40335
  • Fehercsoki
    Tudom mi a casual,és azért nem tesznek a játékokba semmi realisztikusat nehogy a casualok megerőltessék magukat és legközelebb ne vegyék meg a játékot.Igen a benzin...legutolsó tankolásomnál szerencsém volt,pont lement 5 forinttal az ára,másnap már emelték:S
  • USAMEN POWER
    "A tesztelés során egy apró bug ... miatt újraindított játék ugyanazon a helyen és autóval folytatódott ahol abba maradt." ---> Egyszóval ha kifagy a játék, kidob a szerver stb..., akkor mindig onnan folytathatjuk majd, ahol éppen abbahagytuk ? Nem ártana !

A DRM -el kapcsolatos dolognak örülök, ennek ("A csalás bármilyen formája a felhasználói fiók azonnali kitiltásával jár.") viszont mégjobban !
    Se trainer, se tdupe ... akinek pénz kell ne az F8 -at nyomogassa, menjen versenyezni, találja ki hogy lehet a leggyorsabban, és a legegyszerűbben pénzhez jutni ! Nameg a speedhack -es köcsögök az agyamra mentek...
    Viszont a tdupe értelmes keretek között jó volt, de sokan nem ezen a kereten belül használták ... szóval aki csal az menjen szépen a Banamákra nickestül, profilostul együtt, ott biztos preferálják a cheat minden formáját. Végre ezen a téren idióta free lesz a játék.

Tankolásról a véleményem hogy nekem nincs szükségem rá, így hogy az alap gameben nem lesz, nem igazán zavar DE fatal elképzelése az qrwa jó ezzel kapcsolatban, úgy időnként lehet hogy még én is használnám.

A Bétához meg sok sikert kívánok mindenkinek, nagyon alacsony a limit.
    Az Eden legalább jól gondolkozik ! Legyen kevesebb ember, de azok 100 % -osan azzal foglalkozzanak, amiért bekerültek ... tesztelni. NFS World -ben vagy 20 000 -en voltunk utólag, a sok teszter ellenére az a játék csak szarabb lesz. (Nem is csodálkozom, ha mindenki csak játszani megy fel...) Azért nem mindegy hogy 20 000, vagy 100 ember munkáját kell nyomon követni.

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171472581&no=4416]#4416:[/URL] Nekem nincs szükségem se törésre, se benzinfogyasztásra, viszont legyen egy lagmentes, viszonylag nem buta, mérsékelt forgalom, és a valósághoz közeli fizika a még szórakoztató határon belül.

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1171472581&no=4418]#4418[/URL] Casual tudod mi ? Alakalmi. És miért ? Mert van aki este hazaesik a munkából, és vagy lefekszik aludni, vagy szeretne egy picit kikapcsolódni. Ezt hogy legyenkúrvarealisztikusajáték többnyire azok erőltetik akik még talán életükbe nem láttak / vezettek autót, azt suliba menet kiverik a dákót a forgalomra. Játék ide vagy oda a tankolás inkább csak az ilyen dolgokat juttatja az ember eszébe. (Amit most neked idevéstem pár embernek nem fog tetszeni a topikban, ez van.)
  • Fehercsoki
    Hát igen viszont be kell látnunk hiába lenne jó a forgalom és a benzin,a játékot eladhatóra kell csinálni...Sajnos nagyon sok játék esik manapság áldozatul a casual játékosoknak.
  • Stockbauer33 #4417
    Danke Ati

#4416 Jogos A nyálgépeknek van más.Az E3 és a béták után is lesz nyifinyafi pedig oktoberbe találkozól majd velük Ibizán
  • [HUN]FaTaL
    Aki ennyire nem akar se forgalmat se törés se benzinfogyasztást az menjen nídforszpídezni ott csak a gázt kell nyomni.
  • Fehercsoki
    De hát senki sem várja meg amíg kifogy a benzin.De bekapcsolhatóra mindent el lehetne intézni...
  • somdav95
    Tankolást minek hagyták ki ? Nem elfért volna? -.-
  • ATi0021
    Igazad van, tényleg linkelted. Sajnálom sok minden jött most össze, elkerülte a figyelmemet.
  • [HUN]FaTaL
    "azaz nem látnád kárát ha kifogy a benzin"

