Warhammer 40K Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már benne van mind a négy frakció, van több pálya is nem csak egy, első blikkre jónak tűnnek.
A harc nincs túlbonyolítva ami talán nem is baj.
Fegyverből még nincs túl sok, páncél kinézeten is fix, a választható és pluszt adó trófeák vagy mik se látszanak de ez csak külsőség.
A csatákra se kellett sokat várnom gyk egymás után hívott be de talán azért is van ez meg csak SM vs többi frakció csata van.
Elsőre SM-et próbáltam szimpla Bolt-at, lehet azért azzal kaszálni és scope-ot feltéve még messziről is sznájperkedni.
A grafika nem csilivili de nem is csúnya szerintem, pont megteszi egy ilyen hentelősmultieksönshúterhez.
Nem tudom, hogy anno mit ígértek a devek, ami most most benne van az egy closed alphahoz képest teljesen okés.
Meglátjuk majd mi lesz belőle.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Fórumon szerveződhetünk majd "Hivatalos" Fórum 😊
Egy kis ízelítő egy ígéretes fanmade cgi filmből: The Lord Inquisitor - Prologue
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.09.05. 10:48:20
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A Fantasy most tényleg elhúzott, Vermintide egész jó Left 4 Dead klón lett, és jön a Total War: Warhammer is. Eközben 40k kapott egy Armageddont, ami egy Panzer Korps átirat, nem rossz a maga nemében, de drága és továbbra is gyötri mint minden grognard cuccot, indie minőségben csinálják.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
El van átkozva ez a WH univerzum....
Nem lehetetlen az egész persze, csak nem tudom miből fogják az egészet fedezni, ha egy coop single-session based multiplayer kaliberű produkciót alig tudnak fenntartani, miből lesz az az eszetlen sok kontent ami egy nagyszabású MMO-ba kell.
Említettem már hogy a most kínált tartalomért pofátlan dolog 50€-t kérni? Nem tudom mi a fene esett az indiekbe mostanság, de nagyon felülértékelik a cuccaikat. Squad is 40 euróval nyitott, Insurgency készítői meg forognak a sírjukban.
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.01.27. 13:47:11
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
-A F2P Space Orks értelme az lett volna, hogy valahogy ellensúlyozzák azt az apróságot, hogy a (fizető) játékosok ~75%-a SM-ekkel akar majd játszani. E nélkül kb. így fog megoszlani beszlésem szerint a játékos állomány: 75% SM, 20% CSM, 3% Eldar, 2% Space Ork. Balancold ki, ha tudod...
-A bE a jelek szerint messze nem tud elszakadni a F2P business modelltől, ha 25$-ért kínálnak custom csomagokat. Vagy inkább mondjam úgy, hogy az EA könyvéből dolgoznak? 😛
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.01.27. 13:06:17
Illetve:
"there is no FP2 F2Waggh option anymore. Not since jan 2015.
>Free-to-Waagh is currently out, possibly post-launch and undesigned, so no<
The game as of this comment Jan 26th 2016 has SM and CSM instantly available. Orks and Eldar are in development."
Kb egy teaser videó kell csak ami kb ennyi:
Fekete háttér elõtt bejön a WH40K logó, sejtelmes zene
kalapácsütés hangeffektek, minden ütésre egy nagy fehér szöveg:
WAR
NEVER
STOPS
BE PART OF THE BRUTAL STRUGGLE
IN THE AWARD WINNING WORLD OF WARHAMMER 40K
SLAY THE ENEMIES OF THE EMPEROR
IN 2016
És bumm, már kész is, jöhet a pénz
és korai a founder's pack is..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Igazából kár volt kiadniuk ilyen korai videókat, többet ártott, mint használt...
annyi de annyi fronto el lehet kurni es amit eddig mutattak, az nekem inkabb rajzfilmes wow-s szar...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

A Planetside2 érdekelt eleinte, de amikor megláttam hogy néz ki a gyakorlatban a 2000 emberes csata, inkább hagytam a fenébe. Három irtózatos horda keringett a térképen foglalva körbe-körbe a zászlókat, igazi csata soha nem volt, csak patkányvadászat. Vagy estem-keltem egy bázison "védekezve" az özönlõ és végeláthatatlan horda ellen, vagy egy ilyen özönlõ és végeláthatatlan horda részeként lövöldöztem le a rossz helyre spawnoló szerencsétleneket.
