40335
  • drot
    De most akinek nem tiszta, az meg kikövetkezteti, hogy Atari download az nem doboz, steam sem, jééé a box angolul azt jelenti hogy doboz. Wazzeee Egyébként énis BOX, már csak az a kérdés hogy PS vagy PC ? (Vagy mindkettő :P)
  • gabesz012
    Nekem egyértelmű volt. :) És alap, hogy azt veszem majd meg. Remélem lesz hozzá szép térkép is. Tdu1-et sajna csak fapadosban kaptam (vagy nem is volt térképes nálunk?), de legalább nem evm-es, vagy milyen kiadás volt az olcsó verzió.
  • pxxl
    nem gondoltam h ekkora fennakadás lesz a box miatt...benyomtam már 3/4 üveg 2006os vörösborot, ennyire fussa anyiag
    Eddig 5en vezetünk!!!:D BOX FOR PREZIDENT!
    Szavazás jó, de én se tudom mi az a box. Maga a "dobozos verzió"?. Gondolom igen, akkor kap egy pipát:)
  • pxxl
    box = doboz ebből mi nem jön le?
  • Szabi1991
    mi az hogy box ?
  • pxxl
    benyomtam próbából egy savazást :)
  • gduck

A pénz, 3 hónap alatt többet romlik mint kamatozik Olcsó euró árfolyamnál vettem, szal valószínűleg nyerek rajta

UI: TDU1 closed beta, open beta, retail Játék 5x végigjátszva, kilométert ne is kérdezd
    Mennyi volt? Számítsd át forintra légyszi! Köszi
  • Muttley
    Biztos akarod tudni?
    Nehogy itt álmatlan éjszakáink legyenek. :)
  • Gibor
    Mondj 1et légyszi :D
  • Muttley
    Van azééé olyan autós játék, ahol
    kitűnő a grafika és
    KelemenAnna-jó a fizika is. :)
  • Fehercsoki
    Azért ha már elő lehet redelni/és ki is fizetni akkor azért ott már nincsenek anyagi gondok,illetve egy ekkora cégnél nem kell félni!Persze tudom én,van sok olyan dolog amit meg lehet szívni ha előre fizetünk...Pl. régen volt ez az autós matrica reklám,fizetni kellett előre több száz ezret,majd havonta kaptál pénzt mert reklám van a kocsidon,na pár hónap után eltűntek ezek is!(valami ferro volt a cég neve)
  • drot
    Én ezt úgy általánosságban mondtam. Szerintem ennyire előre, nem szabadna konkrétan megvenni.
  • Fehercsoki
    Igen szerintem is csődbe megy:S Sőt én már tejet venni sem indulok el boltba mert mi van ha addigra csődbe megy mire odaérek?
  • drot
    Majd ha mutatnak egy rendes gémpléj videót, majd akkor esetleg, de ha most lesz egy olyan hányás fizikája, akkor azért az elég szar
  • USAMEN POWER
  • drot
    Minek vetted meg előre? Mi van ha csődbe megy a céd? Meg még egyáltalán semmi olyan infót nem szolgáltattak, amiért érdemes lenne megvenni ELŐRE!
  • milk4
    Nem volt CPU limites,pl GTA4-ben és a CoD2-ben lehetett érezni,látni a javulást.
  • gduck
    Lehetőség, én pl. az Atarinál vettem meg a letölthető verziót
  • gduck
    A gyenge proci a videókártyát is rettentően vissza tudja fogni! 50%-os eltérés is lehet!!!
  • kifli
    megy az egyszerre, ha nekem live for speedbe 300fps-em van, akkor bőven elbírna szebb grafikát.
  • [HUN]FaTaL
    Baromság, nem megy a kettő egyszerre. Erre lett volna jó a különkártyás pisix amit az nv szétbarmolt.
  • Stockbauer33 #4917
    Volt de a Stormline is csinált a harmadik trailerből 184 képet.
  • Gibor
    Fizikája.... elírtam.
  • Gibor
    És a TDU1 nek jó a grafikája? messze van egy GTR től pl...
  • kifli
    "It [LFS] MUST be optimised as a racing simulator, not a screen shot generator." Scawen (a live for speed készítője)
  • pxxl
    akko szójjá a fejelsztőknek, hogy jöhetnek a pl blur grafikás szimek bódottá lenne
  • milk4
    A TDU az inkább CPU igényes játék.

Régi gépünkbe vettünk egy ATI3650HD-t az x850XT helyére és csak annyival változott a helyzet,hogy a HDR szebb volt.De az átlag FPS ígyis 35-40FPS között volt.
  • kifli
    egy 2 magos 3ghz-s prociban, már bőven megvan az az erő, hogy számolhassa a külömböző szimek fizikáját, és még tudjon kellő mennyiségű adatot küldeni a vga-nak is, 4 magnál meg aztán főleg.
  • pxxl
    gpu-t meg a proci hajtja
  • kifli
    fizikát cpu, grafikát gpu számolja, nem nagyon függ össze, a szimek azért "csúnyák" mert ott nem az a lényeg, hogy ki milyen screenshotot tud csinálni a játékban.
  • Fehercsoki
    Dehát azért nincs jó gépem,inkább alsó mint közép kategória,de a TDU 1 és pl RFactor is tökéletesen fut,és nem 30 fpsel hanem jóval többel,szóval szerintem azért elférne ott még egy kis fizika is.(de nem tudom,lehet hogy az sokkal jobban leterhelné a gépet mint külön-külön a grafika és fizika)
  • [HUN]FaTaL
    De igen, ahogy #4906-ban is írják. Ezért nincs jó grafikával nagyon jó repszim sem.
  • pxxl
    fizikát nem eltalálni kell hanem számolni. vagy fizikát számol, vagy grafikát. azért "csúnyák" a jó szim-ek
  • adamfesto
    Kicsit vitatkoznék. Azért mert el van találva a fizika, még nem biztos hogy leterheli a gépet.
  • Fehercsoki
    TDUnak alapból nem nagy a gépigénye,ha csak az autók/motorok valósághű fizikáját kéne számolni az még beleférne,hiszen itt nincs semmilyen növényzet vagy környezet aminek fizikája lenne.
  • Gibor
    nemtom vótmáe de IGN most rakta ki meg facebookon is most írták

• pxxl
    jó de ha van fasza fizika, akkor nincs grafika, ha van grafika, akkor nincs real fizika. legalább is nincs olyan gép ami elvinné a kettőt együtt :D