718
eternal.jpg
  • Torzonborz
    Na vaccap? Hogy haladsz?
    Nálad hogyan fut most a játék az új engine-el?
  • Hexex86 #677
    3 új subclass.. Fejlődési fa úgymond meg pár grafikai elem ( heveder a nagy gépfegyvernek stb.)
    Ezt a havas pályát sem láttam még. Havas.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.09.08. 20:49:05
  • Torzonborz
    Hmm jött egy szép "kis" patch, csupán 4gb :D
    Ha jól láttam most térnek át UE 4.12-re plusz jött még pár finomság.
  • Hexex86 #675
    Kíváncsi leszek, hogy mik kerülnek bele. Elég nagy fanok csinálják és eddig bekerültek azok amiket hónapról hónapra mondtak, hogy bekerül.
  • MarkBlade
    Bevallom nekem 2 óra kevés. Ennyi idő alatt max a grafikát nézed meg de a játékból sokat nem kapsz. Hiányoznak a demok ha már denuvoznak /mondjuk ez pont onlány/. A f2p szerintem sem jó megoldás de a mostani tapasztalat szerint kiadnak egy játékot általában drágán. Kivárnak max 1 évet néha kevesebbet. Megnézik mennyi a bevétel. Azt ha nem megfelelő ált nem az. Jön a f2p és fizetős fegyver skinnek. :S ne legyen igazam. ..
  • Torzonborz
    Mondjuk itt van refund, még ha 2 óra játékidőn belül is, de ha nem tetszik az hamar kiderül, szóval sokat nem kockáztatsz. A f2p-t meg inkább nem várom, az sok jót nem jelent.
  • MarkBlade
    Aszem kivárok még hátha pár hónap és f2p lesz :P mostanában nem bízok a játékokban..sok átcseszés van..
  • Hexex86 #671
    Címzés rossz helyre ment bocsi
    Jóval nagyobb pályák vannak benne. Később meg pve tartalom meg egyéb jóságok. Ha valamit kell támogatni az ez a game szerintem. Ha van esély arra, hogy meg tudják valosítani azt amit ígértek és elképzeltek akkor egy nagyon jó kis játék lesz ami Warhammer! És azért ez ritkaság számba megy. Aki szereti adhat esélyt max refund. 23.án bekerülnek pár cuccok még. Tartalmak!
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.09.07. 14:22:06
  • Torzonborz
    Nem tudom, hogy az SM multija mit tudott és hány fős volt.
    Itt elég sokan lehet egymást csépelni, nem számoltam de sztem kb 40-60 fő között lehet.
    Bázis foglalások pályák vannak, 3at láttam azok nekem tetszettek.
    Az hogy a grafika milyen másodlagos ha jó a játékmenet, nem?
    Hogy megéri e? Nos az idő majd eldönti.
    Én is filóztam nagyon, hogy megvegyem e de inkább nekik adok 40 pénzt mint vmelyik nagyobb kiadónak aki csak a klónszarokat hozza ki évente.
  • MarkBlade
    nem meredek ezért a 4 euró? Én szeretem a világot de amiket olvastam erről a játékról az nem győzött meg. A videók amiket láttam az sem szép. A Spacemarine játék grafikája jobbnak tűnik a multi meg kb ugyanaz. Miben több?
  • Torzonborz
    Na tegnap csak megvettem, játszottam is vele egy kicsit.
    Most már benne van mind a négy frakció, van több pálya is nem csak egy, első blikkre jónak tűnnek.
    A harc nincs túlbonyolítva ami talán nem is baj.
    Fegyverből még nincs túl sok, páncél kinézeten is fix, a választható és pluszt adó trófeák vagy mik se látszanak de ez csak külsőség.
    A csatákra se kellett sokat várnom gyk egymás után hívott be de talán azért is van ez meg csak SM vs többi frakció csata van.

Elsőre SM-et próbáltam szimpla Bolt-at, lehet azért azzal kaszálni és scope-ot feltéve még messziről is sznájperkedni.
    A grafika nem csilivili de nem is csúnya szerintem, pont megteszi egy ilyen hentelősmultieksönshúterhez.
    Nem tudom, hogy anno mit ígértek a devek, ami most most benne van az egy closed alphahoz képest teljesen okés.

