718
-
#118 A Káosz nem öl érdekből, főleg milliárdokat. Szórakozásképp, unalomból, vagy épp büntetésből megeshet, de van nagyobb gonoszság a saját lojális alattvalók tömegeinek hideg és számító lemészárlásánál? -
MaRee #117 Ezt azért így nem jelenteném ki:D Inkább másak az ambícióik:D -
#116 Jah, az imperium sokkal gonoszabb, mint a chaos. :) -
#115 Add fel neki az utolsó kenetet :) -
haxoror #114 -
MaRee #113 Helyes :) Nidákat úgy tudnám elképzelni, mint pl az Aionban a balaurokat, mindig csak megjelennek valami random helyen a hajójukon, aztán mehet a menet :D -
#112 Tyranidák benne lesznek mint PVE közellenség. -
#111 Én is chaos-al kezdek majd vagy elda! -
Agaba72 #110 A bűn amit elkövettél a legnagyobb mit elkövethettél.......eretnekséged nem kérdés.....a káosz már menthetetlenül megfertőzött. Hamarosan a szent inkvizício megtisztítja bűnös lelked. -
MaRee #109 "Impurity shall be our armour
Hate shall be our weapon
Immortality shall be our reward " ;)
Én tuti a "gonoszakkal" fogok kezdeni, lehetőleg chaos vagy ork karaktert.Dark eldarnak még nagyon örülnék, de nem hiszem, hogy az alapjátékban benne lesznek.
Imperium oldalon ha lehet majd a szpészmarinokkal chapterizálódni(de szép szó:D:D), akkor egy space wolf is tervbe van véve
Egyébként a nidákat és a necronokat nem hinném hogy megcsinálják játszható fajként, azon nem kell aggódni hogy hol lesznek :) -
#108 'They shall be my finest warriors, these men who give themselves to me.
Like clay I shall mould them and in the furnace of war I shall forge them.
They will be of iron will and steely muscle.
In great armour shall I clad them and with the mightiest gun shall they be armed.
They will be untouched by plague or disease, no sickness will blight them.
They will have tactics, strategies and machines such that no foe will best them in battle.
They are my bulwark against the terror.
They are the defenders of Humanity.
They are my Space Marines...
...and they shall know no fear.'
-The Emperor of Man -
#107 Erről most nem nyitnék hitvitát :)
Vhogy káosszal nem tudom elképzelni magamat. Az eldák gyökerek és beképzeltek. Az orkok meg buták. Akkor mi marad?: D -
#106 És szolgálod azt a rothadó hullát, a hamis istenedet rabszolgaként? -
#105 Én tuti imperium leszek :D -
haxoror #104 Szóval két oldal lesz, hmm...
Egyik oldal az Imperium, a másikba meg mehet az összes többi idegen/eretnek
ps:
Jobban belegondolva hogy a játékosok hány százaléka akar majd az Imperium oldalán lenni ez a felosztás nem is akkora hülyeség (szerintem) -
Tababo #103 Még nagyon messze a megjelenés. Nem fognak minden infót ellőni. Mint minden mmo-nál itt is szépen lassan fogják csepegtetni az anyagot.
Jó a trailer. Tényleg ollózva van, de nem baj akkor is zsír. -
#102 Strategy Informer: I assume you're going to divide up the playable races by factions? They only thing is, apart from ones like Imperial guard and Space Marines who can stick together, not all of the other races fit neatly into 'factions'. The Eldar, the Tau, the Necrons, Tyranids Chaos... had to generalise them. Are you going to try sticking with the traditional two factions or branch out to more?
Tim Campbell: We're going to have two overall factions in the game, and all of the playable races are going to fit into one or the other.
There are compelling reasons why that works in this situation and our game, and Games Workshops are completely on board with it so we're not doing anything that violates the IP or the fiction – the details though will be revealed in the near future.
forrás -
lammaer #101 Jaja, meg egy jópár modell is.. pl a Demon ami berongyol.