Na hát annak aztán tényleg semmi értelme nem lenne, legalább álljon le a motor és menüből lehessen hívni valamit, ami elvisz a benzinkútig (animáció). Verseny alatt ne fogyjon, akinél meg ki van kapcsolva annak legyen mindig maxon és kész.
  • gduck
    "Sokak számára fontos a tankolás kérdése. Az ötlet felmerült az Edennél is. Elkészítették, letesztelték, unalmasnak találták ezért kimarad. Később DLCn keresztül egy különleges játékmódként lehet még tankolás."
    Várjuk a DLC-t! Bár szerintem simán meg lehetne csinálni "bekapcsolhatóra". Aki akarja, csak az használná...

"Béta. Az elkövetkező bétán csak néhány játékos (ha jó veszem ki 100 játékos – Ati) kap lehetőséget."
    Hát ezután már nem is reménykedem. Vagyis mégis, abban hogy innen a fórumból csak bekerül valaki

"Egy másik érdekesség, amit csak megemlítenék, hogy az Atari "Name A Track" pályázatának szabályzatát sokan nem vették komolyan. "
    Ezt linkeltem már neked régebben a #4300-ban
  • Fehercsoki
    A tankolás is olyan mint a forgalom,van akinek tetszik,van akit csak hátráltatna.Nekem tetszene.Ha már úgyis írták hogy elkészítették,akkor még simán belekerülhet,esetleg mint a törés opcionálisan és csak is optikailag,azaz nem látnád kárát ha kifogy a benzin,de esetlegesen autótól függően fogyna a benzin.
  • [HUN]FaTaL
    "-Az egyjátékos módhoz nem kell bejelentkezni. A játékot nem védi DRM, ahogyan azt korábban olvastuk. A védelem természetesen az online szerverhez csatlakozással történik.
    -A csalás bármilyen formája a felhasználói fiók azonnali kitiltásával jár. A játék legyen eredeti vagy kalóz példány. Az Eden senkinek sem fog megkegyelmezni, remélhetőleg ez majd lenyugtat bizonyos játékosokat."

"-Sokak számára fontos a tankolás kérdése. Az ötlet felmerült az Edennél is. Elkészítették, letesztelték, unalmasnak találták ezért kimarad. Később DLCn keresztül egy különleges játékmódként lehet még tankolás."

Remélem DLCvel tényleg bekerül.
  • [HUN]FaTaL
    Mert ha elolvasod őket látható hogy off az összes.
  • ATi0021
    TDU2.fr teszt – Kiegészítés

Mint tudjátok Diablo (TDUC) és Fabian (TDU2.fr) lehetőséget kaptak játszani az Eden stúdiójában a TDU2vel. Fabian előzetesét korábban már olvashattátok. Ehhez érkezett egy kis kiegészítés:

Ibiza főbb építő elemei:

-Város (Mediterrán házak stb.)
    -Tengerpart, pálmák stb.
    -Hardwood erdő
    -Pine erdő
    -Sivatagok (western stílus stb.)
    -Különféle mezők, levendula táblákkal és szélmalmokkal

