40335
  • Stockbauer33 #4591
    Az kizárt hogy ezek a tipusok benne legyenek habár lehet hogy a roncsokból amit megkell keresni te összedobsz 1 C Kadettet .Ha nézted a trailert akkor a McLaren MP4-12C pl Ati Hsz-be #4563 ott van mennyi lesz.Vagy még többe kerül majd .Eddig ez az autó CLUB EXCLUSIVE-ként van feltüntetve.Szted 1 Punto mennyi lenne?Sztem 1 csomag szotyi ára kb.Vagy egy mosás ára offroad után.Ibiza a fényűzésről szól.Biztos lejött ez neked ha nézted a harmadik trailert.

Majdnem nyafogtam én is hogy a kis kedvenc békám nemkerült bele.Pedig beletették 1,24-nél este a hátsója és 2,09-nél a nagy béka pofája és 2,08-nál az Aston Martin One-77 tóljaki a hátsoszárnyat.Hát ahogy ismerem magam megint veszek 10-15 házat a lovaknak
  • pxxl
    nincs, de attól még a 2-ben lehet ott valami.
  • Borzgy
    Elsőre nekem is úgy tűnt, de a Secret Islandon van ilyen építmény? (képen jobbra az a szalma-fa pihenő hely, nem ugrik be a neve)
  • Fehercsoki
    Lesznek rally járművek(legalábbis valami off-roadra alkalmas autó),motorok pedig később jönnek egy DLCben,cross motor is lesz,sima utcai olcsó autóra pedig ne számíts,talán modderek csinálnak majd.
  • marcihusi
    Nagyon jó videó! Minden idők egyik legjobb autós játéka van készülőben
    Hát véleményem szerint a Puntót, meg az Astrát azt el is felejtheted
  • Kazz XD
    Üdv mindenkinek
    Én már várom, hogy a TDU2 már játszhassam bár azért pár kérdés felmerült bennem
    Pl.:
    Ha lesz terepjáró akkor vajón lehet számítani rally járművekre?
    Meg a motorokról még nem mutattak semmit azzal kapcsán valami cross motor várható?

Am remélem azért a sok csúcs gép mellett lesz legalább annyi hétköznapi is mint pl. Fiat Punto MKII, vagy Opel Astra Classic II
  • pxxl
    van ott egy chat ablak.

__

most átraktam másik tárhelyre...remélem nem hiányzik senkinél :) ha mégis akkor kukázom :/ nincs már más ötletem...
  • akyyy
    miért vna ekkroa üres rész a banner alatt? chrome alatt.
  • akyyy
    király az új tréler
  • Stockbauer33 #4582
    7 óramúlva kezdődik az E3.Este vagy holnapra lesz mit nézni

