Warhammer 40K Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Szó se róla, én is el tudnám viselni, de a realitást látni kell - ebben a fázisban még kevés a megosztható információ a játékról. 😞
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az interjúban is pont snotlingról van szó...
Nem kezelõfelületrõl beszélnek, hanem hogy nem egy quake, hanem egy RPG. Sztem ez arra vonatkozik, hogy pl a lövés pontossága a karaktertõl fog függni, nem a játékostól.
-Nem akarnak "RPG" szerû játékot, ahol az UI-ra ránézve egybõl tudod, hogy egy komplex MMORPG-rõl van szó. Ugyanakkor persze egy FPS-nél mégis csak több kezelõfelület lesz.
-Nem lesz "ûrgárdista város", aféle Birodalmi elõretolt bázisok lesznek.
-Lesz páncél-kusztomizáció, bár még nincs kikristályosodva hogyan. Pl. Tyranida fog a Power Armour-on.
-Ahogy már korábban említve volt, a jármûvezetés több szintû. Egyedül is elvezethetsz egy Szupernehéz-harckocsit, de ha valaki beül melléd, akkor a fegyverzet egy részét onnantól õ irányítja.
-Lesz ütközésvizsgálat, tehát nem lehet keresztül rohanni egymáson.
Hát, nagyon sok a rizsa benne, a szokásos "a hagyományos RPGk szarok mert sok benne a grind, de a milyenk szupi akció RPG lesz"
Ami nekem megragadta a figyelmem hogy lesz benne vezethetõ Titán. Úgy tervezik megoldani, hogy egyedül is használhatod de akkor nem mûködik majd minden fegyverrendszer, de ha pár haver beül melléd akkor azok is irányíthatják saját rendszereiket - és igy tljesedik ki a jármû ereje.
A cikkben nagyon forszirozták hogy akció orientált lesz, tehát a célzásnak / egér kezelésnek lesz szerepe, de mégis megmarad az RPG jelleg. Lesz stat, sok stat 😊
Ettõl nekem kicsit borsódzik a hátam, mert mindig az a megholt RPG jut eszembe amit nagyon tömjéneztek (nem ugrik be a neve).
Lesz crafting rendszer, de részleteket még nem árultak el.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Minden egyes részletében igaz volt a látomása.
Szerintem se a "mindig", se a "soha" nem megfelelõ. A káosz mondhat igazat is, ha a céljait az szolgálja.
Az irányítás volt a legborzalmasabb. Azt még meg tudtam szokni, hogy a jobb gombbal kell lõni (úgy egyes lövést lõ, pontosan), de hogy egy nyamvadt invert mouse beállítási lehetõség nincs benne, az betette a kiskaput.
5-6 pályát még így is végigszenvedtem, de aztán jött egy win reinstall, és azóta valahogy nem akaródzik újra feltennem, pedig megvan még az ISO...
Rocketjumpnak meg nincs értelme, ha nem dob meg a rakéta.
-A jármûveknél multi-crew rendszer lesz, tehát egy harckocsiba négy ember is beugorhat, egy sofõr, a többi tüzér.
"
Megkérdezhetem, hogy ezt az infót milyen oldalról szedted pls?
Ha gyors lesz a halál a meleek-nek esélyük sem lesz, viszont azt sem látnám szívesen, hogy a quake bajnokok roketjumpolnak a melee Sm-ek között és egy sima katona megöl egy hadsereget
Én ezt úgy tudnám elképzelni, hogy SM-ként egy karaktered van, mig IG-ként játszva egy pár fõs squadot irányitasz. FPS nézetben mondjuk mindigy egy IG vagy, akit a platoon többi része automatikusan követ (akár primitiv AI-t is el tudnék képzelni), ha az általad irányított IG karakter meghal azonnal átvált a rendszer a squad következõ tagjára.
Ténylegesen akkor halsz meg, ha a squad összes tagja bekrepál.
A VirtualPC ingyenes MS szoftver, tán még win98 imaget is találsz hozzá hivatalosan.
Természetesen ugyanezeken a dolgokon bukhat is az egész.
Nemtom, Planetside-dal foglalkozott valaki komolyabban? Én egy idõben próbálkoztam, szereztem meghívót, regisztráltam... aztán amikor gyakorlatilag mozogni nem tudtam a lagtól a tutorialban _egyedül_ a szektorban, akkor úgy döntöttem, hogy nem próbálom ki mégsem. 😛
Abban láttam ezt a dolgot elõször, hogy FPS MMO, és hogy a nagytérképre befolyással vannak a játékosok... Valami olyasmit tudnék elképzelni itt is.
Vagy akár WW2O, de mondjuk azt is csak képen láttam, meg olvastam róla. Ha jól tudom, ott is dinamikusan változik a front.
Valami ilyesmi jó lenne itt is...
õ a jump to Lightspeed nem játszható már? Hiányzk egy SW szimulátor nagyon..