-Fabiannak lehetősége volt igen magas fűben vezetni, melynek animációja eléggé alap (ne Crysishoz hasonlítsuk), mégis szép volt, akárcsak a részletesebb út és víz.
    -Lesz egy különleges versenypálya Ibizán és másik nyolc Hawaiin.
    -90 fokos kanyarokban nehezebb irányítani a Paganit, használni kell a féket mivel ez nem egy Burnout.
    -Avatar személyre szabható akárcsak az első részben. Később a plasztikai sebész tud változtatni rajta. 1 operáció/óra.
    -Ruházkodás TDU1ben levőhöz hasonló.
    -Mint a Facebookon, profilunkon elhelyezhetünk profil fotót, megjeleníthetjük és elrejthetjük statisztikáink. Utazásink, rekordjaink, saját klubunk stb. A menü teljesen személyre szabható.
    -A tesztelés során egy apró bug (nem omlott össze), miatt újraindított játék ugyanazon a helyen és autóval folytatódott ahol abba maradt.
    -Az egyjátékos módhoz nem kell bejelentkezni. A játékot nem védi DRM, ahogyan azt korábban olvastuk. A védelem természetesen az online szerverhez csatlakozással történik.
    -A csalás bármilyen formája a felhasználói fiók azonnali kitiltásával jár. A játék legyen eredeti vagy kalóz példány. Az Eden senkinek sem fog megkegyelmezni, remélhetőleg ez majd lenyugtat bizonyos játékosokat.
    -Off-road része, mint tudjuk a földutak, de lesznek meredekebb sziklás részek is, ahol nehezebb dolgunk lesz.
    -Tervrajzokon láthattunk buggykat, ami csak előkészületi terv volt, mely végül nem lett elfogadva. Persze ez nem zárja ki, hogy később még bekerüljenek a játékba.
    -Sokak számára fontos a tankolás kérdése. Az ötlet felmerült az Edennél is. Elkészítették, letesztelték, unalmasnak találták ezért kimarad. Később DLCn keresztül egy különleges játékmódként lehet még tankolás.
    -Béta. Az elkövetkező bétán csak néhány játékos (ha jó veszem ki 100 játékos – Ati) kap lehetőséget. Fontos. Ez nem egy demó vagy ajándék lesz a játékosoknak. Az Eden ugyanis komoly tesztelői munkát vár el mindenkitől, aki bejut.
    -A korábbi képeken, (na most kéne kirakni ezeket– Ati), látható rendszámtáblákat kizárólag az Eden vendégeinek készítették el. (amiken egyedi név olvasható)
    -Sokak megjegyezték, hogy ez egy „Sims” lesz. Nos vannak bizonyos elemek, de csak élményfokozók, a TDU2 elsődlegesen versenyjáték lesz. Ilyen „Sims”-es elem egy kis menüben elérhető néhány mozgás (tánc, grimaszok, stb.), néhány interakció (medence, bár, stb.).

Forrás - tdu2.fr
    Első tdu2.fr élménybeszámoló.
    (A hírt Stockbauer33 jelezte Nekem, köszönet érte!)

Egy másik érdekesség, amit csak megemlítenék, hogy az Atari "Name A Track" pályázatának szabályzatát sokan nem vették komolyan. Vagyis, hogy kizárólag Észak-Amerikából várnak pályanév ötleteket. Az Atarinak nagyon jó oka volt kizárni más régiókat. A magyarázat, hogy a különféle országokban, különféle jogi körülmények állnak fent. Sajnálják, hogy emiatt különféle régiók kimaradtak, igyekeznek a jövőben további régiókat is bevonni.
    tdu2.com
  • USAMEN POWER
    Pixxel, nekem rengeteg hszt moderált hozzászólásnak jelez. :/
  • [HUN]FaTaL
    Általában új fülön nyitom a kedvenc topikokat szal tökmindegy :)
  • pxxl
    tudom, minek az oda :D így is vissza tudsz menni a fórum oldalra :) fórum / Játékosok fóruma >> még ott van :P
  • [HUN]FaTaL
    Zsír :D

Eltűntetted így az összes menüpontot :D

De legalább nincs szétesve az oldal :)
  • pxxl
    nesztek adblock-os rinyálók :D nincs reklám a topigban
  • gduck
    Interjú, 9:45-nél kezdődik.
  • Muttley
    A tégla láthatóan nem tesz jót a fejednek
    Ugyan számoljááámáááá vissza - VAZZE :) - hogy ki, mikóóó, hányszor és hova szemetelt.
    Na, most verd a fejed téglafalba :D
  • gduck
    Persze hogy nem, amikor minden f***ságot ide írtok! Hogy működne, ha mindig ide szemeteltek!

