40335
  • LeWyTy
    Na ez így már jól hangzik
  • USAMEN POWER
    Írtam már, középértékek kellenek, hogy mindenkinek jó legyen. Az isolatet kell fejleszteni, és ott addig növelheti mindenki magának, amíg mozdulni sem tud. Valamelyik nap 400 -al mentem a belvárosban, Saleen S7 -el. Qrwa jó volt a tornyok közt szakítani !

Amúgy egy fokkal jobb már a felvetésed, én részemről belemennék, de akkor sem annyi hogy zavaró legyen.
  • Fehercsoki
    De azért megoldhatnák,hogy a belváros forgalmasabb legyen,városon kívül pedig lehessen gyorshajtani úgy hogy senki sem zavar:)
  • USAMEN POWER
    "Nem is értem miért nem volt egy ilyen jellegű gameben sem.." ---> Pedig a képlet egyszerű ! Rajtatok kívül még sok ezer / százezer embernek készül a játék, és a többség azt szeretné, hogy ne legyen nagy forgalom. Ugyanis ! Valaki fáradtan hazajön a munkából, vagy akárhonnan, ki szeretne egy kicsit kapcsolódni, akkor természetesen nem a dugóban szeretne áldogálni, mert hogy az hú de jó, főleg ha esetleg napi több órában az élet rákényszeríti. A real valóságban qrwa idegesítő, ha esetleg 40 - 50 -el kell egy papa, vagy egy Ifa után cammogni ... akkor hazajön az ember és még itthon is ? WTF ?? Lehet hogy aki az iskoláig megy el és vissza annak qrwa jó, másnak nem biztos.
  • SötétBarom
    A nagy forgalom egy kurva jó dolog. Nem is értem miért nem volt egy ilyen jellegű gameben sem.. (egyedül a midtwon madnessben lehetett feltolni, de ott nem működött az ai rendesen, és folyton ütköztek :D)

Szűk utak, előzgetés, kergetőzés
  • Gibor
    Hmm, üllői meg a rakpart nem Ibiza és főképp nem tengerpart, tudom milyen ott a forgalom, amúgy írták hogy teljesen átformálják a multit javítanak rajta, gondoltam alapvetően beleértik a forgalom laggolását, énse a nagypapa üzemmódot szeretem de számomra a játékélményen nagyon tenne hogy élne a város, ha emberek nincsenek is de legalább megfelelő létszámú autók....
  • USAMEN POWER
    Jaja !
  • ATi0021
    És nekem is úgy rémlik. :D

Nem fog szétesni a layer, sőt saját is létrehozható lesz több szempont szerint. Klubtagok, barátlista, adott helyen tartózkodók között.
  • carloelsa
    Ohhh Usamen! Milyen király lenne már éjszaka szakadó esőben 250 el száguldozni úgy, hogy nincs felkapcsolva a lámpa, segítség off és a játékosok nevei kivéve :D Akár bújócskázni is lehet xD a dudával hülyülni, beindítani az 1000 lovas autót aztán leállítani, el lehet majd lenni mi? :D
  • [HUN]FaTaL
    Igen nekem is úgy rémlik. :)
  • USAMEN POWER
    "Ja és nem ártana, hogyha bemegyek egy épületbe, akkor ne essen szét a layer." ---> Mintha valamelyik előzetesben, amit az ati berakott, lett volna erről szó ... vagyis hogy nem fog szétesni a layer. Vagy rosszul tudom ?
  • [HUN]FaTaL
    Ez jogos, nem lenne hülyeség. Utáltam az 1ben, hogyha szétesik akkor mindenkinek ki kell lépni, újracsinálni az egészet stb.

Ja és nem ártana, hogyha bemegyek egy épületbe, akkor ne essen szét a layer.
  • Stockbauer33 #4126
    Hát az a pár ember akivel én gurulni fogok azok izom profik és nemjönnek belém mert tugyák hol a fék szal attól nemfélek hogy a sok idióta dobálja a vigyort és majd hűűű de meglep ilyen huncutcságokkal.A bénák majd azt csinálnak amit akarnak.Az 1 be elviseltem a hülyéket a 2 be ahol kisimitották az utakat és átvarázsoltak mindent hogy jobb irányithatobb legyen minden autó csakis a kézügyességről szól.Ez vagy van vagy nincs
  • Fehercsoki
    Írták hogy végre kipörög az autó:)Ennek nagyon örülök,1ben nagyon nem tetszett hogy minden ütközésnél egyből megállt a kocsi,mintha valami rohadt nehéz és megállíthatatlan dolog lett volna.
  • USAMEN POWER
    Azt kell hogy mondjam, elég sűrün föl fogod idegelni magad a sötétben, világítás nélkül közlekedő fantomoktól, mikor 300 -al elsuhan melletted, és te megijedsz, vagy pedig telibekúr.
  • USAMEN POWER
    Ja arra gondoltam én is, habár picit félreérthető voltam. Inkább úgy képzeltem el, hogy mikor benyomod hogy isolate, akkor jöjjön be egy panel a lentebb említett beállításokkal (+ chat) amit persze mindenki láthat, így közös megeggyezéssel lehetne mindent beállítani. Persze ezt még játék közben akármikor lehessen módosítani. Lehessen jelszóval is védeni ezt az egészet, és a zárt cruisehoz a jelszó ismeretében más is tudjon csatlakozni, ne az legyen hogy mindig ki kell lépni, azt vissza az isolateből.
  • Stockbauer33 #4122
    Gondolom ezt az extrát kihagyták a trailerekből és képekből .De talán az újabb tralerbe belesűritenek kb 20 másodperc éjszakai csapatást városonkivűl lekapcsolt lámpákkal.Szal nézük a nagy sötétcséget .