Mondjuk ha csak ugyanez lesz 40k körítéssel a béna generic scifi helyett, már az egy nagy elõrelépés a Planetsidehoz képest.
Mint a Space Marine, úgy sejtem. Ott is unlockolni kellett a wargeart meg a perkeket, de választani kellett közülük, és mindennek volt erõssége meg gyengéje.
Ami videókat mutattak eddig, az is egy az egyben Space Marine volt.
Szívesen látnék/olvasnék már valamit a nyílt világról meg a jármûvekrõl is. Titánt lehet majd vezetni?
Na mindenesetre ezt már nem mondhatod el. 😛
"Eternal Crusade"-re ez a legelsõ találat gúglival:
Eternal Crusade: Home - Warhammer 40000
https://www.eternalcrusade.com/
Warhammer 40,000: Eternal Crusade Wins Best MMO 2014 from Gaming Trend!
Vagy az elsõ mondat róla wikin:
"Warhammer 40,000: Eternal Crusade is an upcoming science fiction Massive Multiplayer Online RPG game based on Games Workshop's Warhammer 40,000 setting."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Amúgy, persze megértem, hogy sokan ezt is sokallják és vannak akik egy petákot nem adtak ki még játékért. Véleményem szerint ezek a "vedd meg és jácc ingyé" játékok egyre jobban el fognak szaporodni 😊 Ami persze jó, mert nincs havidíj.., ellenben egyes kényelmi funkciókért lehet hogy valós pénzel kell majd fizetned. GW2-ben a valós pénzt játékbeli pénzel is kiválthatod. Szóval ne siessük úgy el a dolgot , lehet itt is hasonlóképp fog felépülni a dolog. Aki tényleg nem akar kiadni egy petákot sem, azok számára ingyenessé tették az ork boyz-t.
A készülõ játékhoz egyébként a kisebb csomagot vásárlók csak késõbb jutnak hozzá, 60 nappal modul kiadás után.
Vannak már tárgy árak is, frakciónként a promó lõfegyverek 35 dollárba kerülnek, egy plusz karakter hely 10 dollár, egy-egy jármû 25 dollár, páncélok 5-15 dollár között, közelharci kardoknak 15 dollár darabja, és spéci hõsök 25 dollárba kerülnek.
Mivel a játék buy to play, így arra fognak szorítani, hogy minél többet vásárolj a Rogue Tradertõl és költs pont csomagokra. Ha megközelítõleg ilyen pofátlan árak maradnak, ez sikerülni is fog.<#idiota>#idiota>
Az egyébként elég fura, hogy oldalanként négy frakció van, káosznál mégsem khorne-slaanesh-nurgle-tzeentch felosztás lesz, hanem négy chaos undivided légió. Arra viszont erõsen kíváncsi leszek, hogy mi lesz a különbség a frakciók közt, a választhatók közül egyik sem a kedvencem, játéktechnikai szempontok alapján kell majd választanom...
Jármûvekrõl mondtak már valamit?
Valahogy mindenki megpróbálja elhitetni velünk hogy akkor a legolcsóbb a játék amikor még el sem készült... aztán a gyakorlatban sztem ez kicsit másképp alakul 😄
Ti mivel kezdtek? Én feltehetõen indítok káosz marint és sötét eldárokat.
Exterminatus
Nemhivatalos sourcemod, Gloom/Natural Selection játékmenettel.
Asszimetrikus csapatok, SM oldalon van mindenféle felszerelésû marín, fõleg ranged fegyverekkel (de van chainswordös assault marín meg powerswordös veterán is), teteje a terminator. Tyranidok ellen megy a móka, náluk genestealertõl carnifexig terjed a választék.
Alapból csak két kaszt közül lehet választani, pontot kell szerezni a meccs során a fejlettebb egységekért.
Pályákat nem igazán ismerem, de van, ahol az SMek támadnak, van, ahol a nidek, meg talán van conquest is.
Grafika fapados HL2 szint, nem túl kidolgozottak a pályák, és pl a nid warrior iszonyat bután néz ki, de nagyjából elmegy. Na jó, inkább mondom azt, hogy mai szemmel nagyon ronda, látszik, hogy amatõrök munkája.
Bolter a régi típusú, lassú fajta, nem a Space Marine játékban lévõ gépkarabély.
