40335
  • Fehercsoki
    Alakítanak,lapozz vissza pár oldalt,ott le lett írva.
  • SuSu1992
    sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a játéknak a fizikáján változtatnak, vagy marad a tdu s változat?
    mert szerintem az nem teljesen valósághű, úgy hogy remélem, hogy alakítanak rajta!
  • carloelsa
    Hát jah, de lehet nézni úgy is, hogy akinek van Hatalma annak tuti hogy van Pénze? :)
  • TothLaci
    nyílván...
    De tudod, "a pénz beszél...".
  • Borzgy
    Ez azért nem egészen pontos. Gondolom te is túloztál, mert a kettő általában nem jár együtt. Lehet valakinek sok pénze, de a hatalom az már csak rajta múlik. Lehet mondjuk egy pacák, aki sokat örökölt, de ő nem egy hataloméhes ember, ezért inkább bankba teszi a pénzt és azon utazgat mondjuk. Vagy az is lehet, hogy egy cég igazgatója és így szerzett k... sok pénzt. Na úgy lehet hatalma a beosztottak felett.
  • Muttley
  • TothLaci
    Ha k_rva sok pénzed van, van hatalmad is.

mint sajtburgerben a sajt....
  • Blum
    De ez alapból akkora baromság. Indul a Gumball,rendőrök tudják,hogy állat módjára fognak vezetni,rengeteg balesetet okoznak (Youtube-->Gumball 3000 Compilation part 1,2.3...stb),de nem tesznek ellene semmit. Félreértés ne történjen,imádom ezt a rendezvényt,de akkoris...Furcsa.
  • TothLaci
    B*sszák meg! Más életét pedig vesztélyeztetik!!!!
    azért én is részt vennék...
  • wandrew26
    "Ez erről szól, nem sétakocsikázásra mennek."

A versennyel nincs gondom, de a füvön meg a partoldalon ne előzzünk már, mert ez jó 5letnek tűnt... Vagy ha vki úgy gondolja h ez tök menő, akkor sejtem h az illető sokat előzgetett nagy sebességgel a füvön meg a partoldalon... És méf egyszer nem ment nagy sebességgel szerpentinen...
    Amúgy erre pont jó péda amikor a versenypályán kecsegtetik tudásukat a videóban, az midennt elárul róluk

Amúgy meg: E3-on se béta bejelentés, se gameplay, se semmi. Ez volt a nagy durranás amire úgy várunk :)
  • bertino
    csak elnek.
    ennyi az egesz.

ha rajtam mulna, mindennap ilyen futamon vennek reszt. -.-`
  • USAMEN POWER
    Ez erről szól, nem sétakocsikázásra mennek.

"A Gumball 3000 egy nem hivatalos európai autóverseny (futam, rali), tulajdonképpen a híres és népszerű amerikai „coast to coast" (parttól partig) illegális rali európai változata. Minden évben más útvonalon zajlik, de a távolság kb. 5000 kilométer, amelyet a résztvevők 8 nap alatt teljesítenek.
    A résztvevők minden társadalmi kategóriát képviselnek, hírességektől a hétköznapi emberekig, és ebből kifolyólag a járművek is változatosak.

A versenyzők a közúti forgalomban, akár a KRESZ-szabályokat is áthágva próbálják minél rövidebb idő alatt teljesíteni a távot. Első díj nincs, de a nyertes megkapja Burt Reynolds bronz mellszobrát.
    Az egyes országok rendőrségei nemzetközi együttműködés keretében készülnek az eseményre, trafipaxokkal, közúti ellenőrzésekkel próbálják törvényes mederben tartani a versenyt.
    "

Forrás: Wikipedia
  • Jamirofan89
    "Amúgy ezena gumball 3000-en résztvevők ilyen pénze van de esze nincs kategória vagy mi?"