Nem is értem ezen miért dolgoztak annyit / Az autó első és hátsó fényszórói a LED használat miatt bonyolultak lehettek, és miután ráközelítettünk, azt tudom, hogy mondani valósághűek. Minden egyes LED le van modellezve, és mindegyikük egy-egy fényforrás./
  • [HUN]FaTaL
    Nem privát szerver lesz, hanem isolate...
  • USAMEN POWER
    "Tehát világitás lesz 1böl.Max a tompitott és a refi között kapcsolgat6sz"
  • USAMEN POWER
    Írták hogy lesz külön szerver ... mármint egy olyan, mint az egyben az isolate. Na egy ilyenen belül felőlem megoldhatnák, nem nagyon érdekel hogy kinek mi jön be, de szerintem alapjáraton középértékek kellenek, nem a szélsőségek.

Ezt az isolate dolgot meg remélem továbfejlesztették. (Privát Szerver)

- lehessen jelszót beállítani
    - legyenek elérhetőek ilyen beállítások, mint például a trafik mennyisége, az idő, az időjárás váltakozása, stb...

És ezenkívül lehetne a fő szerver, az Atari álltal meghatározott beállításokkal.
  • Fehercsoki
    Azért remélem lesz mód rá hogy legalább offline módban lehessen nagy forgalomban vezetni.Sőt jobb is lenne ha multiban az egész szigeten alig lenne bot,csak a sok játékost látnánk minden felé.
  • USAMEN POWER
    "Csak remélem a forgalom nagyon sűrű lesz ... tenger part mellet mész mondjuk egy ferkával és rengeteg autó elötted meg mögötted és 50 60 al döcögsz... legszebb." ---> Ja a papa tempó lehet hogy neked bejön a sok idióta bot között, de rajtad kívül több1000 -nek nem. Egy cruise nálam ott kezdődik hogy minimum 200, 300 km/h fölött, 8 -as layerben. Ez esetben a sok idióta trafik a laggolással, hogy 5-6 osával adja be 100m -re elötted a szerver, (főleg mikor megcsúszik a verda és próbálod visszahozni, vagy előzés közben, esetleg lemaradsz és az 500 m -re lévő haverokat nem birod behozni a sok buzi miatt) kúrva jó mit ne mondjak, játékélmény megy a béka segge alá. Ha full realitást akarsz, akkor reggelente ajánlom neked az Üllői utat jó kis dugók vannak, vagy egy zúzós hétköznap, esetleg péntek délután a Pest, vagy a Budai alsórakpartot, jókat lehet ott araszolni. Ha még ferkát is bérelsz hozzá, akkor félig teljesült az "álmod".
  • Jamirofan89
    Támogatom.Jól hangzik!
  • Stockbauer33 #4115
    Automatikusan bekapcsol.Tehát világitás lesz 1böl.Max a tompitott és a refi között kapcsolgat6sz .Végülis a nagy sötétségbe beelőzni vkit és hiphop itt vok elötted?Jaj jaj
  • Gibor
    "- Éjszaka a kocsi világításának felkapcsolása lehet automatikus és persze manuális is."

Erre egyből egy szitu :D Milyen flash, mondjuk a kedvenc R34 emmel egy hegyi úton lekapcsolni a lámpát kielőzni valakit és felkapcsolni :D Olyan Initial D feeling :DDDDD mekkora

Jó lesz főleg hogy pl az irányjelzőt se hagyják ki.