Kb olyan ez a videó, hogy vették a DoW2 ingame jeleneteit, azt rádörmögték a szokásos sablondumát :) -
#100 Imho fele onnan van. Az elején az a hajó a férgelyukkal biztosan. -
lammaer #99 Ez a video tényleg az MMOról van? Olyan mintha a Dawn of War 2-t néztem volna közelről... -
#98 Lófasz habbal. Az első video alapján mindenki tudta, h az imperium lesz az egyik 'nép'. Vmi most már mondhatnának arról is, h milyen lesz a játék... -
#97 Több a semminél! -
RaSzTaH #96 kaptunk 9 képet meg egy trailert nem elég sok?:P -
#95 Hát... arról volt szó, h hűdesok infot nyomnak most... -
#94 Warhammer 40K: Dark Millennium Online Videos: GC '10: The Imperium of Man
nájsz :) -
Tababo #93 Na jó de azért a Dark Millenium-ot a THQ/Vigil fogja babusgatni, ezt ne felejtsük el szerintem. A fantasyt meg a Mythic alaposan elbaltázta, bár voltak nagyon jó ötletek meg ellehetett játszani vele, de akkor is.:D
Igaza van Zero-nak is. Rengeteg haveri társaság, klán fog játszani és akkor azokkal mi lesz? Széthúznak? Én is örülnék valami 3 frakciós megoldásnak de kétlem hogy az lesz.
Akárhogy is nézem 1szerűen a fajok nem férnek össze...sehogy. Valami nagyon jó előtörténet kell hogy miért is van szövetség.
Addig is DOW2 kieg és Space Marine... -
MaRee #92 Na ja, de legalább van miről beszélni :D Mindegy, én mindenképp ki fogom próbálni a játékot, még akkor is ha az eldák puszi pajtások lesznek az emberekkel, az orkok meg együtt söröznek a kultistákkal :)
Kedvenc univerzumom, a WAR is szar lett, mégis sokáig játszottam vele. -
#91 Akkor már miért nem csak fajt választasz, aztán majd később csatlakozol valamelyik frakcióhoz? Káoszék is jellemzően emberek (voltak valamikor).
Aztán indítasz embert, később meg eldöntöd, hogy IG vagy cultist leszel, ahonnan már adott, hogy SM vagy CSM... Eldaként Craftworld vagy Dark Eldar. Orkként meg... hát ork. :P
De sajnos nem mi dizájnoljuk a játékot, úgyhogy nem sok teteje van ennek az eszmecserének itt... -
MaRee #90 Szerintem jó lenne, ha lenne mondjuk
The Imperium of Man: SM+IG, vagy csak simán indítasz egy ember karaktert, aztán azzal lehet tovább fejlődni valamelyik kaszt irányába, pl IG, assassin vagy psyker aztán később unlockolható mondjuk a SM(ezen belül is lehetne specializálódni ugye librarian, vagy a Chaptertől függően mondjuk wolf priest)
Forces of Chaos: kezdhetnénk mondjuk egy kultistaként, azzal pedig lehetnének a további opciók hogy sorcerer, vagy mittudomén, aztán később unlockolhatóak lennének itt is "hero classok", mint pl CSM,Aspiring Champion, stb.Ide még talán besorolhatóak lennének a dark eldarok, mivel ők ugye Slaanesh imádók.
Eldart és Orkot nem tudmo hova lehetne tenni, az eldart az emberekhez ugye semmiképp nem, az orkok még talán elférnének a chaosnál, de az is sántít.Tauról nem is beszélve.Talán egy későbbi kiegészítőben valahogy megoldanák ezt, hogy lehetne indítani ezek közül is karaktert. -
#89 és ezzel el is vesznek egy tucat finomságot a pvptől..
