Warhammer 40K Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Az operációs rendszeren is túl...

Hate shall be our weapon
Immortality shall be our reward " ;)
Én tuti a "gonoszakkal" fogok kezdeni, lehetõleg chaos vagy ork karaktert.Dark eldarnak még nagyon örülnék, de nem hiszem, hogy az alapjátékban benne lesznek.
Imperium oldalon ha lehet majd a szpészmarinokkal chapterizálódni(de szép szó:D:D), akkor egy space wolf is tervbe van véve <#violent>#violent>
Egyébként a nidákat és a necronokat nem hinném hogy megcsinálják játszható fajként, azon nem kell aggódni hogy hol lesznek :)
Like clay I shall mould them and in the furnace of war I shall forge them.
They will be of iron will and steely muscle.
In great armour shall I clad them and with the mightiest gun shall they be armed.
They will be untouched by plague or disease, no sickness will blight them.
They will have tactics, strategies and machines such that no foe will best them in battle.
They are my bulwark against the terror.
They are the defenders of Humanity.
They are my Space Marines...
...and they shall know no fear.'
-The Emperor of Man
A halál csupán a kezdet...
Vhogy káosszal nem tudom elképzelni magamat. Az eldák gyökerek és beképzeltek. Az orkok meg buták. Akkor mi marad?: D
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Egyik oldal az Imperium, a másikba meg mehet az összes többi idegen/eretnek <#hehe>#hehe>
ps:
Jobban belegondolva hogy a játékosok hány százaléka akar majd az Imperium oldalán lenni ez a felosztás nem is akkora hülyeség (szerintem) <#fejvakaras>#fejvakaras>
Jó a trailer. Tényleg ollózva van, de nem baj akkor is zsír.<#eljen>#eljen>
Tim Campbell: We're going to have two overall factions in the game, and all of the playable races are going to fit into one or the other.
There are compelling reasons why that works in this situation and our game, and Games Workshops are completely on board with it so we're not doing anything that violates the IP or the fiction – the details though will be revealed in the near future.
forrás
Kb olyan ez a videó, hogy vették a DoW2 ingame jeleneteit, azt rádörmögték a szokásos sablondumát :)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Igaza van Zero-nak is. Rengeteg haveri társaság, klán fog játszani és akkor azokkal mi lesz? Széthúznak? Én is örülnék valami 3 frakciós megoldásnak de kétlem hogy az lesz.
Akárhogy is nézem 1szerûen a fajok nem férnek össze...sehogy. Valami nagyon jó elõtörténet kell hogy miért is van szövetség.
Addig is DOW2 kieg és Space Marine...<#taps>#taps>
Kedvenc univerzumom, a WAR is szar lett, mégis sokáig játszottam vele.
Aztán indítasz embert, késõbb meg eldöntöd, hogy IG vagy cultist leszel, ahonnan már adott, hogy SM vagy CSM... Eldaként Craftworld vagy Dark Eldar. Orkként meg... hát ork. :P
De sajnos nem mi dizájnoljuk a játékot, úgyhogy nem sok teteje van ennek az eszmecserének itt...
The Imperium of Man: SM+IG, vagy csak simán indítasz egy ember karaktert, aztán azzal lehet tovább fejlõdni valamelyik kaszt irányába, pl IG, assassin vagy psyker aztán késõbb unlockolható mondjuk a SM(ezen belül is lehetne specializálódni ugye librarian, vagy a Chaptertõl függõen mondjuk wolf priest)
Forces of Chaos: kezdhetnénk mondjuk egy kultistaként, azzal pedig lehetnének a további opciók hogy sorcerer, vagy mittudomén, aztán késõbb unlockolhatóak lennének itt is "hero classok", mint pl CSM,Aspiring Champion, stb.Ide még talán besorolhatóak lennének a dark eldarok, mivel õk ugye Slaanesh imádók.
Eldart és Orkot nem tudmo hova lehetne tenni, az eldart az emberekhez ugye semmiképp nem, az orkok még talán elférnének a chaosnál, de az is sántít.Tauról nem is beszélve.Talán egy késõbbi kiegészítõben valahogy megoldanák ezt, hogy lehetne indítani ezek közül is karaktert.
