40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#4941 De most akinek nem tiszta, az meg kikövetkezteti, hogy Atari download az nem doboz, steam sem, jééé a box angolul azt jelenti hogy doboz. Wazzeee Egyébként énis BOX, már csak az a kérdés hogy PS vagy PC ? (Vagy mindkettő :P) -
gabesz012 #4940 Nekem egyértelmű volt. :) És alap, hogy azt veszem majd meg. Remélem lesz hozzá szép térkép is. Tdu1-et sajna csak fapadosban kaptam (vagy nem is volt térképes nálunk?), de legalább nem evm-es, vagy milyen kiadás volt az olcsó verzió. -
#4939 nem gondoltam h ekkora fennakadás lesz a box miatt...benyomtam már 3/4 üveg 2006os vörösborot, ennyire fussa anyiag -
#4938 Eddig 5en vezetünk!!!:D BOX FOR PREZIDENT! -
#4937 Szavazás jó, de én se tudom mi az a box. Maga a "dobozos verzió"?. Gondolom igen, akkor kap egy pipát:) -
#4936 box = doboz ebből mi nem jön le? -
Szabi1991 #4935 mi az hogy box ? -
#4934 benyomtam próbából egy savazást :) -
A pénz, 3 hónap alatt többet romlik mint kamatozik Olcsó euró árfolyamnál vettem, szal valószínűleg nyerek rajta
UI: TDU1 closed beta, open beta, retail Játék 5x végigjátszva, kilométert ne is kérdezd -
#4932 Mennyi volt? Számítsd át forintra légyszi! Köszi -
#4931 Biztos akarod tudni?
Nehogy itt álmatlan éjszakáink legyenek. :) -
Gibor #4930 Mondj 1et légyszi :D -
#4929 Van azééé olyan autós játék, ahol
kitűnő a grafika és
KelemenAnna-jó a fizika is. :) -
#4928 Azért ha már elő lehet redelni/és ki is fizetni akkor azért ott már nincsenek anyagi gondok,illetve egy ekkora cégnél nem kell félni!Persze tudom én,van sok olyan dolog amit meg lehet szívni ha előre fizetünk...Pl. régen volt ez az autós matrica reklám,fizetni kellett előre több száz ezret,majd havonta kaptál pénzt mert reklám van a kocsidon,na pár hónap után eltűntek ezek is!(valami ferro volt a cég neve) -
#4927 Én ezt úgy általánosságban mondtam. Szerintem ennyire előre, nem szabadna konkrétan megvenni. -
#4926 Igen szerintem is csődbe megy:S Sőt én már tejet venni sem indulok el boltba mert mi van ha addigra csődbe megy mire odaérek? -
#4925 Majd ha mutatnak egy rendes gémpléj videót, majd akkor esetleg, de ha most lesz egy olyan hányás fizikája, akkor azért az elég szar -
USAMEN POWER #4924 -
#4923 Minek vetted meg előre? Mi van ha csődbe megy a céd? Meg még egyáltalán semmi olyan infót nem szolgáltattak, amiért érdemes lenne megvenni ELŐRE! -
#4922 Nem volt CPU limites,pl GTA4-ben és a CoD2-ben lehetett érezni,látni a javulást. -
#4921 Lehetőség, én pl. az Atarinál vettem meg a letölthető verziót -
#4920 A gyenge proci a videókártyát is rettentően vissza tudja fogni! 50%-os eltérés is lehet!!! -
#4919 megy az egyszerre, ha nekem live for speedbe 300fps-em van, akkor bőven elbírna szebb grafikát. -
#4918 Baromság, nem megy a kettő egyszerre. Erre lett volna jó a különkártyás pisix amit az nv szétbarmolt. -
Stockbauer33 #4917 Volt de a Stormline is csinált a harmadik trailerből 184 képet. -
Gibor #4916 Fizikája.... elírtam. -
Gibor #4915 És a TDU1 nek jó a grafikája? messze van egy GTR től pl... -
#4914 "It [LFS] MUST be optimised as a racing simulator, not a screen shot generator." Scawen (a live for speed készítője) -
#4913 akko szójjá a fejelsztőknek, hogy jöhetnek a pl blur grafikás szimek bódottá lenne -
#4912 A TDU az inkább CPU igényes játék.
Régi gépünkbe vettünk egy ATI3650HD-t az x850XT helyére és csak annyival változott a helyzet,hogy a HDR szebb volt.De az átlag FPS ígyis 35-40FPS között volt. -
#4911 egy 2 magos 3ghz-s prociban, már bőven megvan az az erő, hogy számolhassa a külömböző szimek fizikáját, és még tudjon kellő mennyiségű adatot küldeni a vga-nak is, 4 magnál meg aztán főleg. -
#4910 gpu-t meg a proci hajtja -
#4909 fizikát cpu, grafikát gpu számolja, nem nagyon függ össze, a szimek azért "csúnyák" mert ott nem az a lényeg, hogy ki milyen screenshotot tud csinálni a játékban. -
#4908 Dehát azért nincs jó gépem,inkább alsó mint közép kategória,de a TDU 1 és pl RFactor is tökéletesen fut,és nem 30 fpsel hanem jóval többel,szóval szerintem azért elférne ott még egy kis fizika is.(de nem tudom,lehet hogy az sokkal jobban leterhelné a gépet mint külön-külön a grafika és fizika) -
#4907 De igen, ahogy #4906-ban is írják. Ezért nincs jó grafikával nagyon jó repszim sem. -
#4906 fizikát nem eltalálni kell hanem számolni. vagy fizikát számol, vagy grafikát. azért "csúnyák" a jó szim-ek -
#4905 Kicsit vitatkoznék. Azért mert el van találva a fizika, még nem biztos hogy leterheli a gépet. -
#4904 TDUnak alapból nem nagy a gépigénye,ha csak az autók/motorok valósághű fizikáját kéne számolni az még beleférne,hiszen itt nincs semmilyen növényzet vagy környezet aminek fizikája lenne. -
Gibor #4903 nemtom vótmáe de IGN most rakta ki meg facebookon is most írták
-
#4902 jó de ha van fasza fizika, akkor nincs grafika, ha van grafika, akkor nincs real fizika. legalább is nincs olyan gép ami elvinné a kettőt együtt :D