"Azért részt vettek elötte vmi rendes versenyautó kurzuson vagy a kispolák után beültek az F50-be?" nem hinném
  • wandrew26
    Videóban szereplőkre reagálva ezek majmoka köbön... fübőn előznek.. mert h a leállósávba még ok, de afüvön előzni az már nem épp eszűség..
    Amúgy ezena gumball 3000-en résztvevők ilyen pénze van de esze nincs kategória vagy mi? Azért részt vettek elötte vmi rendes versenyautó kurzuson vagy a kispolák után beültek az F50-be?
  • kazai21
    Jó szám:D
  • USAMEN POWER
    Pro Street -el időnként játszok, ott menü zene. (Legalábbis nem ritka hogy az.)
  • Reyes
    Jah, nekem se a kedvencem az a szám, csak azért gondoltam, hogy passzol, mert a TDU-ban is benne van:)
  • USAMEN POWER
    "ahol oda - vissza kell menni a két sziget között" ---> Én csak erre reagáltam, amúgy lehet hogy olyasmi lesz mint a Gumball. Útvonala úgy tudom hogy változó, de itt nyomon tudod követni.

#4842: De utálom ezt a számot, én mást tudnák alá elképzelni. :)
  • Reyes
    Dehogynem, biztos, nekem is az jutott róla eszembe egyből, amit linkeltem is egyel alább.
  • Reyes
    Akkor már inkább valami ilyesmi :). A zene is pont stimmel hozzá!
  • Jamirofan89
    Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de itt nem a Gumball 3000-re gondoltak? (nem ismerem az útvonalát)
  • USAMEN POWER
    "Lesz néhány TV Show szerű kihívás, ahol oda - vissza kell menni a két sziget között..." ---> Ez király ! Ha van Sydney to Hobart, akkor lehetne Ibiza to Oahu is Atari módra nem ? :D
  • USAMEN POWER
    ~ 1000 km offroad... Aztaqrwa milyen cruiseok lesznek majd este a sötét erdőben, hegyekben ... a hab a tortán meg az égen cikázó villámok, a felhőszakadással társulva lesz majd. Mindezt 8 -as layerben !
  • USAMEN POWER
    Amúgy a játék mellé adhatnának majd egy Ibiza - Oahu utat is ajándékba. :))
  • bertino
    alig varom, hogy betegyem a labam O`ahu-ra ujra.
  • ATi0021
    Végre van egy kis szabadidőm, így összegyűjtöttem néhány E3-as információt:

- Lesznek lakókocsik. (egyenlőre nem tisztázott milyen szerepük lesz)
    - 10 autóroncs megtalálásával ingyen autót szerzünk.
    - Az autók rádiója sokkal fejlettebb, mint a TDU1-ben és a házunkban levő TV működik. TV és a rádió is sugároz időjárás előrejelzéseket.
    - Összesen 3000 km út. (1600 Km Oahun, az offroad területek nincsenek benne)
    - 600 kihívás, a TDU1-ben csak 300 volt.
    - 10-dik szinten elérhetővé válik Hawaii.
    - Utak 1/3-a offroad, 2/3-a aszfaltozott út.
    - Lesz néhány TV Show szerű kihívás, ahol oda - vissza kell menni a két sziget között, vagy a verseny TV Show alapú lesz. (később részletesebb infókat is kapunk még erről)
    - Lesz néhány TDU1-hez hasonló kihívás, mint az egész szigetet érintő verseny (island tour)

forrás: TDU Central
  • Jamirofan89
    Scooter FTW
  • USAMEN POWER
    Régi szám, de jó ... Scooter remek előadó, de ő nem igazán a tranceben van otthon. :)
  • Muttley
    Éjszakai verseny előtt én meg ezt ajánlom:

• gduck
    Az 1. bétán max. 100 fő vesz részt (tehát ez zárt béta, nagyon kicsi esély van rá hogy bekerülünk). Ha lesz publikus béta, az még biztos nem most lesz.
  • drot
    Dehogynem tudni! Szeptember előtt
  • carloelsa
    Jaja xD
  • USAMEN POWER
    Majd jönnek a digitális Tiesto koncert DLC -k. :D
  • Szabi1991
    nem tudni.. :-/
  • laci 700
    Jah és pixxel. Ha majd tudsz rá időt szakítani átírnád a nevemet spartacus-ra és betennéd a brembo logot a körbe? THX!
  • laci 700
    csá! Most jöttem haza a nyaralásból és kicsit le vagyok maradva... Béta mikor lesz? Ha írtátok bocs, visszaolvastam de nem találtam. THX!
  • carloelsa
    Off...
    Ilyen koncertre Ibizán szívesen eljárnék ^^ Még akkor is, ha játék... xD Hát igen, ízlések és pofonok... :)

On =)
  • kazai21
  • pxxl
    tdu3 ingame képek?
  • carloelsa
    Élet készítése folyamatban... Kérem várjon... (loading...)