#4568 Észresevettem

Remélem a PH-n a Stormline kikockázza ezt is képekbe
  • drot
    Remélem, azért E3-on lesz valami bővebb gameplay videó, nem csak trailer.
  • Gibor
    Hogy leírtad ezt rádöbbentem hogy a tápigba én nekem van a legkisebb felbontáshoz a legjobb gépem :D szaros 1024x768 és az aláírásomba szereplő masina.
  • Dante73
    Akarom mondani 1280x1024-ben, csak épp szervízbe van a monitorom, és most kénytelen vagyok a régit használni ami csak 1024x768-as, CRT. Bocsi az elírásért!
  • Gibor
    Azokra énis felfigyeltem, legalább 6x 7x megnéztem azt a részt ahol hallani lehetett. Hát énis 5.1 el hallgattam csak fülhallgatón, szerintem nem teljesen élethű egy két résznél de viszont lényegesen sokkal jobb mint az 1ben az a mű hang.
  • Dante73
    Ja a fizika lesz a sarkalatos pont, mert a többi eddig a birka külső takarója. (Juhéj)
    Gépigénytől én eddig nem félek. Mivel konzol-port, így, hacsak nem esnek GTA4 hibájába, azaz nem egy ocsmány, gány portot csinálnak, lazán viszi majd a gépem 1024x768-ban, fullra húzott grafikával, pedig lassan 3 éves. (C2D E6550, 2G ram, nV9800Gt, P35-DS3) Persze, aki full HD-t akar, annak egy ilyen gép nem volna elég, de szerintem a 1080-hoz sem kell sokkal több... Mondjuk egy 4magos, 4xxx-es ATIval bőven jó lesz.
  • gduck
    Na az már valami! Az eddigi legjobb és "leginformatív" trailer! Iszonyat szép
  • samsung123
    ja igen a hangokra felfigyltem én is!!! olyan mintha igazi lenne, ilyen szépen szólót még nem hallottam! még jó hogy 5.1van
  • Jamirofan89
    Ez már annyira tökéletes,hogy fáj Muszáj lesz a gépem is feltuningolni egy picit Az utak olyan simának tűntek és a Zonda hangja eszméletlen.
  • samsung123
    Hát beszarok! olyan durván néz ki! meg dinamikus minden és milyen részletgazdag! Ez nagyon ütős lesz. egyetlen dolog amitől félek az a fizika, remélem nem veszik árkádosabra a figurát az egynél. kicsit előregondolva a futurenext gen konzolokra(2013-2014) mi lesz itt kérem TDU3 ban?(ha lesz). Nagyon durvaság lesz lesz várom a FALL-t!!!!
  • drot
    Bár most jut eszembe, ha mégse menne a gépemen ott a PS
  • Fehercsoki
    Nekem fel sem tűnt,de most megnéztem újra azt a részt,és szerintem is az.
  • drot
    OMG! Q7-es és ML Merci? Charger rendőrök? Terepezés? Éjszaka és eső? ÓMÁJFÁKINGÁD! Még jó hogy vettem nemrég gépet, így legalább biztos vagyok benne hogy simán fogja vinni :D Már csak várni kell, várni kell...
  • ATi0021
    Szerintem az, én is egyből arra gondoltam.
  • pxxl
    45mp-nél az nem a tdu1-es secret island? :)
  • AlieN911
    Szerintem nem. Az NFS5 ben is volt, hogy 100 körül kinyíltak a spoilerek automatán.
    Nekem Oahu-n a térkép közepén lévő hegy lesz a kedvencem, én már látom. Sima utakkal nagyon jó lesz :)
    Jó videó, és látszik, hogy valszeg repcsivel lehet majd mászkálni Ibiza <---> Oahu

De várom már.
  • Fehercsoki
    Egyre jobban várom
    Köszi!

#4561: Hát lehet hogy nekem is csak minimumon fog zakatolni
  • Szabi1991
    a rims rész lenne az érdekesebb, remélem lehet majd a meglévő autón felnit cserélni.. legalább márkán belül :)

astonnak meg kinyílik a hátsó szárnya.. remélem azt is lehet gombnyomásra.. Murcival csak nyitott légbeömlővel megyek akkor :DD
  • ATi0021
    Na ez igen. Remek trailer megint, szerint jó választás volt a klasszikus zene. Végre láthattuk Oahut is. Való igaz tényleg megszépült. De talán a legjobb, az a rész volt amikor este mentek Oahun. :)
    Most az egyszer nem bántana, ha szeptember és suli lenne.

Amúgy a korábbi írásomban lehetett igazság vagyis, hogy az Eden átgondolja a klub exkluzív autó dolgot. Mert eddig úgy volt, hogy a McLaren MP4-12C is ilyen, csak klubon keresztül elérhető kocsi lesz. Erre szalonból vásárolják a trailerben. Vagy végül mégis csak klubgarázsba kerül majd? Remélem saját magunknak is vehetünk ilyen kocsikat az se baj ha drágább....

• Muttley
    Álmoggggggyámá' ilye tis egyp icit ;)

• bboyatty
    Neked legalább van mire várni, én csak a videókat fogom bámulni és közbe törlöm majd a könnyeim. Esélytelen, hogy nekem elinduljon a zsuga.
  • kazai21
    Elég komoly
  • Stockbauer33 #4559
    Itt lesz szept 24 pikpak.Soksikert a vizsgádhoz Vagy törjön el a kezedlábad
    ÁÁÁhh tököm ezekbe a trailerekbe.... Kajak csak felidegesítenek, hogy még várhatok és várhatok, bár ha most hirtelen kijönne, úgy érzem a csütörtöki államvizsgám fuccsolna
  • Stockbauer33 #4557
    Hát nálam is.De megismétlődik 2007 mert idén is a Crysis2 meg a TDU2 a csúcs
  • Blum
    Aztabüdös!
    Nálam már most az év játéka!
  • Stockbauer33 #4555
    Komoly a Koenigsegg hangja nagyon .Nameg gondolom szakit rendesen.Az Aston hangja is ott van
  • Szabi1991
    lol ezt meg vmeik nap álmodtam, csak zöld koenigseggel voltam :DDD
  • Stockbauer33 #4553
    2,00-ál 1 gyönyörü ML belépő és 2,30-nál S3 Audi meg krúzba a bálna Q7.De jó lesz ez a játék
  • Szabi1991
    hawaii-on charger rendőrök