40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
carloelsa #4981 Lambobuzi vagyok, szal nekem ígyis úgyis tetszik :D XD -
#4980 jó azt eddig is tudtuk h izlésficamod van... -
carloelsa #4979 Ez a Grand Tourismos verda sztem tök jó :) jól áll ez a karamell minta rajta, és sztem a fekete szín jól áll a gallardonak :) -
#4978 Köszi!
UI: Bétát akarok -
Stockbauer33 #4977 Passz :D Én nem komáztam mert 10 percután szétqta az agyam a traktorhangja.A Jadz Tomit meg kiselehetettbelőle rángatni.Rem a 2be jobhangja lessz.
#4973 Úúúúú dá szééép -
#4976 Jó az, kell az! Szeretem a Zondát! -
#4975 -
#4974 miafsznak kell 5 zonda? -
#4973 Ez:
-
Stockbauer33 #4972 Hivatalos még nincs itt van pár és 1 kis hasznos itt ami visszautal a centralra :D -
#4971 mi? -
#4970 Pixxel, nekem teccccc amit csináltál a topic-kal. Olyan, mint egy önálló weboldal.
Már csak egy dolog hiányzik a flash-animációból...
Olyan, mint egy hullaszállító.
A Murcielagonak sztem jól áll a fekete, a Gallardo-nak viszont nem. A minta lsd. fent.
Ennek viszont jól áll. Az rFactor-nak van egy ilyen MODja, ahol ilyen autókat kell vezetni. Ajánlom mindenkinek. Semmilyen segítség nincs. Laikusok (értsd hü..e-gyerekek) :-) szenvedés. Autó-V.Andréknak kihívás. Seb. váltáskor pl. ha nem emeled fel a lábad a gázról kipörög a hátulja és elrepülsz. :D
Hol található a hivatalos TDU2 Ferrari lista? F40 már rajta van? -
Szabi1991 #4969 sztem meg nem :D
-
csoli31 #4968 Még a színe sem illik hozzá. De hogy így ki is pingálta! Sajnálom, de bűn rondán néz ki. -
#4967 De a rajta lévő cigi, nem! -
#4966 hát ez ritka ronda -
Szabi1991 #4965 tegnap csak kis "egyszerűbb" gépeket láttam.. bár ez pl nagyon szép volt :)
-
#4964 mer' bénák -
#4963 ménem? ott van a a banner felett: fórum / Játékosok fóruma >> / -
Stockbauer33 #4962 A GTO-nak jobban örültem vna .Hogyálsz a képekkel?Öntsd ám ide tonnaszám ha megvannak -
Szabi1991 #4961 ronda, de jó hogy lesz.. :D -
Stockbauer33 #4960 Bővült a ferrari kinálat Csájna edisün :D -
Stockbauer33 #4959 még pár új cikk -
USAMEN POWER #4958 Nem mindenki... -
#4957 Ki? -
#4956 Mindenki alszik???? -
#4955 Új hír!
http://www.testdriveunlimited2.com/ -
USAMEN POWER #4954 Ezekkel egyet értek.
A doboz szar, esetleg más formában jó lenne a banner fölött, látogatottság szintén, a visszaszámláló jó volt ahogy volt. -
#4953 Amúgy a hányan olvassák abszolút rossz helyen van, pláne miután elküldök egy hsz-t belerakja a hszembe a fejléc alá :D -
#4952 Szerintem ennyi baromság tök fölösleges, speciel leszarom hányan olvassák épen a topicot :D -
#4951 Nálam is, csak a chat nem látszik, de hogy néz már ki az a doboz jobb oldalt?
Biztos a reklámszűrő szűrte a chatet :D -
USAMEN POWER #4950 Nálam így néz ki a topik, jelentős gond nincs. -
#4949 Nagyon jó a chat, nem is látszik :D Szét van esve az egész topic. -
USAMEN POWER #4948 Ott van fent a qrwa nagy üres terület, ott kéne elhelyezni minden ilyen extrát.
Nameg a privát üzenet küldése egy ideig jó volt, azt mostmár megint szar. :) Pixxel vedd kezelésbe a bug listát, amit pm -ben küldtem pár hete.
Igaz a chat jó lett azóta, de van pár zavaró dolog. -
#4947 Na most meg a hszomon hogy hányan olvassák a topicot :D -
#4946 Mit műveltél pixel? Hogy néz ki oldalt ez a melyiket veszed meg :D Inkább a banner alá tedd... -
#4945 jóez, csak kár hogy nem tudok viszalépni innen a fórum főoladalra :D -
carloelsa #4944 +1 -
#4943 Hogy a kőrisfába lehet az, hogy ez a topik már a full extra tetejét is túllőtte, más topikba, meg még egy banner se fér be???? Fasza ez a hány júzer vana totyikban script (gondolom az) -
#4942 Maszek térkép volt! Egy nyomdász gyerek csinálta itt a fórumban, jó minőségű, kb. A1-es méret volt