Warhammer 40K Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
Na tegnap csak megvettem, játszottam is vele egy kicsit.
Most már benne van mind a négy frakció, van több pálya is nem csak egy, első blikkre jónak tűnnek.
A harc nincs túlbonyolítva ami talán nem is baj.
Fegyverből még nincs túl sok, páncél kinézeten is fix, a választható és pluszt adó trófeák vagy mik se látszanak de ez csak külsőség.
A csatákra se kellett sokat várnom gyk egymás után hívott be de talán azért is van ez meg csak SM vs többi frakció csata van.

Elsőre SM-et próbáltam szimpla Bolt-at, lehet azért azzal kaszálni és scope-ot feltéve még messziről is sznájperkedni.
A grafika nem csilivili de nem is csúnya szerintem, pont megteszi egy ilyen hentelősmultieksönshúterhez.
Nem tudom, hogy anno mit ígértek a devek, ami most most benne van az egy closed alphahoz képest teljesen okés.

Meglátjuk majd mi lesz belőle.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hexex86
Én a héten fogom megvenni. 23.án jelenik meg. Addig elvileg beraknak még pár dolgot! 😊
Fórumon szerveződhetünk majd "Hivatalos" Fórum 😊
Egy kis ízelítő egy ígéretes fanmade cgi filmből: The Lord Inquisitor - Prologue
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.09.05. 10:48:20

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Torzonborz
Hali, valaki mostanság játszik ezzel? Ahogy látom megjött a többi faj is, megy a big shoota? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hát én is megvettem, de a jelenlegi formában semmit nem adnék érte. A chaos marinokkal és a space marinokkal lehet egyenlőre csak játszani egy eléggé kis méretű pályán amiből az alfában összesen 2 db van. Hogy ebből rendes mmo lesz azt kétlem. Ez az 500vs meg nem tudom én mik ,nem tudom hogy képzelték.. Elvileg alfa fázisban van és még mindig csak ez a 2 frakció és ezen a 2 mini pályán játszható. Ilyen ütemben 2020..,ha be akarják tartani az ígérteket.
s1lkforrent
Battlefleet Gothic: Armada még lehet jó.<#bee1> persze az nem hagy nyugodni, hogy pont az a Tindalos Interactive csinálja, amelyik egy űrhajós MOBA-t(Stellar Impact) és egy középszar sci-fi RTS-t(Etherium) adott még csak ki, és melyből mindkettő igen gyorsan kinyúlt, de azért nem muszáj még temetni.

A Fantasy most tényleg elhúzott, Vermintide egész jó Left 4 Dead klón lett, és jön a Total War: Warhammer is. Eközben 40k kapott egy Armageddont, ami egy Panzer Korps átirat, nem rossz a maga nemében, de drága és továbbra is gyötri mint minden grognard cuccot, indie minőségben csinálják.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Nah, akkor ezt a totyikot is lehet kivenni a favból és szépen hagyni elsülyedni. 😞

El van átkozva ez a WH univerzum....

s1lkforrent
Nem tudom mi lesz az eddig beszedett pénzzel és elhintett ígéretekkel, de ez eddig egy csapat alapú TPS lövölde, és nem is látom hogy lesz ebből akármilyen MMO közös social terekkel, illetve rakás összefüggő PVP és PVE helyszínnel, ha a jelenlegi állapotot is csak nagy nehezen évek alatt köhögték ki magukból. Valami coop PVE részt el tudok képzelni single player "pályás" stílusban, vagy akár a sima multiba bevegyítve is.

Nem lehetetlen az egész persze, csak nem tudom miből fogják az egészet fedezni, ha egy coop single-session based multiplayer kaliberű produkciót alig tudnak fenntartani, miből lesz az az eszetlen sok kontent ami egy nagyszabású MMO-ba kell.

Említettem már hogy a most kínált tartalomért pofátlan dolog 50€-t kérni? Nem tudom mi a fene esett az indiekbe mostanság, de nagyon felülértékelik a cuccaikat. Squad is 40 euróval nyitott, Insurgency készítői meg forognak a sírjukban.
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.01.27. 13:47:11

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

[NST]Cifu
Csodás.

-A F2P Space Orks értelme az lett volna, hogy valahogy ellensúlyozzák azt az apróságot, hogy a (fizető) játékosok ~75%-a SM-ekkel akar majd játszani. E nélkül kb. így fog megoszlani beszlésem szerint a játékos állomány: 75% SM, 20% CSM, 3% Eldar, 2% Space Ork. Balancold ki, ha tudod...

