40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#4339 Nyugi ez nem fog úgy váltani hogy ha tövid nyomod a gázpedált visszavált kettőt, plusz te oszthatod ki h hollegyen az üres, sebesség, rükverc, parkoló állás stb... -
#4338 kormánnyal játszanak, ott meg adott számú gomb van, és elég érdekes lenne a bill-t nyomogatni közben :D -
robi25 #4337 Remélem az autómata váltós autók autómatán váltanak majd,nem mint az egybe hogy ott is én váltottam de a váltóért nem nyult le. -
USAMEN POWER #4336 Mire való a billentyűzet ?? Én mindig qrwa jól beállítom magamnak ... gomb kiosztással még nem volt gondom. -
#4335 Hát igen... Gombok kellenek, szal a Szimulátor Cockpit- topicba kell menni, és szerválni egy gomb updatet. Csináltak már. xD -
#4334 Ezt én sem bánnám, nem kéne manuális váltóval gurulni, ha éppen nincs kedvem hajtani az autót. Ráadásul a kettőben fogalmam sincs hova fogom beállítani a sok gombot :D (Index, ablaktörlő, tető stb.) -
wandrew26 #4333 Nem a gyorsaságával van gond, hanema karakterisztikájával (dekeményszó) egy autómata váltó ha nincs teljes terhelés hamarabb felvált mint a letiltás :) még sajna sosem találkoztam oylan játékkal aho, ezt normálisan lemodellezték. Ezért a TDU2-től sem várom el, csak mitn ahogy az előző hsz-emben is írtam kellemes meglepetés lenne -
USAMEN POWER #4332 Nekem a kuplung automata, a váltót manuálisan használom... Én azt vettem észre hogy a váltó a nagyon lassú. Am autófüggő is a dolog, pl. a Cienben elég gyors. -
#4331 Lehet álmodozni,de ez kb. olyan mint a 900 fokos kormány elfordulás belső nézetben vagy tökéletes fizika, v realisztikus hangok,mindenkinek a kedvenc kocsija benne lesz a játékban stb.... -
wandrew26 #4330 Kellemes csalódás lenne a TDU2-ben ha az autómata váltós autók (rendes automata), úgy váltanának ahogy kell, és nem elpörögnek 12000-ig aztán feljebb kapcsolnak.. -
USAMEN POWER #4329 ÁÁ én nem vezettem, (szerencsére). De a szigetre felmentem egy fél órára.
Pixxel köszi újra a koronát, de a hsz opciók közé rakd pls, ahol volt. :) -
#4328 -
#4327 Az első kép a Balearen szigetek, aminek egyik szigete Ibiza, szóval félig meddig benne van a játékban. :D
Jöhetne mellé DLCként Mallorca és Menorca is :) -
#4326 Köszöntsük köreinkben:
Stohl Andrást -
Szabi1991 #4325 man szigetet és motorokat ! -
#4324 Mallorcán már voltam, simán el tudnám képzelni a játékban :D -
#4323 Egyébként volt szó multkor arról hogy lesznek DLC-s szigetek.
Akk már maradhatnánk európában.
Csak linkben
Vagy ez -
#4322 Semmi bajom nincs vele, csak megjegyeztem, nem tudom miért nem lehet magadat ezen túltenni.
A kuplungos témát arra alapozom, hogy 3 éve játszom a TDU-val, volt időm kitapasztalni a különféle váltós kocsi közti különbséget. A lassúságot pedig csak tizedmásodpercekben kell érteni. Versnyeknél volt észrevehető főleg. És még mindig a JÁTÉKról beszélek, nem a valóságról. -
#4321 Csak hallgasd:(ez hol lassú?)
Ferrari
-
#4320 Mi bajod tulajdonképpen a pillangóváltóval?
#4308 - a kuplungos témát mire alapozod?? -
#4319 Mi az hogy OFF? Kikérem magamnak
Én a játékról beszéltem. A TDU-ban észrevehető volt az automata és a manuális kuplung közti különbség. Gondolom a TDU2-ben is így lesz. Az meg hogy a valóságban hogy van, azt lesz@rom nagy ívben, mert a büdös életben nem lesz pillangóváltós kocsim.... -
#4318 elvileg. majd megszkájpoljuk a történést :) -
#4317 A TDU-2-ben (remélem benne lesznek) az F40-es és F50-es Ferrarit is bajuszkapcsolósan fogom vezetni (DFGT SW), viszont ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az életben én régi módi vagyok. Nálam az f40 és f50 A FERRARI. Mindkettő manuális váltós. Rendkívül érdes, darabos, fémes klattyanással, amikor sebességbe rakod. A többi az túró ;) -
#4316 pixx, tudnál jönni hétvégén a mapra gurulni? -
RYO21 #4315 szép! -
#4314 mert ott az off/warez topik, ami pont erre való :D ide (elvileg) jöhetne hír, képek, béta info, stb. míg meg nem jelenik a játék, mert sokakat nem érdekel az offolás, nagy hévvel bejön h 50 új hsz, (biztos béta, biztos tréler) aztán pofára esik a nagy semmiban :)
ezért nem kéne ide napi 10-200 témába nem illő hsz. -
USAMEN POWER #4313 Én tegnap úgy bebasztam, hogy nem találtam merre kell hazajönni ... miután hazaértem, a bejárati ajtón bemenni, azt nem kívánom senkinek. (sokáig tartott)
Még mindig kóvályog a fejem. -
#4312 Én már nem bírtam tovább.
De am mér nem szabad.. így jól kibeszélünk mindent.
Összeszokik a közösség és jó lesz majd a játékban. -
#4311 "az automata kuplung lassab, mint a manuális.." Wake up Neo...
am thx offnak ennyi elég :D majdnem 1 napig nem offoltatok, püszke vagyok -
Vpter #4310 Az "automata kuplung" ahogyan te azt megfogalmaztad,ezred másodpercek alatt megoldja a kuplungolást,úgyhogy el ne mond már hogy te akármekkorát belebikázol a kuplungba, gyorsabb leszel az automatánál..Például vegyük csak a Ferrarit amiről vitáztok,mondjuk egy 458-at,nézz meg róla egy videót észre sem veszed a sebességváltást.. -
#4309 Nem úgy értem hogy ne nézd a váltót...
Hanem hogy a kormányt fogd és az útra koncentrálj előtted.
Azé kellemetlen lehet 200km/h-nál ha megdobja valami a kocsit és kikapja a kezedből a kormányt mer az egyikkel épp a váltónak vered ki -
#4308 "az utat kell figyelni.. "
Miért te váltás közben a váltót lesed? :)
Egyébként tényleg a jó a pillangóváltó, csak az automata kuplung lassab, mint a manuális.. -
#4307 Akkor a ferkások 80-90% műmájer?
A Ferrari már csak biztonsági okokból is használja sport pillangóváltót... akkora sebességnél te a manuálissal akarsz szarakodni?(az utat kell figyelni.. ezzel is biztonságosabb 1 ferrari)((((szerintem)))) de ennek biztos még rakás másik oka is van.
#4304 igen és mi van vele? -
#4306 ferkából kivételenesn inkább a "pajeszkapcsolós" mint kézi váltós :D -
#4305 automata váltós Ferrarit műmayerek tartanak ;) -
#4304 lol a lámpa (ződ) "érdekes" :D -
#4303 aham ferkában ritkán van 3 pedál, csak szólok :D -
#4302 Fu baszki nemsemmi képek! -
Szabi1991 #4301
-
#4300 Talán majd mi is játszhatunk Bár a szöveg elég diplomatikus LINK