40335
  • Stockbauer33 #4551
    Ati 1,15-nél az Apolloba az anyosülésen megy a krúz.Tehát mégis megy a 16-os layer.Legalább is remélem.2,01-nél meg ..........Nocomment
  • Stockbauer33 #4550
    E3 2010: Exclusive Cars & Locations Trailer HD
  • drot
    Na ja...
  • Fehercsoki
    Az 1 dolog hogy mit visznek,de talán tudják már milyen autók lesznek benne:) Sőt így 99 nappal 1 órával és 40 percel a megjelenés előtt illene is tudni.
  • Gibor
    Hát őő sajnos autólista téren semmikép, 3autó lesz E3 on, mivel mondták hogy bétára készítik fel a játékot és a garázsba 3autó volt akik bemehettek tesztelni, na ugyanezt viszik el E3 ra is.....
  • USAMEN POWER
  • milk4
    Új hírek ide szoktak bekerülni általába.
  • Stockbauer33 #4540
    Hát ja.Az lesz.Ha lesz lista.Sztem nemlesz.Majd vmikor augusztusba talán kiadják.Én remélem hogy a mi hírvadászunk ( Ati )gépe minnél hamarabb meg gyógyul mert ő legalább tolja ide a híreket.De legalább már tudjuk kinek milyen a netje milyen a gépe és hányas NFS jöttbe neki .Komoly szankciókat kell itt bevetnie a pixxelnek mert ovisok homokoznak itt
  • Jamirofan89
    Na majd abból is mekkora vita lesz
  • Falkon
    Az egészet ne is mondják el.
    Nekem annyi elég lenne, hogy lesz benne Buick Gnx, és közte vagyok a 100 béta tesztelő között. :D
  • Fehercsoki
    E3on nagyon sok minden várható:)Talán autólista is.
  • Falkon
    Azért egy autólistát bedobhatnának.
  • USAMEN POWER
    Ja 2 nap és E3.
  • USAMEN POWER
    Mai napig játszok az 1 -el, qrwa sok emberrel játszottam már, külföldiekkel és Magyarokkal is egyaránt, és akik laggolnak állt. szólok nekik, és elég sűrün választ is kapok hogy miért. A legsűrübb válasz épp letöltök (állt. torrent) de a kikapcsolása után megszűnik, vagy hogy a net nem haladja meg még az 5 megát se. Az ilyen dolgokból kiindulva írtam azt amit, nem azért hogy bárkit is átverjek.
    Utána jött pár ember, hogy az egy megás net márpedig jó, azt számomra semlegessé vált a téma. Továbbá részemről is vannak olyan emberek akiket nem birok elviselni, de egyiket se ugatom le elvből. A véleményemben közrejátszott az is, hogy én sokat gurulok amerikai, brazil, spanyol HC cruiseokban, és egy ilyen kaliberü cruiseokhoz kell az erősebb net.
  • bertino
    ff alatt sem látszódik a chat.

ugy 15 alkalomból kb. 2x max.
  • MerlinW
    Pixxel: Chrome-alatt nem látszódik a chat, valami még mindig nem tuti. Illetve az iframechat.js-ben írd át a másik url-t is (logout), ne az én szerveremre mutasson.
  • MerlinW
    Okoskodni bárkinek szabad, ez a fórum lényege, azonban van pár feltétele: nem írunk baromságokat, nem vezetjük félre a többieket, szubjektívek vagyunk, ha a saját véleményünket írjuk, valamint mielőtt okoskodunk, utánaolvasunk a témának. Attól hogy valaki azt hiszi tud valamit, nem biztos, hogy jól tudja.
  • Stockbauer33 #4512

#4504 ( Csak nem volt a game elég motiváló.) Ez komoly duma volt
  • szabii98
    :DD
  • Falkon
    Nem rossz ötlet, de még korai.
    Van még 100 nap. Majd ha 50 lesz megbeszéljük! :D
  • Dante73
    Aki rákattant az 1-re, annak ez a topik "kötelező". És, nem volt nehéz rákattanni....
    Amúgy, most kis nosztalgiából feltettem az 1-et, (Élből hülyét is kaptam, mert a securom rinyált a DT miatt) kicsit gurulgattam, sajnos csak egy jó régi kontrollerrel, hát... jobb fizikára emlékeztem, bár lehet a kontroller a hibás :D
    Elképesztő, mit bénázok... Egyébként, benézve a klubba, tényleg jó lesz, hogy ott is láthatjuk a többieket, az az egyből hiányzott. (Nekem)
    Más;
    Tuti, hogy megveszem a 2-t, (hacsak a fizika nem lesz elk...va) És gondolom, sokan itt így vagytok ezzel. Nem kellene klubok kialakítását +kezdeni?
  • The Protector
    Csak benéztem a topikba.Nah basszus nagyon durvák vagytok.A Topik 10/10-es.Respect a készítőinek meg a lelkes játékosoknak.
    Amúgy már várom a játékot.Az előzővel nem játszottam túl sokat de ötletes volt.Csak nem volt a game elég motiváló.
  • Muttley
    Szemből R35 vagy TVR Sagaris
    Hátulról Camaro 2010
    Az összhatás viszont nem rossz :)
  • USAMEN POWER
    Am nem árt mindig a legújabbra frissíteni egy böngészőt. Pl. megnéztem milyen a topik a régi IE -ben, és háth eléggé összevissza van minden.
  • szabod
    Nálam sose az egyforma fejléceket hozza be. mindig rá kell kattintanom valamelyik válasz xy üzenetére (#0000), és akkor megjavul.
  • Panzeradler #4475
    Sziasztok!
    Pixxel énis kérhetek ilyen logót? Kis körbe, csíkra ezekkel? Előre is köszi.
  • USAMEN POWER
    Van az az oszcilloszkóp a zenelejátszón. Mikor elinditom a zenéket nem mér, viszont a pc -mből érkező hangokat méri, + a mikrofont ha bekapcsolom... :D
  • bertino
    hm, most meg ujra vannak.

az én gépemen lenne valami gebasz ? :D
  • [HUN]FaTaL
    Most már én se :)
  • bertino
    mi lett az egyforma fejlécekkel ?
  • DIESEL DOG #4470
    Ez a topik egyre szebb! Gratula a házigazdának!
  • USAMEN POWER
    Én már megint nem látom a chatet, pedig nem töröltem semmi internetes előzményt. (még)
  • [HUN]FaTaL
    Na mostmár jó :)
  • USAMEN POWER
    Nekem egyelőre működik pixxel ajánlott módszerével, de szerintem egy előzmény törlés után nem fog. (Részletesebben CCleanerrel szoktam takarítani.)
  • [HUN]FaTaL
    Külön jó. Nem szerepel a kódban valami olyan szó, amit esetleg tiltanak a reklámszűrők?
  • pxxl
    nem kell mindig, de magadtól is rájöhecc ha frissítesz egyet :D
  • USAMEN POWER
    Háth ha mindig ezt kell majd csinálni a működéséhez, akkor várhatod hogy használva legyen...
  • pxxl
    érdekes nálam jó itthon is meg melóhelyen is :/
    nyissátok meg külön, frissítsétek a topikot (vagy ha kell akkor utána frissítés a chat-re, aztán a topikra) és akkor látni. a többi az sg faszsága :/
  • USAMEN POWER
    Nálam is üres.
  • [HUN]FaTaL
    Nálam annyi sincs :D