718
-
#518 A nagyobb baj, hogy cserélnem kell lassan konfigot, sajnos az én gépem is már közel 4 éves :) -
#517 A játék 2015-ben jön ki...
Egyébként nézd meg, mi a Star Citizen (szintén 2015-ös játék) minimum gépigényét:
Core2 Duo 2.4Ghz vagy Phenom X2
8GB of RAM
NVidia Geforce 460GTX vagy AMD Radeon HD5850
DirectX 11 (ie.: Win7 vagy Win8)
Hát igen, eljutottunk idáig :) -
#516 Ez már egy kicsit más tészta , PS2-ben is azért voltak nagy csaták és nem nagyon tapasztaltam lagot . -
#515 Oké, le tudja kezelni ezt a mennyiséget egy minimális grafikán, minimális effektekkel és domborzattal. Akkor viszont majd a user procija és gpu-ja fog ropogósra sűlni mikor ezeket megpróbálja feldolgozni és kijelezni :) -
#514 És így néz ki 1000 játékos a játékban:
[center] -
#513 A PikkoServer már bizonyította működőképességét. Nézd meg hogy működik:
[center] -
#512 Ebben alapvetően igazad van, de nyilván itt majd valahogy balanceolják a dolgot - ha nem, akkor tényleg baj lesz. Én olyasmire tudok gondolni, hogy amíg egy SM respawn időigényes lehet (mondjuk 1-2 perc, amíg a droppod megérkezik), addig egy SpaceOrk instant újraéled...
A DoW1 egyébként nagyon rossz példa erre, ott egy-egy küldetésben veszthettél egy egész company-ra való űrgárdistát... -
Zero 7th #511 Inkább még egy-két nulla a végére... DoW1 alapjáték kampányban néhány Blood Raven company megy egy fullosan elözönlött bolygóra... -
#510 Ezekkel a nagy szavakkal csak az a bajom, hogy eddig még olyan játékot nem láttam ahol meg tudták volna oldani az ilyen masszív harcokat akadásmentesen meg lag nélkül.
Sem a WoW, sem az SWToR, sem az EVE Online, sem WAR, senki nem volt rá képes. -
Zero 7th #509 Jáj, ez az idézet. 500 SM-et nem 500 orkra szokás ráküldeni, hanem kb 50.000-re...
-
#508 Miért, egy adott harctéren mit keresne mind a négy (öt) frakció?
Valami olyasmit tudnék elképzelni, mint a WarThunderben van, vagyis mindig lesznek "megnyitott" harcterek, mondjuk egy SpaceOrk vs. Space Marine, egy SpaceOrk vs. Eldar és egy Chaos vs. Space Marine. Ha az adott csata véget ért, mert az egyik fél elérte a célját, nyílik egy újabb harctér, két frakcióval.
Amúgy az idézet, amiből ezt gondolom:
"Imagine seeing 500 Space Orks running towards you shouting Waaagh! While you and 499 of your Space Marines friends get ready to defend your Fortress!! I know I can!!!" -
Zero 7th #507 Miért? Tökjogos.
Nézd meg a Planetside 2-t, ott három oldal van egy mapon, 2000 emberrel összesen. Arról szól a játék, hogy összeáll minden oldalon egy kb 3-400as banda, és vonulnak a térképen, foglalgatják a pontokat. Ellenállás nincs, mert a nagy csapatok nem harcolnak egymás ellen, csak eltapossák a minimális ellenállást az adott célpontnál.
És ez a három nagy horda vonulgat körbe-körbe, teljesen értelmetlenül, és iszonyat hulladékfos játékmenetet generálva. -
#506 az nagyon gáz lenne... -
#505 Én úgy vettem ki, hogy egy "bolygón" csak két frakció harcol. -
Zero 7th #504 AZ 500-500 az igazából 250-250-250-250, nem? Nem négy feksön lesz? -
Ariakus #503 Én speciel ezt sem bánnám. Elférne bőven a piacon ha korrektük megcsinálják. -
#502 Csak hogy felhozzam a topicot, két apróság.
