718
eternal.jpg
  • Tababo
    50 millás projekt lesz.
    50misi
  • [NST]Cifu
    A Retribution érdekel, a Space Marine dettó. :D

A Space Hulk 2 ügyében küldtem privit.
  • dronkZero
    Ja, tudom, nem ide tartozik, de ha valakinek sikerül működésre bírnia Win7 alatt a Space Hulk 2: Vengeance of the Blood Angels-t, akkor ne tartsa magában az infót...

Jelenleg valami olyan baja van, hogy azt állítja, hogy nincsen DirectX-em. :P Gondolom DX3 vagy DX5 kell neki, és a DX10 meg nem 100% kompatibilis...
  • dronkZero
    Lesz addig egy Retribution meg egy Space Marine, nem leszünk addig sem WH40k nélkül... :)
  • Kalinka
    jogos, bocsi
    ezek szerint csak én nem láttam :)
  • [NST]Cifu
  • Kalinka
    ha vki még nem látta:

"THQ announced the planed release date for Dark Millennium Online, which is fiscal year 2013. So current plans is to have DMO in your hands sometime between April 1, 2012 and on March 31, 2013."
  • [NST]Cifu
    2011 nov. 2, jogos, de nehezen áll rá a kezem. :)
  • Fenrir
    2011 van...

SW:ToR-ral kapcsolatban pedig még nem merült fel a 2012-es megjelenés, úgyhogy még mindig esélyes az idei tavasz vagy nyár.
  • [NST]Cifu
    Upsz, 2010 November 2, ahogy most nézem. Jogos az öt pont...
  • Blacksheep333
    Guild Wars 2 nem ősszel jön? :O
  • [NST]Cifu
    Az MMORPG.com-on is 2013 van kint már jó ideje. Szóval még két év. Jó esetben...

Mivel az SWTOR és valószínűleg a GW2 is 2012-es lesz, már annak is nagyon örülnék, ha 2013 igaz lenne :D
  • darkling
    Ezzel sem fogunk túl hamar játszani :(
  • MaRee
    A szpészwolfok söre azért nem egyszerű bűzából erjesztett lötty, hanem tartalmaz minden olyan szüksésges ásványi anyagot/vitamint/ kitudja mit, amire a beavatás után az implantátumok és új szervek behelyezése után a marine testének szüksége van, egy átlagembert meg is ölne ha jól emlékszem. :) És még talán az orkok sörétől is be tudnak csípni kicsit, bár az nem is sör hanem inkább gombából erjesztett pálinka, majdnem 100%-os alkohol tartalommal :D
  • lammaer
    Space Wolfban meg folyamatosan vedelik a jóféle Space marine sört :)

Ott mondjuk irják is, hogy az afféle ital ami még őket is be tudja rúgatni.
  • dronkZero
    Ööö, izé. Olvasom a Horus Rising-ot, és az tűnt fel, hogy ezek a szpészmariskák _isznak_.
    Má' nem azé', de valamelyik méregtelenítő szervük nem szabályozza le a piát?
    Jó, mondjuk részeg marínról nem esik szó, meg úgy általánosságban bejön a könyv nagyon, csak ezen az apróságon kicsit fennakadtam...
  • [NST]Cifu
    Itt már leírtam a véleményem. ;)
  • lammaer
    Érdemes megnézni, jó lett?
  • lammaer
    És tényleg, de lemaradtam róla. Rendeltem is jegyet a torrent moziban.
  • Torzonborz
    van bizony :)
  • lammaer
    huh? Van vmi film?
  • Torzonborz
    addig is nézzetek ultramarines-t :P
  • [NST]Cifu
    Egy hónapja jött ki egy viszonylag bő interjú, plusz egy jó pár új kép. Figyelembe véve, hogy még legalább két évre vagyunk a megjelenéstől, túlzás lenne elvárni, hogy állandóan friss információkkal traktáljanak minket.

Szó se róla, én is el tudnám viselni, de a realitást látni kell - ebben a fázisban még kevés a megosztható információ a játékról. :(
  • XenHai
    Nagy a csend a játék körül...
  • lammaer
    Taula Rasa is ilyen (volt).
  • dronkZero
    Project Entropia ilyen, ott hiába célzol meg két méterről egy viziló méretű dögöt, az is mehet mellé...
  • [NST]Cifu
    Szvsz a karaktertől is és a játékostól is. Hiába viszed a célkeresztet a célpont fejére, az, hogy mekkora szórást produkál a fegyvered, függhet a karakter skilljétől.
  • dronkZero
    "(gonosz mosoly: ölj meg 10 űrpatkányt :D)."