-A bE a jelek szerint messze nem tud elszakadni a F2P business modelltől, ha 25$-ért kínálnak custom csomagokat. Vagy inkább mondjam úgy, hogy az EA könyvéből dolgoznak? 😛

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

s1lkforrent
Szóval per pillanat 40€ a játék, majd 50€ lesz egy hét múlva. Tekintve hogy a kínált tartalom elég soványka(3 pályán 16v16 meccsek SM CSM ellen), bugos is, és az MMO részeknek kutya vacsorája hangulatuk van(szvzs ebből soha nem lesz "igazi" MMO, ami nem feltétlen baj, de sok előrendelő azt várt, na ebből lesz még balhé), szerintem erősen túlárazták.
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.01.27. 13:06:17

s1lkforrent
Szóval eltelt 1,5 év, a játék tegnap megjelent Steamen, és még mindig csak egy enyhén feljavított(?) Space Marine multi az egész.

Illetve:

"there is no FP2 F2Waggh option anymore. Not since jan 2015.

>Free-to-Waagh is currently out, possibly post-launch and undesigned, so no<

The game as of this comment Jan 26th 2016 has SM and CSM instantly available. Orks and Eldar are in development."

manapság már videók nélkül is adják a pénzeket az emberek.

Kb egy teaser videó kell csak ami kb ennyi:

Fekete háttér elõtt bejön a WH40K logó, sejtelmes zene
kalapácsütés hangeffektek, minden ütésre egy nagy fehér szöveg:

WAR
NEVER
STOPS
BE PART OF THE BRUTAL STRUGGLE
IN THE AWARD WINNING WORLD OF WARHAMMER 40K
SLAY THE ENEMIES OF THE EMPEROR
IN 2016

És bumm, már kész is, jöhet a pénz

Ugyan... Aki AKAR teljesen semmitmondó videók meg nagy ígéretek alapján sok pénzt adni nekik, az miért ne tehesse meg? Én fejlesztenék, biztosan én is minden lehetõséget megadnék, hogy pénzt adjanak nekem...

Jockey
egyet értek.. korai volt..
és korai a founder's pack is..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Az animációk fele nem volt kész a videókban, talán kicsit korai még véleményezni a grafikát. Vagy a játékmenetet. Vagy bármit.

Igazából kár volt kiadniuk ilyen korai videókat, többet ártott, mint használt...

A grafika elég purgyé volt, de remélem, csak azért mert még alfa és nincsenek texturák meg ilyenek. Ez nem nextgen eddig.. Persze ettõl lehet jó a gamma, de 2015-ben jelenik meg, ne legyen má' ilyen látványilag
Jockey
nem tudok megbizni a fejlesztokben,igy nem kap semmi penzt elore..
annyi de annyi fronto el lehet kurni es amit eddig mutattak, az nekem inkabb rajzfilmes wow-s szar...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Holnap minden kérdésünkre választ kaphatunk 😊

Aha, akkor 40k😛lanetside. Az sem baj, végülis.

A Planetside2 érdekelt eleinte, de amikor megláttam hogy néz ki a gyakorlatban a 2000 emberes csata, inkább hagytam a fenébe. Három irtózatos horda keringett a térképen foglalva körbe-körbe a zászlókat, igazi csata soha nem volt, csak patkányvadászat. Vagy estem-keltem egy bázison "védekezve" az özönlõ és végeláthatatlan horda ellen, vagy egy ilyen özönlõ és végeláthatatlan horda részeként lövöldöztem le a rossz helyre spawnoló szerencsétleneket.

Mondjuk ha csak ugyanez lesz 40k körítéssel a béna generic scifi helyett, már az egy nagy elõrelépés a Planetsidehoz képest.

Ha jól értem, lesz nyílt világ, ahol lehet mászkálni és van PvE, viszont nem "függõleges" hanem "vízszintes" fejlõdéssel, nem egyre erõsebb lesz a karakter, hanem egyre több lehetõség nyílik meg, nincs klasszikus RPGs szintezés.

Mint a Space Marine, úgy sejtem. Ott is unlockolni kellett a wargeart meg a perkeket, de választani kellett közülük, és mindennek volt erõssége meg gyengéje.

Ami videókat mutattak eddig, az is egy az egyben Space Marine volt.