Csak remélem a forgalom nagyon sűrű lesz, szeretem ha realisztikus nem úgy mint Ohau ban hogy a városban 1-2 autó összvissz. Lehet hogy nehezen lehet úgy közlekedni de a játék élményen nálam nagyon sokat dobna, erre megint egy szitu, mikor a városba a tenger part mellet mész mondjuk egy ferkával és rengeteg autó elötted meg mögötted és 50 60 al döcögsz... legszebb.
  • [HUN]FaTaL
    Én speciel örülök a teherautóknak, ad egy kis realitást az egésznek. Persze ha nem 100 méternél rajzolódnak ki mint az 1ben... Ha ezt is javítják akkor végre lehet lassú autókkal krúzolni rendesen. :)

Emiatt a kurva DRM miatt nem lesz majd mini image, ingyen cserélik a lemezt ha beszarik??
  • USAMEN POWER
    Talán az offline miatt ... én se értem hogy már egyre több játéknál, mire jó ez a másolásvédelmi baszakodás. Csinálhatnak akármit, megjelenik egy játék, és 1-2 héten belül mindenképp feltörik. Értelme nincs, viszont büntetik azt aki bemegy a boltba és megveszi.
  • USAMEN POWER
    "a klub autós dolog nem nagyon tetszett a többségnek" ---> Ez nekem se tetszett, igaz egyelöre olyan autók kerültek szóba ami engem nem nagyon foglalkoztat, mint pl. a Gumpert Apollo, de szerintem a legtöbb az 1ben A kategóriás autó klubautó lenne, ha ezen nem változtatnának ... az már engem is érintene.

"Éjszaka a kocsi világításának felkapcsolása lehet automatikus és persze manuális is." ---> Király, akkor lesz éjszaka Knight Rider, már csak szerepeljen az autó listában a GT 500 KR.

"Forgalomban részt vesznek buszok, furgonok, teherautók is." ---> A qrwa anyját, hogy ezek az utitehenek nem hanyagolhatók ... főleg ha majd laggolni is fognak, hozzátesz a játékélményhez.
  • [HUN]FaTaL
    Ilyen fasz DRMmel elbaszni. Online játékhoz mi a fasznak?
  • Fehercsoki
    Szerintem a TDU 2 trailerben amik voltak jobbak!
  • LeWyTy
    EZ meg EZ menyivel jobb
  • [HUN]FaTaL
    "hanem a Test Drive Unlimited 2-ben"

Lehet, hogy mégsem veszem meg?
  • gduck
  • USAMEN POWER
    Jó lesz ez, minden részletre figyelnek. Az irányításról nekem egyből a Shift ugrott be valamiért, és háth a kormányt meg a Gamepadot nagyon kiemelték, remélem hogy billentyűzettel is játszható lesz.

#4100: Plútó, Nap távolság van a kettő között.
    #4103: Ha a játék végefele, akkor nagyon sok idő amíg nekem meg lesz... :D Ha majd meg lehet venni akkor még ráköltök akármennyit, főleg a kaszinó miatt. :)
  • ATi0021
    Néhány érdekesség Diablo élménybeszámolójából:

- Akárcsak Ibizán, Oahun is simák az utak. És persze Oahu is szebb lett, beleérve a tengert is.
    - A fejlesztők figyelik a visszajelzéseket, és mivel a klub autós dolog nem nagyon tetszett a többségnek, ezért ezen a részen még változtatnak. Megjegyzem a klubok külön garázzsal rendelkeznek.
    - Sok minden még változni, fog vagyis nem végleges. A grafika gyönyörű Ibizán és Oahun is.
    - 3 kocsi volt a garázsban Audi TT RS, Ford Mustang és Pagani Zonda, ezeket próbálhatták ki.
    - Kipróbálhatták az utasüléses dolgot is. Éva volt aki beült navigálni, és hanggal és ikonokkal tudott utasításokat küldeni.
    - Lesz klubnév szűrő. Vagyis bizonyos korlátokon belül lesz a klub elnevezés.
    - Mind a kettő szigeten az épületek és növényzet részletesebb.
    - Irányítás kiosztás XBOX360 gamepaden: Balra nyíl - Indexelés balra; Jobb nyíl - Indexelés jobbra; Nyíl felfele - Tető irányítő; Lefele nyíl - Ablakok; X - Kézifék; Back (vissza) gomb - B [1-2 másodpercig nyomni kell]
    - Hangok sokkal jobbak
    - Éjszaka a kocsi világításának felkapcsolása lehet automatikus és persze manuális is.
    - Ha lemegyünk a fűre a kocsi lelassul.
    - Forgalomban részt vesznek buszok, furgonok, teherautók is.

forrás. tduc

Most csak átfutottam a cikket, később még átolvasom. Amúgy még egy kis érdekesség a GameKapcsról DRMel kapcsolatban.
  • CamelX
    Mivel "reach", csak "elérni"-ként lehet fordítani, tehát nyilván a játék végefele. Másképp az "obtain"-t vagy a "purchase"-t használták volna
  • LeWyTy
    Ezt már én is írtam... ja az avatar készítés az tuti
  • Fehercsoki
    "This is a standalone game available as a pre-order exclusive bonus. It is also possibly unlockable by other players when they reach VIP status in the game."

Akkor megszerezhetjük mi is:) A VIPhez mi kell?Remélem nem fizetni.
  • Smicy2
    lassan már olyan lesz, mint a Sims :D
  • [HUN]FaTaL
    Ejha :D

Can't wait.