Az interjúban is pont snotlingról van szó...

Nem kezelőfelületről beszélnek, hanem hogy nem egy quake, hanem egy RPG. Sztem ez arra vonatkozik, hogy pl a lövés pontossága a karaktertől fog függni, nem a játékostól.
  • XenHai
    Jól hangzik meg látjuk mi sül ki belőle.
  • [NST]Cifu
    -Nem lesz "ölj meg 10 farkast" quest. Igyekeznek az IP-hez hű küldetéseket csinálni (gonosz mosoly: ölj meg 10 űrpatkányt :D).

-Nem akarnak "RPG" szerű játékot, ahol az UI-ra ránézve egyből tudod, hogy egy komplex MMORPG-ről van szó. Ugyanakkor persze egy FPS-nél mégis csak több kezelőfelület lesz.

-Nem lesz "űrgárdista város", aféle Birodalmi előretolt bázisok lesznek.

-Lesz páncél-kusztomizáció, bár még nincs kikristályosodva hogyan. Pl. Tyranida fog a Power Armour-on.

-Ahogy már korábban említve volt, a járművezetés több szintű. Egyedül is elvezethetsz egy Szupernehéz-harckocsit, de ha valaki beül melléd, akkor a fegyverzet egy részét onnantól ő irányítja.

-Lesz ütközésvizsgálat, tehát nem lehet keresztül rohanni egymáson.
  • lammaer

Hát, nagyon sok a rizsa benne, a szokásos "a hagyományos RPGk szarok mert sok benne a grind, de a milyenk szupi akció RPG lesz"

Ami nekem megragadta a figyelmem hogy lesz benne vezethető Titán. Úgy tervezik megoldani, hogy egyedül is használhatod de akkor nem működik majd minden fegyverrendszer, de ha pár haver beül melléd akkor azok is irányíthatják saját rendszereiket - és igy tljesedik ki a jármű ereje.

A cikkben nagyon forszirozták hogy akció orientált lesz, tehát a célzásnak / egér kezelésnek lesz szerepe, de mégis megmarad az RPG jelleg. Lesz stat, sok stat :)
    Ettől nekem kicsit borsódzik a hátam, mert mindig az a megholt RPG jut eszembe amit nagyon tömjéneztek (nem ugrik be a neve).

Lesz crafting rendszer, de részleteket még nem árultak el.
  • XenHai
    Valaki fordítaná az új infókat??
  • darkling
    Interjú infókkal
  • lammaer
    Jaja, ez nem igazán az a kristálytiszta igazság megközelítés :)
  • Kalinka
    Az már más kérdés, hogy pont Ő miatta lett ilyen a jövő :)
  • dronkZero
    Hogy a fenébe ne lett volna igaz? Horus lázálmában a valós jövőt látta. Hogy apját istenítik, hogy egy elnyomó teokratikus rendszer uralkodik a galaxison, és hogy ő nem része ennek az uralomnak.

Minden egyes részletében igaz volt a látomása.
  • lammaer
    Jobb később mint soha :D

Szerintem se a "mindig", se a "soha" nem megfelelő. A káosz mondhat igazat is, ha a céljait az szolgálja.
  • feriboi
    A káosz sosem volt őszinte, mivel eltér mindentől ami nem konvencionális, ami nem megszokott, a káosz maga a káosz. Vagy szerinted amikor Hórusz seblázban fetrengett, és hamis igéket suttogtak a fülébe akkor az is igaz volt? Azért ilyen dolgokat ne állítsunk már!
  • lammaer
    Nálam is ez volt. A lövészárokharcra emlékszem, meg utána amikor bejutottunk vmi bunkerbe. Ott feladtam.
  • dronkZero
    Ja, így indultam neki, de aztán mégis felfordult tőle a gyomrom.
    Az irányítás volt a legborzalmasabb. Azt még meg tudtam szokni, hogy a jobb gombbal kell lőni (úgy egyes lövést lő, pontosan), de hogy egy nyamvadt invert mouse beállítási lehetőség nincs benne, az betette a kiskaput.
    5-6 pályát még így is végigszenvedtem, de aztán jött egy win reinstall, és azóta valahogy nem akaródzik újra feltennem, pedig megvan még az ISO...