718
eternal.jpg
  • lammaer
    Ajándék lónak...

DE végülis annó ez volt az alaptervük is, ezek szerint megtalálták vhol a fiók mélyén...

Viszont a linket köszi, igy szereztem én is egy kulcsot. Szóval WAAAAAGHHHHH!
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.03.10. 06:45:07
  • s1lkforrent
    Na mielőtt bevizelnénk az örömtől, ez a bizonyos Free to Waagh! Edition amit még csak kulcsként osztanak egyelőre, és még mindig kapni elvileg: https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/1492046/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/warhammer-40-000-eternal-crusade-closed-beta-key-giveaway

Itt írnak róla: State of the Crusade – Free Carnage Edition

"Ork only, with only one class available would have messed up class, faction, and matchmaking balance on an epic scale. We now allow all classes except Air Assault; all progression is at 1/3 of the paying player, and you still need to pay either $20 or 20,000 RTC to unlock the full game."
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2017.03.09. 17:42:18
  • lammaer
    Legközelebb munkaidőben küldjétek a kódot, hogy a dolgozó embernek is legyen esélye :P
  • foxxi
    Szivesen
  • ewuk
    Ninjáztam, nagyon szépen köszi!
  • foxxi
    Ingyen verzió tőlem!

WH2WR-6DZE3-XMJYM

Megköszönni illene!
  • Hexex86 #712
    Sajnálom már elvitték :/ De ha még nem vagy regisztrálva az oldalukon akkor tedd meg mert pár ismerős is kapott free verziós kulcsot! Hamarosan f2p szerűség lesz úgyhogy türelem! :)
  • lammaer
    Énénénénén :D

A végén elriasztottatok a bundle verziótól is, de egy ingyenes ellen már nincs apelláta...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.03.03. 10:42:22
  • Hexex86 #710
    Valakinek kell free verzió mert kaptam kulcsot, de nekem már megvan a játék ;)
  • s1lkforrent
    "It's a meh conquest/Battlefield/Battlefront style game. Good at killing time though. It is fun and you can get it on the cheap, goes on sale for like $15 every few months. At $15 I think it's good value. Anything above and you'll be disappointed. Gives me an my friends a lot of laughs.

The game gets a ton of extra criticism because the game was originally supposed to be an MMO like Planetside. The higher ups on the team who wanted it to be an MMO all quit and left when they started running into tech problems and couldn't get enough funding to make it a huge MMO.

The guys who are working on it now are literally the people in the office who decided not to throw in the towel and not quit. They get a lot of shit thrown their way, but really they are the peons who stuck on the sinking ship and are trying to right it. It's a shitty situation for the devs all around, but if you look at the monthly patch notes, and the idea board that they have where you can submit ideas, and all that, you can't say they aren't trying to make something good here."
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2017.02.28. 08:14:21
  • s1lkforrent
    MMORPG.com - Warhammer 40K: Eternal Crusade Soon to Go Free to WAAAGH!
  • MarkBlade
    Grafika Középszerű.. Játék középszerű..mondom úgy hogy élek halok a warhammerért. Pl a space hulk deathwing nekem bejött. Hangulat nagyon jó és grafika is fullos. De hosszú távon az sem ér annyit.
    Ez szerintem talán megéri a humblit..
  • lammaer
    Amúgy nézem a steamen a játék értékelését (még nem vettem meg a bundléban)... elég elrettentő hogy a kiemelt reviewek között egyetlen pozitív sincs....

Most tényleg ennyire szar? Mert akkor jhiába bundlés, abból a 3000 forintból inkább veszek hambit...
  • s1lkforrent
    2013-as Red Admiral kóddal mit lehet kezdeni? Kiadáskor jelentett volna valami bónuszt elvileg, de ezt MMO-ként a büdös életben nem adják ki.
  • lammaer
    De jó hogy szóltál, nem vettem észre hogy benne van a bundléban...
  • s1lkforrent
    Humble Bandai Namco 2 Bundle-ban átlag fölött(most 8.62 dollár) Warhammer40k Eternal Crusade jár!

