-ért még esetleg. Viszont egy Warhammer 40k játékért gond nélkül...
Mármint az miért jó ,hogy fognak csinálnak egy egyedülit aztán multizzál. akkor inkább a spacemarinet fejlesszék ha már ez a sztori az alap, de egy csõd szélén álló cégnek egy singlet csinálni és multi servereket fenntartani. nem lesz nyerõ dolog. Ellenben az mmo-ért az is oda lett volna aki nem annyira Wh fanatikus ,hogy a single-t is megveszi.
Ezt mi alapján állítod? Ott van az STO mintapéldának. Iszonyú erõs IP a Star Trek, ráadásul MMO játék volt - valahogy mégse tudta felcsigázni a játékosokat.
Hiába van ott a Warhammer IP, ha rosszul csinálják meg, akkor a fanatikusok SEM fognak vele játszani.
Amúgyis jönni fognak hasonló környezetben jatszódó ilyen jatekok és jó mondjuk én megvehetem ezt si azt is,de otthon sokan nem dobálóznak a pénzzel és lehet nem veszik meg.
Mégis milyen "hasonló" környezetben játszódó játékokra gondolsz? Hasonló IP-t elég nehezen tudnék mondani, talán a GW által sikeresen felakasztott Mutant Chronicles-t...
Ellemben a gyártó valami szinten kötelezheti a felhasználót ,hogy vegye meg ha MMO online! Szól a THQ jobban jarna ha meg se csinálná majdnem hogy. Amúgy nagyon nagyon kár érte.
Most kezdjük el sorolni a becsõdölt, bezárt MMO játékokat? Mert aztán attól, hogy MMO játékot csinálnak, még önmagában nem lesz sikeresebb, mintha Single-t csinálnak.
Viszont jó single játékot sokkal könnyebb és olcsóbb csinálni, mint egy jó MMO játékot...
Nekem meg akkor is az a véleményem ,hogy inkább ha ilyen anyagi válságban van a THQ. mért nem adja el a WH gyártási jogát vagy adja át másnak aki meg is csinálná.
Ismét a Star Trek Online-t hoznám fel példának. Hiába iszonyú erõs az IP (a Warhammer 40k-t oda és vissza kenterbe veri), mégse kapkodtak, kapkodnak érte. Honnan veszed, hogy a Wh40k IP-ért sorba állnának?
Ott van a Battletech példája. Iszonyú erõs IP, amely hosszú ideig egy eléggé tõkeerõs cégnél volt (Micosoft), mégis amíg nála volt, mindössze egy erõs közepes MechWarrior 4-et és két bõdületesen csalódást keltõ Mech Assault-ot hoztak össze.
Most is két független fejlesztõ cég próbál az IP-bõl valami hasznos dolgot kihúzni...
Mint sem singlell kiszúrja a szemüket azoknak az a embereknek akik WH MMo-ra vártak .
Mennyien várnak egy jó klasszikus Star Wars MMO-ra (a Galaxies hajdan volt igazi énjének utódjára), hányan várnak egy valódi, korrekt Star Trek Online-ra (és nem olyan rémségre, mint amit kihoztak ezen a néven?), hányan várnak egy jó Dune MMO-ra (még egy iszonyú jó és erõs IP), soroljam tovább?
Igen, egy valóban jó Warhammer 40k MMO-nak én is nagyon-nagyon tudnék örülni. De ha nincs rá pénz, és helyette kihoznak egy jó Wh40k Single-t, még mindig jobb, mintha rágörcsölve kihoznak egy Flagship-szinvonalú hulladékot. És itt is mély hit beszél belõlem, hogy az új Warhammer 40k játék, ami hajdan a DMO-nak indult, valóban jó lesz...
Jó ha neked teljesen megfelel a single akkor neked ez nem rosz hír, de ez így akkor sem jó húzás.
Amennyire a nyilatkozatokból ki lehet venni, három fõ választási lehetõségük volt:
1.: Úgy anblokk elfelejteni az egészet, nincs Wh40k játék.
2.: Kihoznak egy félkész, vagy erõsen hiányos állapotú MMO-t, amit a szûkös keret megenged.
3.: Átkonvertálják az egészet single playerre.
Nincs 4. és további opció, mert ha lett volna valaki, aki reálisan befektetett volna a DMO-ba, akkor arra sort is kerítettek volna. De nem volt ilyen, tehát a fenti verziók maradtak. Ebbõl még úgy vélem, mindig a 3. a legvonzóbb...
De minden rosszban van valami jó. Igy majd 100%-osan tudok koncentrálni a planetside 2-re.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Persze az MMO jobb lenne, hogy végre legyen egy wh40k MMO, de sztem vagyunk igy páran hogy mindegy hogy single vagy multi, a wh40k játék jöhet. Nyilván a multi más játékélmény, de asinglének ugyanúgy van létjogosultsága.
Elég sok ember megveszi a single-player játékokat, lásd Skyrim, Batman: Arkham City, és társaik.
Mért nem tud legalább össze fogni valakivel ,hogy együtt csinálják.
Feltehetõen megpróbálták. De vagy nem volt komoly jelentkezõ, vagy aki volt, az olyan szerzõdést szeretett volna, ami a THQ számára volt megalázó. Mivel a THQ helyzete közismert, így eléggé sarokba lehet szorítani...
Ez pedig nem feltétlenül jelent jót. Emlékezzünk hogy járt az STO...
Meg a Mai MMo világban senki se akar singlezni. amikor a mass effect meg társai.
Én single-ben nyomtam végig a Mass Effect 2-õt is. Most mit szólsz hozzá? 😄
Sima Warhammer csõdje után mindenki erre vágyott igazán.
Erre vágyott, nem vitás. De inkább ne hozzák ki, ha fél szívvel tudják csak csinálni...