-A fejlesztők a PikkoServer-t választották a háttér biztosítására, ez elmondásuk szerint 1000 játékost tesz lehetővé ugyanazon a szerveren, élvezhető sebességgel. Ebből le lehet szűrni azt, hogy azt tervezik, hogy egy-egy szerveren 500-500 játékos (plusz NPC-k) irtják egymást.
-Az IGN oldala szerint PS4-re és XBone-ra is kijön a játék... -
#501 Vagy átdolgozzák Diablo, esetleg DOTA klónná. -
Zero 7th #500 Én részemről várom a 2014 decemberi bejelentést, hogy összeszarta magát a fejlesztő, becsukja a boltot, a játékból meg nem lesz semmi. -
#499 Messze van ez a 2015 :( -
#498 Eléggé hasonlított a space marine-ra (ami nem baj). Várjuk, reménykedünk :) -
#497 hpphopp ott azért volt némi "nagyonalfa" ( talán csak combat ? ) gamelpay :D -
#496 Meet the team:
-
#495 Ehh....
Akkor amit eddig tudunk:
Fajok:
Space Orks: Free-2-play faj, melee koncentrált
Chaos Space Marines
Eldars: "Lopakodó" jellegű játékmódban erősek
Space Marines: A "fő" játékos faj, lásd lent.
Tyranids: PvE faj, nem játszható
Space Marines:
Miközben a többi fajról semmi részletet nem közöltek, a Space Marine-okról rögtön tudjuk, hogy a 4 "alap" rendház kerül bele a játékba (az alap alatt azt értem, hogy az 1980-as, 90-es években kiemelt rendházak, és nem pl. a 2000-es években előre vett Dark Templars).
Sem az Eldar-okról nem tudjuk, melyik Craftworld kerül bele, sem az orkokról, hogy melyik törzsek. Oké, az erősen sejthető, hogy mely káosz követők. :)
Megjelenés: 2015 vége... -
Remélem, h lesz is belőle valami. -
#493 Gondoltam megemlítem, hogy némi infó a bejelentés óta napvilágot látott.
Illetve a hivatalos odlalon bejelentették a résztvevő Űrgárdista rendházakat:
Ultramarines
Blood Angels
Space Wolves
Dark Angels -
#492 Tehát akkor ez valami Planetside-féle lesz?
Távoli rokonságnak tűnik elsőre, igen.
Ha négy oldal van, akkor a tyranidok WTF?
Nem tudom, én is kamilláztam ennél a résznél.
FPS vagy MMO irányítás? Kell célozni, vagy klikkelek, azt' a karakter meg lő?
Erről semmi info még, de én az eddigiek alapján nem hiszem, hogy MMO irányítás lenne, hanem valószínűleg akció-orientált lesz. Hogy FPS vagy TPS elven, az egy más kérdés.
Van köze a Vigil fejlesztéséhez, vagy azt kukázták egy az egyben?
Tudomásom szerint semmi köze hozzá. -
Zero 7th #491 Tehát akkor ez valami Planetside-féle lesz?
Ha négy oldal van, akkor a tyranidok WTF?
FPS vagy MMO irányítás? Kell célozni, vagy klikkelek, azt' a karakter meg lő?
Van köze a Vigil fejlesztéséhez, vagy azt kukázták egy az egyben?
(Na nyilván nem konkrétan neked szól a kérdés, csak engem konkrétan ezek érdekelnének...) -
#490 Jól hangzik. -
#489 Aki fel van iratkozva, az most kapta az első hírlevelet. Ez van benne zanzásítva:
-David Ghozland kreatív igazgató nyom le egy kis köszönöm szöveget, hogy támogatjuk a játékot, és a szokásos szöveg, hogy ez a TE (mi) játékod (játékunk) lesz.
-Hamarosan valamilyen módon (fórum?) megoldható, hogy a fejlesztőkkel beszélhessenek a fanok, és kifejthessék nézeteiket.
