40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
sztem is Japán és Kelet-Európa(meg egy gyöngy amerikából, az eleanor aki nem tudná, Shelby GT500 mégmedig a 67es) -
USAMEN POWER #4651 Az Atari viszont erőlteti, pedig nem kéne, mindhárom trailerben csak arról szól az offroad. Felőlem legyen benne Q7, nem foglalkoztat, de ne azzal reklámozzanak egy olyan valamit, ami másról szól. -
Gibor #4649 A Q7 egyáltalán nem offroad.... Már párszor leírták hogy "városi terepjáró", köze nincs az offroadhoz és nemis lehet vele ott menni... -
#4648 Ez a trailer végre mutat is valamit, abbol miylen a játék! Nagyon jó, kár, hogy én eladtam a gépem ps3-ra én meg nem veszem. Majd beujitok egy gépezetre összel.. -
USAMEN POWER #4645 Lehet akármilyen űber erős a Q7, repülehet is, de nem tudja vissza adni az igazi offroad feelingjét ... inkább picsajátszásra van kitalálva mint offroadra (elhiszem hogy ott is megállja a helyét, de nem oda való), a 3 trailer offroad bemutatóiban is csak erőltetésnek látom. Régebben említettem a Cadillac Escadle -t ... a 6.2 -es a maga 409 lovával is jöhetne akkor, de az is csak a csillogásról / nagy felnikről szól. Az ok hogy Ibiza, meg Hawaii, és kell vírítani, de (öltönyben nem ajánlatos focizni) ha már annyira ki van emelve hogy offroad, akkor valami hangulatot is kéne bele vinni, mert ez így dög unalmas eddig, és rontja a színvonalat. Ez meg ez az én elképzelésem, ami meg nem illik a képbe szerintem fölösleges erőltetni. Persze megértem ha valakinek Q7 -nél kezdődik az offroad fogalom, én csak érvelni próbálok.
Továbbá nem arról van szó hogy ki milyen autóra veri ... ha offroadról van szó, akkor a jenkik gyártják a legjobb autókat hozzá, de a japók is tudnak az biztos. -
carloelsa #4640 "Ízlések és pofonok." / "Kinek a pap, kinek a paplan" sziasztok, puszíí -
#4639 Hát meg kell mondjam az X6 és X5 mellet nekem is inkább az Amcsi terepjárók és SUV-ok jönnek be inkább. De portkocsiban akkor is csak Japánt!!:) -
USAMEN POWER #4634 Remélem lesz sok más is (amerikai), nehogy már Q7 -el kelljen majd offroadoznom... :/ -
#4633 Q7+ML csapat. Egyébként nekemis az tetszik a legjobban. -
#4632 Bocs, félreértelmeztem. Már értem a lényeget.
Király a trailer . Speciel nekem legjobban a Q7 csapat tetszik... -
#4631 Na de legalább már néhol normális. -
#4630 Nemár....
Továbbra is marad az a bugos út oachun?
Arra a textúra bugra gondolok hogy az út szélén a 2 + sávnak csak fele kéne hogy aszfalt legyen... legalább is a textúrája szerint. -
USAMEN POWER #4629 -
#4628 Ha már Vivaldi + Japó + Csaj, akkor Ő. -
#4622 metál ez a tréler, de a zene télleg nem passzol ehhez a stílushoz, előzőek sokkal jobban hozzillenek ehhez a szigeti hangulathoz, mint ezek. -
#4621 Naon jól sikeredett -
#4616 Én azt remélem, az E3 alatt kapunk valami trélert, ami a kész-közeli fizikai engine-t mutatja be... Vagy akár csak egy in-game trélernek is örülnék, külső nézetből, kész, vagy majdnem kész fizikai enginnel... -
#4615 Pedig a tréler is, a háttérzene is YOI -
RYO21 #4614 Hát nekem nem nagyon tetszik ez a trailer. Lehet hogy a háttérzene miatt van. -
#4612 Mikor kezdődik pontosan az E3-om? Tudom hogy 15-én, de magyar idő szerint hány órakkor? -
USAMEN POWER #4611 Király az új trailer, a legjobb eddig ! Jó lesz a game !
A Charger rendőrök Oahu -n odabasznak, kíváncsi vagyok hogy Ibizán mik lesznek !
A légi fuvarozásra kíváncsi vagyok, mert én ellepem muscle autókkal Ibizát, szal minimum egy flotta Antonov An-225 kell ide ! A csónakba meg remélem sok autó fér majd ! -
ATi0021 #4610 Azért van még mit alakítani a TDU2-n. A repülőgép átrepül a fákon. xD
-
#4609 Ó hogyaza:O Na ilyen kis fordulatszám/sebességmérőt sem láttam még:O -
Stockbauer33 #4608 Off
Új G25 tulajoknak
On -
Stockbauer33 #4607 Elkaptak egy fasza kis képet.Szépek az esőcseppek
Yaht belülről
#4592 Nagyon jó képek .A 4-ik kép az északi kilátónál necces volt nálam mert én azt a képet délnyugaton a kráteralatti toronyhoz saccoltam de felmentem az előbb a szigetre de nem az.Viszont a secret szigeten sincs egy torony se .Talán azért mutatták mert a csónakkal akár oda is mehetünk? -
#4606 VB-t néztem :D -
#4605 Tess. -
#4604 Na megvan, hát ez nem semmi lesz :) -
#4603 üdv, hol jártál?
a harmadik tréler -
#4602 Igen! :D
A 9. képen az az autó mikor akar elmenni? :D -
#4601 "Biztos lejött ez neked ha nézted a harmadik trailert."
Van harmadik trailer? -
mardal #4600 Ez az összehasonlítás nagyon jó lett, pont a lényeget mutatja hogy mennyivel szebb lesz minden a második részben.A harmadik kép a legjobb. -
#4599 Nálam is jó,illetve azért TDU 2 színei fakóbbak,de egyúttal jobbak is szerintem. -
#4598 jó ez csak kár, hogy sok tdu1-es kép szét van húzva :S -
ATi0021 #4597 Ok akkor jó lesz. Köszi a visszajelzéseket. :) -
#4596 nálam jó :) -
#4595 Nálam faszán betölti, és nagyon jól megvan csinálva! :D -
ATi0021 #4594 Jó nálad Google albummal? Elvileg 14 képnek kell ott lennie. -
#4593 Megnézem:) -
ATi0021 #4592 Készítettem egy kis összehasonlítást. Feltöltöttem Google albumba. (remélem betölti mindenkinek, ha nem szóljatok)
TDU1 vs TDU2