Szóval itt tartunk, már a leárazós ketrecbe került az avas Zámbó Jimmy CD-k mellé.
    És akkor hogyan is lesz ebből Warhammer 40000 MMO középszar multi lövölde helyett?
  • Hexex86 #702
    Deathwing-re kíváncsi leszek, de nagyon bejövős az is!
    Teljesen érthető a "félelem" az ilyen early access játékokkal. Sokban csalódtam én is. Majd kiderül azért szép lassan, hogy merre fele halad ez az egész eternal.
  • [NST]Cifu
    Hogy negatív a felhangom, az sajnos némi előítéletnek köszönhető:

-Volt Star Trek: Online, hosszú történet röviden: a vége nagyon nem az lett, aminek először indult, igaz közben volt persze fejlesztőváltás is.
    -Volt egy Mechwarrior: Online, rajongó vagyok, alapító csomagot vettem, mert nagyon ígéretes volt. Eredmény: lag, unbalance, 12vs12 helyett először 8vs8 (és így lagzott), beígért frakciós hadviselés éveket csúszott, stb.stb.
    Csináltan neki magyar rajongói oldalt, rengeteg háttérinfót tettem fel, tényleg bíztam benne. Kiábrándultam mégis, nem picit.

Itt van a Warhammer: Online, izé, Eternal Crusade. Ez is már második fejlesztő csapat (oké, semmi köze az elsőhöz), ígértek fűt-fát... de menet közben folyamatosan változik, hogy mit is akarnak. A F2P orkoknak láttam volna értelmét. Nem úgy persze, ahogy akarták (500 ork vs. 500 SM... bakker, reálisan 5000 ork vs. 500 SM vagy 500 ork vs. 50 SM inkább), de végül is volt realitása az ötletnek.

Azóta is rá-rá nézek a videókra, de valahogy nem kap el a gépszíj. Szemben mondjuk a Deathwing videójával...
  • Torzonborz
    Eddig én se bántam meg, hogy megvettem. Nagyon ódzkodtam tőle aztán mégis megvettem és beletoltam már 16 órát és messze nem unom még.
    Nem mondom, hogy nincsenek bajok, néha elég rendesen lagzik meg a nyüves Eldák csöppet erősek de az utóbbi időben 2 masszív patch is jött szóval dolgoznak rajta.
  • Hexex86 #699
    Jaaa nincs semmi gáz
    Vannak vele problémák ez biztos. Viszont annyit még hozzátennék, hogy kb 4 hónappal ezelőtt megvettem aztán 10 perc után refundoltmam is steamen. Nagyon játszhatatlan volt. Sok helyen még a textúra is bugos volt. Most, hogy megvettem meglepően tapasztaltam, hogy nagyon jól fut! És hetente azért adagolták a dolgokat hozzá. Hetente! Ezen meg is lepődtem picit. Egy ami biztos és videókon nem teljesen megy át: A warhammer hangulat az nagyon megvan. Ennél jobban még warhammer 40k érzést egyik játék se tudta visszaadni.
    Persze nem buzdítok senkit vételre. Még várni kell vele. Én nem csalódtam eddig benne. Láttam már sokkal lassabban fejlődő early access gamet. ráadásul sokkal jobban felkapott és sokkal jobban odavannak érte.
    Azt tudom, hogy nem bántam meg. várom, hogy mik kerülnek bele. Látszik, hogy törődnek vele és bízok abban, hogy nem bukik el és, ha arról lesz szó a warhammer 40k szerető emberek nem fogják vissza magukat, ha meg kell vásárolni.
    Steam-nél 2 óráig lehet próbálni aztán mehet a refund. Annyi idő alatt eldönti, hogy tetszik neki vagy lát-e benne fantáziát szerintem. Persze ez az én véleményem.
    Várom a Csatatestvéreket, hogy minél többen legyünk!
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.09.19. 15:32:05
  • [NST]Cifu
    Sorry, szóval:

1.: Nem, nincs meg a game. Néztem videókat, de annyira nem jött be, amit láttam. Ahogy a fórumokat olvasom, akadnak vele gondok keményen. :(
    2.: A Nída dolgot félreértettem, hamu a fejemre, nem tudom miért gondoltam azt, hogy az Eldar-okról van szó...
    3.: SpaceOrk free2play: #659 és #661

Én az elkaszáltat arra értettem, hogy nem lesz F2P a SpaceOrk faj.

Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2016.09.19. 14:19:50
  • lammaer
    Hát, én is trialra várok ezügyben, EA címet amúgy se veszek meg soha, kipróbálás nélkül meg végképp nem...
  • Torzonborz
    "Eredetileg 4 játszható frakció lett volna" Ö, izé, de hát most is 4 játszható frakció van.
  • MarkBlade
    Hiszek Cifunak.. nem szokott a levegőbe beszélni. De igazából értelmetlen lépesnek tartom amivel csak bukhatnak. Ezzel a játékkal elsősorban a fanok fognak játszani. Ha meg akarják ismertetni másokkal is az a ork f2p segítene.. Meg megnézném én is de pénzt nem adok érte amíg nem látom mire.
  • Hexex86 #694
    Biztos, hogy elkaszálták? Nem az van, hogy "egyenlőre" nem rakják be?
  • MarkBlade
    Egyébként szerintem hülyeség hogy elkaszálták. Reális lett volna ha f2p lett volna az ork. 1:Ki tudja próbálni az ember és ha jó a játék megveszi.. Folyamatosan lenne ellenfél és még reális is lenne a wagahhh miatt.. Ökör volt aki elkaszálta..
  • silverchain
    Nida rövidítése a Tyranida-nak:) És sajna npc fajt csináltak belőle.
  • Hexex86 #691
    Am neked megvan a game?
    Vélemény?
  • [NST]Cifu
    Sorry, jogos, benéztem, azt hittem az Eldarokról van szó. :(
  • Hexex86 #689
    silverchain is a Tyranidákra gondolt a "Nida" kifejezéssel nem? És ők alapból npc-nek voltak beállítva. Vagy rosszul értek valamit?
  • [NST]Cifu
    Hát már az elején mondták, hogy az npc-lesz csak, ha jól emlékszem.

Nem ezt mondták. Eredetileg 4 játszható frakció lett volna. A Space Ork lett volna különleges, mivel egy Free2Play frakció lett volna. Ezt aztán elkaszálták tavaly.

Az ötödik frakció a Tyranidák lettek volna, ők voltak npc-nek szánva...
  • Hexex86 #687
    Egy Magyar Warhammer 40k univerzummal foglalkozó csatorna: HammerTime Cafe
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.09.17. 21:30:29
  • Hexex86 #686
    Én még csak most értem haza, de már töltöm lefele. Nem lesz sok alvás úgy érzem
  • Torzonborz
    Nna megint jött egy majd' 4 gigás patch, remélem a laggal is tudtak vmit kezdeni.
  • Torzonborz
    Egyelőre nem kéne betenniük semmi pluszt, a kliensen kéne csiszolniuk meg a szerver/net kódon, hogy ne legyen lag.
  • Hexex86 #683
    Hát már az elején mondták, hogy az npc-lesz csak, ha jól emlékszem. Menj ork-al az is jó. xD
  • silverchain
    Amíg nem lehet Nidával is lenni, addig nem kell, pedig hogy vártam:)
  • Hexex86 #681
    Hát nem tudom melyik játék bírná el az Ian Watson féle víziókat
    SM oldalon tolom. Az eldarok is elég kemények tudnak lenni. Sokszor nem használja senki a tankokat pedig lehet velük aprítani egy egy helyzetben.
    Te mit vársz mi kerül be hamarosan a játékba? 23.-án pl.
  • Torzonborz
    Aham, sajnos néha elég nagy a lag, bár ezt tudják. Remélem gyorsan meg tudják oldani.
    CSM oldalon tolom, leginkább sorcival. Eddig tetszik, bár SM elég gyakran elkalapál minket. :tD
    Főleg ha egy klánból többen is jönnek tőlünk, akkor esélyünk sincs.
    Nekem amúgy hiányzik a tucsing, nincs semmi vérfürdő, bár gondolom a kor besorolás miatt döntöttek így. :(
  • Hexex86 #679
    Jól fut. Szépen néz ki az egész és egész élvezhető ez a fejlődési ág!
    Annyi, hogy néha megáll egy pillanatra. De az szerver probléma lehet szerintem bár kitudja.
    És nálad?