718
-
#638 Drágábban? Ennél? Csak nem akarnak már árban is 75 eurós The Old Republic szintre süllyedni? Jabocs, van 450 dolláros founders pack, nem szóltam.
A készülő játékhoz egyébként a kisebb csomagot vásárlók csak később jutnak hozzá, 60 nappal modul kiadás után.
Vannak már tárgy árak is, frakciónként a promó lőfegyverek 35 dollárba kerülnek, egy plusz karakter hely 10 dollár, egy-egy jármű 25 dollár, páncélok 5-15 dollár között, közelharci kardoknak 15 dollár darabja, és spéci hősök 25 dollárba kerülnek.
Mivel a játék buy to play, így arra fognak szorítani, hogy minél többet vásárolj a Rogue Tradertől és költs pont csomagokra. Ha megközelítőleg ilyen pofátlan árak maradnak, ez sikerülni is fog. -
#637 Eretnek. -
Zero 7th #636 Káosz. Írták a készítők is, hogy jelenlegi állás alapján a pléjerek 80%-a SM akar lenni, úgyhogy már csak azért sem az. Szar lenne, ha kifizetném az SM oldalt, aztán nehéz lenne ellenfelet találni... Büdös xenók nem érdekelnek.
Az egyébként elég fura, hogy oldalanként négy frakció van, káosznál mégsem khorne-slaanesh-nurgle-tzeentch felosztás lesz, hanem négy chaos undivided légió. Arra viszont erősen kíváncsi leszek, hogy mi lesz a különbség a frakciók közt, a választhatók közül egyik sem a kedvencem, játéktechnikai szempontok alapján kell majd választanom...
Járművekről mondtak már valamit? -
lammaer #635 Nofene a gusztusodat, szeretnél gént orozni meg belepetézni másokba? :) -
silverchain #634 Kár, hogy nidákkal nem lehet lenni, akkor befizetnék:) -
lammaer #633 ÁÁá... kijövetel után steam salen megvesszük féláron :)
Valahogy mindenki megpróbálja elhitetni velünk hogy akkor a legolcsóbb a játék amikor még el sem készült... aztán a gyakorlatban sztem ez kicsit másképp alakul :D -
soundsonic #632 csak 40 dodó illetve 29.90 ájró a kezdő founder pakk. Összességében, szerintem mire a boltokban lesz, ennél drágábban juthatunk majd hozzá extrák nélkül. Persze valakinek lehet kell a doboz és a dvd vagy akármi..
Ti mivel kezdtek? Én feltehetően indítok káosz marint és sötét eldárokat. -
soundsonic #631 http://www.gamers.hu/videokon-warhammer-40k-eternal-crusade-alfa-valtozata/ -
Zero 7th #630 Itt még talán nem reklámoztam.
Exterminatus
Nemhivatalos sourcemod, Gloom/Natural Selection játékmenettel.
Asszimetrikus csapatok, SM oldalon van mindenféle felszerelésű marín, főleg ranged fegyverekkel (de van chainswordös assault marín meg powerswordös veterán is), teteje a terminator. Tyranidok ellen megy a móka, náluk genestealertől carnifexig terjed a választék.
Alapból csak két kaszt közül lehet választani, pontot kell szerezni a meccs során a fejlettebb egységekért.
Pályákat nem igazán ismerem, de van, ahol az SMek támadnak, van, ahol a nidek, meg talán van conquest is.
Grafika fapados HL2 szint, nem túl kidolgozottak a pályák, és pl a nid warrior iszonyat bután néz ki, de nagyjából elmegy. Na jó, inkább mondom azt, hogy mai szemmel nagyon ronda, látszik, hogy amatőrök munkája.
Bolter a régi típusú, lassú fajta, nem a Space Marine játékban lévő gépkarabély.
Alapból ultramarínok, de ki lehet cserélni a modelleket más chapterre, de az kis buherálást igényel, külön letölteni, fájlokat kicserélgetni, és csak user oldalon látszik.
Sokáig nem tudtam vele játszani, mert hülye voltam és rossz verzióval próbálkoztam. Mióta figyelgetem, kb év eleje óta, jött ki hozzá két frissítés is, szal nem halott a projekt.
Játékhoz sajnos csatlakozni "kell" a Steam groupjához, ott van infó a meccsek időpontjáról, meg hogy melyik verzió lesz.
Ha esetleg valamelyikőtök rászánja magát, szóljon! -
Zero 7th #629 "A Behaviour Interactive felhasználja majd a technológiát, amit a World of Tanks fejlesztői is sikerrel alkalmaztak az egyszerveres játéktér megvalósításához."
