40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#4178 Na még mindig ez a téma? -
#4177 Egyrészt nem értek hozzá... másrészt a gyárilag húzott nem biztonságosabb?!?!
De egyébként most hogy belegondolok tápegység is kell majd egy új mer most egy 350w-s van ami már most kicsi -
#4176 Hát,3000ért 2 kattintás?Tényleg sok. -
#4175 Hát az a 3k tényleg sok
MSI N250GTS Twin Frozr 1G DDR3 -37,075 Ft
MSI N250GTS Twin Frozr 1G OC -40,963 Ft -
Szabi1991 #4174 megjelenés előtt egy hónappal asszem, és az már a teljes játék volt :D -
RYO21 #4173 Szerintetek mikorra várható a beta? Tudom, hogy nincs hivatalos info.
A TDU1 betája mikor volt? -
ATi0021 #4172 USAMEN POWER egy érdekes hírre hívta fel a figyelmem. Egy pályázati felhívás van a TDU2 hivatalos web oldalán.
A pályázat lényege: A játékban számos verseny és kihívás található. Ezek különböző területeken helyezkednek el (hegyekben, tengerparton stb.). Az Atari ebben a pályázatban lehetőséget ad a regisztrált felhasználóknak, hogy ezek játékbeli nevére adjon ötletet. Lehet nevünk, becenevünk, vagy gametagünk,... de bármi más ami eszünkbe jut. (kivéve a szabályzatban levő dolgok, pl. más védjegye, káromkodás, szexualitás, stb. - ATi)
A pályázat június 11. éjfélig tart. A pályázat nem tartalmaz díjat vagy jutalmat.
Forrás: testdriveunlimited2.com
(Megjegyzem a pálya neve alatt levő csillagos rész jelentése: USA-ában vagy Kanadában élek. Szerintem ebből akárcsak az extrákból is jól kihagytak minket. - ATi) -
#4171 Ne vegyél gyárilag húzott kártyát,drágább tőle,de te is meg tudod csinálni magadnak. -
USAMEN POWER #4170 Amúgy ez a trafik kérdés engem azért foglalkoztat ennyire, mert még elég aktív vagyok a szigeten, sűrün veszek részt kisebb - nagyobb cruiseokban (inkább az utóbbi jellemző), és háth eléggé panaszkodnak a Magyarok és a külföldiek egyaránt, meg én is. Szóval elég vicces ami fent folyik, főleg HC -ban, és ezek után ilyet olvasok hogy több kéne belőlük... Mindegy, azt akartam sugallni hogy nem a semmire érvelek. -
USAMEN POWER #4169 Na ja ... necces kanyarokban, beláthatatlan emelkedő mögött, előzés közben, autó megcsúszása után adja be a botokat a szerver, szándékosan. Nameg a 90 fokos sávváltás, kereszteződésnél pont eléd vágnak be, a hab a tortán pedig amikor dudálva rádhúzza a kormányt. Továbbá egy nyolcas layerben nem érdemes lemaradni, mert 2 - 300 méteres hátrány után már 2x - 3x több lesz a civilek száma. Az erőlködésnek meg állt. az a vége, hogy "köszi srácok sziasztok!".
De azért elég tré hogy az akkori fejlesztőcsapat nem azon dolgozott hogy a civilek minnél kevésbé laggoljanak, hanem azon hogy hogy tudják úgy megirni a civilek viselkedését, hogy a szerver álltal a kocsid helyzetét, és mozgását számolva, a lehető legjobban kibasszanak veled.
Nem vagyok ellene a trafiknak, volt egy időszak mikor kiszedtem őket, és unalmas lett az hogy nincs kihívás. Legyen egy mérsékelt számuk, a viselkedésük ne a játékos ellen szóljon (pl. ne 100 m -re elötted jelenjenek meg), ne laggoljanak, egy fokkal okosabbak is lehetnek akár, és szerintem mindenki jól jár. -
#4168 Emlékszem az 1-ben "scriptelve" volt az amikor 3k felett száguldottál és megjelent előtted egy autó a te sávodban és amint kielőzted pontosan akkor jött veled szembe egy másik :D Jó lenne,ha meg tudnák úgy csinálni,hogy a játék random /vagyis/ találomra jelenítene meg a forgalomban részt vevő "papikat".Rövid idő után már reflex szerűen kerültem el a pontosan akkor szembe jövő autóst ami elég poénos szerintem.
Ezt csak azért írtam,mert megemlítetted a TDU1 forgalmát.
"Legyen akkora forgalom mint az 1ben, a városban nagyobb aztán kész." Helyes,helyes csak a fenti is valósuljon meg.