Alapból ultramarínok, de ki lehet cserélni a modelleket más chapterre, de az kis buherálást igényel, külön letölteni, fájlokat kicserélgetni, és csak user oldalon látszik.
Sokáig nem tudtam vele játszani, mert hülye voltam és rossz verzióval próbálkoztam. Mióta figyelgetem, kb év eleje óta, jött ki hozzá két frissítés is, szal nem halott a projekt.
Játékhoz sajnos csatlakozni "kell" a Steam groupjához, ott van infó a meccsek idõpontjáról, meg hogy melyik verzió lesz.
Ha esetleg valamelyikõtök rászánja magát, szóljon!
Ez konkrétan mit is jelent? Milyen technológiája van a WoTnak? Az egyszerre vagy 32 embert is kezel egy pályán, úgyhogy nem látom, hogyan reveláns egy igazi MMOnál...
Hm. Milyen meglepõ... 😊
Jobb helyrõl nem is koppinthatnának közelharci rendszert....
Mi? A Deus Ex-ben van külön közelharc rendszer??? Számtalanszor végigjátszottam, eddig meg voltam róla gyõzõdve, hogy annyiból áll a "harcrendszer", hogy odamegyek az enemihez, aztán csépelem karddal vagy gumibottal... 😛 Na jó, az feltûnt, hogy hátulról a találat instant halál, de kb ennyi variációt tapasztaltam...
Pont ez a gond. Az hogy több százan csépelik egymást megadja azt az alap hangulatot amitõl azt hiszed tényleg egy csatatéren vagy. A probléma az hogy egyszerûen nincs következménye semminek.
Hiába foglaltál el vagy vesztettél egy bázist nem volt igazán hatása semmire.
Ha itt ezen változtatnak úgy hogy az egy hosszabb távú kampányra legyen pozitív vagy negatív kihatással akkor nyert ügyük van.
Ezzel a koncepcióval csak az a baj, hogy nem mûködik. Planetside2 tök jól hangzott papíron, hogy sokszáz emberes Battlefield. Egészen addig, amíg nem láttam gyakorlatban a dolgot: 120 ember támad egy bázist, amit kb 15-20 "véd". A védõk oldalán egy szintén kb 120 emberes sereg a térkép másik végén támadja a harmadik oldal egy szintén védtelen bázisát. A harmadik oldal serege meg tolja az elsõ banda üres bázisát. Aztán ezek a hordák szépen keringenek a bõdületesen nagy mapon körbe-körbe, és soha nem találkoznak egymással.
Ebbõl mint pléjer annyit látok, hogy:
1. Lespawnolok, megyek a többiek után, nem jut nekem egyetlen ellenség sem, állunk 10 percet a zászló alatt, amíg az átszínezõdik, aztán újra hosszú, eseménytelen menetelés.
2. Lespawnolok, elindulok valamerre, lelõnek az özönlõ ellenségek úgy, hogy még ki sem jutottam a bázisról. Lespawnolok megint, szintén egy percen belül halott vagyok. Eljátszom ezt tízszer, és kifoglalják alólam a bázist.
Soha nincs igazi csata, vagy túlerõbõl patkányvadászat, vagy kilátástalan spawnkempelõdés. Amilyen nagy volt a kezdeti lelkesedésem, olyan gyorsan tûnt el nyom nélkül.
Ja, és mindez súlyosbítva azzal, hogy mivel MMO, soha nincs "kör vége", a végtelenségig tart a dolog.
Remélem nem ez lesz.
Részleteiben már olvashattuk itt-ott, de azért akad egy-két újdonság. (alapok, fejlõdési rendszer, class-ok, loadout-ok, kivégzések és mentõakciók)
"Both executions and rescue actions take time and can be interrupted, so you have to decide if doing so is worth the risk. Some characters may be better at rescuing than others." <- Apothecary?
The gods have disconnected you ...
Ennek a videónak a célja az, hogy bemutassa milyen elképzelésük van a játékról. Kidolgozatlan pályán, rengeteg placeholder dologgal, tré és hiányos animációval.
Viszont ezzel együtt is érdekes dolgokat lehet leszûrni belõle. Például a Boltert úgy képzelik el, hogy 20 lõszer fér bele, és az IP-nek megfelelõen inkább egyfajta 'kevés, de erõs' hangulata van, szemben a Space MArine-ban látott 'gépkarabély ez ha mondom, vazze'. 😊