Ez konkrétan mit is jelent? Milyen technológiája van a WoTnak? Az egyszerre vagy 32 embert is kezel egy pályán, úgyhogy nem látom, hogyan reveláns egy igazi MMOnál... -
Zero 7th #628 "mert jelenleg a játékosok 40.7%-a Space Marine frakciót választaná"
Hm. Milyen meglepő... :) -
soundsonic #627 http://www.gamestar.hu/warhammer-40k-eternal-crusade-lassuk-mit-tudunk.html -
lammaer #626 Dark Souls? DARK SOULST mondott valaki????
Jobb helyről nem is koppinthatnának közelharci rendszert.... -
Zero 7th #625 "When you swing a melee weapon, the effect on your opponent in terms of stagger, knockback, etc., depends on the force value of the weapon, the type of attack, the stance of your target, strength stats on your character and stability stats on your target. You can see systems like this in games like Deus Ex and Dark Souls."
Mi? A Deus Ex-ben van külön közelharc rendszer??? Számtalanszor végigjátszottam, eddig meg voltam róla győződve, hogy annyiból áll a "harcrendszer", hogy odamegyek az enemihez, aztán csépelem karddal vagy gumibottal... :P Na jó, az feltűnt, hogy hátulról a találat instant halál, de kb ennyi variációt tapasztaltam... -
#624 "soha nincs "kör vége", a végtelenségig tart a dolog."
Pont ez a gond. Az hogy több százan csépelik egymást megadja azt az alap hangulatot amitől azt hiszed tényleg egy csatatéren vagy. A probléma az hogy egyszerűen nincs következménye semminek.
Hiába foglaltál el vagy vesztettél egy bázist nem volt igazán hatása semmire.
Ha itt ezen változtatnak úgy hogy az egy hosszabb távú kampányra legyen pozitív vagy negatív kihatással akkor nyert ügyük van. -
Zero 7th #623 "Ha leírják, hogy ugyanazt akarják, mint a Space Marine multijában, csak 1000 játékossal, szvsz jobban járnak."
Ezzel a koncepcióval csak az a baj, hogy nem működik. Planetside2 tök jól hangzott papíron, hogy sokszáz emberes Battlefield. Egészen addig, amíg nem láttam gyakorlatban a dolgot: 120 ember támad egy bázist, amit kb 15-20 "véd". A védők oldalán egy szintén kb 120 emberes sereg a térkép másik végén támadja a harmadik oldal egy szintén védtelen bázisát. A harmadik oldal serege meg tolja az első banda üres bázisát. Aztán ezek a hordák szépen keringenek a bődületesen nagy mapon körbe-körbe, és soha nem találkoznak egymással.
Ebből mint pléjer annyit látok, hogy:
1. Lespawnolok, megyek a többiek után, nem jut nekem egyetlen ellenség sem, állunk 10 percet a zászló alatt, amíg az átszíneződik, aztán újra hosszú, eseménytelen menetelés.
2. Lespawnolok, elindulok valamerre, lelőnek az özönlő ellenségek úgy, hogy még ki sem jutottam a bázisról. Lespawnolok megint, szintén egy percen belül halott vagyok. Eljátszom ezt tízszer, és kifoglalják alólam a bázist.
Soha nincs igazi csata, vagy túlerőből patkányvadászat, vagy kilátástalan spawnkempelődés. Amilyen nagy volt a kezdeti lelkesedésem, olyan gyorsan tűnt el nyom nélkül.
Ja, és mindez súlyosbítva azzal, hogy mivel MMO, soha nincs "kör vége", a végtelenségig tart a dolog.
Remélem nem ez lesz. -
#622 What Is Combat Like In Eternal Crusade?
Részleteiben már olvashattuk itt-ott, de azért akad egy-két újdonság. (alapok, fejlődési rendszer, class-ok, loadout-ok, kivégzések és mentőakciók)
"Both executions and rescue actions take time and can be interrupted, so you have to decide if doing so is worth the risk. Some characters may be better at rescuing than others." <- Apothecary? -
#621 Nem tudok róla. De pont ezért választhatták. Eleddig tudomásom szerint hasonló léptékben senki sem érte el ezt a léptéket. A PlanetSide 2 tudomásom szerint 600 játékost tudott max. egyszerre lekezelni (200 per oldal). -
#620 Pikkoservert egyébként használja még valaki? Mert leginkább csak az Eternal Crusade mellett emlegetik, más alkalmazását én nem láttam a bot egyszerű rekorddöntögető demójukon kívül. -
#619 Érdekes kérdés, hogy mennyi értelme volt ezt a videót így kidobni. Ha leírják, hogy ugyanazt akarják, mint a Space Marine multijában, csak 1000 játékossal, szvsz jobban járnak.