értem én hogy egyszerûbb, de sokkal érdekesebb ha 3 frakció van
ha egyik túlnépesedik van 2õ ami kompenzájon ha adnak azoknak kis bonuszt is
ez anno daoc-be mûködött, azóta nem mer senki ehhez a 2oldalas faszsághoz hozzányúlni, pedig hosszútávon a játék tartósságát meghatározza sztem..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Mi speciel hárman rendre káosz, ork, és SM rajongók vagyunk, ha két frakció lesz, akkor egyikünknek kell "megalkudnia", és olyan karaktert választani, amit igazán nem szeret, ha mind kap külön frakciót, akkor már két embernek a háromból.
Szerintem ezért szokták kétfrakciósra dizájnolni az MMOkat...
sanyi linkeltelte lentebb
án nekem nagyon tetszik ez az univerzum, jelenleg is egy 40k-s könyvet olvasok, szal nem itt van gond..
beveztõk is nagyon tetszenek, minden klassz, csak oldják meg végre ezt a2 frakció problémát..
Azért mert Warhammer, lesz egy egészen apró kis különbség.<#wow3>#wow3>
márpedig akkor ez egy who klón scifi köntösben..
lore szerint elképzelhetetlen aszövetség, max ideiglenesen és utána úgyis egymásnak mennek, nagyon remélem nem 2 lesz..
Az operációs rendszeren is túl...
Ork-Chaos szövetség se elfogadható. Nekik nem kell pénz. Õk nem zsoldosok.
Az meg nem szövetség hogy a Chaos megmutatja hogy merre van a háború.
Ha nincs Waaagh akkor egymást ölik.
Aztán kitudja hogy lesz. Fantasy-ba tényleg vannak normális szövetségek de 40k-ba valami nagyon hülye indokkal lehetne megoldani.
Az Imperium soha nem fogja elfogadni az idegeneket, ahhoz túlságosan nácik. Lehetnek idõleges és helyi szövetségek, de hosszú távon kizárt. "There is only war", nincs tartós szövetség, nincs béke.
Másik fele, hogy a világ meg a táblás játék miatt ilyen, és ha valaki belefeccöl egy vagyont meg a fél életét egy elda sereg begyûjtésébe és kifestésébe, akkor nehogy már ne harcolhasson IG ellen, csak mert azok elvileg szövetségesek... (jó, SM vs SoB vs IG csaták még így is neccesek)
TSW: Tunderke
Iyanden(elda) és Macragge(Ultramarines ûrgárdista) bolygókat nem sikerült elfoglalniuk, bár nem tudom milyen messze lehetnek egymástól egy ideiglenes szövetséget el tudok képzelni.
Káosz és ork már neccesebb. De ha jól tudom káosz néha használ fel zsoldosokat is, nem csak hithû káosz követõket. Orkoknak meg mindegy csak mutassák meg nekik mit és hol kell támadni.
Hát szerintem kb annyira illik össze imp+elda mint mondjuk az imp+chaos......ez a 4 faj egyszerüen összeférhetetlen bármelyik másikkal is.
Az emebrek egyszerüen lenéznek minden más fajt és bizony írtják is õket ahol csak tudják. Vannak kivétélek de max az is a megtûrés kategóriájáig jut el nem a szövetségig. A chaos ugye az egyik fõ "mindig mindenhol" ellenségük, a másik a tyranidák. Az orkokat tisztátalan korcs népségnek tartják.....csakúgy mint az eldákat. Szóval fura lenne ha bárkivel is szövetkeznének és ez az eldákra is igaz.
Az orkok már kicsit érdekesebb mert õk gyakorlatilag bárkivel szövetkeznek ha háboruzhatnak egy jót, de csak idõlegesen a háboru kedvéért. Nincsenek morális motivácioik. Az ember azért harcol, hogy a világ "jobb" legyen, a chaosnak csak eszköz a háboru a chaos terjesztéséhez, de az orkoknak a háboru maga cél. Szóval szerintem a chaos+ork szövetség is hiteltelen. Bár ha játék csak egy "pillanatnyi" helyzetet dolgoz fel, akkor müködhet. Hmm most jobban belegondolva az imp+elda "nagyon muszály, nagyon idõleges" szövetséget is el tudom képzelni :)
Az hogy sokáig készül lehet jó....láttunk példákat nagyon is jó mmo-kra amik azért buktak el mert félkészen adták ki, bár szerintem az AOC és a WAR is jobb mint a wow.
"Side with the forces of Order, or the vile hosts of Destruction, in a war that will unlock ancient secrets, reveal dark purposes, and determine the fate of the Sargos Sector. For in this dark millennium, there is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter."
Szerintem ez elég két oldalas. Kár...
EZ 4 oldal lesz máshogy nem lehet meg oldani lore alapján....