40335
  • szabii98
  • milk4
    Ja,facebookról szedtem.
  • Fehercsoki
    Ez igazi?
  • Szabi1991
    remélem ez azt is jelenti hogy lehet új felniket venni a gépekre.. :DD
  • milk4
    Hehe
  • LeWyTy
    Szini előadás nem? beatboxal
  • Fehercsoki
    Arról nem is hallottam!Akkor a TDU 1el is csak szopatják a PCseket.
  • Szabi1991
    ha nem is élő, de gameplay lesz élőnek eljátszva :D
  • Dante73
    Az O'ahu-i tengerparton sok értelme nem is lesz, az biztos, ellenben, mondjuk egy erdei, rallyzáson már lehet értelme akár a navigátort is játszani. Mondjuk, ez is hamar unalomba fullad, hacsak nem lesznek folyamatosan új pályák, új versenyek, hiszen 10-12 alkalom után, már mindenki fejből tudja a pályákat. Szóval ez rövid távon nem rossz ötlet, hosszabb távon a brenya fogyás jobb ötlet lenne például, vagy az egyedi, klubhátteres rendszámtáblák, TELJESEN egyedi házak, egyedi "lakcímmel" stb... Mind1, kell valami a 3-ra is....
  • [HUN]FaTaL
    Tévedsz, az utolsó pack, amiben a Diablo volt nem jött ki.
  • gduck
    Csütörtök este 9 óra!
  • gduck
    "Los Angeles-i idő szerint csütörtökön 12:00-kor lesz a TDU2 élő prezentációja"

Elsősorban neked köszönhetően, szinte már mindent tudunk a játékról Kb leadják a 3 trailert, elmondják a szokásosat és kész. Lehet pesszimista vagyok?

UI: azért remélem az "élő prezentáció=élő gameplay"
  • szabii98
    kimondta hogy jó lesz?
  • kifli
    az mé lesz nekem jó hogy valaki melett ülök a kocsiban és nézek ki a fejemből? :D
  • csoli31
    A Google a barátod!
    De hogy lásd nem kritizálni akarlak, ezért csak neked csak most. Azért remélem azt tudod hogy hol helyezkedik el Los Angeles?!
    Amúgy meg jó ez a harmadik trailer is. Igaz a repülőt én is furcsálltam, hogy olyan alacsonyan szált el a fák fölött (fákban). Még a zene is tetszik (Vivaldi).
    kifli:Ebben is csak 8 kocsit lehet lesz látni egy időben, viszont lehet hogy akár 2 személy is ülhet azokban (az az 16 személy lehet lesz együtt egyszerre). Nem tudom jól vettem-e ki ezt a részét, de ha nem, akkor majd más megmondja.
  • Fehercsoki
    Nem,elvileg többet.Kis késés elfogadható,ha legalább mindent kiadnak.A 2 meg úgyis egyszerre jön mindenre.
  • kifli
    azért pc-re eléggé megkésve jött, konzolon már rég játszották, mikor pc-re egyben kiadták.

Várom ezt a részt, ha jó lesz megveszem, az elsőt nem vettem meg, mert nem ment élvezhetően a régi gépemen, mire új gépem lett pedig már annyira nem érdekelt, bár bánom hogy nem vettem meg, mert egyszer kaptam kölcsön havertól és kurvajó volt multiba :)

A 2-be is úgy lesz, hogy csak 6 (vagy mennyi) autót látunk majd egyszerre multiban?
  • Fehercsoki
    Na igen,PC nagyon el van nyomva...És nem csak dlck,de játékok sem jönnek.Szerencsére TDU 1hez jött minden ami konzolra is.Bár AKKORIBAN még nem volt divat hogy csak konzolra adják ki a DLCket.
  • kifli
    én csak azért nyomtam a konzolokra is, mert azzal is atarit és tdu-t "támogatom"

Konzolokra gondolom a pc-re elmaradt dlc-k és hasonlók miatt nem nyomtál :)
  • kifli
    reggel 6 vagy 7 aszem
  • Fehercsoki
    Én csak a PCre.(nem akarok vitát kezdeni nem is írom be hogy miért nem nyomtam a konzolokra...)
  • kifli
    rányomtam mindhárom verzióra pc/box/ps :)
  • drot
    Az helyi idő szerint mikor van? Sosem voltam képben ezekkel az időzónákkal.
  • ATi0021
    A TDU-Central felhívást intézett minden egyes Test Drive Unlimited 2 rajongó felé:

"Itt a lehetőség, hogy a TDU2-t a top 10-be szavazzuk az E3-mon.

TOP 10 Szavazás - GameSpot

Egyszer szavazhatsz. Ha proxyt használsz akár többször is. Ha megmutatjuk az Atarinak, hogy a TDU közössége egy erős közösség a top 10-be szavazással, akkor Atarinak tisztelnie kell a kéréseinket.

Los Angeles-i idő szerint csütörtökön 12:00-kor lesz a TDU2 élő prezentációja. Melyet láthattok a nagyobb oldalakon, köztük a GameSpot, -on is.

A pontos időbeosztás megtaláljátok --> ITT!

forrás: TDU Central
  • drot
    Majd E3-on kiderül, ma vagy holnap szerintem.
  • USAMEN POWER
    Szerintem E3 után nem sokkal, várható hogy bejelentik a closed időpontját.
  • Fehercsoki
    Igen.
  • kifli
    beta lesz valamikor?
  • marcihusi
    Az biztos hogy így jobban megéri nekik is, de nekünk is, hiszen pl. én még nem kocsikáztam, korom sötétbe, szakadó esőbe, Oahu kis sáros mellékútjain a jó kis Lancia Hf integrale-val!!
  • Fehercsoki
    Igen,szerintem azért nagy dolog hogy Oahut is pluszba belerakták,így nem kell felrakni az 1-t annak aki visszavágyik oda:)Meg azért mégis,1 játék áráért 2 sziget.
  • marcihusi
    Pont az a lényeg, hogy Oahu megmarad ugyanúgy, csak kicsit felturbózva, ja és még plusz néhány száz km kerül rá.
  • pxxl
    mi változzon? a sziget megvan, az utak megvannak, szabják át a szigetet?
  • pxxl
    FAQ!?

dlc-ben lesznek majd motorok
  • vajo
    Üdv Blum :D

-

Nem sok minden változott a TDU1-es Hawaii-hoz képest. csak másak a textúrák és a fákat cserélték ki. De Ibiza a nagyon jó.
  • Norbi1990
    Hol vannak a Motorok meg a Quadok? :D
  • Muttley
    Elférhetett volna a sok egyéb off mellett ez is "moderált üzenet" verzióban.
    DE Te tudod. :)
  • pxxl
    Nem E3, nem NFS, nem youtube linkelős topig. Unom h reggelente fél órát azzal töltök h törölgetem a hsz-eket...
  • Blum
    ok
  • somdav95
    oké, köszi hogy megosztottad velünk
  • Robi546
    Nah ha nekem meg lesz ez a game akkor már meg is van a tervem a gamera :DDD
    Az hogy ha meg lesz nekem ez a game akkor majd veszek a játékba egy Audi Q7-t vagy 5-s vagy ami van azon a képen ahol olyan 3 autó van a képen és a középső az a nagy audi :)) majd azt veszem meg és majd lehet veszek egy Logitech G25 vagy G27-t (csak G27-t nehezen :DDDD)nah és avval fogom nyomni :)))