40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Stockbauer33 #5021 Csak unalom űzőnek szántam .A tekockás videókat is sassancsdmeg mer van pár jóófajta. -
#5020 Basszus, most nézem és ezekszerint FAIL -
#5019 Nem jön be a TDU 2 hivatalos honlapja. Remélem valami giga-mega-brutál vadi-csili-vili új hírt fognak közölni. Vagy csak simán FAIL -
Stockbauer33 #5018 -
#5017 Jaja. ezért nincs amcsiba F'. NASCAR van. 2 balkanyar azt kész. Még szerencse, hogy ott is képesek összetörni magukat, különben nem nézném...;-DD -
wandrew26 #5016 Hát ugye kinek mi én jobb szeretek a szerpentinen kanyarokra vadászni -
#5015 ez teny, de nincs felemelobb erzes egy 700+ lovas verdaval 300al tolni forgalmat kerulgetve :D
ha sikerul. persze -.- -
wandrew26 #5014 De abban ugye azért egyetértünk, hogy az amerikai autók többsége nem a kanyarvadászatról híres... Egyenes úton nagyon mennek, kemény velük tartani az iramot, de a kanyargós utakon hamar lemaradnak (pedig ott kezdődik az igazi izgalom -
USAMEN POWER #5013 Ez esetben gyorsan el kell adni, és venni újat, mert nem lehet megcsinálni mi ? (Csakhogy a szájról szájra terjedő statisztikának megfeleljünk, grat.) Ilyen szemszögből nem csak az amerikai autókat kell felhozni, átlag európai (Magyarországon kívül) is 3 - 4 évente vesz autót ezek szerint mert megtehetik, a mégtehetősebbek meg évente új BMW, új Merci, Audi stb. A faszságokat nem kéne erőltetni szerintem. -
#5012 Biztos csak akksi. De én az öreg autókról beszélek. -
Szabi1991 #5011 aha.. sárga viper is garázsba maradt.. kulcs fordít azt nem reagál rá.. :/ -
#5010 A kocsik bírják addig?
Ember, láttál te már régi amerikai autót? Jobban bírják, mint bármi más. -
USAMEN POWER #5009 Mennyi okos van itt el se hiszem... A statikustól kezdve mindenki megfordul itt, ez aztán a topik ! Sajnos több a hülyeség, mint a hasznos infó. -
bodrisa #5008 Az amcsi autók nem a tapadásukról híresek az biztos... Motorerő van, a külcsínyre is adnak, de nem véletlenül cserélgetik 3-4 évente az amcsik a kocsijukat... kb addig bírják -
Stockbauer33 #5007 Nembírom az amcsilovakat de szép mutatós vas.
#4997 Ugye ez nem a Tanyi Lamboja? -
USAMEN POWER #5006 "Inkább örülnél más sikerének" ---> Ebből most egy kétoldalas offot tudnák csinálni, de a fórumozó társaim, és pixxel érdekében mellőzöm. A témában se írok mostmár, mert ahogy lejjebb említettem, nem érdekel. -
#5005 Melyik ballal keltél? :-)
Inkább örülnél más sikerének,
Vagy legalább annak, h vmit ügyesen csinál
#4999 Vagány a vasalódeszka. :-) Idézi a korábbi verzió (ami még tetszett is) felfelé ívelő popsiját. -
USAMEN POWER #5004 Tömör véleményem fejtettem ki a témában, le van szarva a tdu, és a pénzes -k is ok ? Engem a valóvilágnak más része érdekel nem a nyálcsorgatás, helloszia. Felőlem aztán lehet mindenkinek Ferrarija, Lamborghinije, annyira érdekel mint lovat a hátúszás. -
Szabi1991 #5003 aha.. gratulálok..
a valóvilágban kicsit más mint ahogy te azt tduban látod.. -
USAMEN POWER #5002 Hova tapadjon ? A vezetni nem tudó, öltönyös zsidó segge alatt közúton ? Lényegtelen. -
Szabi1991 #5001 szép kis ték.. :DD
amúgy meg nem árt ha tapad is egy picit.. így talán már kanyarodni is lehet vele, nem csak egyenesen menni :D
remélem ennyi tuningot majd azért lehet rakni a játékban is az autókra, ha nem is mindegyikre de azét pl viperára legyen vmi nagy hátsószárny :) -
USAMEN POWER #5000 Azt a ruhaszárítót lekapnám onnan a francba, mert qrwa ronda. -
Szabi1991 #4999 ez volt ma a legdurvább amit fotóztam, és feltölthetem a képet róla :D
-
Stockbauer33 #4998 Na innentől mindennap bek..od -
Szabi1991 #4997 eleje remélhetőleg összejön, utóbbiról azért álmodni se merek :D
most LeMans Seriest próbálom összehozni.. már csak csehekkel kéne dumálnom :/
ma egy kis Lp640esnnek segítettünk pára parkolgatni.. össze is törte volna a gépet ha nemmegyünk neki segíteni.. sajna arról nem rakhatok képet, csak ami utcán készült :/
-
Stockbauer33 #4996 A Szabi mint sajtó fotós ott lessz :D.Csak szerénykedik a g..i azt beül és viszik mind1ikkel.Máá most kabe Szabiiii -
HUN BECSEHELY #4995 Ilyen ment a kis Falunkon át múlthéten.Rohadt jó hangja volt. -
carloelsa #4994 Nah kötelező megjelennem a Ferrariknál :D Húú azokat fotózni :P -
#4993 A hűtőrács. Jogos az észrevétel :) -
#4992 Kihagytad a Maserati-t. -
#4991 A befektetett munka - salute
Nekem viszont nem tecccccc.
Biztos élőben más, de így fotón olyan mint egy matchbox.
Egyedisééééég????
Az alapforma Ferrari 599 ehhez egy kis TVR/ Honda Integra lámpák, Corvette Stingray segg és kész a kasztni. :)
Meg kéne sasolni élőben is. A Carrera GT és a Királysegg is eléggé semmilyen, amorf képen és videon, viszont élőben brutál mind2. -
#4990 ki van csukva -
Stockbauer33 #4989 Ha jólvettem ki akkor erről beszélt -
#4988 kijelölöd, és új fülhöz húzod a böngésződben... -
#4987 hol a link? -
#4986 Ja, ma este a fókuszban benne lesz a gép, aki kíváncsi rá esetleg. -
#4985 Tegnap előtt autóbemutató volt tesóm melóhelyén, persze, hogy odaevett a fene engem is.
Ez egy olasz autó, magyar srác tervezte, BMW M6 motor, és egyéb alapok szintén bömösök. Pár métert még gurultam is vele. (tényleg csak pár métert, nem engedték elvinni egy körre(((()
Képek csak linkként, mert 2Mb 1-1 kép.
http://kepkezelo.com/images/qodc7i8mgd5xqaa0l3e.jpg
http://kepkezelo.com/images/1qgunfm06spx0p30icer.jpg
http://kepkezelo.com/images/2zk1tfzgb7nn1x7ecc1c.jpg
Ne EZ nem lesz TDU2-ben, az tuti.... -
#4984 de durva lett a topik :) -
Stockbauer33 #4983 Szabi nehogy efelejcsedám !!!! :D
#4961 azé megbirizgálnám én is -
Stockbauer33 #4982 Sün lovak