Meglátjuk majd mi lesz belőle.
  • Hexex86 #667
    Én a héten fogom megvenni. 23.án jelenik meg. Addig elvileg beraknak még pár dolgot! :)
    Fórumon szerveződhetünk majd "Hivatalos" Fórum :)
    Egy kis ízelítő egy ígéretes fanmade cgi filmből: The Lord Inquisitor - Prologue
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.09.05. 10:48:20
  • Torzonborz
    Hali, valaki mostanság játszik ezzel? Ahogy látom megjött a többi faj is, megy a big shoota? :D
  • soundsonic
    Hát én is megvettem, de a jelenlegi formában semmit nem adnék érte. A chaos marinokkal és a space marinokkal lehet egyenlőre csak játszani egy eléggé kis méretű pályán amiből az alfában összesen 2 db van. Hogy ebből rendes mmo lesz azt kétlem. Ez az 500vs meg nem tudom én mik ,nem tudom hogy képzelték.. Elvileg alfa fázisban van és még mindig csak ez a 2 frakció és ezen a 2 mini pályán játszható. Ilyen ütemben 2020..,ha be akarják tartani az ígérteket.
  • s1lkforrent
    Battlefleet Gothic: Armada még lehet jó. persze az nem hagy nyugodni, hogy pont az a Tindalos Interactive csinálja, amelyik egy űrhajós MOBA-t(Stellar Impact) és egy középszar sci-fi RTS-t(Etherium) adott még csak ki, és melyből mindkettő igen gyorsan kinyúlt, de azért nem muszáj még temetni.

A Fantasy most tényleg elhúzott, Vermintide egész jó Left 4 Dead klón lett, és jön a Total War: Warhammer is. Eközben 40k kapott egy Armageddont, ami egy Panzer Korps átirat, nem rossz a maga nemében, de drága és továbbra is gyötri mint minden grognard cuccot, indie minőségben csinálják.
  • lammaer
    Nah, akkor ezt a totyikot is lehet kivenni a favból és szépen hagyni elsülyedni. :(

El van átkozva ez a WH univerzum....
  • s1lkforrent
    Nem tudom mi lesz az eddig beszedett pénzzel és elhintett ígéretekkel, de ez eddig egy csapat alapú TPS lövölde, és nem is látom hogy lesz ebből akármilyen MMO közös social terekkel, illetve rakás összefüggő PVP és PVE helyszínnel, ha a jelenlegi állapotot is csak nagy nehezen évek alatt köhögték ki magukból. Valami coop PVE részt el tudok képzelni single player "pályás" stílusban, vagy akár a sima multiba bevegyítve is.

Nem lehetetlen az egész persze, csak nem tudom miből fogják az egészet fedezni, ha egy coop single-session based multiplayer kaliberű produkciót alig tudnak fenntartani, miből lesz az az eszetlen sok kontent ami egy nagyszabású MMO-ba kell.

Említettem már hogy a most kínált tartalomért pofátlan dolog 50€-t kérni? Nem tudom mi a fene esett az indiekbe mostanság, de nagyon felülértékelik a cuccaikat. Squad is 40 euróval nyitott, Insurgency készítői meg forognak a sírjukban.
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.01.27. 13:47:11
  • [NST]Cifu
    Csodás.

-A F2P Space Orks értelme az lett volna, hogy valahogy ellensúlyozzák azt az apróságot, hogy a (fizető) játékosok ~75%-a SM-ekkel akar majd játszani. E nélkül kb. így fog megoszlani beszlésem szerint a játékos állomány: 75% SM, 20% CSM, 3% Eldar, 2% Space Ork. Balancold ki, ha tudod...

