40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#4701 -
#4700 Ja,facebookról szedtem. -
#4699 Ez igazi? -
Szabi1991 #4698 remélem ez azt is jelenti hogy lehet új felniket venni a gépekre.. :DD -
#4697 Hehe
-
#4696 Szini előadás nem? beatboxal -
#4695 Arról nem is hallottam!Akkor a TDU 1el is csak szopatják a PCseket. -
Szabi1991 #4694 ha nem is élő, de gameplay lesz élőnek eljátszva :D -
#4693 Az O'ahu-i tengerparton sok értelme nem is lesz, az biztos, ellenben, mondjuk egy erdei, rallyzáson már lehet értelme akár a navigátort is játszani. Mondjuk, ez is hamar unalomba fullad, hacsak nem lesznek folyamatosan új pályák, új versenyek, hiszen 10-12 alkalom után, már mindenki fejből tudja a pályákat. Szóval ez rövid távon nem rossz ötlet, hosszabb távon a brenya fogyás jobb ötlet lenne például, vagy az egyedi, klubhátteres rendszámtáblák, TELJESEN egyedi házak, egyedi "lakcímmel" stb... Mind1, kell valami a 3-ra is.... -
#4692 Tévedsz, az utolsó pack, amiben a Diablo volt nem jött ki. -
#4691 Csütörtök este 9 óra! -
#4690 "Los Angeles-i idő szerint csütörtökön 12:00-kor lesz a TDU2 élő prezentációja"
Elsősorban neked köszönhetően, szinte már mindent tudunk a játékról Kb leadják a 3 trailert, elmondják a szokásosat és kész. Lehet pesszimista vagyok?
UI: azért remélem az "élő prezentáció=élő gameplay" -
#4689 kimondta hogy jó lesz? -
#4688 az mé lesz nekem jó hogy valaki melett ülök a kocsiban és nézek ki a fejemből? :D -
csoli31 #4687 A Google a barátod!
De hogy lásd nem kritizálni akarlak, ezért csak neked csak most. Azért remélem azt tudod hogy hol helyezkedik el Los Angeles?!
Amúgy meg jó ez a harmadik trailer is. Igaz a repülőt én is furcsálltam, hogy olyan alacsonyan szált el a fák fölött (fákban). Még a zene is tetszik (Vivaldi).
kifli:Ebben is csak 8 kocsit lehet lesz látni egy időben, viszont lehet hogy akár 2 személy is ülhet azokban (az az 16 személy lehet lesz együtt egyszerre). Nem tudom jól vettem-e ki ezt a részét, de ha nem, akkor majd más megmondja. -
#4686 Nem,elvileg többet.Kis késés elfogadható,ha legalább mindent kiadnak.A 2 meg úgyis egyszerre jön mindenre. -
#4685 azért pc-re eléggé megkésve jött, konzolon már rég játszották, mikor pc-re egyben kiadták.
Várom ezt a részt, ha jó lesz megveszem, az elsőt nem vettem meg, mert nem ment élvezhetően a régi gépemen, mire új gépem lett pedig már annyira nem érdekelt, bár bánom hogy nem vettem meg, mert egyszer kaptam kölcsön havertól és kurvajó volt multiba :)
A 2-be is úgy lesz, hogy csak 6 (vagy mennyi) autót látunk majd egyszerre multiban? -
#4684 Na igen,PC nagyon el van nyomva...És nem csak dlck,de játékok sem jönnek.Szerencsére TDU 1hez jött minden ami konzolra is.Bár AKKORIBAN még nem volt divat hogy csak konzolra adják ki a DLCket. -
#4683 én csak azért nyomtam a konzolokra is, mert azzal is atarit és tdu-t "támogatom"
Konzolokra gondolom a pc-re elmaradt dlc-k és hasonlók miatt nem nyomtál :) -
#4682 reggel 6 vagy 7 aszem -
#4681 Én csak a PCre.(nem akarok vitát kezdeni nem is írom be hogy miért nem nyomtam a konzolokra...) -
#4680 rányomtam mindhárom verzióra pc/box/ps :) -
#4679 Az helyi idő szerint mikor van? Sosem voltam képben ezekkel az időzónákkal. -
ATi0021 #4678 A TDU-Central felhívást intézett minden egyes Test Drive Unlimited 2 rajongó felé:
"Itt a lehetőség, hogy a TDU2-t a top 10-be szavazzuk az E3-mon.
TOP 10 Szavazás - GameSpot
Egyszer szavazhatsz. Ha proxyt használsz akár többször is. Ha megmutatjuk az Atarinak, hogy a TDU közössége egy erős közösség a top 10-be szavazással, akkor Atarinak tisztelnie kell a kéréseinket.
Los Angeles-i idő szerint csütörtökön 12:00-kor lesz a TDU2 élő prezentációja. Melyet láthattok a nagyobb oldalakon, köztük a GameSpot, -on is.
A pontos időbeosztás megtaláljátok --> ITT!
forrás: TDU Central -
#4677 Majd E3-on kiderül, ma vagy holnap szerintem. -
USAMEN POWER #4676 Szerintem E3 után nem sokkal, várható hogy bejelentik a closed időpontját. -
#4675 Igen. -
#4674 beta lesz valamikor? -
#4673 Az biztos hogy így jobban megéri nekik is, de nekünk is, hiszen pl. én még nem kocsikáztam, korom sötétbe, szakadó esőbe, Oahu kis sáros mellékútjain a jó kis Lancia Hf integrale-val!! -
#4672 Igen,szerintem azért nagy dolog hogy Oahut is pluszba belerakták,így nem kell felrakni az 1-t annak aki visszavágyik oda:)Meg azért mégis,1 játék áráért 2 sziget. -
#4671 Pont az a lényeg, hogy Oahu megmarad ugyanúgy, csak kicsit felturbózva, ja és még plusz néhány száz km kerül rá. -
#4670 mi változzon? a sziget megvan, az utak megvannak, szabják át a szigetet? -
#4669 FAQ!?
dlc-ben lesznek majd motorok -
vajo #4668 Üdv Blum :D
-
Nem sok minden változott a TDU1-es Hawaii-hoz képest. csak másak a textúrák és a fákat cserélték ki. De Ibiza a nagyon jó. -
#4667 Hol vannak a Motorok meg a Quadok? :D -
#4666 Elférhetett volna a sok egyéb off mellett ez is "moderált üzenet" verzióban.
DE Te tudod. :) -
#4665 Nem E3, nem NFS, nem youtube linkelős topig. Unom h reggelente fél órát azzal töltök h törölgetem a hsz-eket... -
Blum #4664 ok -
#4663 oké, köszi hogy megosztottad velünk -
Robi546 #4662 Nah ha nekem meg lesz ez a game akkor már meg is van a tervem a gamera :DDD
Az hogy ha meg lesz nekem ez a game akkor majd veszek a játékba egy Audi Q7-t vagy 5-s vagy ami van azon a képen ahol olyan 3 autó van a képen és a középső az a nagy audi :)) majd azt veszem meg és majd lehet veszek egy Logitech G25 vagy G27-t (csak G27-t nehezen :DDDD)nah és avval fogom nyomni :)))