Szívesen látnék/olvasnék már valamit a nyílt világról meg a jármûvekrõl is. Titánt lehet majd vezetni?

Igazából az zavart be, hogy az mmorpg.com -on csak tps-ként van beállítva, míg más mmo-kat mmorpg-nek jelöl.
Torzonborz
Mondjuk manapság sok mindenre ráaggatják az mmorpg jelzõt ami online aztán közben meg nem sok köze van a klasszikus mmo stílushoz. 😉

Nem azt mondtam, hogy semmit nem tudsz róla, te sem azt állítottad, hogy nem _tudod_, hogy MMO, csak hogy nem _olvastál_ róla ilyet.

Na mindenesetre ezt már nem mondhatod el. 😛

Jogos, de hogy semmit ne tudnék a játékról.. 😊
Ezzel csak azt mutattad meg, hogy konkrétan sehol és semmit nem olvastál a játékról. Végülis persze, ez is egy módszer, érintsen teljes meglepetésként, amikor megjelenik... 😛

"Eternal Crusade"-re ez a legelsõ találat gúglival:

Eternal Crusade: Home - Warhammer 40000
https://www.eternalcrusade.com/
Warhammer 40,000: Eternal Crusade Wins Best MMO 2014 from Gaming Trend!

Vagy az elsõ mondat róla wikin:

"Warhammer 40,000: Eternal Crusade is an upcoming science fiction Massive Multiplayer Online RPG game based on Games Workshop's Warhammer 40,000 setting."

én sehol sem olvastam eddig, hogy mmorpg lesz hanem tps
Mert tudjuk már, hogy milyen lesz?

V43 1105
Nekem kicsit csalódás.. WOW, SWTOR féle MMO-ra számítottam. De meglátjuk mi sül ki belõle.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fogadjunk egy tábla csokiban, hogy a dobozos megjelenés után, amit már mondjuk a cd galaxisban is meg lehet venni, nem jutsz hozzá 9400 Forint alatt.

Amúgy, persze megértem, hogy sokan ezt is sokallják és vannak akik egy petákot nem adtak ki még játékért. Véleményem szerint ezek a "vedd meg és jácc ingyé" játékok egyre jobban el fognak szaporodni 😊 Ami persze jó, mert nincs havidíj.., ellenben egyes kényelmi funkciókért lehet hogy valós pénzel kell majd fizetned. GW2-ben a valós pénzt játékbeli pénzel is kiválthatod. Szóval ne siessük úgy el a dolgot , lehet itt is hasonlóképp fog felépülni a dolog. Aki tényleg nem akar kiadni egy petákot sem, azok számára ingyenessé tették az ork boyz-t.
29.90 EUR=9,319.47 HUF <- Szerintem ez egy teljesen elfogadható ár, úgy hogy kapsz hozzá egy csomó extrát. Ha sokallod az magányügy. Megjegyzem most én sem veszem még meg. Talán majd késõbb.. Igen nyilvánvaló volt, hogy lesznek itemek amiket meg lehet venni. (Vagy csak nekem..?) Ezekre azért van szükség, hogy a fejlesztõ gárda (na nem az ûrgárdisták) folyamatos frissítést tudjanak kiadni a játékhoz. Guild Wars esetében ez teljesen jól mûködik. Bár, itt hadászati eszközök is szerepelnek a listán, gondolom ezek megszerezhetõek valamilyen formában játékon belül is, de lehet tévedek. Nincs közleményük ezzel kapcsolatban. Ha sokallod, hogy egy mmo-t meg kell venni.. mert ilyen is akad, akkor játssz az orkokkal.
s1lkforrent
Drágábban? Ennél?<#conf> Csak nem akarnak már árban is 75 eurós The Old Republic szintre süllyedni? Jabocs, van 450 dolláros founders pack, nem szóltam.<#vigyor1>

A készülõ játékhoz egyébként a kisebb csomagot vásárlók csak késõbb jutnak hozzá, 60 nappal modul kiadás után.
Vannak már tárgy árak is, frakciónként a promó lõfegyverek 35 dollárba kerülnek, egy plusz karakter hely 10 dollár, egy-egy jármû 25 dollár, páncélok 5-15 dollár között, közelharci kardoknak 15 dollár darabja, és spéci hõsök 25 dollárba kerülnek.
Mivel a játék buy to play, így arra fognak szorítani, hogy minél többet vásárolj a Rogue Tradertõl és költs pont csomagokra. Ha megközelítõleg ilyen pofátlan árak maradnak, ez sikerülni is fog.<#idiota>

Szaruman
Eretnek.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Káosz. Írták a készítõk is, hogy jelenlegi állás alapján a pléjerek 80%-a SM akar lenni, úgyhogy már csak azért sem az. Szar lenne, ha kifizetném az SM oldalt, aztán nehéz lenne ellenfelet találni... Büdös xenók nem érdekelnek.

