40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#4380 Az első részben is voltak ilyen effektek photo modban -
Gibor #4379 Nekemis pont ez szúrta meg a szemem egyből.......... Meg az hogy hogyan csinálnak képet ugyanabban a pozicióban és sebességgel egyszer nappal egyszer éjszaka -
#4378 Azt a fránya C oszlopot szebben is megcsinálhatták volna.Nem mintha olyan fontos lenni,mert belűlről úgysem látod.Csak azért mégis,ezeknek a képeknek kedvcsinálónak kell lennie...Nem elrettentőnek... -
Stockbauer33 #4377 Új kép
Még 1 éjjel -
#4376 Hát pont azért mert nem lesz benne HC. Még hcban se árt használni nemhogy simán -
#4375 Szerintem meg a Clarkson egy isten.Bírom a humorát:D
Bár sokszor idegesítőnek találom. -
#4374 Khm...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyen alapon nyugodtan fikázd az Alfa-t, a Zonda-t, a Ferrari-t és Murcielago előtti összes Lambot, meeeeee etykutyamind. Az autó mellé vegyééé egy szerelőt is és minden O.K. lesz. ;)
-
#4373 JKt idegesítőnek tartom benne, valahogy rosszul van összerakva ( vagy lehet hogy én, de akkorse bírom nézni a pofáját..) Inkább megnézem a Fifth Gear-t... Lancia meg egy fos, ez tény. -
#4372 (pixxel,javítsad a Videó Beszúrás gombot)
-
#4371 Top Gear a Lancia-ról:D
[flash]http://www.youtube.com/v/rqFfPQ8_Kns&hl=en_US&fs=1&[flash]
[flash]http://www.youtube.com/v/_HamS-zWfz4&hl=en_US&fs=1&[flash] -
#4370 A Lancia a rozsdásodásról híres és arról,hogy minden szétesik az autón:D -
Szabi1991 #4369 saját rendszámtábla ?
-
#4368 persze, ha majd a delta le nem robban 10 km után -
#4367 Ez egy igazi életkép! Nálam ez a legjobb kép eddig.Lesz majd Delta és Esprit baráti krúz? -
USAMEN POWER #4366 A kék az egy 81 -es Lotus Espirit S3. -
ATi0021 #4365 Az eredeti képnek ez volt a neve: "lancia-delta-and-lotus-esprit-night.jpg"..... -
#4364 A kék is egy lancia nem?Így első ránézésre stratos-nak néz ki. -
Stockbauer33 #4363 Amióta bent volt a studióba a Diablo azóta pörög rendesen
#4362 Jólessz az.A gizda gyorslovak behalnak offroadon amég ezt lehet majd kinálni
#4357 Minek az Csabi? A 2be nemlessz HC -
USAMEN POWER #4362 Espirit S3 talán még nem is gáz, végülés az Lotus, de az a Delta...
De mostmár elhatároztam, veszek majd egyet ha kijön a game, de csak azért hogy majd boruljak párat az erdőben ! :DD -
RYO21 #4361 Sztem a eddigi legszebb kép! -
Blum #4360 -
#4359 Gyááááá!!! -
ATi0021 #4358 TDU Central exkluzív kép érkezett:
-
#4357 Ez oké, és mi lesz a kézifékkel??? Annak nem árt kézre esnie -
ATi0021 #4356 Köszi. Nekem is ezt mondták. Így aránylag még mázli is, hogy most ment el 2 év 4 hónap után és nem később. -
#4355 Részvétem
UI: amúgy a Gigabyte alaplapokra 3év gari szokott lenni -
ATi0021 #4354 Tavaly év végi kettő 2900XT és HD3870 után, ma tönkre ment az alaplapom is. Szólva bocsi, ha elmaradnak a hírek. Jelenleg arra várok, hogy holnap kiderüljön van-e még rá garancia. -
USAMEN POWER #4353 Milyen fura hogy a Simset felhoztad pédának ... lehet hogy akkor te már tudtál valamit ? -
USAMEN POWER #4352 Te vagy itt a PS mester, én csak amatör szinten tolom ... ha majd ráérsz kötözzé nekem is egyet pls. :D -
#4351 kreatívkodj :D most melóm van, meg am se nyúld le a dizájnomat -
USAMEN POWER #4350 Na ugye ugye, király lett... :D Esetleg fonalakat kérhetek az usa zászló csíkjaiból ? :P (Csak hasonlítson a tiedre.) -
#4349 Hát ez szép:D -
#4348 vagy ott van minenkinek vagy másol. nemtom személyre szabi h kinek hol legyen :/ -
USAMEN POWER #4347 Amúgy a koronámat rakd már oda a hsz opciók közé... :D 100 -adszorra is pls. -
USAMEN POWER #4346 -
Stockbauer33 #4345 A kormányon a két piros j-b mehet indexnek sztem.Végignéztem az összesképet meg a trailereket és kiszedték a magasított padkát viszont nemlátom azt a plussz beton leállosávot ami volt az 1be.Max Oahun lesz olyan mert Ibizán csak a poros útszél maradt.Így viszont talán hasznos lessz az index ha balrol előzünk illetve telibasszuk jobbról előzésnél porral a mögöttünk jövöket.A váltonál is ott a 4 fekete és a 4 piros.Van gomb elég sztem -
Szabi1991 #4343 jah, már igen.. de úgy látom semmi frissítés nincs.. kár.. :/ -
#4342 közbe meg mégis elérhető -
Szabi1991 #4341 nem elérhető a hivatalos oldal.. :-)
remélem vmi hatalmas frissítés van :p -
#4340 Hát a G25ön biztos lesz elég gombom, de az indexeket is meg a kézit mind olyan helyre rakni... Érdekes lesz:D