-A bE a jelek szerint messze nem tud elszakadni a F2P business modelltől, ha 25$-ért kínálnak custom csomagokat. Vagy inkább mondjam úgy, hogy az EA könyvéből dolgoznak? :P
  • s1lkforrent
    Szóval per pillanat 40€ a játék, majd 50€ lesz egy hét múlva. Tekintve hogy a kínált tartalom elég soványka(3 pályán 16v16 meccsek SM CSM ellen), bugos is, és az MMO részeknek kutya vacsorája hangulatuk van(szvzs ebből soha nem lesz "igazi" MMO, ami nem feltétlen baj, de sok előrendelő azt várt, na ebből lesz még balhé), szerintem erősen túlárazták.
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.01.27. 13:06:17
  • s1lkforrent
    Szóval eltelt 1,5 év, a játék tegnap megjelent Steamen, és még mindig csak egy enyhén feljavított(?) Space Marine multi az egész.

Illetve:

"there is no FP2 F2Waggh option anymore. Not since jan 2015.

>Free-to-Waagh is currently out, possibly post-launch and undesigned, so no<

The game as of this comment Jan 26th 2016 has SM and CSM instantly available. Orks and Eldar are in development."
  • lammaer
    manapság már videók nélkül is adják a pénzeket az emberek.

Kb egy teaser videó kell csak ami kb ennyi:

Fekete háttér előtt bejön a WH40K logó, sejtelmes zene
    kalapácsütés hangeffektek, minden ütésre egy nagy fehér szöveg:

WAR
    NEVER
    STOPS
    BE PART OF THE BRUTAL STRUGGLE
    IN THE AWARD WINNING WORLD OF WARHAMMER 40K
    SLAY THE ENEMIES OF THE EMPEROR
    IN 2016

És bumm, már kész is, jöhet a pénz
  • Zero 7th
    Ugyan... Aki AKAR teljesen semmitmondó videók meg nagy ígéretek alapján sok pénzt adni nekik, az miért ne tehesse meg? Én fejlesztenék, biztosan én is minden lehetőséget megadnék, hogy pénzt adjanak nekem...
  • Jockey
    egyet értek.. korai volt..
    és korai a founder's pack is..
  • Zero 7th
    Az animációk fele nem volt kész a videókban, talán kicsit korai még véleményezni a grafikát. Vagy a játékmenetet. Vagy bármit.

Igazából kár volt kiadniuk ilyen korai videókat, többet ártott, mint használt...
  • soundsonic
    A grafika elég purgyé volt, de remélem, csak azért mert még alfa és nincsenek texturák meg ilyenek. Ez nem nextgen eddig.. Persze ettől lehet jó a gamma, de 2015-ben jelenik meg, ne legyen má' ilyen látványilag
  • Jockey
    nem tudok megbizni a fejlesztokben,igy nem kap semmi penzt elore..
    annyi de annyi fronto el lehet kurni es amit eddig mutattak, az nekem inkabb rajzfilmes wow-s szar...
  • soundsonic
    Holnap minden kérdésünkre választ kaphatunk :)

• Zero 7th
    Aha, akkor 40k:Planetside. Az sem baj, végülis.

A Planetside2 érdekelt eleinte, de amikor megláttam hogy néz ki a gyakorlatban a 2000 emberes csata, inkább hagytam a fenébe. Három irtózatos horda keringett a térképen foglalva körbe-körbe a zászlókat, igazi csata soha nem volt, csak patkányvadászat. Vagy estem-keltem egy bázison "védekezve" az özönlő és végeláthatatlan horda ellen, vagy egy ilyen özönlő és végeláthatatlan horda részeként lövöldöztem le a rossz helyre spawnoló szerencsétleneket.

Mondjuk ha csak ugyanez lesz 40k körítéssel a béna generic scifi helyett, már az egy nagy előrelépés a Planetsidehoz képest.
  • soundsonic
    Pont itt írnak róla: http://www.ign.com/articles/2014/07/07/the-living-breathing-player-driven-world-of-warhammer-40k-eternal-crusade
  • Zero 7th
    Ha jól értem, lesz nyílt világ, ahol lehet mászkálni és van PvE, viszont nem "függőleges" hanem "vízszintes" fejlődéssel, nem egyre erősebb lesz a karakter, hanem egyre több lehetőség nyílik meg, nincs klasszikus RPGs szintezés.