Az egyébként elég fura, hogy oldalanként négy frakció van, káosznál mégsem khorne-slaanesh-nurgle-tzeentch felosztás lesz, hanem négy chaos undivided légió. Arra viszont erõsen kíváncsi leszek, hogy mi lesz a különbség a frakciók közt, a választhatók közül egyik sem a kedvencem, játéktechnikai szempontok alapján kell majd választanom...

Jármûvekrõl mondtak már valamit?

Nofene a gusztusodat, szeretnél gént orozni meg belepetézni másokba? 😊

Kár, hogy nidákkal nem lehet lenni, akkor befizetnék😊
ÁÁá... kijövetel után steam salen megvesszük féláron 😊

Valahogy mindenki megpróbálja elhitetni velünk hogy akkor a legolcsóbb a játék amikor még el sem készült... aztán a gyakorlatban sztem ez kicsit másképp alakul 😄

csak 40 dodó illetve 29.90 ájró a kezdõ founder pakk. Összességében, szerintem mire a boltokban lesz, ennél drágábban juthatunk majd hozzá extrák nélkül. Persze valakinek lehet kell a doboz és a dvd vagy akármi..

Ti mivel kezdtek? Én feltehetõen indítok káosz marint és sötét eldárokat.
Itt még talán nem reklámoztam.

Exterminatus

Nemhivatalos sourcemod, Gloom/Natural Selection játékmenettel.
Asszimetrikus csapatok, SM oldalon van mindenféle felszerelésû marín, fõleg ranged fegyverekkel (de van chainswordös assault marín meg powerswordös veterán is), teteje a terminator. Tyranidok ellen megy a móka, náluk genestealertõl carnifexig terjed a választék.
Alapból csak két kaszt közül lehet választani, pontot kell szerezni a meccs során a fejlettebb egységekért.
Pályákat nem igazán ismerem, de van, ahol az SMek támadnak, van, ahol a nidek, meg talán van conquest is.
Grafika fapados HL2 szint, nem túl kidolgozottak a pályák, és pl a nid warrior iszonyat bután néz ki, de nagyjából elmegy. Na jó, inkább mondom azt, hogy mai szemmel nagyon ronda, látszik, hogy amatõrök munkája.

Bolter a régi típusú, lassú fajta, nem a Space Marine játékban lévõ gépkarabély.
Alapból ultramarínok, de ki lehet cserélni a modelleket más chapterre, de az kis buherálást igényel, külön letölteni, fájlokat kicserélgetni, és csak user oldalon látszik.

Sokáig nem tudtam vele játszani, mert hülye voltam és rossz verzióval próbálkoztam. Mióta figyelgetem, kb év eleje óta, jött ki hozzá két frissítés is, szal nem halott a projekt.

Játékhoz sajnos csatlakozni "kell" a Steam groupjához, ott van infó a meccsek idõpontjáról, meg hogy melyik verzió lesz.

Ha esetleg valamelyikõtök rászánja magát, szóljon!

"A Behaviour Interactive felhasználja majd a technológiát, amit a World of Tanks fejlesztõi is sikerrel alkalmaztak az egyszerveres játéktér megvalósításához."

Ez konkrétan mit is jelent? Milyen technológiája van a WoTnak? Az egyszerre vagy 32 embert is kezel egy pályán, úgyhogy nem látom, hogyan reveláns egy igazi MMOnál...

"mert jelenleg a játékosok 40.7%-a Space Marine frakciót választaná"

Hm. Milyen meglepõ... 😊

Dark Souls? DARK SOULST mondott valaki????

Jobb helyrõl nem is koppinthatnának közelharci rendszert....

"When you swing a melee weapon, the effect on your opponent in terms of stagger, knockback, etc., depends on the force value of the weapon, the type of attack, the stance of your target, strength stats on your character and stability stats on your target. You can see systems like this in games like Deus Ex and Dark Souls."

