718
-
#478 Jó kérdés, de azt hiszem akkor átnevezem a topicot. ^_^ -
#477 L4G 4 NECROMUNDA! -
#476 hmmhmm :
http://bhvr.com/eternalcrusade/#
yuppsuppp na ez mi lesz ? -
#475 Jelenleg 0 hír van a cuccról. A vigil szétesett, a jogok talán a segánál vannak. -
#474 A THQ csőd után mi lett ezzel a projekttel? Elhasalt? -
#473 http://www.thq.com/us/go/article/view/homepage_article/261277/thq_community_message_from_jason_rubin
yay -
Zero 7th #472 Hehe. Pedig nagy büdös EA logó figyel rajta, a 40k meg THQ...
Viszont a 40k fílingbe jobban passzol a homlokon lőtt koponya, az tény. -
lammaer #471 CSak hogy ez még él és mozog... tán még vehetsz is ilyen "medált" a bótba is :) -
#470 azért tán a fantasy-nak is akadnak rajongói, még ha nem is olyan sokan -
lammaer #469 És tényleg, átvert a topik címe. Hát igy egy kalapot se :) -
#468 Így ahogy mondod pont ezért tettem közzé ezt a fotót:)
Szóval 10 év múlva akár aranyára is lehetne:) -
Zero 7th #467 Nem 40k, Fantasy. 40k lenne, még talán érdekelne is. -
lammaer #466 A logika az mint kb a bélyeggyűjtésnél.
A legdrágább bélyegek azok, amik pl nyomdahibás szériák, ezért kevés van belőlük. Pl jelenleg a legdrágább svédországból származó cucc pont ilyen.
Itt is, mivel hatalmasatt bukott a cucc, elképzelhető hogy ebből az érméből kevés van forgalomban, és ha vmiből kevés van és valamilyen kultikus dologhoz tartozik (van egy pár elvetemült WH40K rajongó) akkor az lehet értékes dolog.
Főleg ahogy az idő előrehaladtával egyre kevesebb lesz belőle (mert elvesznek a fiókok mélyén).
Persze mivel ez egy darab vas, azért nyilván nem fog mindenki megórülni érte (mint ahogy a legtöbb ember azt a svéd bélyeget is lendületből dobná a kukába, mert levelet küldeni már nem lehet vele :) ) -
#465 Ebben nem értem a logikát. Ha vmi szar, 10 év múlva is szar marad. -
#464 annál inkább lesz neki majd idővel:) -
#463 Nincs, mivel a játék hatalmasat bukott. -
#462 hali skacok ennek az érmének van a gyűjtők számára valami értéke?
-
Zero 7th #461 Ja, tényleg. Valóban, az egy fokkal még pofátlanabb. :P -
sanyiiiii #460 Alábecsülöd az EA-t, ők nem always-on DRM-et csináltak hanem havidíjas single player játékot :P -
#459 Mea culpa, mea maxima culpa, meghúzom magam, s nem trollkodok aljas módon tovább, zavarva a Dork Millenium siratását, és a THQ közös köpködését. -
#458 nekem a TOR közben tök olyan érzésem van, mintha KOTOR-ral játszanék, még a grafika sem sokkal jobb (vagy csak az emlékeim "megszépítik" a második részt), csak mások is rohangálnak a játákban -
#457 Mutass nekem az elmúlt 15 év terméséből egy MMO-t, amire szeretnéd hogy hasonlítana egy jövőbeli W40K MMO!
Az eredeti SWG. A legjobb, skill alapú fejlődési rendszere volt, amit eddig láttam, és a legjobb szociális rendszere volt a maga korában.
Warhammer 40k licensznél súlyosabb cuccokkal is bebuktak a készítők(ami azt illeti egy Warhammer Fantasy linceszes játék már épp 4 éve vegetálgat a piacon..),
A WhF-ről mennyit tudsz? A maga szempontjából egy nagyon is jól felépített játék volt, adta a hangulatot, ám a fejlődési rendszere idejétmúlt és zagyva. A szomorú az, hogy létezik egy irgalmatlanul jó Warhammer Fantasy Roleplaying game (tada... meglepő módon nem szint alapú fejlődési rendszerrel), és a fejlesztők konkrétan nem azt vették alapul. Mert volt egy saját, bejáratott rendszerük a Dark Age of Camelot, és azt ületették át WhF-re. Nem jött be...
épp 2 napja jelentették be hogy a The Old Republic is átmegy(legalábbis erősen afelé halad) F2P MMO-ba, pedig azt az egyik legértékesebb scifi licensz alapján az egyik legjobb RPG fejlesztő csapat, a második legnagyobb kiadó szárnyai alatt dobta piacra.
A legértékesebb Sci-Fi licenc a Star Wars classic era, a TOR meg ugye a KOTOR érában játszódik. Szóval a világ stimmel, az éra nem. Csendben jegyezzük meg, hogy volt egy korrekt kis classic érás MMORPG, az SWG, ami egész jó volt addig, amíg a SOE ki nem találta, hogy ő márpedig WoW-klón felé akarja eltolni. Katasztrófa is lett...