Mint a Space Marine, úgy sejtem. Ott is unlockolni kellett a wargeart meg a perkeket, de választani kellett közülük, és mindennek volt erőssége meg gyengéje.

Ami videókat mutattak eddig, az is egy az egyben Space Marine volt.

Szívesen látnék/olvasnék már valamit a nyílt világról meg a járművekről is. Titánt lehet majd vezetni?
  • soundsonic
    Igazából az zavart be, hogy az mmorpg.com -on csak tps-ként van beállítva, míg más mmo-kat mmorpg-nek jelöl.
  • Torzonborz
    Mondjuk manapság sok mindenre ráaggatják az mmorpg jelzőt ami online aztán közben meg nem sok köze van a klasszikus mmo stílushoz. ;)
  • Zero 7th
    Nem azt mondtam, hogy semmit nem tudsz róla, te sem azt állítottad, hogy nem _tudod_, hogy MMO, csak hogy nem _olvastál_ róla ilyet.

Na mindenesetre ezt már nem mondhatod el. :P
  • soundsonic
    Jogos, de hogy semmit ne tudnék a játékról.. :)
  • Zero 7th
    Ezzel csak azt mutattad meg, hogy konkrétan sehol és semmit nem olvastál a játékról. Végülis persze, ez is egy módszer, érintsen teljes meglepetésként, amikor megjelenik... :P

"Eternal Crusade"-re ez a legelső találat gúglival:

Eternal Crusade: Home - Warhammer 40000
    https://www.eternalcrusade.com/
    Warhammer 40,000: Eternal Crusade Wins Best MMO 2014 from Gaming Trend!

Vagy az első mondat róla wikin:

"Warhammer 40,000: Eternal Crusade is an upcoming science fiction Massive Multiplayer Online RPG game based on Games Workshop's Warhammer 40,000 setting."
  • soundsonic
    én sehol sem olvastam eddig, hogy mmorpg lesz hanem tps
  • Zero 7th
    Mert tudjuk már, hogy milyen lesz?
  • V43 1105
    Nekem kicsit csalódás.. WOW, SWTOR féle MMO-ra számítottam. De meglátjuk mi sül ki belőle.
  • soundsonic
    Fogadjunk egy tábla csokiban, hogy a dobozos megjelenés után, amit már mondjuk a cd galaxisban is meg lehet venni, nem jutsz hozzá 9400 Forint alatt.

Amúgy, persze megértem, hogy sokan ezt is sokallják és vannak akik egy petákot nem adtak ki még játékért. Véleményem szerint ezek a "vedd meg és jácc ingyé" játékok egyre jobban el fognak szaporodni :) Ami persze jó, mert nincs havidíj.., ellenben egyes kényelmi funkciókért lehet hogy valós pénzel kell majd fizetned. GW2-ben a valós pénzt játékbeli pénzel is kiválthatod. Szóval ne siessük úgy el a dolgot , lehet itt is hasonlóképp fog felépülni a dolog. Aki tényleg nem akar kiadni egy petákot sem, azok számára ingyenessé tették az ork boyz-t.
  • soundsonic
    29.90 EUR=9,319.47 HUF <- Szerintem ez egy teljesen elfogadható ár, úgy hogy kapsz hozzá egy csomó extrát. Ha sokallod az magányügy. Megjegyzem most én sem veszem még meg. Talán majd később.. Igen nyilvánvaló volt, hogy lesznek itemek amiket meg lehet venni. (Vagy csak nekem..?) Ezekre azért van szükség, hogy a fejlesztő gárda (na nem az űrgárdisták) folyamatos frissítést tudjanak kiadni a játékhoz. Guild Wars esetében ez teljesen jól működik. Bár, itt hadászati eszközök is szerepelnek a listán, gondolom ezek megszerezhetőek valamilyen formában játékon belül is, de lehet tévedek. Nincs közleményük ezzel kapcsolatban. Ha sokallod, hogy egy mmo-t meg kell venni.. mert ilyen is akad, akkor játssz az orkokkal.