Mi? A Deus Ex-ben van külön közelharc rendszer??? Számtalanszor végigjátszottam, eddig meg voltam róla gyõzõdve, hogy annyiból áll a "harcrendszer", hogy odamegyek az enemihez, aztán csépelem karddal vagy gumibottal... 😛 Na jó, az feltûnt, hogy hátulról a találat instant halál, de kb ennyi variációt tapasztaltam...

Torzonborz
"soha nincs "kör vége", a végtelenségig tart a dolog."

Pont ez a gond. Az hogy több százan csépelik egymást megadja azt az alap hangulatot amitõl azt hiszed tényleg egy csatatéren vagy. A probléma az hogy egyszerûen nincs következménye semminek.
Hiába foglaltál el vagy vesztettél egy bázist nem volt igazán hatása semmire.
Ha itt ezen változtatnak úgy hogy az egy hosszabb távú kampányra legyen pozitív vagy negatív kihatással akkor nyert ügyük van.

"Ha leírják, hogy ugyanazt akarják, mint a Space Marine multijában, csak 1000 játékossal, szvsz jobban járnak."

Ezzel a koncepcióval csak az a baj, hogy nem mûködik. Planetside2 tök jól hangzott papíron, hogy sokszáz emberes Battlefield. Egészen addig, amíg nem láttam gyakorlatban a dolgot: 120 ember támad egy bázist, amit kb 15-20 "véd". A védõk oldalán egy szintén kb 120 emberes sereg a térkép másik végén támadja a harmadik oldal egy szintén védtelen bázisát. A harmadik oldal serege meg tolja az elsõ banda üres bázisát. Aztán ezek a hordák szépen keringenek a bõdületesen nagy mapon körbe-körbe, és soha nem találkoznak egymással.

Ebbõl mint pléjer annyit látok, hogy:
1. Lespawnolok, megyek a többiek után, nem jut nekem egyetlen ellenség sem, állunk 10 percet a zászló alatt, amíg az átszínezõdik, aztán újra hosszú, eseménytelen menetelés.
2. Lespawnolok, elindulok valamerre, lelõnek az özönlõ ellenségek úgy, hogy még ki sem jutottam a bázisról. Lespawnolok megint, szintén egy percen belül halott vagyok. Eljátszom ezt tízszer, és kifoglalják alólam a bázist.

Soha nincs igazi csata, vagy túlerõbõl patkányvadászat, vagy kilátástalan spawnkempelõdés. Amilyen nagy volt a kezdeti lelkesedésem, olyan gyorsan tûnt el nyom nélkül.
Ja, és mindez súlyosbítva azzal, hogy mivel MMO, soha nincs "kör vége", a végtelenségig tart a dolog.

Remélem nem ez lesz.

Ahet
What Is Combat Like In Eternal Crusade?

Részleteiben már olvashattuk itt-ott, de azért akad egy-két újdonság. (alapok, fejlõdési rendszer, class-ok, loadout-ok, kivégzések és mentõakciók)

"Both executions and rescue actions take time and can be interrupted, so you have to decide if doing so is worth the risk. Some characters may be better at rescuing than others." <- Apothecary?

The gods have disconnected you ...

[NST]Cifu
Nem tudok róla. De pont ezért választhatták. Eleddig tudomásom szerint hasonló léptékben senki sem érte el ezt a léptéket. A PlanetSide 2 tudomásom szerint 600 játékost tudott max. egyszerre lekezelni (200 per oldal).

s1lkforrent
Pikkoservert egyébként használja még valaki? Mert leginkább csak az Eternal Crusade mellett emlegetik, más alkalmazását én nem láttam a bot egyszerû rekorddöntögetõ demójukon kívül.

[NST]Cifu
Érdekes kérdés, hogy mennyi értelme volt ezt a videót így kidobni. Ha leírják, hogy ugyanazt akarják, mint a Space Marine multijában, csak 1000 játékossal, szvsz jobban járnak.

Ennek a videónak a célja az, hogy bemutassa milyen elképzelésük van a játékról. Kidolgozatlan pályán, rengeteg placeholder dologgal, tré és hiányos animációval.

Viszont ezzel együtt is érdekes dolgokat lehet leszûrni belõle. Például a Boltert úgy képzelik el, hogy 20 lõszer fér bele, és az IP-nek megfelelõen inkább egyfajta 'kevés, de erõs' hangulata van, szemben a Space MArine-ban látott 'gépkarabély ez ha mondom, vazze'. 😊