Vegyétek már fel azt is a kedvencekbe, oszt ha kerékméretekről meg egyéb érdekfeszítő dologról társalogtok, akkor oda írjátok
  • Fehercsoki
    Esetleg lehetne egy olyan gomb,amivel felfedi az összes rejtett hozzászólást hogy ne kelljen esetlegesen egyenként rájuk kattintani.
  • pxxl
    persze h nem működik ha nem oda írtok
  • Fehercsoki
  • Muttley
    az offtopig anyira nem annyira működik annyira ...
    különben sem mondtad még el, miért a sok hímivarsejt a logodon
  • pxxl
    van ám offtopig is spoilerezés helyett...
  • somdav95
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az a baj az új subaruval hogy úgy néz ki mint egy lacetti... valamit kihozhattak volna már belőle. A régi például tetszik, de ez okádék..

Tudom hogy nagyon jók , de a formájával még most se barátkoztam meg :)
  • Muttley
    08:05-nél majdnem korlát-puszi :-) , de hát Tommi Makinnen egy legenda. Tény: ennek kasztninak mérték a legkedvezőbb torziós merevségét az összes Imp közül. Szerintem viszont továbbra is gec'ronda. ;) Az EVO X kasztnijával már nyam-nyam lenne. :) Végül is a módosításban a lényeg az RE070 (az über-gumi) és a hatdugattyús fékek. A nagyobb turbo is persze, de annyira látványos gyorsulásbeli különbséget nem láttam a szériához képest. A japán belpiacos Imp-ek eleve jobban mennek. 1 körre azért elvinném. ...az autót. :-))) Szerintem 2 napos köridőm lenne :-) A cél előtt (poénból) megfordulnék mindig. ;)

Ne hidd. A német autókkal is akad gond bőven. Előnyük, hogy azok ritkán hagynak ott vhol, cserébe van más gebasz velük és nemcsak a "sima" felső kategóriában. Mondod a Porsche-t. Amióta kint van az R35 GTR, azóta csak Porsche Carrera GT köt(ne) le. ;)
    Miért? Ha már jó teljesítény jó áron, nézd meg a japók mit kihoztak a GTR-ből!
  • gduck
    Épp ezért írtam, hogy remélem változatosak lesznek az északák is.
  • Fehercsoki
    Jó kis japán autó
  • somdav95
    Különös hogy ennyi pénzért egy német márka már tud autót gyártani, a ferrarikat meg például viheted 5000 km-enként szervízbe :) Lambo azóta nézem valamibe mióta a VW csoport része, a többit nemnagyon. Persze megcsodálom, meg mikor életembe először láttam Enzo-t megálltam megnézni, de akkor se vagyok oda értük úgy mint például egy Porsche-ért :)
  • USAMEN POWER
    Háth a naplemente után pár percel még nem szokott full sötét lenni. :) Meg itt ugye Hold is van.
  • Stockbauer33 #4386
    1 kis off neked azért a szedán nem olyan csúnya sztem
  • gduck
    Nagyon jók a fények Remélem változatosak lesznek az esték is, mert itt pl. nagyon világos van
  • USAMEN POWER
    Szerintem qrwa jó a Top Gear, szvsz. A Lancia meg a videók megnézése után annyira nem szar, de nekem nem jön be.

#4381: Semmi gond nincs az árnyékkal, főleg ahogy rásüt a Hold a verdára ... szerintem pont jó.
    A tükör végre igazat mutat, a hátsó lámpák világításával sincs semmi gond szerintem, most hogy ég az egyik féklámpa is ... mivel a nappali képen is ég, elképzelhető hogy a kép fékezés közben készült.
    A "TDU2.FR" felirat pedig az éjjeli hatás kedvéért lett sötét, ha nagyon akarták volna biztos hogy alapon hagyják.
    A C oszlop ... háth igen, azon javíthatnának.
  • Stockbauer33 #4383
    Itt a forrás
  • LeWyTy
    De mondjuk a nappali képen más az árnyék... és ahhoz képest jó.
  • wandrew26
    Legyek ünneprontó?

Pár elszomorító részlet, és szkepticizmusra lehetőséget adó részletek a képen, hoyg ez ps kép..