értem én hogy egyszerűbb, de sokkal érdekesebb ha 3 frakció van
ha egyik túlnépesedik van 2ő ami kompenzájon ha adnak azoknak kis bonuszt is
ez anno daoc-be működött, azóta nem mer senki ehhez a 2oldalas faszsághoz hozzányúlni, pedig hosszútávon a játék tartósságát meghatározza sztem.. -
#88 Szétbontja a játékosokat, ha túl sok a frakció, fennáll a veszély, hogy végül senki nem fog vele játszani.
Mi speciel hárman rendre káosz, ork, és SM rajongók vagyunk, ha két frakció lesz, akkor egyikünknek kell "megalkudnia", és olyan karaktert választani, amit igazán nem szeret, ha mind kap külön frakciót, akkor már két embernek a háromból.
Szerintem ezért szokták kétfrakciósra dizájnolni az MMOkat... -
#87 ha elvonatkoztatsz a világtól hasonlót ígér, csak itt scifi jelmezben..
sanyi linkeltelte lentebb
án nekem nagyon tetszik ez az univerzum, jelenleg is egy 40k-s könyvet olvasok, szal nem itt van gond..
beveztők is nagyon tetszenek, minden klassz, csak oldják meg végre ezt a2 frakció problémát.. -
Tababo #86 Én sem szeretném hogy 2 frakció legyen de ha mégis az lesz (blőőee) akkor sem lesz klón. Hogy lenne klón????
Azért mert Warhammer, lesz egy egészen apró kis különbség. -
#85 nagyon remélem nem 2 frakció lesz, de sajna minden a felé mutat...
márpedig akkor ez egy who klón scifi köntösben..
lore szerint elképzelhetetlen aszövetség, max ideiglenesen és utána úgyis egymásnak mennek, nagyon remélem nem 2 lesz.. -
MaRee #84 Úgyis olyan elcsépelt már ez a 2 frakciós MMO dolog, télleg jó lenne egy olyan ahol mindenki mindenki ellen :) -
#83 A dizájn úgyis előrébb lesz, mint a Lore. Ha fajok közti FFA-t akarnak a fejlesztők, akkor úgy lesz, ha szövetséget akarnak a fajok között, akkor úgy lesz. Ha kell még azt is belemagyarázzák, hogy a chaos meg az ig egymás faszát kezdi a szopni, mert az orkok beleszerettek az eldákba. ;) -
Tababo #82 Volt közöttük néha-néha egy rövid érdek szövetség de annyi.
Ork-Chaos szövetség se elfogadható. Nekik nem kell pénz. Ők nem zsoldosok.
Az meg nem szövetség hogy a Chaos megmutatja hogy merre van a háború.
Ha nincs Waaagh akkor egymást ölik.
Aztán kitudja hogy lesz. Fantasy-ba tényleg vannak normális szövetségek de 40k-ba valami nagyon hülye indokkal lehetne megoldani. -
#81 Valószínűleg az a játék miatt van a játékról készült könyvekben, nem? Winter Assaultot meg "kellett" magyarázni...
Az Imperium soha nem fogja elfogadni az idegeneket, ahhoz túlságosan nácik. Lehetnek időleges és helyi szövetségek, de hosszú távon kizárt. "There is only war", nincs tartós szövetség, nincs béke.
Másik fele, hogy a világ meg a táblás játék miatt ilyen, és ha valaki belefeccöl egy vagyont meg a fél életét egy elda sereg begyűjtésébe és kifestésébe, akkor nehogy már ne harcolhasson IG ellen, csak mert azok elvileg szövetségesek... (jó, SM vs SoB vs IG csaták még így is neccesek) -
Orgi #80 Nem tudom a nálunk megjelenő Dawn of War könyveknek mennyi közük van a hivatalos lore-hoz, de pl a nemrég megjelent 3. kötetben azért vmi nyögvenyelős szövetség-kezdemény azért megjelent imp + elda között, legalábbis nem feltétlen akarják egymást meglátva rögtön legyilkolni. -
#79 Nem mostanság illene új infókat kiadniuk erről a cuccról?