Ennek a videónak a célja az, hogy bemutassa milyen elképzelésük van a játékról. Kidolgozatlan pályán, rengeteg placeholder dologgal, tré és hiányos animációval.
Viszont ezzel együtt is érdekes dolgokat lehet leszűrni belőle. Például a Boltert úgy képzelik el, hogy 20 lőszer fér bele, és az IP-nek megfelelően inkább egyfajta 'kevés, de erős' hangulata van, szemben a Space MArine-ban látott 'gépkarabély ez ha mondom, vazze'. :) -
Zero 7th #618 Ja, nem, azt elfelejtettem. :P
Nagyon elképzeltem, hogy majd lesz egy szegletem a Strike Cruiseren, mint a WTben a hangár, unlockolgathatom a pimpelős páncélt meg a fegyvereket, és közben matchmaker bedobál ilyen 32emberes Battlefield/Space Marine meccsekbe.
De tényleg, volt szó sok pléjerről egyszerre a szerveren.
Akkor viszont dolgozzanak, ne játszogassanak valami próbaképp összedobott szarral, he! :D -
#617 Ugye emlékszel még arra, hogy a játék lényege a Pikkoserver, vagyis hogy 1000 játékos lehessen egy bolygón és üsse-vágja egymást? :)
Most gondold el a lenti videót úgy, hogy ez csak EGY bizonyos szeglete a csatatérnek... -
soundsonic #616 Ez, még csak pre -alfa szóval van remény.. -
Zero 7th #615 De ez a játékmenet meg egy az egyben Space Marine.
Ha tényleg csak annyira lesz MMO mint egy War Thunder vagy World of Tanks, hogy van valami keret, egyébként meg 8v8, esetleg 16v16 domination, akkor olyan rettentően nem mozgat meg a dolog...
És nagyon remélem, hogy a járműveknek MÉG nincsen semmi nyomuk... -
#614 Early alpha, a játékmenetet mutatja, nem a pályát... -
#613 Bloody screen! So real!
Nem is olyan rossz ez instanceolt aréna alapú Gears of War Online-szerű dolognak.
De ehhez miért volt szükség a Warhammer 40k jogokra és kinézetre? -
#612 -
soundsonic #611 alakul -
lammaer #610 Navégre! :) -
#609 Ha már ennyire hiányoltad :
-
#608 Early alpha verzióról van szó... -
lammaer #607 Eh, egyetlen ingame jelenet sincs, még állóképen se. Nincs ez még sehol :( -
#606 -
#605 Karácsonyi ajándék a Dev teamtől. Szemelvény a sztoriból, avagy az Űrgárdisták mit keresnek Arkhonán. Egyenesen Graham McNeill tollából. -
Zero 7th #604 Deee nem annyira Dota, mert iOSra is jön, szal még a Dotánál is butábbnak kell lennie (mondom ezt úgy, hogy másfél hónapja Dotázok én is).
Én úgy gondolom, hogy nem baj ez, hogy odaadják boldog-boldogtalannak a licenszet. Abból a szempontból káros, hogy ha egy ember, aki nem hallott még a 40k-ról, egy ilyen fostalicskával találkozik először, akkor nyilván nem lesz bele szerelmes egyből, akár leírja az egész frencsájzt és rá sem néz többet. Ez reális, és tényleg negatív.
De közben nem is az van, hogy odaadják egyetlen, és kizárólagos fejlesztőnek, aztán azok csinálnak belőle valamit, ami vagy jó (DoW-ok), vagy nem a fejlesztő profiljába illő, és így középszerű (Space Marine), vagy konkrétan borzalmasan fos (Firewarrior), aztán évekig semmi.
Így meg legalább kap más is esélyt, hogy megmutassa mit tud.
Kb a 2000-es években _összesen_ jött annyi 40k játék, mint amennyi az elmúlt két évben be lett jelentve... Csak lesz köztük jó is! Nem lehet, hogy a GW csak a tehetségteleneket találta meg! :)
Mondjuk kissé hulladék koncepciók mennek most, ez a gyűjtögetős kártya, meg a telefonos moba kissé elhibázott próbálkozásnak tűnik.Egy Chaos Gate jellegű játéknak tudnék örülni. Vagy egy 40k-s Mass Effect vagy Dragon Age 1 jellegű RPGnek. Esetleg egy 4X Great Crusade játéknak... Vagy valami.