carloelsa: nocsak nem is tudtam,hogy környékbeli vagy -
#4167 Felesleges, és ha jól emlékszem azt mondták, hogy marad a 8 játékos. -
USAMEN POWER #4166 Inkább egy 20 -as lagmentes layer legyen. -
#4165 Igazán reális hogy 2db autó mászkál az utakon. Ennyi erővel neked az lenne a legjobb ha kiveszik a forgalmat. :D
Legyen akkora forgalom mint az 1ben, a városban nagyobb aztán kész. -
USAMEN POWER #4164 Mind1, szerintem én már amit akartam elmondtam ezzel kapcsolatban. Lényeg hogy nem kell a nagy trafic, mert nem mindenki szeret kresszezni, és egy tempósabb cruisenál igenis zavaró a forgalom. Lehessen állítani isolate -n belül azt le vannak szarva az egyéni igények. -
Stockbauer33 #4163 Na ja.1x már engem is visszaköpött a halál.Leszakitotta a félarcomat a szélvédő egy frontális ütközésnél.Az orromat 1 az 1be visszavarták mert levágta az üveg.Igazi Scarface arculettem de legalább élek -
carloelsa #4162 Sajnos ma majdnem egy Suzuki Ignises miatt Bfüred fele egy kórházba kötöttem ki... vagy a temetőbe... ha az összemegy az audissal, akkor mi bele, aztán lehet bb élet... :S -
#4161 Normális ember ilyeneket nem játszik meg. Tinédzserként még csináltam eszetlen dolgokat, de szerencsére hamar észhez tértem. -
#4160 És az miért jobb? -
Bullitt #4159 Meg a valóságban maximum egy suzuki swift volánja mögött teheted meg, 240 helyett alig 120-al. :) -
carloelsa #4158 A valóságban is megteheti, csak annyi, hogy nem szabad. -
#4157 Épp ez az, hogy itt megtehetném, amit a valóságban nem. Jobbról előzés, centizés, meg minden ami fun. Senki nem dugót akar, ezt a faszságot nem tudom honnan vetted .. -
Gibor #4156 40ért akarsz venni inkább vegyél 5770-et...... -
Gibor #4155 Mivel tudok róla ezért hogy kusba maradjak majd szépen megveszed nekem a tdu2-t. Ja és persze egy G27 el beelégszem. ^^ -
#4154 Hát igazából én valami ILYESMIRE gondoltam talán kicsit jobbra.
De akkor mosmá hagyuk a témát. -
#4153 Nabaze
Oké robbantsunk automatát közösen oszt osztozunk -
USAMEN POWER #4152 Kontroller, + egy HD 4850 vagy 70, egy gigás Vapor X -es verzióban szerintem jó választás lenne. Ne 60 k+ videókártyában gondolkodjál. Nem tudom hogy mi van még a gépedben, de ha a többi cuccos is szar, akkor a drágább esetleg egy 5000 -es szériás Ati full fölösleges, mert a géped csak visszafogja. Akkor csak tágabb lesz a lista, mert mást is kell még vegyél. Ezt a full laikus fejemmel mondom. -
Stockbauer33 #4151 Van még 3 hónapod.A G25ről nemondjle Bűnözé meg lopjá csaljál raboljál.Csak összejön.Ajánlom az automatákat csak vastag kötéllel csináljátok -
#4150 Ha veszek akkor már normálisat veszek mert ugyebár a videó kártya avul el a leggyorsabban.
De az is a nyári keresetemen múlik.
De részemről már hanyagolom ezt a témát. -
#4149 Hát a minimumba épp beleférek
De azt is írtam olyan 3000Hsze el ezelőtt hogy "ezt a játékot nem szabad a jelenlegi videó kártyámmal megalázni"
A G25-öt meg már anyiszor átgondoltam... pár hete nagyon be voltam sózva és tényleg hülyét csináltam magamból...
de nekem annyira mégse éri meg.(nem csak autós játékból áll a számítógép)
És egy ilyen lényegesen olcsóbb xbox kontroller amit nagyon imádtam anno mikor még volt xboxom + egy videó kártya nagyon jó összeállítás pénzileg, szerintem ez lenne a leg tökéletesebb.
ÉS MOST MINDENKITŐL BOCSÁNATOT KÉREK.
INNENTŐL NEM HOZOK FEL SEMMI HASONLÓT.
ELDÖNTÖM MAGAM. -
USAMEN POWER #4148 60 k ??? Micsoda ??? Nézz már körül abban az online boltban amit az elöbb linkeltél ... egy HD 4850, vagy 70 is bőven elég + egy 2 magos proci, 4 giga ram azt szvsz. Ha nincs pénzed, akkor ne a legdrágábbakat nézzed, hanem hogy tudnál olcsón és jól kijönni a dologból... -
#4147 Hát azért csak elfutna,nem lesz túl nagy gépigénye.Illetve azért döntsd el játszod szép grafon bill.-el vagy kicsit rondább a játék de G25el:) -
#4146 SZóljon mentségemre hogy nem szeretnék low grafon játszani majd a játékkal -
#4145 Nem 100% hogy G25öt veszek de elég esélyes.
Meg rosszul is fogalmaztam.
Csak azért ezen tényleg el kéne gondolkodni ... főleg hogy vidikarit is kéne vennem, ami olyan 60k nál kezdődik. -
USAMEN POWER #4144 Haver, totálisan lejáratod magad ... itt hisztiztél egy hétig, hogy adjon neked valaki kölcsön, mert elfogy a G25 mire neked pénzed lesz rá ... erre most...
De sejtem miért kell neked a kontroller, a mobil amit múltkor belinkeltél, az van a dologban. Kevés a pénz megértem, de akkor minek volt ez a színjáték egy hétig ? Am meg #4143. -
#4143 1.Eddig a G25 miatt sírtál
2.Már vagy 4dolgot felsoroltál amit a G25 helyett vennél
3.Lesz*rjuk,hogy mit veszel
4.DÖNTSED EL TE MAGAD,HOGY MI A FONTOSABB NEKED -
#4142 Körülbelül igen,sok játékhoz jobb,TDUhoz szerintem egy fokkal jobb mint a billentyűzet,de azért maradj a G25nél.(ha viszont olcsóbban akarsz akkor DFGT is jó nagyon!) -
#4141 Most eszembe jutott valami:
Mi van ha veszek egy ILYENT?
Ha támogatja a játék akkor olyan lesz irányítani mintha csak xboxon játszanék nem? -
USAMEN POWER #4140 -
#4139 A valóságban is így van kb.,és ez mindenkinek jó lenne,aki forgalmat akar az megy a belvárosba,aki meg repeszteni annak ott vannak a pályák,illetve az off-road utakon biztosan nem lesz forgalom,szóval ott is lehet majd menni rendesen.Meg írták azt is,hogy este kisebb lesz a forgalom,tehát ilyen módon meg lehetne ezt is oldani.