A Bioware single-player RPG-k terén jó. Volt. MMORPG-k terén csináltak egy olyan játékot, ami Single-player játéknak jó lenne. MMORPG-nek kevésbé. Hogy most ezért mennyiben felelős a fejlesztő, és mennyiben a kiadó, az már más téma.
Nézd, verhetjük még a nyálunkat pár tucat hsz-en keresztül, de a THQ nem fog neked Warhammer MMO-t csinálni, live with it.
Te voltál az, aki trollkodással nekiálltál felzavarni a topicot, ezek után ha nem mindenki ért egyet veled, akkor fogadd el, és ne pattogj miatta.
WHII Online-ra meg inkább semmi ne hasonlítson, azon túl hogy MMO-ba bújtatta a Battlefield 1942 érzést, egy gyenge játék volt. Egyedi szó se róla, de meh.
Megbocsáss, de úgy hadoválsz itt össze-vissza, hogy közben zöldségeket hordasz egymásra. A WWII Online konkrétan 2001-ben nyitott, egy évvel a Bf1942 előtt... -
Zero 7th #456 Szerintem itt a topikban rajtad kívül senki nem volt olyan hülye, hogy azt gondolja, hogy ennek a beszélgetésnek bármi hatása lesz magára a játékra, úgyhogy akár le is szállhatsz nyugodtan a magas lovadról... -
#455 Nézd, verhetjük még a nyálunkat pár tucat hsz-en keresztül, de a THQ nem fog neked Warhammer MMO-t csinálni, live with it.
WHII Online-ra meg inkább semmi ne hasonlítson, azon túl hogy MMO-ba bújtatta a Battlefield 1942 érzést, egy gyenge játék volt. Egyedi szó se róla, de meh.
Planetside 2 jó cucc lesz, én is várok rá, de az új MMOFPS-ek bejövetelével pont egy W40K variáns kell oda, pláne F2P-ben, amit egy Sony megengedhet magának talán, de egy THQ biztos nem. Oh és a lore-ból egy gramm nem jönne át, Planetside-nak is annyi a története, hogy van 3 három frakció aki konstans répázza egymást. Mármint érted, egy szidott Sapce Marine-ban több a történet, mint a PS1-ben. -
#454 A Dark Milleniumból meg amit eddig láttam képeket sztem kérdéses a megjelenése is nem hogy MMO legyen. :D -
#453 Minden companionnak volt saját előtörténete és saját sztorija, ha jóban voltál velük akkor pl a gyártás rövidebb ideig tartott, képesek voltak neked hozni nyersanyagokat, stb. Ráadásul volt tank, dps és healer companion is, az én főkarakterem healer volt, gondolhatod milyen felemelő érzés lehetett úgy szintezni, hogy alig sebzel és tankolni sem tudod a mobokat. A companion erre a célra tökéletes volt, instákban (1-et kivéve) már nem lehtett használni mert nem helyettesített egy normál játékost. -
#452 Az a baj hogy Darksiders2 se lesz olyan jó mint az 1 - bár örülnék ha nem így lenne. :( -
Zero 7th #451 A "companionok" az AI vezérelt kísérő? Ha ilyenek vannak benne, akkor minek MMO az egész? Becsatlakozok egy több tízezer embert kiszolgáló szerverre, hogy egyedül, AIk segítségével AI vezérelte ellenfeleket gyaszatoljak. Yay, minden vágyam ez! :P
Ha ez ilyen, akkor ez nem MMO játék, hanem csak egy nagyon furmányos DRM, ami folyamatos kapcsolatot igényel. -
Zero 7th #450 Mondj már a 40k licensznél súlyosabbat, kérlek! :D A Warhammer Fantasy nem az.
Star Warsnak az old republic időszaka nem tudom kit érdekel egyáltalán, Lucas valami hatalmas nagyot esett pofára az előzménytrilógiával, egy kult sorozatot baszott olyan szinten tönkre, hogy korábbi fanok milliói küldik a kurvaanyjába minden egyes alkalommal, amikor csak szóba kerül a dolog. (Nézd, én is most. :D)
Én nem csodálkozom, hogy beleáll a földbe.
A Bioware meg lehet, hogy nagyon profi szingli RPG-kben, de ha jól tudom, ez az első MMOja. Nem láttam magát a játékot, de el tudom képzelni, hogy szar lett. Amúgy azt hallottam róla, hogy nulla az endgame, végigcsinálja az ember amit lehet, és vége, unalomba fullad, nincs mit csinálni. -
Zero 7th #449 Umm, az miért is adott, hogy egy szingli játék feltétlen értelmesebb egy MMOnál?
Egyébként meg lehetséges lenne jó MMOt csinálni, még ha a jelenlegi felhozatal nagyrészt szar is. Hogy milyen MMOra hasonlítson? WWIIO, vagy Planetside. Nagy, perzisztens, járműves PvP aréna, amiben területet kell foglalni az ellenségtől. Nem kell szar küldetések garmadája, nem kell PvE übergagyi AI szarok ellen. Háború kell, és csak az. Multiban, emberek ellen. 100v100-as csaták.
