40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
USAMEN POWER #4821 Csinálj. -
#4820 De nincs itt élet -
#4819 -
#4818 Köfi:) -
USAMEN POWER #4817 Mi a bajod Oakenfoldal ? Nagyon jó Trance és House zenéket csinál. Két kedvencem: Hypnotised, Southern Sun - Igaz nekem bejönnek az ilyen lágy női énekkel színesebbé tett zenék, de am sincsenek rossz számai.
Amúgy meg nem egy játékhoz csinált már zenét, továbbá Ibizán is előfordul(t) elég sűrün. -
CamelX #4816 "Legendary DJ Paul Oakenfold blesses the decks at the TDU2 E3 party" (forrás TDU2 Facebook fanclub)
Legendás helyett inkább elkurvult, nemhogy inkább mondjuk 1 Kalbrennert vagy Richie Hawtin-t kértek volna fel, akik tényleg Ibiza krémjét alkotják zene terén :) -
Szabi1991 #4815
-
USAMEN POWER #4814 Am grat ! -
USAMEN POWER #4813 Én meg penge eszü targoncás ! -
Gibor #4812 grat :D én hegesztő :D -
#4811 Köszi mindenkinek!:) -
RYO21 #4810 Gameplay még nincs? -
#4809 dehogy lettél, álmodtad :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!grat :) -
#4808 mi pedig mindannyian rajta kívül tufák vagyunk -
#4807 grat!
legalább most már egy értelmiség is van a topikban -
#4806 Grat! -
#4805 Rendkívül izgalmas lenne x ezer kilómétert megtenni, Hawaii és Ibiza között a tengeren:D
Am mérnök lettem! -
#4804 Ja, meg evezni is kelljen.... -
USAMEN POWER #4803 Ja lesz benne yacht is, és elvileg azzal is lehet majd utazni Oahu és Ibiza között. (Főleg akkor lenne reális ha nem bejátszásként működne a dolog, hanem még a csónakot is lehetne vezetni. :D) -
USAMEN POWER #4802 Nem hittem volna hogy ilyen port kavar, próbáltam smile mögé dugni a dolgot... :) -
#4801 Az a a vizi járműveké:D -
#4800 Ha nem lesznek benne,akkor nem csak nekünk lesz annyival kevesebb autó,hanem neked is,és ki tudja,lehet hogy egyszer te is vezetni akarod majd őket de nem tudod. -
#4799 leszállhatnál már erről a témáról kezd unalmas lenni -
#4798 csacsogd el mi fáj :)
ottan leszen a gt 500 is
egy szavad nem lehet ;) -
#4797 Itt valami nagy shitstorm lesz, szerintem nem véletlenül nem mutogattak gémpléjt az E3-on.. :( -
USAMEN POWER #4796 -
USAMEN POWER #4795 Eggyet értek, de az utolsó mondat hibás. -
#4794 Nagyon hangsúlyozza a fizikát... -
#4793 ITT AZ E3-as videó -
#4792 És a maradék 1%? -
#4791 + írják még más fórumokon:
Offroad/onroad arány kb. 33%/66%
"Automatikus" testreszabhatóság lesz a kocsiknál, hogy megmaradjon a járművek "hitelessége".
Elején szegények leszünk és csak egy lakókocsink lesz.
UI: biztos lehet jobban is fordítani, majd az okosabbak kijavítanak Hát nem hangzott el sok infó, nagyobb felhajtást is csinálhattak volna, hiszen a játék nagyon ütős. -
#4790 na lol -
#4789 nembírom gec, felteszem az 1-et :D -
#4788 Ajánlom a templomot...
Egész augusztusig ez a Zondadodzsgumpertapolloauditétéforddzsítíasztonmartinkirályseggmekláren hype fog menni.
Ja, ki ne hagyjam a Q7-es Audit, ami foggggggalmam sincs kit hat meg a TDU2-ben, de a lényeg:
BEEEEEEEENNE LEEEEEESZ!
Mintha debilek lennénk...
é sakkó augusztu selején, amikor mindenki q-rvára nyaral bejelentik az
EVO X-et, az R34-et, a GT 500-at és természetesen a 22B STi-t. ;) -
USAMEN POWER #4787 Háth akkor a + infókat elmondtátok, nem maradtam le semmiről. :)
Csak be voltam sózva, hogy gameplay is lesz, na de mind1. :D -
#4786 Azthittem vmi újat is mondanak,mutatnak. -
#4785 Összesítettben már le is nyomta Pc-n a F.3.A.R.-t -
USAMEN POWER #4784 Most hülyének nézel vagy mi van ?
Am most a TDU2 a 62 -ik helyen van az összesítettben, PC -n 19, PS3 -on 31, XBox 360 -on33... -
#4783 Ha csak beszéltek akkor lehet láttam ám... csak 1 kumma szót nem értettem -
#4782 Csak az új trailert nyomták le