Space Hulk 2 valamit próbált kezdeni a Space Hulk FPS koncepcióval, csak az az a játék, amit az égvilágon sehogy nem tudok működésre bírni, szóval nem tudom, hogyan sikerült. A legközelebb egy 3DO konzol emulátorral jutottam a játékhoz, az csak akkor fagy le, ha meghalok VAGY megcsinálom a küldetést, és menteni nem lehet...
Szal nem tudom, mit lehet kihozni egy SH FPSből, de arra kíváncsi leszek, talán az egyetlen a felhozatalból eddig, ami igazán érdekel.
Slitherine-ről azt hallom és látom, hogy egy játékot kb 5 részből rak össze amit vehetsz meg külön-külön, és csak ők árulják, úgyhogy akciókra sem lehet nagyon számítani. Sokezer pénzt meg egy kis retró panzer prüntyögés nekem nem szokott megérni.
Rites of War tényleg nem olyan rossz, bár jónak sem mondanám. Az elbaszott panzer2 engine miatt hányinger, ahogy az egységek kinéznek... Na meg elda kampány, nagyon nem mozgatott meg, bár a fulltáp exarchokkal poén végiggyalogolni a pályákon pillanatok alatt. -
#603 Jó anyám, W40k DotA klón, egy ZS- kategóriás játék fejlesztőitől.
Tök egyértelmű, hogy a Games Workshopot már nem érdekli kinek adják oda a licenszet, csak pénzt lássanak belőle.
A Space Hulk meg alapból erősen behatárolt dolog, van a kis létszámú Terminátor páncélos osztag ami szűk folyosókon barangol, egy rakás genestealer akik megreggeliznék őket, és akkor az ember ehhez kerítsen egy jó sztorit, meg változatos játékmenetet.
Én ebből a halomból csak a Slitherine produkcióját tudom komolyan venni, a Panzer Korps nem volt rossz játék, egy W40k-ra igazított változatát tudnám szeretni, anno a Rites of War is a normálisabb W40k játékok közé tartozott(ami akkoriban is ritkaság volt), ráadásul rettenet sokat se kell rá várni, jövőre már itt is lesz. De hogy 40 dollár alatt nem fogják adni, na arra is mérget vennék. -
Zero 7th #602 Ja, meg azt hittem, hogy az "új" Space Hulk: Deathwing-ről beszélsz, de amit linkeltél az a "régi". :)
Szóval jön ez is, ez valami FPS. -
Zero 7th #601 Ezt meg nemrég jelentették be.
Ömlik a 40k, csak lesz köztük egy-két jó is... -
#600 Egyébként nem tudom néztétek-e mi a helyzet in the grim darkness of the future, de egyre csak érkeznek a hírek a licenszelt játékokról.
Ugye a Space Hulk, és a Chainsaw Warrior már itt van velünk, mindkettő a társasjáték változat hű portja, és mindkettő van tabletre is.
Aztán jön még a HeroCraft által elkövetett Space Wolf gyűjtögetős kártyajáték tabletra és PC-re, meg a Slitherine W40k Armageddon stratégiája tabletra és PC-re.
Szubjektíven a Space Hulk mint PC játék rettenetesen kevés, a Chainsaw Warrior még kártyajátéknak is gyenge és repetitív, a Space Wolf talán megüt majd egy nem túl magas mobilos szintet(PC-re meg vicc ugye), Slitherine meg csinál egy Panzer Korps W40k total conversion modot, ami PC-s TBS-nek nem lesz rossz, de mivel csak Matrix Games-en keresztül lehet majd beszerezni, a gatyánkat is elkérik majd érte. -
#599 Nekem az egész szigorú PVP felfogás agyrém, az egész W40k fluff a PVE + eközben hős hős elleni nagyméretű harchoz adná magát természetesen. Erősen kétlem hogy az Ork F2Playerek hagynák magukat századjára is ledaráltatni, AI pedig csak a Tiranidákból van tervezve nagyobb mennyiségben, pedig random orkokat, imperial guardsmen/eldar guardian/chaos beast/fire warrior/necron warrior talpasokat lehetne szórni komoly szembeköpés nélkül.
Persze ha instance-olt 8v8 PVP-re fókuszálnak, akkor nem kell ilyesmivel foglalkozni, csak épp komolyan sem lehet őket venni azesetben.