Az, hogy neked egyetlen, szűk, behatárolt dolgot jelent az a kifejezés, hogy MMO, az nem igazán mérvadó ám. Lehetne másmilyen is, nem kell a szar WoWot koppintani ám. -
#448 Pedig voltak benne jó dolgok: pl a történet központú szintezés, companionok, ötletes instance-ok.
Ezek szerinte ez sem volt elég vagy nem lett átütően jó. -
lammaer #447 Már a bétán látszott hogy a SW MMO az a videók minőségén kívül egy igen rókabőr tucat MMO lett.
Nem lepődöm meg rajta hogy vegetál, a bioware jó single cuccokat csinál de ez nem lehetett garancia arra hogy multiban is otthon lettek. -
#446 lehet megköveztek, de én inkább egy Star Wars Battlefront jellegű játékot tudnék elképzelni w40k-nak, a Space Marine -t is megszégyenítő vérfürdővel
(még akkor is, ha jobban szeretem a Baldur's Gate féle rpg-ket) -
#445 "egy jól megalkotott, élő, izgalmas és magával ragadó MMO-t"
Persze meg fúziós reaktort, és világbékét nem?
Mutass nekem az elmúlt 15 év terméséből egy MMO-t, amire szeretnéd hogy hasonlítana egy jövőbeli W40K MMO!
Egyébként meg fingreszelés az egész vita, jelenlegi túltelített MMO piacon amúgy is nagyon rizikós egy új MMO-val megjelenni, Warhammer 40k licensznél súlyosabb cuccokkal is bebuktak a készítők(ami azt illeti egy Warhammer Fantasy linceszes játék már épp 4 éve vegetálgat a piacon..), épp 2 napja jelentették be hogy a The Old Republic is átmegy(legalábbis erősen afelé halad) F2P MMO-ba, pedig azt az egyik legértékesebb scifi licensz alapján az egyik legjobb RPG fejlesztő csapat, a második legnagyobb kiadó szárnyai alatt dobta piacra. Ezek után a THQ akár görög államkötvényt is vehetne a vagyonából, annak a befektetésnek is nagyobb a megtérülési valószínűsége. -
#444 Esetleg nem tucatszemét MMO-t kellene csinálni, hanem egy jól megalkotott, élő, izgalmas és magával ragadó MMO-t.
Hogy mi lesz? Anno azt nyilatkozták, hogy ha a Space Marine tetszett, akkor a Dark Millenium-ban sem fogsz csalódni. Ebből azért le lehet szűrni egy's mást. -
#443 Szerintem ezt már eljátszottuk, de pontosan miért is vagytok oda?
Ennyire nincs elég tucatszemét MMO a piacon, hogy még mindig egy Dork Millenium Online-t szeretnétek látni bármi kicsit is értelmesebb helyett?
Gyönyörű példája az elkúrt MMO-ságnak a The Secret World, tűrhető koncepció, egész jó kalandjáték elemek, átlag feletti sztori, nyakon öntve egy hót generic statikus quest rendszerrel, és olyan borzasztó numpad nyomkodós MMO harcrendszerrel, hogy utána sírva rohannék egy egyszerűsített Space Marine után is bármikor.
Jelenleg nem tudunk a Dark Milleniumról semmit(!), az biztos hogy nem MMO lesz, utána már csak találgatás van, hogy végül mi lesz belőle. Space Marine folytatás, valami FPS cucc, vagy akár egy Kingdoms of Amalur féle akció-RPG, esetleg teljesen más. -
lammaer #442 Természetesen mindennek örülök ami WH40K (nekem tetszett az SM is).
A probléma az, itt MMO-ról volt szó. Ha úgy lenne hogy jön egy FPS/TPS az MMO mellett akkor én lennék a legboldogabb. De itt kicserélték a jó kis online játékunkat egy sima akciójátékra, ez nem üzlet :( -
Zero 7th #441 FPSben megvalósítva még nem láttam látványos és jó közelharcot, a 40k fele meg arról szól. Szerintem TPS lesz az.
Jobb lenne nekünk, ha csődbe menne már a picsába a THQ, aztán megvenné a 40k jogokat meg a Relicet valami értelmesebb banda, mert ezek hülyék, mint a segg (vagy nyakig a szarban kínjukban össze-vissza beszélnek).
Először bejelentették, hogy a gyaszatolós nullIQ Space Marine-nek nincs közönsége, úgyhogy az nem kap folytatást.
Most meg csinálnak az MMOjukból egy Space Marine 2-t kb.
Hát komolyan mondom, gratulálok. -
#440 meglássuk mennyire lesz ez baj. mondjuk hogy nem mmo lesz már önmagában is rossz szerintem . bár nem mondom hogy egy jó hentelős fps-nek nem örülnék csak legyen mmo is. -
lammaer #439 asszem baj van :(