Kár hogy szétcseszik a Mechet pedig simán lehetne egy jó kis vegyített stratégia szimuláció játékot csinálni belõle. Szinte minden adott a sikerhez..De igazad van az az idõ a legjobb bár lehetne esetleg az örökösödési háborút is levezényelni de a Clánok megjelenése volt a legjobb idõ.nah mindegy nem offolok 😞)
Részben pedig amiatt, mert az IP szörnyen rossz kezekben van, mióta a FASA beadta a kulcsot. Én anno nagyon bíztam abban, hogy majd a Microsoft megmutatja mit is lehet kihozni ebbõl, hiszen pénz volt ott dögivel. Aztán valahogy úgy nem jött ez össze...
SW:TOR: Én is nagyon vártam az elején, de az egyre újabb és újabb videók lelomboztak, itt egy WoW klón látható SWG bõrben. Ami pedig végképpen becsukta a kaput, az az "ûrharcnak" csúfolt flash-játék szintû dolog. Anno az SWG-t a Jump for Lightspeed-el kezdtem, és jó két hónapig eszméletlen jól elvoltunk vele, minden ordító hibája ellenére is. Ezer és egy hibája volt, de kicsit visszahozta az X-Wing/Tie Fighter hangulatát, és már ez elég volt nekem. Amikor megláttam a Star Wars:Starfighter szintû förmedvényt, egyszerûen fogtam, és bezártam minden TOR ablakot a böngészõben. Ha ez nekik így jó, akkor sajnos nekem nincs dolgom ezzel a játékkal.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A Darksiders nem rossz de elég konzol.. a Fire Warrior meg egy.... Nagyon gáz volt annó..
Ja, és teljesen kiment a fejembõl a Fire Warrior, na az viszont egy botrányosan rossz WH40k FPS. Nemrég letöltöttem és megnéztem, elég horror. Kezdve azzal, hogy nincs options menü, nem lehet még az irányítást sem átállítani, de a grafikája is szörnyû, a pályák fantáziátlan csövek, a fegyverek elképzelhetetlenül pontatlanok, meg a fíling sem nagyon jön át.
A többi cucc TBS és RTS jellegû, azok jók.
Ja, ha van valakinek infója, hogy a Chaos Gate-et hogyan lehet mai gépen mûködésre bírni, az ne tartsa magában! 😊
Úgyhogy szerintem kellemes hangulatos mmo.
Remélem ez is az lesz 😄
Viszont WH40k témában nem csináltak még szar játékot, remélem ez a jó szokás megmarad az MMOval kapcsolatban is.
David Adams egyébként nemrég nyilatkozott, és bár a szöveg legnagyobb része BS kategória, pár apróságot elejtett azért-:
-Alapvetõen továbbra is MMORPG-nek tartják, de a hagyományos MMORPG-knél sokkal akciódúsabbra akarják csinálni. De ezzel együtt is maradnának az RPG elemek, mint a questek, küldetések, party-k, guildek, stb.
-A játék alapvetõen egy átmenet a tipikus MMO-k és az FPS-ek között (no én ezért bízom még egy picit az FPS nézetben). Ahogy fogalmaz a sima MMO-knál gyorsabbnak kell lennie, az emberek itt gyorsabban hallnak.
-A jármûveknél multi-crew rendszer lesz, tehát egy harckocsiba négy ember is beugorhat, egy sofõr, a többi tüzér.
-A játéktér több bolygót ölel fel, és ezek a bolygók zónákra vannak bontva. Ezekben a zónákban teljesen szabadon lehet majd mozogni.
Másik fele, hogy így nem kell high def modelleket és textúrákat gyártani a belsõ nézetes fegyverekhez.
Sztem ez sajnos ilyen marad örökre.
Én egy bigott barom (B😎 vagyok, nekem lövöldözni FPS nézetben kell. Már a Space Hulk 2-ben is ez adta meg a feelinget, hogy "ott vagy". A TPS nézet számomra a konzolos arcade játékokat idézi. Tudom, hogy sok embernek ez jön be, de én sajnos nem tartozom közéjük, és dühít, hogy nem teszik bele a választási lehetõséget...
Azt én sem értem hogy az SM-IG különbséget hogy fogják megoldani de kurva jó lesz hogy lehet Imperial Guard-ot indítani.😄
Végül is ha az az IG egy Demolisherbe ülhet, onnantól kezdve az esélyek már kiegyenlítettebbek. 😄
TPS nézetben lehet darálni és lesz pár képességed, nem egy új dolog és láthattuk már a trailerben is.
Azt én sem értem hogy az SM-IG különbséget hogy fogják megoldani de kurva jó lesz hogy lehet Imperial Guard-ot indítani.😄
Szóval hogy fogják ezt megoldani nem tudom. Vagy játékegyensúly, és akkor egy IG annyit érhet, mint egy SM, vagy pedig érdekes lesz a játékélmény (miért lenne bárki IG, ha egy SM akár 10x-el is többet ér?).
Na most ezek után még elit karaktereket belerakni... hát... 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.