40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#4299 Na, majd most. :) -
#4298 Egy kis hangulatoldás ;)
"Jééé, nem láttam, hogy a jobb szélső és bal szélső pedáááááááál között van még egy..."
avagy
Mit ne csináljunk a Ferrarinkkal a TDU 2-ben :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, te meg a gt500-addal, UMP -
ATi0021 #4297 Pixxel, köszi a Lamborghinit. :) -
#4296 akko nekem 8...nincs pontozás...lesz annál több törlés :) -
#4276 Énis kockulni akarok mááár Vagy legalább valami új kép jöhetne, messze van még az E3 (1 hét). -
#4274 New azt irta "kizárt"!
300: Nem még csak jelentkezni lehet rá.
Am remélem bekerülök rá és kockulhatok. -
#4266 szar a neted :D -
#4258 Akkor sem lehetett, most sem lehet. Hiszen a béta nem szó szerint a játékról szól és nem az a lényeg meddig jutsz el benne
UI: remélem innen is bejut valaki a closed bétába -
#4255 sztem nem. általában wipe van béta után. -
#4254 Szerintetek az Open-beta-ból majd tovább lehet vinni a játékba az elért eredményeket? Nem tudom TDU 1 nél hogy volt. -
USAMEN POWER #4252 Ok még valami.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hol a "TDU1 Házigazda" koronám ? :)) -
#4250 nem tudom elérakni, mert nem tudok (még) hivatkozni a scriptben a dátumra :/
a bannerbe meg bekerül majd a cucc... -
#4246 Én is így gondolom. Az 1. rész closed bétája bő négy hónappal a megjelenés előtt volt (ráadásul akkor már régen kint volt az xbox360 verzió). Most bő három hónap van a megjelenésig, tehát a closed béta az E3 után már bármikor indulhat -
wandrew26 #4245 Ahaam #4243 #4244 -
Gibor #4244 E3 itt mutatják be a fejlesztők a 2010ben érkező játékaikat.... röviden tömören. -
USAMEN POWER #4243 Az Electronic Entertainment Expo egy nemzetközi show, ahol számítógépes és egyéb videójátékokat mutatnak be.
-
#4242 -
wandrew26 #4241 Felhomályosítana vki, hogy mi az az E3? -
USAMEN POWER #4240 Megjelenés elött open lesz, a closed szerintem E3 után várható, nem hiába hírdették már rég meg a closed betát. A véleményemtől függetlenül elképzelhető hogy nem így lesz, nem tudom.
"A cikk végén levő gondolatokat én előbbre vettem. Vagyis Fabian lenyűgözte az Eden látott számos dolog. Kb. 2-3 napos verziót teszteltek, amit jelenleg a bétára készít fel a csapat. Ennek nagy része már készen van. És ne feledjük újabb trailer is érkezőben van." ---> Ebből én mindenképpen azt szűröm le hogy hamarosan ... az az E3 után closed. Az új trailer meg az E3 -al egy időben. -
#4239 Nem megjelenés előtt 1-2 héttel? mint az 1nél?
Vagy ez már olyan új generációs játék ahol a bétában már megunja mindenki és nem tudják majd eladni mire megjelenik? -
USAMEN POWER #4238 Nem. Maximum majd E3 után, 1 - 2 héttel. -
#4237 Hali!
Megy már a béta? -
csoli31 #4236 Tudod mit! Nyalogasd egy ilyen betegségben szenvedő hölgyemény nuniját (finoman fogalmazva). -
Stockbauer33 #4235 -
USAMEN POWER #4234 Na ja, egy fényképezőgép persze hogy jobb, az arra van kihegyezve hogy minnél jobb képet csináljon.
Viszont vissza utalva a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171472581&no=4209]#4209[/URL] -re azt akartam sugallni, hogy a többfunkciós készülékeké a jövő. Míg egy PC -rengeteg mindenre használható, addig egy konzol csak 1 max 2 valamire. Lehet hogy egyelöre a több funkció mögött még nincs 100 % minőség, de majd idővel ki fog alakulni. -
#4233 jól megadtad neki -
#4232 :D -
Stockbauer33 #4231 Ez a Fatal dumája nem a tied .Hagyd+neki me ahogy ő mondja ill írja úgy senkise tuggya -
csoli31 #4230 Az nem jó, mert valamilyen szinten kapcsolódik a játékhoz, és nem vezetné rá egy moderátort, hogy bezárja egy kis időre a topikot. Amit én sajnálnék, mert egyre jobb híreket hallok a játékról, ami miatt már tuti vétel lesz nálam. -
#4229 ITT az új téma! Csak neked csak most. -
#4228 Annak van én már napokkal ezelőtt mondtam, hogy menjünk/vagyis akkor még menjenek át, de le lettem ugatva, hogy amíg nem jelenik meg a játék addig úgyis csak offolni lehet... -
#4227 Benzin vs dízel motor ;) :D -
csoli31 #4226 Hát nem semmi egy topik. Van itt minden kérem szépen. PC hardver mit vegyek, PC vs. konzol vita, most meg ez a telefon vs. fényképezőgép vita. Egy nap alatt hogy mi mindenről tájékozódok itt. Nem semmi azért. Megtudhatom, hogy mi lesz a következő (csak hogy esetleg én is fel tudjak készülni, és be tudjak szállni a vitába)? -
#4225 Van egy k*rva off topik,de úgy tűnik csak dísznek... -
#4224 Ez még mindig tiszta zaj, illetve látszik a zajszűrésrajta, de már kezdi megközelíteni egy 30 ezres ultrakompakt szintjét. Arról nem beszélve, hogy ennek a telefonnak az áráért már majdnem DSLR gépet kapsz :D
Zenéhez: Azt én is telefonon hallgatok, mert semmivel nem rosszabb a hangja mint egy hordozható mp3 lejátszónak. -
#4223 Nekem is az van -
USAMEN POWER #4222 Pixon 12 Teszt Képek
#4220 Nekem több mint egy éve van Sony Ericsson W300i -m, és idáig még nem nagyon volt gondom vele. -
#4221 Viewty-m jobb képet csinál.
Kép1 Kép2(kevés fény mellett is jó képet csinál szerintem) -
#4220 Én azért nem szeretek telóról zenét hallgatni, mert hamar lemeríti a telefont. A telefonon lehessen telefonálni és üzenni. Am más nekem nem kell bele -
#4219 Ja,meg a megapixel csak a felbontás:S Attól még simán lehet szar képe a telefonoknak.