-Noha MMORPG-nek van meghirdetve, nem klasszikus MMORPG-nek tervezik a játékot, példának az EvE online-t hozzák fel. Nem lesz hagyományos értelembe vett szintezés és questek.
-Amit leírnak, az alapján a játékmenet valamilyen szinten sandbox-szerű. Nincsenek meghatározott célok, hanem szabadon lehet dönteni, mit csinálsz. Mész a frontvonalra, a háttérországban cirkálsz "kommandózó" ellenfelek után, vagy te magad (avagy csapattársaid) ötlete alapján megpróbáltok átsurranni a frontvonalon, hogy az ellenfél hátországában stratégiai pontokra csapjatok le.
-A fejlődés "horizontal" (vízszintes) szinten igyekeznek tartani, amennyire csak lehetséges. Ez annyit jelent papíron, hogy a fejlődés noha szükséges (hogy érezze a játékos, hogy elért valamit), de nem lesz olyan, hogy egy LvL60-as poénból kaszálja a LvL1-es noobokat le. Ez a PvP orientált játékmenet miatt elfogadhatatlan. Példának a Wh40k táblás játékot hozzák fel - a karaktert építjük, nem pedig isteneket hozunk létre.
-Nem "content-heavy" (tartalomban bővelkedő) játékmenetre fekszenek rá, hanem "gameplay oriented"-re (játékmenetre fókuszáló). Ez roppant érdekesen hangzik, és ismét a sandbox-érzést erősíti. Azt írják, hogy lesz természetesen környezeti befolyás, narráció, de alapvetően a community és a tyranid invázió hajtja előre a játékot. -
#488 Ők wowoznak. -
#487 Ők kisírják, hogy a GodEmperor is játszható kaszt legyen. :) -
#486 azok kihagyják a játékot.. :P -
EnxTheOne #485 És akik egyszerre buták, beképzeltek meg lelki nyomorékok, azok melyik fajt választják majd? :D -
#484 Ez esetben az arányok kicsit másképpen alakulnának. ^_^ -
#483 Ofc, orkokkal csak a buták játszanak, eldával a beképzeltek, káosszal meg a lelki nyomorékok :D -
#482 Pozitívum, hogy a fejlesztőcsapat nem állt neki rögtön irreális határidőkkel, 2,5 év elég reálisan hangzik. A másik pozitívum, hogy független csapat, így remélhetőleg nem lesznek idióta kiadók, akik beleszólnak a fejlesztésbe.
Ami a négy frakciót illeti, kíváncsi leszek én arra, hogy mik lesznek az arányok. 80% SM, 10% CSM, 7% Eldar, 3% Ork :D -
Zero 7th #481 NÉGY frakció! Nem kettő, valahogy csoportosítva, hanem NÉGY! YAY!
Csak bele ne álljon a földbe ez is... -
#480 hmm ez nem hangzik rosszul . szerintem nevezd át a topikot.
ja ahogy nézem megjelenés 2015. ez kicsit messze van . :( -
#479 *Nézd-a-hátam akció MMORPG, lőfegyverekkel és közelharci fegyverekkel, véres kivégzésekkel.
*A résztvevők döntik el az online háborúban a bolygó(k) sorsát.
*Négy induló frakció lesz, Space Marines, Chaos Marines, Orks és Eldar.
*A háború tényleg masszív lesz, egyszerre több ezer játékost akarnak egy területre koncentrálni, hogy megszerezzék azt, és stratégiai erőforrásait.
*Eddig említett vezethető járművet: Space Marine Rhinos, Predators, Ork Battlewagons.
*A kusztomizáció egy összetett fejlődési rendszerre épül.
*Csata osztagok (Battle Squad) lesznek a partyk (guildek?), amelyekben a barátaiddal együtt készülhetsz fel a bevetésre a testre szabható "megosztott térben" (aféle játékos házak/várak?) a bolygók feletti űrben, majd együtt induljatok a bolygó meghódítására.